|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
6.5.2009 23:07:06   
Anonimen
Nič, jaz grem počasi spat.

Se beremo jutri.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
6.5.2009 23:07:20   
Anonimen
no, še stran sem vam obrnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
6.5.2009 23:07:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

vidim vidim, ker imam 30 obvestil skoraj vse od tebe, da si komenitirala slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja,a resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4553
6.5.2009 23:08:32   
slovenka

vidim vidim, ker imam 30 obvestil skoraj vse od tebe, da si komenitirala slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To se ne nanaša na mene, NEEEEE? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
6.5.2009 23:08:49   
Anonimen

Slovenka ti bom še jutri kakšno poslala, ostale pa so na FB tudi z razlagami

pa name ne pozabi,na mail prosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4555
6.5.2009 23:08:56   
slovenka
Še velja vabilo, še. Vas bom tam avgusta spet spomnila, pa res upam, da pridete. Saj vem, da ne boste šle kar biljarda igrat, meni pa vse bebije pustile, ker potem bi bila res kriza.

Kolko piva bi pa rabla? Verjetno odvisno od tega, če bo lunca lahko prišla, ne? Ker je nocoj že eno spila, pa še kar samo na pivo misli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
6.5.2009 23:09:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

To se ne nanaša na mene, NEEEEE? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ne na kleouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4557
6.5.2009 23:09:43   
Anonimen

mogoce pa,NEEEEE?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4558
6.5.2009 23:09:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka ti bom še jutri kakšno poslala, ostale pa so na FB tudi z razlagami

pa name ne pozabi,na mail prosimuser posted image user posted image user posted image

dobišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
6.5.2009 23:12:26   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

mogoce pa,NEEEEE?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A bi mogla rečt - a nnnn? (Veleje) ali a n de? Kajne?.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
6.5.2009 23:18:10   
slovenka
Grem še jaz spat. Cao cao

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
6.5.2009 23:22:16   
Anonimen
Tudi jaz,nockouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4562
7.5.2009 0:28:31   
Anonimen
Dobro jutro.user posted image

Sem komaj zdaj prkloplena na net. Se vidi, da sem zamudila novico dneva. Mojca user posted image , čestitam.user posted image user posted image user posted image

Srečanje uspelo, Kleo se je mal kolcalo po mojemuser posted image user posted image , skratka, gibanica je bila super. Alea tnxuser posted image   Sara je pa itak zaspala kot top po 3 minutah v avtu.user posted image

Prebrala sem vas na hitro, na Fb slike tud na hitro pogledala...ostalo pa jutri. Zdej grem spat.

Lahko noč.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4563
7.5.2009 7:57:52   
Anonimen
jutrouser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4564
7.5.2009 8:24:24   
Anonimen
Mojca hvala za slikceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4565
7.5.2009 8:28:27   
*Mojca*
jurija user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
7.5.2009 8:43:16   
Anonimen
prav, samo tolarjev nimam večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4567
7.5.2009 8:45:18   
anaj22
jutro

dons se greva midva spet mal potepat, ko prideva domov pošleva slikce in pogledava slikce in mami prebere vse za nazaj

uživajte v sončku

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
7.5.2009 12:02:00   
Anonimen
Morgen

O Didli,lepo,da si spet na netuuser posted image .Kako je bilo potem s tamalo zadnjic,ko je krvavela iz dlesni?
Pri nas je krasno vreme,soncno,vroce...tamala pa zoprnica zoprna.Je sla danes kar prej spanckat,zgleda,da je bilo premalo nocnega spanja.
Imam eno idejo.Na zacetku junija gremo v Slo.na poroko,pa me tri bomo ostale se kak teden,ker ima Tali pocitnice.in zdaj:Meri bo ta mesec upihnila prvo svecko.Tukaj seveda ne bo nevem kaksnega praznovanja,otrok sploh ne.
Zato imam idejo-bi vas povabila,vse,ki lahko pridete,tudi s starejsimi otroci in mozovi,k nam na vikend.Zunaj je super za otroke,travca,na samem....pa mal bi pekli,kaksno zelenjavna juhca bo za taminije...datum pa,13.junij.Kako se vam zdi?

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4569
7.5.2009 12:52:24   
*Mojca*
To mi deli Kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem načeloma za. Ima pa moj tast 60let 12.6. in ne vem kdaj se bo spomnu delat žur. Če slučajno ne bo tisto soboto računaj na nas 4user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
7.5.2009 13:05:04   
Anonimen
Super Mojca.Vsi 4jeuser posted image ,to pa itakuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
7.5.2009 13:16:31   
RMRM
Dan!

Mi2 sva ravno iz potepa. Sva bila pri meni v službi, sem vse uredila glede dopusta. V glavnem koristila bom skoraj cel dopust za 08.  Me je pa že v naprej groza, kako bo, ko bom prišla z idejo o 4 urnem delovnikuuser posted image . Sem že danes poslušala predavanje o tem, kako se vedno več zahteva, kako zahtevno je moje delovno mesto, ampak da ne dvomi vame, da bom v 8 urah vse zmoglauser posted image ,mam občutek da mi je vodja že v naprej dala vedit, da računa na polni delovni čas.  Mah, bo že. Se bodo pač mogli sprijaznit.

Kleo, super ideja, čeprav si si zadala kar velik zalogajuser posted image . Jaz bi z mojimi z največjim veseljem prišla, vendar sva ravno v tistem času z Lukaskom na morju, tako da nas ne bo. Bi vas pa z veseljem spoznala, če boste po 17.6. še v SLO.user posted image

Mojca, Ninny, hvala za slikce. Samo od Mojce mi jih ne odpreuser posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
7.5.2009 13:23:22   
Anonimen
Dan, dan - tko na hitr, da pokomentiram-

kleo - itak

lunca - a ne bo naslednje srečanje pr teb - smo se menle, da pri unih 150ih orehih maš zihr ful velko parcelouser posted image

slovenka - ja čaki mal - sej si nas povabla na biljard - torej ti paziš na bebijeuser posted image

vsem hvala za slikce - jaz vam jih pošljem tekom dneva - k zdejle peljem mojga na šiht

čao

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4573
7.5.2009 13:32:12   
Anonimen
kleo zanimiva idejauser posted image Najboljš bi bilo, da vsaka nekaj prinese pa imamo družinski piknikuser posted image Jaz sem načeloma za, bomo videli kako bo z Mašo samo mislim, da do takrat bo že dobra po operaciji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4574
7.5.2009 13:33:04   
Anonimen
RMRM se bodo že sprijaznili na šihtu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?