Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:00:34
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Evo moja je sla spet spat. Joj Slovenka,kaksne pises ,ze tko sem cist zanic,samo premisljujem kaj bi lahko bilo in kaj se bo. Kleo, te nisem hotela sekirat, samo ravno na naši univerzi je 2-letna pupa od enega profesorja umrla lani (ali predlani), ker je plezala na omaro in se je prevrnila nanjo... joj...si rajši ne predstavljam...zaradi takšne nesreče
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:06:05
|
|
|
|
Tina 28
|
Slovenka...mi smo bili lani v Poreču...men je všeč...pa eno dobro restavracijo smo najdli tik pred centrom...tzelo dobro in razgled s terase na večerno morje . Letos pa bo verjetno kar Vrsar...kampiranje...da bomo lahko več ali manj v majčkah in kopalkah...nč kompliciranja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:09:10
|
|
|
|
Tina 28
|
ninny...Samsa...(iz FB) ...ful cortkane male sta postale. Ninny...pa vidim, damate že kolo...men je še zdaj žal, da sem kupla tale poganjalček...rajš bi kolo....not je tko ne moremdajat preveč, ker se skoz nagiba in jo moram ful pazit...če pa jo hočem vozit...je pa zoprno zaradi pragov in malo prostora. Ni mi všeč...žal mije Aja...pri nas sneži...kaj pa pri vas?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:18:44
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja...pri nas sneži...kaj pa pri vas? oj... pri nas je zjutraj, trenutno je pa oblačno ... Pa super, da Anja ni več zakuhala. pa hvala za pohvalo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ninny...Samsa...(iz FB) ...ful cortkane male sta postale. Ninny...pa vidim, damate že kolo...men je še zdaj žal, da sem kupla tale poganjalček...rajš bi kolo....not je tko ne moremdajat preveč, ker se skoz nagiba in jo moram ful pazit...če pa jo hočem vozit...je pa zoprno zaradi pragov in malo prostora. Ni mi všeč...žal mije Aja...pri nas sneži...kaj pa pri vas? ja,kolo je podedovala še od Maše, pa smo zadnjič mal že preizkusili.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa prelje urejala mal slikce, pa iz fotoaparata sem jih na rač.dajala, pa Ema nekaj joka,jo dam v naročje in zagrabi mojo šalco s kavo in polije tipkovnico. Sem sedaj eno privlekla iz kleti in se komaj znajdem na njej, polita se pa suši in upam da bo delovala. Skratka ne pijete kave zraven računalnika
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas tud ne sneži, še dež je nehal padat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:31:35
|
|
|
|
Tina 28
|
Ful je fajn tole kolo...Anja je v BC praV FAJN NOT PASALA. Samsa...prehitro sem se hvalila...je že 39-3. No, ampak 40 pa ne. Ona ma rada tam okol .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:31:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz sem pa prelje urejala mal slikce, pa iz fotoaparata sem jih na rač.dajala, pa Ema nekaj joka,jo dam v naročje in zagrabi mojo šalco s kavo in polije tipkovnico. Sem sedaj eno privlekla iz kleti in se komaj znajdem na njej, polita se pa suši in upam da bo delovala. Skratka ne pijete kave zraven računalnika Zgleda da so se začele prigode junijčkov 2008. Mi je znano tole ja. Pri nas je kakšen jogurt občasno na tleh, pa po mamici...sam tisočinka sekunde in je hopla v Sarini roki.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:32:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa je Anja bolje...ne kuha (včeraj je bla zadnja hujša vročino popoldan...40.5...in pol je dobila četrtinko voltaren svečke. Ponoče je zrasla še za paracetamol...danes pa je v mejah normale...je pa sitkana...pa tud zobki jo matrajo. Svečka za svečko iz nosa in kašljanje...Nejc pa isto. o,super, samo da je boljš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:32:51
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz sem pa prelje urejala mal slikce, pa iz fotoaparata sem jih na rač.dajala, pa Ema nekaj joka,jo dam v naročje in zagrabi mojo šalco s kavo in polije tipkovnico. Sem sedaj eno privlekla iz kleti in se komaj znajdem na njej, polita se pa suši in upam da bo delovala. Skratka ne pijete kave zraven računalnika ojej...upam, da bo delala..čeprav se zna kaj slepit, če piješ sladkano.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz sem pa prelje urejala mal slikce, pa iz fotoaparata sem jih na rač.dajala, pa Ema nekaj joka,jo dam v naročje in zagrabi mojo šalco s kavo in polije tipkovnico. Sem sedaj eno privlekla iz kleti in se komaj znajdem na njej, polita se pa suši in upam da bo delovala. Skratka ne pijete kave zraven računalnika Zgleda da so se začele prigode junijčkov 2008. Mi je znano tole ja. Pri nas je kakšen jogurt občasno na tleh, pa po mamici...sam tisočinka sekunde in je hopla v Sarini roki. ma ja, še na srečo, da se midve nisva polile. Sem pa komaj čakala to kavo,ker je zjutraj nisem imela časa do konca spiti,ker smo šli k P.Pa še ko smo domov prišli mi je moj rekel, zakaj si jo kuham,če je potem ne popijem, sem rekla, si jo bom pa po kosilu eno skuhala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz sem pa prelje urejala mal slikce, pa iz fotoaparata sem jih na rač.dajala, pa Ema nekaj joka,jo dam v naročje in zagrabi mojo šalco s kavo in polije tipkovnico. Sem sedaj eno privlekla iz kleti in se komaj znajdem na njej, polita se pa suši in upam da bo delovala. Skratka ne pijete kave zraven računalnika ojej...upam, da bo delala..čeprav se zna kaj slepit, če piješ sladkano. ja, z natrenom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina, kar lepo do P, če bo še celo noč taka Anja. Ker lahko bo šlo kej na ušesa ali grlo....iz preventive.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:35:58
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz sem pa prelje urejala mal slikce, pa iz fotoaparata sem jih na rač.dajala, pa Ema nekaj joka,jo dam v naročje in zagrabi mojo šalco s kavo in polije tipkovnico. Sem sedaj eno privlekla iz kleti in se komaj znajdem na njej, polita se pa suši in upam da bo delovala. Skratka ne pijete kave zraven računalnika Zgleda da so se začele prigode junijčkov 2008. Mi je znano tole ja. Pri nas je kakšen jogurt občasno na tleh, pa po mamici...sam tisočinka sekunde in je hopla v Sarini roki. Ja...Anja td koj vse zagrab...ne moreš verjet, kako vse koj pogrunta. Je pa včeraj, ko ji je okrog polnoči mal popustila vročina...bila čist živa...do dveh bi sam vragolije uganjala...še za cel dan nazaj. Drgač ja pa Nejc dva dni tko naveličan vsegha...je ravno tolk zdrav, da bi šel ven...pa se igral s prijatli...ma tolk igrač pa kar ne ve, kaj bi sam s sabo...sam preteguje se okol in sitnar in mal hoče nagajat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:41:56
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Jaz sem pa prelje urejala mal slikce, pa iz fotoaparata sem jih na rač.dajala, pa Ema nekaj joka,jo dam v naročje in zagrabi mojo šalco s kavo in polije tipkovnico. Sem sedaj eno privlekla iz kleti in se komaj znajdem na njej, polita se pa suši in upam da bo delovala. Skratka ne pijete kave zraven računalnika Pri nas je na tak način že marsikatera tipkovnica vzela slovo ( pa Lare še sploh ni blo) , tako da poznam kako je to - moj je ponavadi rekel, če sem se že naveličala tipkovnice
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:43:00
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ful je fajn tole kolo...Anja je v BC praV FAJN NOT PASALA. Samsa...prehitro sem se hvalila...je že 39-3. No, ampak 40 pa ne. Ona ma rada tam okol . ehhh... za Anjo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:43:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pa prejle rekel, da ima občutek, da je prišel čas za novo-samo še ta je šele eno leto stara tako, da upam, da bo delala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:46:38
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Meni je pa prejle rekel, da ima občutek, da je prišel čas za novo-samo še ta je šele eno leto stara tako, da upam, da bo delala. Jaz sem na tak način fentala 3 dni staro tipkovnico Očitno mi tipke niso odgovarjale
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 17:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 20:06:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tipkovnice so pri nas bolj kot ne preguljene kot polite.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 20:12:36
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke lonapo- milijon ........... kleopatra- sam ,da n ibilo kaj hujšega in ne razmišljaj več o tem. Kar je bilo je bilo. Na srečo nič hudega in misli na lepe stvari. Saj veš, se ravno z slabim razmišljanjem prikliče hudiča. Da ti še odgovorim na post par dni nazaj. Midva sva poroko plačala iz mojih prihrankov in se nama je nasrečo vse povrnilo in še mal plusa Ema- lepa punčka in velika si že aleksandra silvija- ne se sekirat zaradi teže Lovra. Saj je skoz v pogonu. Pa zdrav je. Bo že jedel. Je toliko kot rabi. ninny- kar po novo tipkovnico
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 20:15:24
|
|
|
|
alea01
|
Anja- RMRM- brez skrbi. Tudi, če nista bila na predstavi in je Lukas zbolel. Vedi ,da vse se dogaja namenoma. Je bilo že za nekaj dobro Midva greva 13.04. na ženske&moški.com in midva tudi večkrat greva ven, ker imava varuško en štuk niže, tamala pa itak nobenih problemov ne dela
< Sporočilo je popravil alea01 -- 30.3.2009 20:16:08 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.3.2009 20:17:17
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Anja- RMRM- brez skrbi. Tudi, če nista bila na predstavi in je Lukas zbolel. Vedi ,da vse se dogaja namenoma. Je bilo že za nekaj dobro Midva greva 13.04. na ženske&moški.com in midva tudi večkrat greva ven, ker imava varuško en štuk niže, tamala pa itak nobenih problemov ne dela sem kar mal fovš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......