|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
9.4.2009 8:13:04   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Nekaj mi svetujte prosim: kaj kupiti skoraj 4 - letnici? Rada bi kupila nekaj didaktičnega in seveda nepredragouser posted image  - bolj za pozornost

Pri nas je bil in je še vedno dobrodošel plastelin in še nekaj na osnovi koruze za ustvarjanje, grem poiskat link

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
9.4.2009 8:15:57   
Anonimen
AS oujeaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
9.4.2009 8:17:03   
aleksandra silvija
trgovina > IGRAČE > Ustvarjalne igrače > Ustvarjalni Seti

--------------------------------------------------------------------------------

Zabavna Kmetija - PlayMais (161895)

Cena: 9,90 € / 2.372,44 SIT

V košarico >

300 kosov,
naravno modeliranje in igranje,
motivira otrokovo kreativnost, sposobnost prepoznavanja oblik in barv,
naravni materiali pridelani iz koruze,
lahko se oblikuje, stiska, reže, lepi,
PlayMais lahko otrok poje brez posledic.

Podroben opis izdelka
PlayMais je izdelek, ki so ga razvili v Avstriji v okviru mednarodnega projekta za okolju prijazno proizvodnjo. V času od 1994. leta do danes je dobil številna priznanja za novo in poučno igračo. Preprosta ideja o neskončnem modeliranju in sestavljanju z naravnimi materiali, ki so reciklirani organski odpadki, se je zdela prijateljem narave, ustvarjalnim vzgojiteljem in učiteljem enostavno genialna. V številnih vzgojnih ustanovah jo vključujejo v najrazličnejše projekte. Poimenovali so jo igrača prihodnosti. Prijetno dišeče sestavljive grudice iz koruznega drobirja, obarvane z naravnimi barvili, niso strupene, so okolju prijazne, in zato primerna igrača za najmlajše. Lahko ste brez skrbi, tudi če otrok da »pokovko« v usta in jo poje. Slednje pa je vsekakor edinstvena prednost igrače PlayMais, ki jo specialni pedagogi uporabljajo v terapevtske namene.

Kako jo uporabljamo?
Ta preprosta sestavljanka je namenjena vsem radovednim, ustvarjalnim otrokom z domišljijo, pa tudi vsem, ki so znali ohraniti in negovati te dragocene lastnosti. Igra spodbuja ustvarjalnost, domišljijo, miselne in ročne spretnosti. Hkrati pa je zaradi dela z glavo in rokami, kjer se lastne zamisli izražajo preko enostavnega materiala, tudi zabavna. Za vas morda samo barvna »pokovka«, za otroka pa je lahko rožica, hiša, avto, slon ali karkoli drugega. Ko se otroci začnejo igrati s svojimi vrstniki, se PlayMais izkaže kot odlična igrača za skupinsko igro in ustvarjanje. Zaradi njene enostavnosti se lahko igrajo kjerkoli in kakorkoli. Osnovna zrna lahko razrežemo, svaljkamo, oblikujemo. V želeno obliko jih sestavljamo z lepljenjem - lepimo tako, da se dotaknemo mokre krpice. Tudi preprosta naravna embalaža skriva številne možnosti za uporabo pri ustvarjanju izdelkov - s PlayMaisom je vsak izdelek nekaj posebnega.

Sestavi kmetijo in vse, ki spadajo zraven, ter odigraj igro s prijateljem.

Niste prijavljeni? Prijavi se!
Poglej v košarico

Velika Motorična... x 1

Skupaj: 19,90 € / 4.768,86 SITIzprazni košarico

E-Časopis
DA, želim prejemati obvestila o novostih in akcijah v spletni trgovini.

moja e-pošta:

Comtron d.o.o. spletne rešitve | Spletna vizitka

Neposredna povezava do sporočila: 2078
9.4.2009 8:19:55   
babysolza
Evo, zadnje par strani sem dala skozi. Zdaj pa lepo po vrsti: user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2079
9.4.2009 8:20:06   
aleksandra silvija
<http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161895>

Neposredna povezava do sporočila: 2080
9.4.2009 8:21:17   
babysolza
AS, tudi jaz sem fuuuuul vesela za Jerneja. Sej počasi se boste navadili in bo vsem lažje - upam, da čimprej! user posted image user posted image  Vzgoja pa je itak ena čudna reč, tako al tako nikoli prav ne narediš. user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
9.4.2009 8:22:02   
babysolza
Tina, bravo za super sosede! Zdej boste pa meli celo otroško igrišče doma! A nas boš na kak piknik poleti povabla? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2082
9.4.2009 8:22:47   
babysolza
Kleo, naroči velikonočnemu zajčku nov fotič, user posted image  da ne bomo spet prikrajšane za fotkice. Tiste ki so, so pa res simpatične. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2083
9.4.2009 8:23:06   
babysolza
Evo me!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2084
9.4.2009 8:23:18   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

<http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161895>

Suupeeer ....user posted image user posted image user posted image

Hvala AS user posted image user posted image user posted image

( vsem ostalim tudi hvala user posted image  )

Neposredna povezava do sporočila: 2085
9.4.2009 8:24:42   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Evo me!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2086
9.4.2009 8:26:02   
babysolza
Zdej sem pa tolk evforična, da sem pozabla, kaj še rabim komentirat. user posted image user posted image

Uglavnem - nama je arboretum ok, lahko še katero spotoma poberem (čeprav vas ni ravno veliko s tega koncauser posted image ), zdaj ko mam velik avto. user posted image  Mi smo bli v arboretumu, ko sem imela že veeeeliiiiik trebuh in je blo res luštno.

Neposredna povezava do sporočila: 2087
9.4.2009 8:28:57   
babysolza
Pridem še potem kaj naokrog, grem kaj pojest dokler moj škratek še spi, potem pa ven na sončka user posted image user posted image

In seveda še vse naj naj današnjemu glavnemu slavljencu Lovru!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2088
9.4.2009 8:29:30   
lunca14
bs...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
as............supeer,potem,sva zdraven,če bomo zdravi seveda,jeeeeeeeej,videli se bomouser posted image user posted image user posted image user posted image ,ja pa tud jaz mam čas tko kot ti,do 15.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 2089
9.4.2009 8:55:36   
anaj22
BS čestitke za novo zvezdico

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
9.4.2009 9:07:40   
anaj22

21.4.2009,  torek
Arburetum
user posted image

Lara & mtinca
Lovro & Jernej & AS
Lun & lunca
Lara & samsa
Sabina & BS
Anja & tina
Luka Patrik & nya
Lukas & RMRM
Ema & niny
Sara & didlina
Izabela & alea
Luka & mojca
Anžej & Ažbe & l.daisy
Ela & beyba
Jaka & anaj

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
9.4.2009 9:33:37   
alea01
živjo mamičkeuser posted image

Midve s tamalo samo letava okoli in žal nimam časa za RR. Sem že 2x v tem tednu morala v LJ zaradi pogodbe za skrajšani delovni čas in jutri še enkrat moram. Neki komplicirajo s papirji, pa enkrat predstojnika ni, pol šefice ni, pol kadrovska nima uradnih uruser posted image . Pol pa z Izabel ocel dan visiva v Lj, ker čakava očija, ki je v službi.
Sva pa včeraj  z Lukatom in *Mojco* se sprehajali po tivolijuuser posted image user posted image .

Zobe imamo še zmeraj samo 4 in to spodaj. Nekam počasi nam to gre. Glede nato, da smo prva dva dobili konec novembra. Mah, bo že. Še noben ni bil brez zobuser posted image user posted image

Nama tudi ustreza 21.05.... lokacija nama je vseeno.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
9.4.2009 9:39:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Marisa , Anja - ful sta sladki user posted image  user posted image  user posted image .

user posted image user posted image user posted image

kleo - Meri je ful dobra, ko se krega :)user posted image

Lovro vse naj naj za 10 mes. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2093
9.4.2009 9:39:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

AS, tudi jaz sem fuuuuul vesela za Jerneja. Sej počasi se boste navadili in bo vsem lažje - upam, da čimprej! user posted image user posted image  Vzgoja pa je itak ena čudna reč, tako al tako nikoli prav ne narediš. user posted image user posted image

pod tole se pa kr podpišem

Neposredna povezava do sporočila: 2094
9.4.2009 9:39:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

BS čestitke za novo zvezdico

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2095
9.4.2009 9:40:48   
alea01
aleksandra silvija- super za napravico in res še enkrat user posted image user posted image user posted image  za tako pogumnega Jerneja. Žal pa igrače spadajo zraven. Tako je fajn pametovat, da to ni vzgojno, samo ko si sam v takšni situaciji.....saj ne veš kaj bi naredil. Vsekakor pa poskušaš, da bo otročku najbolje. Boste s časoma najdlji kakšen drug način.

kleopatra- user posted image user posted image user posted image  za tvojo metalko klepetuljo. Faca malauser posted image . Slikice so lepe...se vidita obe z ANjo in sta tako lepi punčkiuser posted image

babysolza- a ti si pa zapustila klub blondink? Jaz sem bila že v vseh klubih....od rdečelask, rjavolask, črnolask...ampak sem se vrnila nazaj...k blondinkam. Nekak moram svoja neumna dejanja opravičituser posted image user posted image user posted image user posted image

Lovro-user posted image user posted image user posted image  za 10 mesecev.

Tina28- user posted image user posted image user posted image  za igrišče in tako marljive roke tvoje in od dragega. Res krasnouser posted image . In še čestitke Anji za dokončno zapustitev vojaškega štaba. Mi smo še kar v njem....skoz v zasediuser posted image

didlinaa- user posted image user posted image user posted image  za rožice. Zdaj pa le glej, da boš prekosila sosedouser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
9.4.2009 9:40:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

21.4.2009,  torek
Arburetum
user posted image

Lana & mtinca
Lovro & Jernej & AS
Lun & lunca
Lara & samsa
Sabina & BS
Anja & tina
Luka Patrik & nya
Lukas & RMRM
Ema & ninny
Sara & didlina
Izabela & alea
Luka & mojca
Anžej & Ažbe & l.daisy
Ela & beyba
Jaka & anaj

sm moralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
9.4.2009 9:49:41   
Anonimen
ob kateri uri se bomo pa dobile? ob 9h, 10h?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
9.4.2009 10:06:26   
RMRM
Dan!

AS - user posted image user posted image user posted image user posted image za napravico in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tako pogumnega Jerneja in mamico. Upam da se čimprej navadite in si vse skup olajšate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovro - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 10. mesecev

Anja in Meri, kako sta obe cukri user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa Meri je prava klepetulja user posted image user posted image .

Kleo, sori ampak včer nisem vidla tvojga avatarja, pa po besedah sodeč, mi najbrž ne bi bil všečuser posted image

Tina - user posted image user posted image za vrtiček. Pa Nejc tako lepo Anji pravljico prebere user posted image user posted image .

Arboretum - Tina, če želiš, se lahko zmenimo in peljemo istočasno. user posted image  

Ura - po moje boljš ob 10 ih, je že bolj toplo.

Zobki - mi imamo še vedno le 3, zdej enkrat bo zgornja dvojkica ven pogledala, tako da bomo mali vampirčki, ma zgoraj samo dvojke user posted image user posted image                  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
9.4.2009 10:19:24   
Anonimen

21.4.2009,  torek
Arburetum
user posted image

Lana & mtinca
Lovro & Jernej & AS
Lun & lunca
Lara & samsa
Sabina & BS
Anja & tina
Luka Patrik & nya
Lukas & RMRM
Ema & ninny
Sara & didlina
Izabela & alea
Luka & mojca
Anžej & Ažbe & l.daisy
Ela & beyba
Jaka & anaj

sm moralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.