Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 22:45:54
|
|
|
|
Tina 28
|
Saj jo pa kar pustim tam..ker ma plac za igrat. Je fajn,ker je Nejčeva soba takoj iz kuhinje...potem zaviješ desno..pa je naša sobe. Tak krožen promet...in kjerkoli si ...jo pol fajn vidiš. Sem pa vse minilegice prestavla na najvišje police. tko, da ima zdaj bolj pri rokah dinozavre..živali..in vozila. Ampak ona kar kroži in brska
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 22:47:50
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ojej..-AS...pogumnega fanta maš. Tole z nagrajevanjem si pa predstavljam. Poskusi sremenit taktiko na ...bomo šli pol na sladoled ...pri nas pali. V BC ga pa nikol več ne peljem, da si sam kaj izbere...travmatična izkunšja za vse udeležene...pa še trajalo je Kleo...fajn avatar...pa ne zdaj nalašč menjat. Kar se tiče slik...saj si mene sam mal mimgrede pritisnla, ko sem pa bla tko lesena, da se nisem za poziranje naštimala. Tko, da sem pričakovala, danimaš veliko uporabnih slik. Mislim, da pa mora ena od tamalih dveh priti na plano Tina, saj bi ga peljala na sladoled. Če bi smela ojej sory...kolksem smotana
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 22:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina AS,teli nasi tamali so vsi isti.Moja tudi najrajs v Talino sobo sibne,ce je odprta. Pa bravo Anja za opustitev vojascine Tina za vrt,prikolico. Grem zdaj slike napopat,pocakta se malo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 22:49:39
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Saj Lovro najmanj dobi in še s tistimi igračami se potem noče igrat. Igrač pravzaprav sploh noče, razen iz otroške sobe, všeč so mu igrače, ki so namenjene strajšim od 3-eh let. Da ne omenjam kako znori od veselja, ko zagleda HAMA perlice, barbike, Ninje,,,,
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 22:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
...moja barbike ne slivi.Obozuje pisarno ker je tooolk papirjev...tabolsa zabava
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 22:55:48
|
|
|
|
Tina 28
|
ja mi mamo isti problem z Anjinimi igračami. kot bi se že vseh naveličala...v njegovi sobi je pa fajn vse novo . Najrajši ma meč, ko je ves okrašen in se sveti...in pol maha z njim, ko en mali vitez..sam, da razbija. Pa čevlje svoje ma rade...pa vse, kar je njej neprimernega (iniaturni delci...odrasle stvari...sam, da je nekaj novega) Kleo..počakam na slikce, da vidim, da ne bo kaj čudnega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 22:56:20
|
|
|
|
Anonimen
|
tole sem pozabila......
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 8.4.2009 23:04:35 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 22:56:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ...moja barbike ne slivi.Obozuje pisarno ker je tooolk papirjev...tabolsa zabava UUuu, papir je sploh super . Lahko ga mečeš, mečakš, ješ
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:00:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
A imam prav, ker mislim, da so 3 lepotice khmmm? Kako cortkani punčki! In mamica!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:04:20
|
|
|
|
Tina 28
|
o slikce...res so mal motne..ampak ni važno. Sam, da so še Kaka bunka zgleda Anja proti Meri ...pavsi vaši laske. Mogoče opazite špongico, ki jo je Kleo pripela Anji...le zakaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:05:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleo, tvoja pupa, ni kaj. Veš kaj, boš kar morala avatar zamenjat. Tisti, ki si ga imela prej.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:06:16
|
|
|
|
Tina 28
|
A se Tali mal po tvojih avatarjih mečle ..hudo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Kleo, tvoja pupa, ni kaj. Veš kaj, boš kar morala avatar zamenjat. Tisti, ki si ga imela prej.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 o slikce...res so mal motne..ampak ni važno. Sam, da so še Kaka bunka zgleda Anja proti Meri ...pavsi vaši laske. Mogoče opazite špongico, ki jo je Kleo pripela Anji...le zakaj sem opazila ja ...tamala mi nekaj jamra,bo treba mlekca nastimat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija A imam prav, ker mislim, da so 3 lepotice khmmm? Kako cortkani punčki! In mamica! Kje...a se mene tut vidi ..aja Tino mislis
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:13:14
|
|
|
|
mtinca1
|
Marisa , Anja - ful sta sladki .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:15:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija A imam prav, ker mislim, da so 3 lepotice khmmm? Kako cortkani punčki! In mamica! Tebi vidim samo noge, teh raje ne bi ocenjevala in krilo . Vse v črnem . Kje...a se mene tut vidi ..aja Tino mislis
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija A imam prav, ker mislim, da so 3 lepotice khmmm? Kako cortkani punčki! In mamica! Tebi vidim samo noge, teh raje ne bi ocenjevala in krilo . Vse v črnem . Kje...a se mene tut vidi ..aja Tino mislis ne bo drzalo,tele suhcane manekenske noge so od Tine kaj je zdaj s tem citiranjem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:20:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija A imam prav, ker mislim, da so 3 lepotice khmmm? Kako cortkani punčki! In mamica! Tebi vidim samo noge, teh raje ne bi ocenjevala in krilo . Vse v črnem . Kje...a se mene tut vidi ..aja Tino mislis S tem citiranjem tudi ni vse o.k.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:22:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija A imam prav, ker mislim, da so 3 lepotice khmmm? Kako cortkani punčki! In mamica! Tebi vidim samo noge, teh raje ne bi ocenjevala in krilo . Vse v črnem . Kje...a se mene tut vidi ..aja Tino mislis [color=#ff0000]ne bo drzalo,tele suhcane manekenske noge so od Tine kaj je zdaj s tem citiranjem Prav
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako se na shrani.si. zbrisejo slike????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:22:31
|
|
|
|
Tina 28
|
saj sem res vsa v črnem...ker sploh nimam več domišljije...pri črni pa ne moreš falt. Mam prav težave se nešportno oblečt . Ja...trenutno mam take noge, kot srnica ...tko kosmate (no ...bodo še pol ure..mam strnišče)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ste tole vidle...je ze mal starejse,od decembra...filmcek kako se Meri spet krega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:28:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lovro je vmes dobil malo mleka, sedaj sem ga zavila v paketek in čakam, če bo on mene počakal, da se načvekam in stuširam ali bo prej sirena
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:29:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Joj, je dobra!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.