|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
2.4.2009 23:50:36   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Jaz bom letos spet nekaj takega zasadila

Lepo,lepo,mogoce se kaksno rumeno vmes...so tudi eni taki grmicki z majhnimi rumenimi cvetki.

kako se tem reče?

Jaz bi pa vašega mucka melauser posted image

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 2.4.2009 23:51:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
2.4.2009 23:51:35   
RMRM
Tina, hvalauser posted image

Mucka pa ni večuser posted image , smo ga imel eno leto, pol je pa zginil, kar ćez noč ga ni blo več.

< Sporočilo je popravil RMRM -- 2.4.2009 23:52:20 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
2.4.2009 23:53:50   
lunca14

user posted image  

zakaj pa ni več rožiceuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
2.4.2009 23:54:19   
Anonimen
Teli dohtarji..kako za hudica gres lahko ven z njo,ce ima pa ze par dni vrocino.Tina,ti naredi tako kot se tebi zdi prav.

Moja svakinja ima ves cas bolne otroke...tamal kaslja kot nor,oni pa v toplice na bazen...je pac zdravnica rekla,da lahko.Potem spet,tamal vrocino,kasljal,ne vem tocno kaj je ze imel,ven na vrt,pa v bazencek cofotat...je spet zdravnica rekla.Ma ne mores verjet.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1579
2.4.2009 23:54:28   
RMRM
so ble mal namešane, lila dvojna bršljanka, miljon zvončkov, belo lila surfinija, trava, pa ene roza, tistih se pa imen ne spomnim. Pa pri strani so ble bele bakope, če se ne motim. Moram poiskat, mam nekje napisanouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
2.4.2009 23:54:48   
lunca14
pupe,jaz gremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
2.4.2009 23:55:08   
Tina 28
O škoda...saj teli mucki...ga moraš met res noter.

Mi smo meli enega hišnega mačkona, ki pa je bil trpežen. Je prosil za ven (tud ponoči), ko ga je lulat ali kakat...tko...hišno ...pa mal zunaj...je vedno nazaj prišel. Če smo kam šli smo ga pustili zunaj. In vedno je pritekel, ko je zaslišal avtouser posted image .

Vsako pomlad pa j zginil za 14 dni (prvč smo že jokali) nazaj pa prišel okleščen za par kil in mal zmrcvarjen...so bli hudi boji za muce. No in pol je bla turneja zaključena do naslenjga leta

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
2.4.2009 23:55:12   
RMRM
kleo, hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil RMRM -- 2.4.2009 23:58:26 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
2.4.2009 23:55:51   
RMRM
Lunca, nočko. Rožce sem pa dol dala, ker Sara noče da jo gor limamuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
2.4.2009 23:56:18   
lunca14

Teli dohtarji..kako za hudica gres lahko ven z njo,ce ima pa ze par dni vrocino.Tina,ti naredi tako kot se tebi zdi prav.

Moja svakinja ima ves cas bolne otroke...tamal kaslja kot nor,oni pa v toplice na bazen...je pac zdravnica rekla,da lahko.Potem spet,tamal vrocino,kasljal,ne vem tocno kaj je ze imel,ven na vrt,pa v bazencek cofotat...je spet zdravnica rekla.Ma ne mores verjet.

......če je vročina je treba samo počivat,če je zunaj toplo,lahko ležiš zunaj,ne pa čofotat v bazenuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
2.4.2009 23:56:38   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

O škoda...saj teli mucki...ga moraš met res noter.

Mi smo meli enega hišnega mačkona, ki pa je bil trpežen. Je prosil za ven (tud ponoči), ko ga je lulat ali kakat...tko...hišno ...pa mal zunaj...je vedno nazaj prišel. Če smo kam šli smo ga pustili zunaj. In vedno je pritekel, ko je zaslišal avtouser posted image .

Vsako pomlad pa j zginil za 14 dni (prvč smo že jokali) nazaj pa prišel okleščen za par kil in mal zmrcvarjen...so bli hudi boji za muce. No in pol je bla turneja zaključena do naslenjga leta

Ja, res je. Samo jaz nočem imet v stanovanju živali, kaj pa vem, se mi zdi da ima žival le en svoj vonj.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
2.4.2009 23:56:58   
Anonimen

kleo, daj prosim še ti slikico zbrišiuser posted image

Ne,ne bomuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1587
2.4.2009 23:57:39   
lunca14

Lunca, nočko. Rožce sem pa dol dala, ker Sara noče da jo gor limamuser posted image

..........sej ta rožca je bla lepa-no je lepauser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
2.4.2009 23:57:47   
Tina 28

Jaz mam zlato pravilo, da mora biti dva dni brez vročine...in pol ne kar za cel dan...kratek speho pa je. Ja...če je vročina je treba pazit. V bazenih pa sploh fašeš kakšen prehlad...tud če si zdrav.
In ja...to bom po svoje...kam pa naj jo spravljam v tem dežju....sicer je bla pa danes čisto brez vročine...jupi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
2.4.2009 23:59:31   
RMRM

user posted image user posted image user posted image  pa vseen hvalauser posted image user posted image . Saj veš, najstnikiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
2.4.2009 23:59:53   
lunca14

Ne,ne bomuser posted image pa si,pa siuser posted image user posted image .......................user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
3.4.2009 0:00:48   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

..........sej ta rožca je bla lepa-no je lepauser posted image user posted image

sej jaz ji to skoz pravim, pa vseen mal bluzi. Mam na FB eno ful luštno sliko, sta z Lukasom gor, pa mi zadnjič pošlje mail, mami, dej to sliko doluser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
3.4.2009 0:01:58   
Tina 28
Sem pa danes ugotovila, kako so zdravniki postali bolj previdni. ko je bil Nejc mali...so mu inhalacijo kar v ZD spustil...in mogoče večkrat tisti teden. Zdaj pa vsako malenkost (kar je prav) pošljejo....a se greste vi še gor pokazatuser posted image .

Je zadnjič za Nejca spisala napotnico, ko je tolk kuhal...in če ne bi padla bi šla gor. Ampak je rekla, da naj ne hodiva, če bo padla, ker pol so jezni, kaj vse gor pošiljajouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
3.4.2009 0:04:17   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image  pa vseen hvalauser posted image user posted image . Saj veš, najstnikiuser posted image

Ja ja,moja tudi jamra,kaksno dajem na FBuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
3.4.2009 0:06:54   
RMRM

Sem pa danes ugotovila, kako so zdravniki postali bolj previdni. ko je bil Nejc mali...so mu inhalacijo kar v ZD spustil...in mogoče večkrat tisti teden. Zdaj pa vsako malenkost (kar je prav) pošljejo....a se greste vi še gor pokazatuser posted image .

Je zadnjič za Nejca spisala napotnico, ko je tolk kuhal...in če ne bi padla bi šla gor. Ampak je rekla, da naj ne hodiva, če bo padla, ker pol so jezni, kaj vse gor pošiljajouser posted image

Se mi zdi kar prav tko, bol da greš za brezveze kot pa da je kaj narobe.

Pri nas je blo zadnjič tko hecno, ko ga je Lukas neki sračkal, da pol nisva šla na predstavo. Je bla tašča ravno na obisku pa vsa panična, naj otroka ja pelem k zdravniku. Bolj sem ji govorila, da je imel 38 vročine zjutraj, pa še to najbrž od dretja, ker je ful jokal, pa ona men še kar naj ga pelem k zdravniku, pa naj mu svečko dam..... Sem ji pol rekla, da dokler nima 38,5 se ne daje svečka, pa tud k P ga ne bom peljala, ker nima vročine... ampak ona pele svojo naprej... Joj, enkrat mi bo rez pokrovke dol zmetal. Sem že večkrat hotla rečt, le kako sta otroka gor zrasla, ko sem pa tko nesposobna user posted image  

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
3.4.2009 0:07:11   
Tina 28
še dobro, da se moja še ne vmešavata. tisto v banjici moram pa res zbrisat...sem že pozabla, da sem jo gor dala. Če ne bo Anja hudauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
3.4.2009 0:07:28   
Anonimen
user posted image Uf,una z kislim mlekecom se kar vztraja,samo je skos huje...sem 99% da je norcevanje...spet tista stara z 100nickiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1597
3.4.2009 0:07:49   
RMRM

Ja ja,moja tudi jamra,kaksno dajem na FBuser posted image .

a ne kolk so hecni. Pa tvoja Tali je tud taka lepotica, res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
3.4.2009 0:08:54   
RMRM

user posted image Uf,una z kislim mlekecom se kar vztraja,samo je skos huje...sem 99% da je norcevanje...spet tista stara z 100nickiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
3.4.2009 0:09:47   
Anonimen

še dobro, da se moja še ne vmešavata. tisto v banjici moram pa res zbrisat...sem že pozabla, da sem jo gor dala. Če ne bo Anja hudauser posted image

user posted image user posted image user posted image samo res jo zbrisi,nikoli ne ves kaksni ped...norci gledajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...je pa tko cortiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.