|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
3.4.2009 15:14:13   
lunca14
Se vidi da je vikend,ko ni nobene gor,pa še sonček se malo sveti,bo spet čez vikend zatišje tu gor.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.4.2009 16:28:56   
Anonimen
Nalagam en video,da vidite mojo utrgankouser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
3.4.2009 16:52:12   
Anonimen
user posted image vidim,da ze v vrsti cakateuser posted image
Na zalost je slika postrani,sem prepozno ugotovila...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
3.4.2009 17:06:41   
lunca14
Ja res je spulena tale tvoja mala,pa všeč mi je to ,da sem slišala tebe kako se potihem smeješ odzadejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......................ampak očki so pa ful lepi od meriuser posted image user posted image user posted image ......................dej še tali,kdaj posnami na skrivaj......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
3.4.2009 17:16:44   
Anonimen
Mi je slo tko na smeh,sem se komaj zadrzala,ker v zivo je hujeuser posted image .
Da tali na skrivaj posnamem...kaj le,kako se odgovarja naprimeruser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
3.4.2009 17:29:42   
NinKa
Pozdravljene punce,

že dolgo vas nisem nič kaj brala. Pri nas je vse bolj ali manj po starem. Samo stresno. Mož je že cel teden na bolniški, ker ga je v križu vsekalo. Jaz imam v ponedeljek izpit. Patrick hoče bit znova dojenček. Ljubosumje je po moje kr krepoko ven vdarilo. Po novem se carta, nič ne posluša. Če mu kaj rečem, da ne sme sem "grda mama" ali "grdi ati". Vglavnem veliko dela imamo sedaj s Patrickom. Hvala bogu gremo za veliko noč že v sredo na počitnice na Pohorje. JUPILI.Pa da bo vreme malo lepše kot zadnje dni. Baje napoved ni najslabša.

Nickec pa ...dons smo pojedli tortico za 9 mesecev. Malo sva šopingala Lindove zajčke pa igrače in cotike. AJa, pa ko sva hodila po Supernovi so spodaj pred Muellerjem sedele ene nosečke z velikimi trebuščki. Sem si mislila, lani tega časa smo pa tut me hodile okoli s trebuščki, ampak men je sedaj lepše. Ko user posted image  nabašem v marelo in če je lačen na poti mu lahko daš kak keks, sokec, fruchtzwerg....superca. Ne več unih termovk s prekuhano vodo in AM mini vrečkicami.

Za pregled se moramo še najavit, tako da mer še ne morem sporočit. Bom ko bomo merli in vagali našo malo srakico.

Drugalče pa...kako je pri vas z vrtci. Jaz sem našega Nickca vpisala že lani 22.7 v tri Ljubljanske vrtce in našega lokalnega. In vsi so mi sedaj bolj ali manj zagotovili da prostora ne bom dobila ne za 1.7 ne za 1.9. In pri naši hiši to pomeni, da jaz ne odhajam v službo, ampak bom do nadaljnega doma z Nickom. Ker moj možek dobiva kurjo kožo in še kaj ob predstavi, da bi njegovega otroka čuvala kr ena tetka. A ste ve vse dobile vrtce??

Uživajte in lepo "premartinčkajte" vikend

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.4.2009 19:27:37   
babysolza
hOJLA!

ojoj Kleo, Meri bo kmal v prvi vrsti na kakem metal žuru user posted image user posted image

Samsa, saj bi prišla, sam se naše rakete kr mal bojim in mam jutri inštrukcije. user posted image user posted image  Pa tudi čistilna obsedenost me je že minila, danes smo sam martinčkale user posted image

Rože - jaz nisem ravno neki oboževalec rož, sploh pa jih ne maram imeti na oknu, da mi kradejo svetlobo. Balkona imam sicer dva, sam oba zastekljena, tako da tudi 'bršljanke' odpadejo. Bom pa najbrž v lonce posjala kake začimbe, so sveže čist neki drugega. Pa še take fensi šmensi posode mam kot Didlina. user posted image

< Sporočilo je popravil babysolza -- 3.4.2009 19:28:17 >

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.4.2009 20:23:48   
Samsa
čer user posted image

Kako ste kaj?

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa
Kje je pa ninny?? Ji bom plavega pisala user posted image user posted image

ninny se javlja na raportuser posted image user posted image user posted image samo plavega mi ne pisat prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nič se pozna, da je moj cele dneve delal in ni bilo toliko časa za računalnik. Danes je sicer frej, samo moramo mal v trgovino, Maša je pri tašči to popoldne- mi gremo pa tud mal na sončekuser posted image

Pridna ninny user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da ste fajn šopingirali in da je Ema bila pridna ter da si je MAša pri tašči spočila user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
Se vidi da je vikend,ko ni nobene gor,pa še sonček se malo sveti,bo spet čez vikend zatišje tu gor.

je, take čudeže dela sonček... se mi zdi, da smo kot martinčki, ki jih privabi svetloba in toplota user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image vidim,da ze v vrsti cakateuser posted image
Na zalost je slika postrani,sem prepozno ugotovila...

user posted image

raztura Meri - taman za kako heavy metal skupino user posted image user posted image user posted image
Kleo si poskrbela za našo telovadbo - sem malo glavo obračala in mi je skoraj vrat zaštekal user posted image user posted image

oooo Ninka - le večkrat se javi user posted image

BS: jaz sem se pa že veselila, da bom imela tipi topi spucano user posted image user posted image user posted image in uspešne inštrukcije vodenja rakete ti želim user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 3.4.2009 20:24:40 >

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
3.4.2009 20:28:03   
Tina 28
ojla Ninka...smola z vrtci res. Jaz sem Anjo vpisala septembra za maj in so mi rekli, da bo težka. Ker pa je med letombilo še nekaj takih...dali nekaj tavečjih k večji skupini, da bo prostor za naše malčke. Je pa res, da ker je Anja zadnja vpisana (maj ) za to šolsko leto...je še zanjo tam zmanjkalo prostora, čeprav mi je mesec nazaj obljubila, da bo.
Dali so mi pa možnost, da gre za ta dva meseca k eno leto starejšim, saj tam je eno prosto mesto...in sem seveda prejela. Res mi ni panike, ker bo Anja hodila v vrtec ob 11.00...pol je kmalu kosilo in takoj spanje. Po spanju pa jo dvigne stara mama. Zato mi za ta dva meseca tako ni problem. Bo imela Anja vsaj več pomoči pri kosilu, saj drugi že vsi znajo lepo jest sami. Poleti pa sem itak doma.
Mi je pa zato ni treba bilo vpisovati septembra, ker zdaj je prišla notri in bo notri, dolker je ne izpišem. In sem tudi zvedla, da je pri nas gorzen naval za septembra in Anja sigurno ne bi bila sprejeta. K sreči smo jo vpisali že za zdaj, čeprav smo mislili, da bomo ta dva meseca malo dopuste kombinirali (mame...moj...sestra).

Drgač pa obstaja zakon, da mora občina zagotoviti mesto vsem otrokom (kar je danes težko)...pol pa vedi.
Imaš drugače v Ljubljani veliko možnosti s temi mini privat vrtcu. RAvno moj brat je hotel dati Svojo hčerkico k eni družini, kerr mata mož in žena skupaj varsto (mislim da vsaj 5 otrok). Bila sta na razgovoru...jima je bilo všeč..prostorin človeka. Vendar zaradi specifičnih zdravstvenih tećav potem nista šla v to varianto...ampak sta najela privat varuško na domu.
Res , da je dražje...vendar tudi jaz bom plačevala 240€ za Anjo.
Lahko vprašam, za to družino, če te zanima.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.4.2009 20:33:11   
Samsa
čer Tina user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.4.2009 20:33:24   
Anonimen
Čer.

Pridne čvekice. Mi smo se sončkali, martinčkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.4.2009 20:33:46   
Tina 28
Kleo...Meri je ful faca..prava plesalka res...je Anja kar ušesa dvignila, ko jo je slišala vriskati...in se nasmejala.

Drgač pa jo danes spet na terebuh vleče...očitno se je preveč navadla na tak način premikanja. Zdaj vidim, da bi šlo...sam njej je očitno po trebuhu všeč. Jo dam na kolena...naredi pol metra...pol pa po vojaško. Eh..kakor hočeuser posted image

Lunca..upam, da ste mel potemsončka. Jaz sem že več kot teden dni noter...danes sva se z Anjo za 10 min ven usedle, da sem mal prekontrolirala kaj ga Nejc biksa...sem ga kar ven pošibala..pa mu peskovnik odprla in pol mah skoz okno in zunaj precverjala kako se ima. Najprej sploh ni ven hotu...na koncu pa tud not ne. Sva mela za kosilo kar zunaj homemade hotdog, ker je moj moral službeno v Avsdtrijo in sva lahko prej jedla...zdaj je pa juhca padla.

Sem pa ful utrujena...verjetno ker mam zaribano mašino, ki nič ne pospeši...Samo linija soba- kuhinja, kuhinja-kopalnica, soba -kopalnica....in seveda tisočkrat skloniti k Anji..uf

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.4.2009 20:34:20   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Čer.

Pridne čvekice. Mi smo se sončkali, martinčkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

čer čveka user posted image

si se le poštemplala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.4.2009 20:36:17   
Anonimen
Pri nas vrtec odpade do septembra user posted image Lahko bi šla normalno v jasli meseca maja, če bi se še nekateri strinjali starši, da se odpre nov odeelek jasli v vrtcu podružničnem 4 km stran, pa ni dovolj interesov, kao ne bomo stran od kraja samega vozil otroka. Budale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In bo naša mala v varstvu pri naših, mal pri tašči, če ne grem v službo, bo pa kar doma.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.4.2009 20:39:19   
Tina 28

Pri nas vrtec odpade do septembra user posted image Lahko bi šla normalno v jasli meseca maja, če bi se še nekateri strinjali starši, da se odpre nov odeelek jasli v vrtcu podružničnem 4 km stran, pa ni dovolj interesov, kao ne bomo stran od kraja samega vozil otroka. Budale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In bo naša mala v varstvu pri naših, mal pri tašči, če ne grem v službo, bo pa kar doma.user posted image

mislim res...sigurno se niso strinjali starši,ki imajo otroke že v vrtcu in nobenega več ne mislijo imet.. Danes bi za vsak kvadratni meter...pa ni važno kolk daleč...starši mogli biti takoj za. Ker se normativi in standardi za vrtce spreminjajo in bo treba zmanjšati število otrok za v taisti igralnici...in seveda povečevat vrtce. Kaj je lažje...zmanjšati število otrok...ali povečati in adaptirati vrtec. Same veste, ane!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
3.4.2009 20:39:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Čer.

čer čveka user posted image

si se le poštemplala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakam večerjo na dom.user posted image Se mi ne da nič gledat v hladilnik, ker vem da je prazen.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
3.4.2009 20:45:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

mislim res...sigurno se niso strinjali starši,ki imajo otroke že v vrtcu in nobenega več ne mislijo imet.. Danes bi za vsak kvadratni meter...pa ni važno kolk daleč...starši mogli biti takoj za. Ker se normativi in standardi za vrtce spreminjajo in bo treba zmanjšati število otrok za v taisti igralnici...in seveda povečevat vrtce. Kaj je lažje...zmanjšati število otrok...ali povečati in adaptirati vrtec. Same veste, ane!

Ja, pa tako fajn ravnateljico imamo v našem kraju, ki ne zna zaropotat in preprečit staršem,da imajo otroke v samem štabu vrtca, če je možnost odprtja novega oddelka v podružnici, tam kjer so starši doma.user posted image user posted image user posted image Katastrofa, ti povem. Sej zdej se ful bunijo vsi. V bistvu jaz nimam niti za september potrjeno, če ne bo sprejeta, grem direkt do župana, pa povem vse greške našega vrtca...preveč jih vem.user posted image Pa še v medije jih dam vse po spisku. Pa ne bom sama naredila tega koraka, nas bo kar par takih. Ena kolegica je vpisala otroka,pa ni dobila mesta med letom. Vrtec pa je zaposlil glih med letom novo vzgojiteljico in verjeli ali ne, za njenega otroka iz druge občine pa je bil plac.user posted image Pa par takih cvetk je še, to ni še nič v primerjavi s tem kar lahko pride na dan.

Skratka, smo v pripravljenosti mamice tukaj pri nas.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1642
3.4.2009 20:47:08   
Tina 28
Poštemplalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...a mam lahko skrajšan delovni čas...4.-urniuser posted image user posted image user posted image .

Drgač bi pa jaz tud večerjo na dom. Ko sem bla še v ljubljani, kolk je blo fajn kdaj zabon eno razrezano pico naročit...zdaj pa moram kar bult v hladilnik, kaj se bo našlo.
Se mi pa tko že kitajske hrane luta, da bom kar znorela.Sam moj kar nima nič časa...zdaj bom en dan zaropotala, da me mora nekaj peljatuser posted image . sam potih pač sparam in si mislim,da je vseeno tko boljš.user posted image

sem si pa naredila najožji izbor izletov (oz. dogodkov), ki jih bomo obiskal!  Lako še kakšno idejo tu dobim...bom vesela. Ne govorim o tistih sprehodih, ki jih začneš pred hišo...ampak se pelješ najprej z avtomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.4.2009 21:11:51   
lunca14
Hej-hoj............čvekice,mi nismo meli danes nič sonca,se pa je ogrelo in ni deževalo,tako,da smo bili zunaj,midva z lunom,pa sva skočila še na eno kavo k prijateljici.Oj vrtec,jaz sem ta teden oddala vlogo za vrtec za eneja in luna v eno občino,kjer bo hodil maj v šolo,in drugo,če slučajno ne bo prostora,da imam rezervo,no do sedaj ni bilo problema pri vpisu,letos,pa kar malo cvikam,ker je več otrok,bomo videli,drugače bom pa sama odprla vrtec,na črno,drugače ne morem,pa bom vzela še tri otročke,pa bomo doma.Tina,no lepo da si se vsaj malo martinčkala zunaj,a,kaj k vam ne dostavljajo hrane?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.4.2009 21:19:17   
Tina 28

Hej-hoj............čvekice,mi nismo meli danes nič sonca,se pa je ogrelo in ni deževalo,tako,da smo bili zunaj,midva z lunom,pa sva skočila še na eno kavo k prijateljici.Oj vrtec,jaz sem ta teden oddala vlogo za vrtec za eneja in luna v eno občino,kjer bo hodil maj v šolo,in drugo,če slučajno ne bo prostora,da imam rezervo,no do sedaj ni bilo problema pri vpisu,letos,pa kar malo cvikam,ker je več otrok,bomo videli,drugače bom pa sama odprla vrtec,na črno,drugače ne morem,pa bom vzela še tri otročke,pa bomo doma.Tina,no lepo da si se vsaj malo martinčkala zunaj,a,kaj k vam ne dostavljajo hrane?

Dostava hrane v Bohinjuuser posted image user posted image user posted image ...ja bilo bi fajn. kolkokrat ta teden nisem niti po kruh mogla, ko je bla Anja boga...sem se vedno spomnila, kako brat v taki stiski (LJ) lepo prižgee računalnik...obkljuka artikle in jih dobi na dom iz merkatorja..al kako žeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.4.2009 21:22:59   
lunca14
Ja to že,ampak ima tvoj brat,tak zrak,kot ga maš ti v bohinju,in tak mir in idilo,kjer se tvoji otroci lahko zunaj igrajo in tečejo po travnikih-ne menjam za noben seznam na računalniku.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.4.2009 21:27:20   
Tina 28

Ja to že,ampak ima tvoj brat,tak zrak,kot ga maš ti v bohinju,in tak mir in idilo,kjer se tvoji otroci lahko zunaj igrajo in tečejo po travnikih-ne menjam za noben seznam na računalniku.

Ja to pa res...sam med tednom itak delo poje...za vikend pa večkrat pridejo domov, k majo možnost pri obeh starih starših sestavit poln penzionuser posted image . Tko, da zrak jih res nazaj prižene..in pol izkoristijo.
Mata pač take službe, da je za bit v LJ...korenine so pa le korenine.

Dajete mi kako idejo, kako naj mami presentno za 1. maj...bo 50-ka padla. Ni pa tip, ki hoče ven sekat...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.4.2009 21:27:40   
Anonimen
Jaz mam take luštne razgovore z veselo veselko po ZS-jih user posted image Sem danes dobila odgovor od nje še od zadnjič. Da crkneš od smeha.user posted image Kopiram:

1-danes na vprašanje: Čuj, kaj si ti po poklicu, da imaš vedno tako zastavljena vprašanja na forumih: vprašanje? Bi mogla mal bolj se osredotočit kaj želiš vprašat, pa tudi več odgovorov bi bilo. Pa brez zamere.

Lp

hehe...ves Didlinaa to je poklicna deformacija, kaj ces .... pa brez zamere in lep pozdrav.  

2- danes na vprašanje: Poklicna deformacija katerega poklica? Se lahko malo bolj distanciraš? 

le zakaj ti odgovoriti? Morda zato, ker si me toliko skritizirala in se norcevala? In to javno???? Ves, to mi je veckrat padlo na pamet in sem si tudi zapomnila tvoj nick.

Ce bi te jaz hotla kaj skritizirat, bi ti takoj poslala zasebno sporocilo, ne pa da ti odgovarjam tako da lahko vsi berejo. Ne vem no, nisem pac taksna.

Kar se tice pa teme....ja, je res poklicna deformacija in ne morem si pomagati, studij in sluzba sta zal naredila svoje ...

vseeno lep pozdrav od vesele veselke :)))

3-danes na vprašanje: ja, če menjaš tolk nickov, ni čudno da se vsi norčujejo iz tebe. Študij in delo? No ja, mal obnovitev slovenščine ti ne bi nič škodilo.

Pa lep pozdrav od Didline

kako to mislis menjam nick-e? Moj nick je vesela veselka .... in drugo - znanje slovenscije?? Hehehehhe, o tem bi tudi lahko kaj rekli ....

vidim, da si zares grozna oseba ... fujjjj .... pa prosim te, ne mi nikoli več odgovarjat, na nobeno moje vprasanje ...

Pa se daj, če se moreš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.4.2009 21:32:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Dajete mi kako idejo, kako naj mami presentno za 1. maj...bo 50-ka padla. Ni pa tip, ki hoče ven sekat...

Dopoldan naj gre kam na pohod, ta čas se pa vsi zberzte na njenem domu in jo pričakajte, presenetite . Tako, mal skrivnostno, se skrijete user posted image

Pa upam, da ne berete novih dogodivščin vesele veselke.user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/vprasanje/m_4024896/mpage_1/tm.htm#4024921

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.4.2009 21:43:22   
Anonimen
"Dober večer,
danes sva imela z mamico prav prijeten obisk - gostila sva dve bejbi in dve mamici. Super je bilo.
Najprej sva z Lano

user posted image
sej se je spomnite - uživala v kuhi moje mami (no, eni bolj, drugi manjuser posted image ). Potem sva se veselo zabavala v moji prenosni posteljici - seveda mora bit nekdo v bližini, da se mu lahko smejiva

user posted image

Medtem ko sva midva norela po stanovanju, je ta druga bejba Metka mirno spala v ležalniku - v najini bližini - in prav nič ni zgledalo, da jo moti najino vriskanje

user posted image

Ne boste verjeli, ampak tudi mene je zdelalo, pa me je mami odnesla v posteljico, Lana pa je v tem času sprobavala moje nove teniske

user posted image

No, Metka je še čisto majhna in se rada crklja, tako pri moji

user posted image

kot pri Lanini mamici

user posted image

In prav nič naju ni motilo, da sta jo crkljali, midva sva se zabavala po svoje

user posted image

user posted image

Naj povem še tole, da je Lanina mamica fuuuuuuuuul zabavna. Do danes nisem vedel, da je pametni kuža tko smešen

user posted image

In če ne verjamete fotkam, poglejte tale video

user posted image

V glavnem, upam da tole še kdaj ponovimo, mami je rekla, da itak, sam sej veste, kake so mame - skoz jim primanjkuje časa.

No, pa lep pozdrav vsem skupaj in dobr spite - jaz bom takrat, ko boste vi to brali že veselo spančkal, poln lepih spominov na današnji dan.

Luka Patrik"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.