Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lovro je vmes dobil malo mleka, sedaj sem ga zavila v paketek in čakam, če bo on mene počakal, da se načvekam in stuširam ali bo prej sirena moja je pa nazaj zaspala,mleko jo pa caka...itak bo treba stran zlit,ima se en 5min casa.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooouuuuuuuujjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....tretjic danes.Itak,ko pa najvec goflam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Joj, je dobra! A ne .imam se daljso varianto,tam ga sele biksa.Sem hotla vse zbrisat iz shrani...mi ne uspe.Sem pa tale posnetek tam vidla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:32:53
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Nočko punce. Grem res še nekaj pojest in pšod tuš. Mirno noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
AS lahko noc.Se bom tudi jaz pocasi odpravla. Tina,pazi,da se ne zarezes
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:39:20
|
|
|
|
Tina 28
|
če mal počakata...nalagam en videoz mobija (beri: se ful slabo vidi), kako je Nejc prišel k Anji (z 39 vročine) pomagat brat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 8.4.2009 23:42:10
|
|
|
|
Tina 28
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 6:50:57
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro jaz spet ne morem spat, me ful križ boli Meri & Anja lušti sta Lovro vse naj naj za 10 mes. arburetum 21.4. nama je ok
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 6:56:25
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Lovro se že navsezgodaj zahvaljuje za lepe želje . Kako luštna sta Nejc in Anja! Kako lepo gleda Anja knjigo in posluša starejšega bratca . On je tudi zavzet za pomagat sestrici Anaj, tako lepo mi je gledat tvoj novi ticker. 243 days to go Križ? Evo, nekaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 7:01:33
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Včeraj sva se z mojim dragim ful sprla. Ko smo prišli iz Lj, je bilo treba znat delat s senzorjem, a kako boš, če je vse še novo, otroci so pa zahtevali vsak nekaj. Lovro je neprestano sitnaril. Če sem ga spustila iz rok je bil jok, če sem ga imela na rokah zunaj je bilo približno o.k. Vsak po svoje se cmeral in se nisva mogla skoncentrirat, še njega so nekaj službeno klicarili, je moral nekam it in so živci popustili . No, piskanje črpalke naju je nekaj pred 4 zbudilo, nato pa sva šla vse v miru preštudirat. In jp, je bolje .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 7:27:49
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Anaj in AS sta pa zgodnji Anaj hvala za kavo. Lepe slikice ste pripopale včeraj. za senzor - pikanje pa na žalost spada zraven ( vseeno bo lažje kot pikanje v prstek ) za vse bolečine 21.4. v Arboretumu: LIKE IT A LOT Čestitke obmesečnikom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 7:29:54
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro tudi tebi Samsa. Samsa, a veš kako lepo je bilo zjutraj ponuditi zajtrk brez zbadanja v prst? Brez pa ne gre. Danes počivam, zato visim na RR, ampak bo treba vseeno kmalu ven
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 7:34:19
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Dobro jutro tudi tebi Samsa. Samsa, a veš kako lepo je bilo zjutraj ponuditi zajtrk brez zbadanja v prst? Brez pa ne gre. Danes počivam, zato visim na RR, ampak bo treba vseeno kmalu ven Dobro vem, ja - kako fajn je brez zbadanja in sem fullllllllllllllllllllllllllll vesela za vas Ti si kar naberi moči oz. čvekaj tu Komaj čakam, da vas v živo spoznam - vse
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 7:37:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Dobro jutro tudi tebi Samsa. Samsa, a veš kako lepo je bilo zjutraj ponuditi zajtrk brez zbadanja v prst? Brez pa ne gre. Danes počivam, zato visim na RR, ampak bo treba vseeno kmalu ven Dobro vem, ja - kako fajn je brez zbadanja in sem fullllllllllllllllllllllllllll vesela za vas Ti si kar naberi moči oz. čvekaj tu Komaj čakam, da vas v živo spoznam - vse Sva že 2
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 7:40:58
|
|
|
|
Samsa
|
Nekaj mi svetujte prosim: kaj kupiti skoraj 4 - letnici? Rada bi kupila nekaj didaktičnega in seveda nepredrago - bolj za pozornost
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 7:58:20
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro na hitro sem vas preletela Meri, Anja luštne slikce Samsa kaj pa kakšen spomin, puzzle?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 8:00:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Čestitke obmesečnikom se podpišem kar pod to
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 8:00:41
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Samsa kaj pa kakšen spomin, puzzle? oj oj ninny To sem ji že ... še kaj prosim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 8:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
karte črnega petra- te so pri nas zadnji čas aktualne ali pa kakšne pobarvanke, no pri nas je vse zakon samo da je od winx
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 8:05:37
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Moram it za nazaj prebrat, sam če sem prav videla - 21.4 - Arboretum? Midve sva tudi za! In že 3. firbčnica, ki vas komaj čaka spoznat. Ninny, mave pa podoben okus. Jaz bi tudi puzle, al pa lahko kako pobarvanko, mogoče kako družabno igro, ala Monopoly Junior in podobno. (za +5 jih že ful dobiš, sem ravno pred 2 mesecema kupovala nečaku, sicer 6-letniku). Grem mal brat, Sabina je šla spančkat in mami je na misiji 2000.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 8:06:24
|
|
|
|
lunca14
|
Jutro,pa lovro vse naj,naj,boljše za 10 mesec ,pa super za napravico sam da vam je zdej lažje,pa slikice,pa videi res so naši sončki zlati cukerčki,vsak lepši in lejpši od drugega....................sam jaz svojga ne dam .........................srečanje ja datum zaenkrat gre,ampak sem bolj tako kot anja,sem bolj vaški šofer,ko je treba it pa kam na novo,sem pa ko šiba na veji,tako,da al prepričam še mojga da gremo vsi na izlet,al pa prosim,kako dušco,če ma kej placa za naju.Evo moja sirenca,a še zajtrk moram narest za moojga.Lep dan
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 8:06:59
|
|
|
|
Anonimen
|
no, dajmo babysolza, saj nimaš veliko do konca misije
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 8:08:47
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny no, dajmo babysolza, saj nimaš veliko do konca misije go BS go go do 2000
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 8:09:20
|
|
|
|
Samsa
|
hvala za predloge
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 8:10:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Jutro,pa lovro vse naj,naj,boljše za 10 mesec ,pa super za napravico sam da vam je zdej lažje,pa slikice,pa videi res so naši sončki zlati cukerčki,vsak lepši in lejpši od drugega....................sam jaz svojga ne dam .........................srečanje ja datum zaenkrat gre,ampak sem bolj tako kot anja,sem bolj vaški šofer,ko je treba it pa kam na novo,sem pa ko šiba na veji,tako,da al prepričam še mojga da gremo vsi na izlet,al pa prosim,kako dušco,če ma kej placa za naju.Evo moja sirenca,a še zajtrk moram narest za moojga.Lep dan Imam dovolj prostora za vaju, Lunca.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.