Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič, jaz grem počasi spat. Se beremo jutri.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:07:20
|
|
|
|
Anonimen
|
no, še stran sem vam obrnila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny vidim vidim, ker imam 30 obvestil skoraj vse od tebe, da si komenitirala slikce aja,a res
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:08:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny vidim vidim, ker imam 30 obvestil skoraj vse od tebe, da si komenitirala slikce To se ne nanaša na mene, NEEEEE?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Slovenka ti bom še jutri kakšno poslala, ostale pa so na FB tudi z razlagami pa name ne pozabi,na mail prosim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:08:56
|
|
|
|
slovenka
|
Še velja vabilo, še. Vas bom tam avgusta spet spomnila, pa res upam, da pridete. Saj vem, da ne boste šle kar biljarda igrat, meni pa vse bebije pustile, ker potem bi bila res kriza. Kolko piva bi pa rabla? Verjetno odvisno od tega, če bo lunca lahko prišla, ne? Ker je nocoj že eno spila, pa še kar samo na pivo misli
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: ninny vidim vidim, ker imam 30 obvestil skoraj vse od tebe, da si komenitirala slikce To se ne nanaša na mene, NEEEEE? ne, ne na kleo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: ninny vidim vidim, ker imam 30 obvestil skoraj vse od tebe, da si komenitirala slikce To se ne nanaša na mene, NEEEEE? mogoce pa,NEEEEE?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:09:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Slovenka ti bom še jutri kakšno poslala, ostale pa so na FB tudi z razlagami pa name ne pozabi,na mail prosim dobiš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:12:26
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: ninny vidim vidim, ker imam 30 obvestil skoraj vse od tebe, da si komenitirala slikce To se ne nanaša na mene, NEEEEE? mogoce pa,NEEEEE? A bi mogla rečt - a nnnn? (Veleje) ali a n de? Kajne?....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:18:10
|
|
|
|
slovenka
|
Grem še jaz spat. Cao cao
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:22:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz,nocko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 0:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Sem komaj zdaj prkloplena na net. Se vidi, da sem zamudila novico dneva. Mojca , čestitam. Srečanje uspelo, Kleo se je mal kolcalo po mojem , skratka, gibanica je bila super. Alea tnx Sara je pa itak zaspala kot top po 3 minutah v avtu. Prebrala sem vas na hitro, na Fb slike tud na hitro pogledala...ostalo pa jutri. Zdej grem spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 7:57:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 8:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca hvala za slikce
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 8:28:27
|
|
|
|
*Mojca*
|
jurija
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 8:43:16
|
|
|
|
Anonimen
|
prav, samo tolarjev nimam več
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 8:45:18
|
|
|
|
anaj22
|
jutro dons se greva midva spet mal potepat, ko prideva domov pošleva slikce in pogledava slikce in mami prebere vse za nazaj uživajte v sončku
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 12:02:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Morgen O Didli,lepo,da si spet na netu .Kako je bilo potem s tamalo zadnjic,ko je krvavela iz dlesni? Pri nas je krasno vreme,soncno,vroce...tamala pa zoprnica zoprna.Je sla danes kar prej spanckat,zgleda,da je bilo premalo nocnega spanja. Imam eno idejo.Na zacetku junija gremo v Slo.na poroko,pa me tri bomo ostale se kak teden,ker ima Tali pocitnice.in zdaj:Meri bo ta mesec upihnila prvo svecko.Tukaj seveda ne bo nevem kaksnega praznovanja,otrok sploh ne. Zato imam idejo-bi vas povabila,vse,ki lahko pridete,tudi s starejsimi otroci in mozovi,k nam na vikend.Zunaj je super za otroke,travca,na samem....pa mal bi pekli,kaksno zelenjavna juhca bo za taminije...datum pa,13.junij.Kako se vam zdi?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 12:52:24
|
|
|
|
*Mojca*
|
To mi deli Kleo Jaz sem načeloma za. Ima pa moj tast 60let 12.6. in ne vem kdaj se bo spomnu delat žur. Če slučajno ne bo tisto soboto računaj na nas 4
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 13:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Super Mojca.Vsi 4je ,to pa itak
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 13:16:31
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Mi2 sva ravno iz potepa. Sva bila pri meni v službi, sem vse uredila glede dopusta. V glavnem koristila bom skoraj cel dopust za 08. Me je pa že v naprej groza, kako bo, ko bom prišla z idejo o 4 urnem delovniku . Sem že danes poslušala predavanje o tem, kako se vedno več zahteva, kako zahtevno je moje delovno mesto, ampak da ne dvomi vame, da bom v 8 urah vse zmogla ,mam občutek da mi je vodja že v naprej dala vedit, da računa na polni delovni čas. Mah, bo že. Se bodo pač mogli sprijaznit. Kleo, super ideja, čeprav si si zadala kar velik zalogaj . Jaz bi z mojimi z največjim veseljem prišla, vendar sva ravno v tistem času z Lukaskom na morju, tako da nas ne bo. Bi vas pa z veseljem spoznala, če boste po 17.6. še v SLO. Mojca, Ninny, hvala za slikce. Samo od Mojce mi jih ne odpre .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 13:23:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan, dan - tko na hitr, da pokomentiram- kleo - itak lunca - a ne bo naslednje srečanje pr teb - smo se menle, da pri unih 150ih orehih maš zihr ful velko parcelo slovenka - ja čaki mal - sej si nas povabla na biljard - torej ti paziš na bebije vsem hvala za slikce - jaz vam jih pošljem tekom dneva - k zdejle peljem mojga na šiht čao
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 13:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo zanimiva ideja Najboljš bi bilo, da vsaka nekaj prinese pa imamo družinski piknik Jaz sem načeloma za, bomo videli kako bo z Mašo samo mislim, da do takrat bo že dobra po operaciji.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 13:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM se bodo že sprijaznili na šihtu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.