![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:50:36
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Jaz bom letos spet nekaj takega zasadila Lepo,lepo,mogoce se kaksno rumeno vmes...so tudi eni taki grmicki z majhnimi rumenimi cvetki. kako se tem reče? Jaz bi pa vašega mucka mela
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 2.4.2009 23:51:45 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:51:35
|
|
|
|
RMRM
|
Tina, hvala Mucka pa ni več , smo ga imel eno leto, pol je pa zginil, kar ćez noč ga ni blo več.
< Sporočilo je popravil RMRM -- 2.4.2009 23:52:20 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:53:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM zakaj pa ni več rožice
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:54:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Teli dohtarji..kako za hudica gres lahko ven z njo,ce ima pa ze par dni vrocino.Tina,ti naredi tako kot se tebi zdi prav. Moja svakinja ima ves cas bolne otroke...tamal kaslja kot nor,oni pa v toplice na bazen...je pac zdravnica rekla,da lahko.Potem spet,tamal vrocino,kasljal,ne vem tocno kaj je ze imel,ven na vrt,pa v bazencek cofotat...je spet zdravnica rekla.Ma ne mores verjet.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:54:28
|
|
|
|
RMRM
|
so ble mal namešane, lila dvojna bršljanka, miljon zvončkov, belo lila surfinija, trava, pa ene roza, tistih se pa imen ne spomnim. Pa pri strani so ble bele bakope, če se ne motim. Moram poiskat, mam nekje napisano
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:54:48
|
|
|
|
lunca14
|
pupe,jaz grem
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:55:08
|
|
|
|
Tina 28
|
O škoda...saj teli mucki...ga moraš met res noter. Mi smo meli enega hišnega mačkona, ki pa je bil trpežen. Je prosil za ven (tud ponoči), ko ga je lulat ali kakat...tko...hišno ...pa mal zunaj...je vedno nazaj prišel. Če smo kam šli smo ga pustili zunaj. In vedno je pritekel, ko je zaslišal avto . Vsako pomlad pa j zginil za 14 dni (prvč smo že jokali) nazaj pa prišel okleščen za par kil in mal zmrcvarjen...so bli hudi boji za muce. No in pol je bla turneja zaključena do naslenjga leta
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:55:12
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, hvala
< Sporočilo je popravil RMRM -- 2.4.2009 23:58:26 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:55:51
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, nočko. Rožce sem pa dol dala, ker Sara noče da jo gor limam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:56:18
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Teli dohtarji..kako za hudica gres lahko ven z njo,ce ima pa ze par dni vrocino.Tina,ti naredi tako kot se tebi zdi prav. Moja svakinja ima ves cas bolne otroke...tamal kaslja kot nor,oni pa v toplice na bazen...je pac zdravnica rekla,da lahko.Potem spet,tamal vrocino,kasljal,ne vem tocno kaj je ze imel,ven na vrt,pa v bazencek cofotat...je spet zdravnica rekla.Ma ne mores verjet. ......če je vročina je treba samo počivat,če je zunaj toplo,lahko ležiš zunaj,ne pa čofotat v bazenu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:56:38
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 O škoda...saj teli mucki...ga moraš met res noter. Mi smo meli enega hišnega mačkona, ki pa je bil trpežen. Je prosil za ven (tud ponoči), ko ga je lulat ali kakat...tko...hišno ...pa mal zunaj...je vedno nazaj prišel. Če smo kam šli smo ga pustili zunaj. In vedno je pritekel, ko je zaslišal avto . Vsako pomlad pa j zginil za 14 dni (prvč smo že jokali) nazaj pa prišel okleščen za par kil in mal zmrcvarjen...so bli hudi boji za muce. No in pol je bla turneja zaključena do naslenjga leta Ja, res je. Samo jaz nočem imet v stanovanju živali, kaj pa vem, se mi zdi da ima žival le en svoj vonj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:56:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, daj prosim še ti slikico zbriši Ne,ne bom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:57:39
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nočko. Rožce sem pa dol dala, ker Sara noče da jo gor limam ..........sej ta rožca je bla lepa-no je lepa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:57:47
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Teli dohtarji..kako za hudica gres lahko ven z njo,ce ima pa ze par dni vrocino.Tina,ti naredi tako kot se tebi zdi prav. Moja svakinja ima ves cas bolne otroke...tamal kaslja kot nor,oni pa v toplice na bazen...je pac zdravnica rekla,da lahko.Potem spet,tamal vrocino,kasljal,ne vem tocno kaj je ze imel,ven na vrt,pa v bazencek cofotat...je spet zdravnica rekla.Ma ne mores verjet. Jaz mam zlato pravilo, da mora biti dva dni brez vročine...in pol ne kar za cel dan...kratek speho pa je. Ja...če je vročina je treba pazit. V bazenih pa sploh fašeš kakšen prehlad...tud če si zdrav. In ja...to bom po svoje...kam pa naj jo spravljam v tem dežju....sicer je bla pa danes čisto brez vročine...jupi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:59:31
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, daj prosim še ti slikico zbriši Ne,ne bom pa vseen hvala . Saj veš, najstniki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 2.4.2009 23:59:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, daj prosim še ti slikico zbriši Ne,ne bom pa si,pa si .......................
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:00:48
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Lunca, nočko. Rožce sem pa dol dala, ker Sara noče da jo gor limam ..........sej ta rožca je bla lepa-no je lepa sej jaz ji to skoz pravim, pa vseen mal bluzi. Mam na FB eno ful luštno sliko, sta z Lukasom gor, pa mi zadnjič pošlje mail, mami, dej to sliko dol
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:01:58
|
|
|
|
Tina 28
|
Sem pa danes ugotovila, kako so zdravniki postali bolj previdni. ko je bil Nejc mali...so mu inhalacijo kar v ZD spustil...in mogoče večkrat tisti teden. Zdaj pa vsako malenkost (kar je prav) pošljejo....a se greste vi še gor pokazat . Je zadnjič za Nejca spisala napotnico, ko je tolk kuhal...in če ne bi padla bi šla gor. Ampak je rekla, da naj ne hodiva, če bo padla, ker pol so jezni, kaj vse gor pošiljajo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, daj prosim še ti slikico zbriši Ne,ne bom pa vseen hvala . Saj veš, najstniki Ja ja,moja tudi jamra,kaksno dajem na FB .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:06:54
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Sem pa danes ugotovila, kako so zdravniki postali bolj previdni. ko je bil Nejc mali...so mu inhalacijo kar v ZD spustil...in mogoče večkrat tisti teden. Zdaj pa vsako malenkost (kar je prav) pošljejo....a se greste vi še gor pokazat . Je zadnjič za Nejca spisala napotnico, ko je tolk kuhal...in če ne bi padla bi šla gor. Ampak je rekla, da naj ne hodiva, če bo padla, ker pol so jezni, kaj vse gor pošiljajo Se mi zdi kar prav tko, bol da greš za brezveze kot pa da je kaj narobe. Pri nas je blo zadnjič tko hecno, ko ga je Lukas neki sračkal, da pol nisva šla na predstavo. Je bla tašča ravno na obisku pa vsa panična, naj otroka ja pelem k zdravniku. Bolj sem ji govorila, da je imel 38 vročine zjutraj, pa še to najbrž od dretja, ker je ful jokal, pa ona men še kar naj ga pelem k zdravniku, pa naj mu svečko dam..... Sem ji pol rekla, da dokler nima 38,5 se ne daje svečka, pa tud k P ga ne bom peljala, ker nima vročine... ampak ona pele svojo naprej... Joj, enkrat mi bo rez pokrovke dol zmetal. Sem že večkrat hotla rečt, le kako sta otroka gor zrasla, ko sem pa tko nesposobna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:07:11
|
|
|
|
Tina 28
|
še dobro, da se moja še ne vmešavata. tisto v banjici moram pa res zbrisat...sem že pozabla, da sem jo gor dala. Če ne bo Anja huda
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf,una z kislim mlekecom se kar vztraja,samo je skos huje...sem 99% da je norcevanje...spet tista stara z 100nicki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:07:49
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, daj prosim še ti slikico zbriši Ne,ne bom pa vseen hvala . Saj veš, najstniki Ja ja,moja tudi jamra,kaksno dajem na FB . a ne kolk so hecni. Pa tvoja Tali je tud taka lepotica, res.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:08:54
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Uf,una z kislim mlekecom se kar vztraja,samo je skos huje...sem 99% da je norcevanje...spet tista stara z 100nicki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 3.4.2009 0:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 še dobro, da se moja še ne vmešavata. tisto v banjici moram pa res zbrisat...sem že pozabla, da sem jo gor dala. Če ne bo Anja huda samo res jo zbrisi,nikoli ne ves kaksni ped...norci gledajo ...je pa tko corti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.