|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
30.3.2009 17:00:34   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Evo moja je sla spet spat.
Joj Slovenka,kaksne pisesuser posted image ,ze tko sem cist zanic,samo premisljujem kaj bi lahko bilo in kaj se bo.

Kleo, te nisem hotela sekirat, samo ravno na naši univerzi je 2-letna pupa od enega profesorja umrla lani (ali predlani), ker je plezala na omaro in se je prevrnila nanjo... user posted image

joj...si rajši ne predstavljam...zaradi takšne nesrečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
30.3.2009 17:06:05   
Tina 28
Slovenka...mi smo bili lani v Poreču...men je všeč...pa eno dobro restavracijo smo najdli tik pred centrom...tzelo dobro in razgled s terase na večerno morjeuser posted image .

Letos pa bo verjetno kar Vrsar...kampiranje...da bomo lahko več ali manj v majčkah in kopalkah...nč kompliciranjauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 552
30.3.2009 17:09:10   
Tina 28
ninny...Samsa...(iz FB) ...ful cortkane male sta postale. Ninny...pa vidim, damate že kolo...men je še zdaj žal, da sem kupla tale poganjalček...rajš bi kolo....not je tko ne moremdajat preveč, ker se skoz nagiba in jo moram ful pazit...če pa jo hočem vozit...je pa zoprno zaradi pragov in malo prostora. Ni mi všeč...žal mije

Aja...pri nas sneži...kaj pa pri vas?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 553
30.3.2009 17:18:44   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

oj... pri nas je zjutraj, trenutno je pa oblačno user posted image ... Pa super, da Anja ni več zakuhala.

pa hvala za pohvalo user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 554
30.3.2009 17:29:00   
Anonimen

ninny...Samsa...(iz FB) ...ful cortkane male sta postale. Ninny...pa vidim, damate že kolo...men je še zdaj žal, da sem kupla tale poganjalček...rajš bi kolo....not je tko ne moremdajat preveč, ker se skoz nagiba in jo moram ful pazit...če pa jo hočem vozit...je pa zoprno zaradi pragov in malo prostora. Ni mi všeč...žal mije

ja,kolo je podedovala še od Maše, pa smo zadnjič mal  že preizkusili.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
30.3.2009 17:30:41   
Anonimen
Jaz sem pa prelje urejala mal slikce, pa iz fotoaparata sem jih na rač.dajala, pa Ema nekaj joka,jo dam v naročje in zagrabi mojo šalco s kavo in polije tipkovnico. Sem sedaj eno privlekla iz kleti in se komaj znajdem na njej, polita se  pa suši in upam da bo delovala. Skratka ne pijete kave zraven računalnikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
30.3.2009 17:31:23   
Anonimen
Pri nas tud ne sneži, še dež je nehal padat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
30.3.2009 17:31:35   
Tina 28
Ful je fajn tole kolo...Anja je v BC praV FAJN NOT PASALA.

Samsa...prehitro sem se hvalila...je že 39-3. No, ampak 40 pa ne. Ona ma rada tam okoluser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
30.3.2009 17:31:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Jaz sem pa prelje urejala mal slikce, pa iz fotoaparata sem jih na rač.dajala, pa Ema nekaj joka,jo dam v naročje in zagrabi mojo šalco s kavo in polije tipkovnico. Sem sedaj eno privlekla iz kleti in se komaj znajdem na njej, polita se  pa suši in upam da bo delovala. Skratka ne pijete kave zraven računalnikauser posted image

Zgleda da so se začele prigode junijčkov 2008.user posted image Mi je znano tole ja. Pri nas je kakšen jogurt občasno na tleh, pa po mamici...sam tisočinka sekunde in je hopla v Sarini roki.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
30.3.2009 17:32:15   
Anonimen
Drugače pa je Anja bolje...ne kuha (včeraj je bla zadnja hujša vročino popoldan...40.5...in pol je dobila četrtinko voltaren svečke. Ponoče je zrasla še za paracetamol...danes pa je v mejah normale...je pa sitkana...pa tud zobki jo matrajo. Svečka za svečko iz nosa in kašljanje...Nejc pa isto.

o,super, samo da je boljšuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
30.3.2009 17:32:51   
Tina 28

ojej...upam, da bo delala..čeprav se zna kaj slepit, če piješ sladkano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
30.3.2009 17:33:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Zgleda da so se začele prigode junijčkov 2008.user posted image Mi je znano tole ja. Pri nas je kakšen jogurt občasno na tleh, pa po mamici...sam tisočinka sekunde in je hopla v Sarini roki.user posted image

ma ja, še na srečo, da se midve nisva polile. Sem pa komaj čakala to kavo,ker je zjutraj nisem imela časa do konca spiti,ker smo šli k P.Pa še ko smo domov prišli mi je moj rekel, zakaj si jo kuham,če je potem ne popijem, sem rekla, si jo bom pa po kosilu eno skuhalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
30.3.2009 17:33:50   
Anonimen

ojej...upam, da bo delala..čeprav se zna kaj slepit, če piješ sladkano.

ja, z natrenomuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
30.3.2009 17:35:53   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tina, kar lepo do P, če bo še celo noč taka Anja. Ker lahko bo šlo kej na ušesa ali grlo....iz preventive. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
30.3.2009 17:35:58   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja...Anja td koj vse zagrab...ne moreš verjet, kako vse koj pogrunta.
Je pa včeraj, ko ji je okrog polnoči mal popustila vročina...bila čist živa...do dveh bi sam vragolije uganjala...še za cel dan nazaj.

Drgač ja pa Nejc dva dni tko naveličan vsegha...je ravno tolk zdrav, da bi šel ven...pa se igral s prijatli...ma tolk igrač pa kar ne ve, kaj bi sam s sabo...sam preteguje se okol in sitnaruser posted image  in mal hoče nagajat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
30.3.2009 17:41:56   
Samsa

Pri nas je na tak način že marsikatera tipkovnica vzela slovo ( pa Lare še sploh ni blo)user posted image user posted image user posted image , tako da poznam kako je to - moj je ponavadi rekel, če sem se že naveličala tipkovnice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
30.3.2009 17:43:00   
Samsa

Ful je fajn tole kolo...Anja je v BC praV FAJN NOT PASALA.

Samsa...prehitro sem se hvalila...je že 39-3. No, ampak 40 pa ne. Ona ma rada tam okoluser posted image user posted image .

ehhh... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anjo

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 567
30.3.2009 17:43:15   
Anonimen
Meni je pa prejle rekel, da ima občutek, da je prišel čas za novo-samo še ta je šele eno leto stara tako, da upam, da bo delala.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
30.3.2009 17:43:34   
Anonimen
Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
30.3.2009 17:46:38   
Samsa

Meni je pa prejle rekel, da ima občutek, da je prišel čas za novo-samo še ta je šele eno leto stara tako, da upam, da bo delala.

Jaz sem na tak način fentala 3 dni staro tipkovnico user posted image user posted image user posted image  Očitno mi tipke niso odgovarjale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
30.3.2009 17:48:20   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
30.3.2009 20:06:22   
Anonimen
Ja, tipkovnice so pri nas bolj kot ne preguljene kot polite.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
30.3.2009 20:12:36   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

lonapo- milijon user posted image user posted image user posted image user posted image ...........

kleopatra- sam ,da n ibilo kaj hujšega in ne razmišljaj več o tem. Kar je bilo je bilo. Na srečo nič hudega in misli na lepe stvari. Saj veš, se ravno z slabim razmišljanjem prikliče hudiča.
Da ti še odgovorim na post par dni nazaj. Midva sva poroko plačala iz mojih prihrankov in se nama je nasrečo vse povrnilo in še mal plusauser posted image  

Ema- lepa punčka in velika si že

aleksandra silvija- ne se sekirat zaradi teže Lovra. Saj je skoz v pogonu. Pa zdrav je. Bo že jedel. Je toliko kot rabi.

ninny- kar po novo tipkovnicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
30.3.2009 20:15:24   
alea01
Anja- user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM- brez skrbi. Tudi, če nista bila na predstavi in je Lukas zbolel. Vedi ,da vse se dogaja namenoma. Je bilo že za nekaj dobrouser posted image

Midva greva 13.04. na ženske&moški.com in midva tudi večkrat greva ven, ker imava varuško en štuk niže, tamala pa itak nobenih problemov ne dela

< Sporočilo je popravil alea01 -- 30.3.2009 20:16:08 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 574
30.3.2009 20:17:17   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Anja- user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM- brez skrbi. Tudi, če nista bila na predstavi in je Lukas zbolel. Vedi ,da vse se dogaja namenoma. Je bilo že za nekaj dobrouser posted image

Midva greva 13.04. na ženske&moški.com in midva tudi večkrat greva ven, ker imava varuško en štuk niže, tamala pa itak nobenih problemov ne dela

user posted image user posted image user posted image sem kar mal fovšuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......