Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 13:45:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Kaka lepa plavooka miška je Se kar podpišem. Sam ne vem al je tolk smrkava al jo tolk zobki matrajo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 13:47:16
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Problem je, ker ona je ukinla dopoldansko spanje, spi sam še po kosilu. Verjetno zdaj že ne rabi več toliko spanja - pri Lari gledam, da čez dan manj spi kot kak mesec nazaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 13:53:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Problem je, ker ona je ukinla dopoldansko spanje, spi sam še po kosilu. Verjetno zdaj že ne rabi več toliko spanja - pri Lari gledam, da čez dan manj spi kot kak mesec nazaj. Aha, sej to mi je itak jasno. Sam na tak način čakat do kosila, pol pa bruhat. Le kaj se plete otrokom po glavi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 13:55:16
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Problem je, ker ona je ukinla dopoldansko spanje, spi sam še po kosilu. Verjetno zdaj že ne rabi več toliko spanja - pri Lari gledam, da čez dan manj spi kot kak mesec nazaj. Aha, sej to mi je itak jasno. Sam na tak način čakat do kosila, pol pa bruhat. Le kaj se plete otrokom po glavi. Bi blo fajn vedet ja... bi blo dosti lažje vse skupaj Moj pravi: zakaj Lara nima kake lučke, ki bi kazala kdaj je lačna, kdaj je zaspana... Da so ji ziher na servisu pozabili vgradit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 13:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, sej je bil on pri delu ne, pa bi uštimal vse v kompletu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 13:58:53
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja, sej je bil on pri delu ne, pa bi uštimal vse v kompletu. on pa reklamacij ne sprejema
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja, sej je bil on pri delu ne, pa bi uštimal vse v kompletu. on pa reklamacij ne sprejema Se bo naslenjič potrudil za 100%.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:03:24
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa ja, sej je bil on pri delu ne, pa bi uštimal vse v kompletu. on pa reklamacij ne sprejema Se bo naslenjič potrudil za 100%. Vaja dela mojstra Zdaj pa nekaj resnega: a zjutraj vaši dobijo flaško ali kaj drugega? Jaz ji še zmeraj dam flaško zjutraj in zvečer.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:04:06
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, naša je tudi ukinila dopoldansko spanje - oziroma zjutraj bolj dolgo spi, pa gre potem sredi dneva spat, ne dopoldne, pa popoldne spet dlje zdrži... pa zvečer ne hodi spat proti polnoči kot zadnji mesec... Tako da super - meni tako ustreza. Samo da se bojim, da ne bo trajalo Ja, z nickom bi bil pa hudič - ampak na morje pa mislim, da bomo vseeno šli v Poreč, samo ne bomo preveč na glas govorili
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:05:46
|
|
|
|
slovenka
|
SAmsa, naša dobi flaško tam ob 6h, ko se zbudi, potem ob 10h imava pa sadje, jogurt... nič mleka. Potem pa spet pred spanjem - pa vmes običajno še eno flaško rukne. Zdaj ko je imela 6. bolezen je bila sicer bolj na mleku kot običajno zadnji čas...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:08:38
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka SAmsa, naša dobi flaško tam ob 6h, ko se zbudi, potem ob 10h imava pa sadje, jogurt... nič mleka. Potem pa spet pred spanjem - pa vmes običajno še eno flaško rukne. Zdaj ko je imela 6. bolezen je bila sicer bolj na mleku kot običajno zadnji čas... Hvala .. nekako podobno pri nas zgleda
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:08:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je flaša zjutraj in zvečer. Pa v takih primerih kot je danes za kosilo. Pa seveda čajček pije na flaški občasno, drugače pa v lončku, kozarcu, kavini šalci...kar se spomni damica. Slovenka, nič bat, sej ne boste govoril v Poreču, da si Slovenka z nickom na RR.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:11:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo moja je sla spet spat. Joj Slovenka,kaksne pises ,ze tko sem cist zanic,samo premisljujem kaj bi lahko bilo in kaj se bo. pa se Tali mece...rabim dopust ,imam potrpljenje cist ob vreliscu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:13:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Flaso dobi ponoci,zjutraj in zvecer.Samo zvecer je noce vedno,ponoci po novem pije tudi sok.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 .rabim dopust Al si že končala porodniško?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 .rabim dopust Al si že končala porodniško? SAj,dopust od porodniske,od krotenja najstnic....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:19:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja,pa nic vec otrok,ker to je prehuda,al pa ce se pri men zaposli Super varuska-al kaj je ze...za polni delavni cas.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Aja,pa nic vec otrok,ker to je prehuda,al pa ce se pri men zaposli Super varuska-al kaj je ze...za polni delavni cas. Te bo čez par mescov prjelo še za enga.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka, imaš ZS. Nujno rabim en info.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:56:33
|
|
|
|
anaj22
|
Ema As res ste mel dan Lonapo da ste čim prej in čim dalj zdravi Kaj sem še hotla? me skleroza daje , nč se ne spomnim kleo sej pubrtete enkart mine
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 14:59:16
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Aja,pa nic vec otrok,ker to je prehuda,al pa ce se pri men zaposli Super varuska-al kaj je ze...za polni delavni cas. ..............se javim na oglas
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 15:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Aja,pa nic vec otrok,ker to je prehuda,al pa ce se pri men zaposli Super varuska-al kaj je ze...za polni delavni cas. ..............se javim na oglas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 16:34:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pri nas je flaša zjutraj in zvečer. Pa v takih primerih kot je danes za kosilo. Pa seveda čajček pije na flaški občasno, drugače pa v lončku, kozarcu, kavini šalci...kar se spomni damica. Slovenka, nič bat, sej ne boste govoril v Poreču, da si Slovenka z nickom na RR. Ne to, na sploh bo po mojem letos poleti boljše bit tiho s slovenščino tam doli
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 16:34:38
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Evo moja je sla spet spat. Joj Slovenka,kaksne pises ,ze tko sem cist zanic,samo premisljujem kaj bi lahko bilo in kaj se bo. Kleo, te nisem hotela sekirat, samo ravno na naši univerzi je 2-letna pupa od enega profesorja umrla lani (ali predlani), ker je plezala na omaro in se je prevrnila nanjo...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 16:50:32
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla vidim, da mate vsi pestro doma AS..upam, da se vaš črn scenarij odvije do konca čimbolj pozitivno Kleo...mene je tud strah za vsako stvar...sploh tole vstajanje...je pa že sama ugotovila, da nekatere stvari niso najbolj stabilne...sem ji pokazala tako, da sem bla zraven (pisarniški stol npr.)...čimmanj takih nezgod. Kar se posteljiče tiče...jaz še kar prižigam angelcare, če bi slučajno kaj blo (kovtri,...) Slovenka...zadnjič si fajn zapisala...drugače mislim, da mate res fajn pošlihtano...lahko si tud kaj prvošte...in veseli me, da si zelo zadovoljna. Veliko takih, ki so uspešni kot ti želijo potem še več in še bolj vplivnost šibat. Lonapo...upam, da se vam res umiri tale mimohod bolezni...ena za drugo....pa merkej tavelkega, da se ne bo nalezel. Čepra je to težko. Nejc je prejšnji teden zbolel...zdaj sta bolna oba. Drugače pa je Anja bolje...ne kuha (včeraj je bla zadnja hujša vročino popoldan...40.5...in pol je dobila četrtinko voltaren svečke. Ponoče je zrasla še za paracetamol...danes pa je v mejah normale...je pa sitkana...pa tud zobki jo matrajo. Svečka za svečko iz nosa in kašljanje...Nejc pa isto.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......