![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:11:16
|
|
|
|
Tina 28
|
jeon že vedel, kako mora mamico in atija doma obdržat...mojadva sta se tud zmenila. Je bil v soboto Nejc tolk d redu, da bi lohk šla na sobotno predstavo...je pa Anjo našuntal, da je na zakuhala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:11:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Uf,una z kislim mlekecom se kar vztraja,samo je skos huje...sem 99% da je norcevanje...spet tista stara z 100nicki Saj si brala ne,je Nya pripopala link
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:13:47
|
|
|
|
Tina 28
|
uf...danes pa jaz strani obračam...kolk nam gre dobro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:14:23
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 še dobro, da se moja še ne vmešavata. tisto v banjici moram pa res zbrisat...sem že pozabla, da sem jo gor dala. Če ne bo Anja huda samo res jo zbrisi,nikoli ne ves kaksni ped...norci gledajo ...je pa tko corti kje pa je ta slikica
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 še dobro, da se moja še ne vmešavata. tisto v banjici moram pa res zbrisat...sem že pozabla, da sem jo gor dala. Če ne bo Anja huda samo res jo zbrisi,nikoli ne ves kaksni ped...norci gledajo ...je pa tko corti kje pa je ta slikica FB...grem se drug stroj obesit.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:15:48
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Uf,una z kislim mlekecom se kar vztraja,samo je skos huje...sem 99% da je norcevanje...spet tista stara z 100nicki Saj si brala ne,je Nya pripopala link ja prej sem ji cel roman napisala...pa mi je javlo, da ne mora oddati odgovora . Mislim...res čudno..mleko ma...otrok zna vlečt in hoče vlečt...ona bi pa iz ljubega miru probala miljon mleka, da bi lohk mela vmes tri ure časa. Ene res ne znajo cent daru dojenja...ko kar obupajo. Mal se je pa treba potrudit, da vse zlavfa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:18:58
|
|
|
|
RMRM
|
Grem počasi . Lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:19:16
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 še dobro, da se moja še ne vmešavata. tisto v banjici moram pa res zbrisat...sem že pozabla, da sem jo gor dala. Če ne bo Anja huda samo res jo zbrisi,nikoli ne ves kaksni ped...norci gledajo ...je pa tko corti kje pa je ta slikica Ja..saj zato...tako jo ma sam mami za gledat...sem jo mislila takrat gor dat...ker smo tekmovali s šlafki...pa sem poj pozabla...hvala, da ste me spomnili
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:20:04
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Grem počasi . Lahko noč Lahko noč...pa vsem,ki ste že ušla...pa sem se prepozno spomnila za nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:22:45
|
|
|
|
Tina 28
|
Men pa FB noče odpret
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Men pa FB noče odpret Ga men prav tako vcasih ne. Grem tudi jaz pocasi v mize gledat,sem ze cist prec.Samo da sem cunje porihtala,HB. RMRM,Tina,lahko noc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,letam gor in dol,na podstresje,sem te prebrala,pa pozabila komentirat....karkoli ze je danes,bo jutri bolje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 7:16:05
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro DA navada dol ne pride: . Poleg vam serviram Naj vam tekne!!!! Grem nazaj brat Aja, pa čestitke obmesečnikom Kje je kaj BABYSOLZA????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 7:18:04
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro samsa hvala za zajtrk se en dan potepam pa ma ful za prebrt , grem mal brat da vidm kaj se dogaja
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 7:49:22
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 8:35:07
|
|
|
|
Samsa
|
Včeraj ste pa pridno Opažam, da me, ki ne čvekamo tako pozno, izvisimo z raznoraznimi slikicami .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 11:21:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj Lep pozdrav iz soncne Deutschland.Sva na balkonu,noro toplo je,tamala samo v majcki,nic kape,jaz v kratkih...neverjetno,kako se je v dveh dneh otoplilo.Jupi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 11:37:55
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla! Evo me Samsa, se javljam na ukaz. Lepo, da si me pogrešala. Sicer pa pri nas vse po starem. Mal sem imela računalniške pavze, ga 3 dni tud pržgala nisem. Pa počasi že obupujem nad vremenom, sam baje da bo kmalu bolje. Ne bom nič za nazaj brala, ker enostavno ne utegnem - me ta teden drži spomladanska čistilna mrzlica in je treba izkoristit, dokler traja. Sem stanovanje že čist na glavo obrnila, vse omare in predale pregledala in seveda zmetala proč en ogroooomen kup navlake. Da naredim plac za novo. Sicer gremo pa jutri najbrž mal v šoping, Sabina je spet prerastla vse cunje, jaz pa tudi rabim en kup stvari. Počasi se bo treba za v službo začet pripravljat. Se mi prav nič ne gre, bi bla še kr mal doma. Uglavnem lep dan vsem in čaw čaw! Kleo, sem ti ful fouš za vreme. Pa spet maš to hudo slikco, se jo kr ustrašim.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 12:08:29
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Hoj Lep pozdrav iz soncne Deutschland.Sva na balkonu,noro toplo je,tamala samo v majcki,nic kape,jaz v kratkih...neverjetno,kako se je v dveh dneh otoplilo.Jupi. blagor tebi,mi mamo še meglo in rahel dež,to je pa to,ko si bolj gor doma,mi tle spodaj pridemo kasneje na vrsto.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 13:26:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,BS,vroce imamo se kar,samo malo se je pooblacilo.Upam,da bo vreme od zdaj naprej prib.tako kot danes.Edino me mal skrbi,zaradi tega aprilskega dezja in mojih balkonskih roz.Nimam nad njimi nic strehe,se bojim,da mi ne pridejo prec. Danes sem se vrgla,na sobne roze,jih moram tusirat,liste ocistit in pospricat,da se bodo lepo svetili.Potem me pa se akvarij caka...da ne govorim o likanju. Ker je zdaj tako toplo,bom likala kar na balkonu. Kje ste vse druge junujke??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 13:48:44
|
|
|
|
Samsa
|
Dan dan Tako, rižev narastek je v pečici, Lara je zaspala v stolu ( to se še ni nikoli zgodilo; saj sem jo že prestavila v posteljo)..Jaz pa imam par minutk časa BS: ... lepo te je brat - če še imaš kaj volje za pospravljat, se pa nabaši v vašo novo raketo in pridita s Sabino k nam na čistilno akcijo - saj bi jaz pazila Sabino Kje je pa ninny?? Ji bom plavega pisala Lunca danes tudi ni prave volje - zgleda, da nas vse vreme jezi - Kleo lepo tebi, ko uživaš na sončku
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 13:56:10
|
|
|
|
Samsa
|
Že skoz hočem še to napisat: Danna76 - zdaj pa le bolj čvekaj!!!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 13:58:27
|
|
|
|
Samsa
|
hmm...nikjer nobene... Grem jaz še malo lonce prestavljat - lep popoldan želim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 14:06:46
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Že skoz hočem še to napisat: Danna76 - zdaj pa le bolj čvekaj!!!!!!! Kaka lepa dobrodošlica. Bom obljubim!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 14:54:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Kje je pa ninny?? Ji bom plavega pisala ninny se javlja na raport samo plavega mi ne pisat prosim Ja nič se pozna, da je moj cele dneve delal in ni bilo toliko časa za računalnik. Danes je sicer frej, samo moramo mal v trgovino, Maša je pri tašči to popoldne- mi gremo pa tud mal na sonček
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.