|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
7.5.2009 13:59:06   
Anonimen
Ne,nic ni potrebno prinest.Imamo veckrat take mal vecje piknike,vem kako greuser posted image ,sicer bo samo zmesnjava.
Pridete tiste ki lahko,bi vas rada spoznala,pa tko mi je najlazje.Edino vreme bo treba narocituser posted image ...soooonce,nujno.
Greva zdaj s tamalo ven.Lepo se mejteuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4576
7.5.2009 14:28:32   
alea01
ola mamičkeuser posted image

hvala vsem, ki ste mi poslale slikice....zlate steuser posted image user posted image user posted image . Naslednjič namesto gibanice vzamem fotičuser posted image ..da ne bom prosjačila za slikiceuser posted image

kleopatra- ideja je fenomenalna. Hm...mi sicer imamo 13 junija v planu upihnit prvo svečko.....lahko pa prestavimouser posted image

samsa- imela sem nočne more.user posted image ...in to zato, ker ti nisi jedla gibaniceuser posted image  i nsem te kar sanjala in sanjala in v sanjah rotila, da si vzemi gibanicouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 7.5.2009 14:29:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
7.5.2009 15:02:11   
Anonimen
Dan user posted image

Kleo, tamla je bla potem dobro.Hvala za skrb.user posted image Spodnje 4-ke sekajo ven in se je dlesen odprla, potem pa zjutraj vse zaprto user posted image
Glede srečanja 13 junija pri nas pa to ne gre, ker mi ravno na ta dan pihamo prvo svečko, pa še sobota je. user posted image Za kdaj drugič pa ni blema.user posted image

Torej, jaz bi tud rada slikce na mail prosim. Tista ki jih ima, prosim če mi jih pošlje.Mail je znan, ime pika priimek, gmail.com.user posted image Svojih nisem še dala na računalnik, ker še ni vseh programov nameščenih na računalnik. Bo v kratkem, pred prvim rojstnim dnem vseh junijčkov.user posted image

RMRM, ne rabiš povedat za 4 urni delavnik. Ko boš končavala podaljšano porodniško pa jim povej, da se gre za tvojega otroka in za njegovo zdravje.user posted image Mene je včeraj Lukas čist očaral s svojimi učkami.user posted image Slika je čist nekaj drugega kot videt take oči v živo.user posted image

Ideja za srečanje pri Lunci je tud dobra, junijčki itak šibajo sem in tja in velika parcela je več kot dobrodošla.user posted image
Pri Slovenki pa se bomo naučil igranja profi biljarda.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4578
7.5.2009 16:15:51   
Samsa
Daaaan user posted image

Vidim, da tudi danes niste najbolj zgovorne - ste se zgleda včeraj dovolj načvekale user posted image user posted image user posted image

alea sem naštudirala kako te odrešit nočnih mor: jaz ti na ZS dam svoj naslov, ti pa spečeš in pošlješ gibanico user posted image  ( da ne bom do naslednjega srečanja čakalauser posted image  )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
7.5.2009 16:18:12   
Samsa
Kleo- ideja je krasna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
7.5.2009 17:23:10   
slovenka
Iiiiii, Kleo, mi načeloma tudi pridemo user posted image user posted image user posted image Samo preveriti moram, kdaj ima od sestrične mož abrahama, vem da nekje sredi junija, samo ne vem, kateri vikend pride praznovanje. Pa moramo tja. Se bom pozanimala pri mami. Drugače bi pa ful rajši prišli k vam, samo ta gospod nama je preko svoje firme ful pomagal pri gradnji hiše, pa imava neko moralno obvezo do njega user posted image A upam, da ne bo ravno tisti vikend. Ker bomo itak že 3 tedne prej v okviru iste žlahte na obhajilu, pa jih bom imela čist dovolj user posted image

Aja, pupe, mi niste nič svetovale glede darila za 8-letnico. A nimate idej ali pa nočete povedat? user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
7.5.2009 17:42:45   
Anonimen
Jaz NOCEM povedatuser posted image

Didlina,cudno res,dlesen pocena,pa zjutraj spet zaprta.Bogica tamala.Pri njej je res hudouser posted image .

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 7.5.2009 17:44:12 >

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4582
7.5.2009 18:54:05   
slovenka
Bom pa počakala druge mamice, ki so že imele 8 let stare hčerke user posted image user posted image user posted image

RMRM, kaj svetuješ? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
7.5.2009 18:57:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Bom pa počakala druge mamice, ki so že imele 8 let stare hčerke user posted image user posted image user posted image

RMRM, kaj svetuješ? user posted image

sem smotana.Sem ti hotla zares odgovorit pa sem pozabila.
kaj kupiti..........................................................................................................
................................................................n e   v e muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4584
7.5.2009 19:00:25   
Anonimen
oblekco,soncna ocala,cd z njej najljubso glasbo,mogoce nekaj od winxic,fensi torbico,kaksen otroski parfumcek,spangice,knjigo,ce rada bere-vprasaj v knjigarni,kaj zdaj osemletniki najrajs berejo,spominjsko knjigo,dnevnik....ce se se kaj spomnim,napisem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4585
7.5.2009 19:03:23   
Anonimen
Moj otrok je ob sestih zaspal in se kar spiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4586
7.5.2009 19:52:43   
Anonimen
Naš je zaspal pred 10 minutami - upam, da bo spal :)

kleo - a pol do jutra potegne?

slovenka - lani so ble nalepke fuuuuullll popularne, pa eni taki zvezki, v katerih so narisane dekliške figure, pol pa same pobarvajo, dodajo lase, nakit, torbico...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
7.5.2009 20:09:37   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

oblekco,soncna ocala,cd z njej najljubso glasbo,mogoce nekaj od winxic,fensi torbico,kaksen otroski parfumcek,spangice,knjigo,ce rada bere-vprasaj v knjigarni,kaj zdaj osemletniki najrajs berejo,spominjsko knjigo,dnevnik....ce se se kaj spomnim,napisem

Kleo, vala, vala user posted image Jo bolj slabo poznam, je hči od mojega bratranca. Bom nekaj od tega izbrala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
7.5.2009 20:09:43   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Moj otrok je ob sestih zaspal in se kar spiuser posted image

Moj pa je spal do šestih. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
7.5.2009 20:10:47   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Naš je zaspal pred 10 minutami - upam, da bo spal :)

kleo - a pol do jutra potegne?

slovenka - lani so ble nalepke fuuuuullll popularne, pa eni taki zvezki, v katerih so narisane dekliške figure, pol pa same pobarvajo, dodajo lase, nakit, torbico...

Bo, bo. Naša spi, če je ura vsaj ob 7h. Danes je pa zaspala ob pol petih.

Nya, hvala za ideje! Kakšne nalepke pa to? Se dobijo v papirnici ali kje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
7.5.2009 20:11:45   
slovenka
Uh, jaz sem šele smotana - sem se zdaj spomnila, da je sosedova pupa tudi stara 8 let. Jo moram tako med vrsticami vprašati, kaj je zdaj popularno. Ona gre tudi k obhajilu, pa jo bom vprašala, kaj si želi... Mi itak nismo povabljeni. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
7.5.2009 20:18:12   
Anonimen
Meri je budna...in se kakouser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4592
7.5.2009 20:31:36   
lunca14
user posted image user posted image user posted image bravo kleo,jaz sem za............no,mi smo za nas je 5user posted image ,res je da bi morali takrat praznovati možev roj,dan ,pa še od luna,ampak lahko prestavimo.Računaj na nasuser posted image
naya............seveda lahko tud pri nas nardimo,sam ,da se uselimo,ni blema,pri nas jesenski piknikuser posted image ,pri slovenki pa biljardni piknikuser posted image user posted image user posted image ,zame pa še eno pivouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
7.5.2009 20:42:43   
Tina 28
...pri nas pa zimsko pravljicouser posted image user posted image user posted image

Kleo...dobro si se spomnila...mi bi prišli, če boš organizirala.

Drugače pa glede darila za 8-letnice....razne torbice/fensi nahrbtnički...ali pa kakšen ustvarjalen set za sestavljanje ogrlic in zapestnic. Spominske knjige se tudi takrat enkrat začnejo...ponavad pri 7-8 leta dobim prazno v roko...učitelca...a mi boš kaj narisala....in pol nekaj narišem in jih dobim naslednji dan 10user posted image .

Jaz bom pa pojamrala...že včeraj me je zgornja polovica mišice nad lopatico bolela/skelela...zdaj je šlo čez vrat na glavo in na roko...kot bi mela vneto...pa ne vem kaj je to....boli pa ful...kakšen nasvetuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
7.5.2009 20:46:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz bom pa pojamrala...že včeraj me je zgornja polovica mišice nad lopatico bolela/skelela...zdaj je šlo čez vrat na glavo in na roko...kot bi mela vneto...pa ne vem kaj je to....boli pa ful...kakšen nasvetuser posted image

naklofen gel - meni ni pomagalo nič drugega - aja, pa segrevaj, ne hladit

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4595
7.5.2009 20:49:37   
Tina 28
pol je to verjetno vneto al kaj...se kar širi..še pod očesom čutim na tej strani.

Kleo...sem prej hotla dodat, da če boš vse sama zrihtala....vrž pol mal skup, da damo zraven...tko...na družino. Ker drugače bo pa huda cena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
7.5.2009 20:58:38   
slovenka
Tina, hvala tudi tebi. Kam bi pa šla po kakšno torbico?
Oh, spominske knjige... se še spomnim. user posted image

Kleo, sem govorila z mamo, pa pravi, da ima tisti gospod abrahama 10. junija. Bo verjetno res praznoval 13. user posted image user posted image user posted image user posted image Samo še nismo bili povabljeni. Pa joooooooojjjjjjjjjjj user posted image

Grem se rihtat - jutri zjutraj sem vabljena v Državni zbor na slavnostno sejo ob 5. obletnici članstva v EU. Upam, da ne bo preveč tečno... user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
7.5.2009 21:01:57   
Anonimen
Čer

Slovenka, RBD, Winks....to je blo pri moji nečakinji popularno. Razne torbice in podobno kmalu pristane v omari, ker punce se že lišpajo, sploh če preveč gledajo RBD. Seveda ne pozabi na cd od teh RBD-jevcev, če greš v to smer.user posted image

Drugače sem pa trenutno prkloplena na sosedov internet. Sem šla kar do soseda pa ga prosila, da ga mal odpre, pa mi je dal kar kodo.user posted image user posted image Joj, ta odvisnost od RR-ja je res huda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina, za bolečine se dobijo taki obliži, naravni iz čilijev.Dobiš v lekarnah. Moji sestri je ful pomagalo, ko se ji je živc vnel. No, ne čist vnel,je blo bolj na začetku.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4598
7.5.2009 21:04:35   
Anonimen
Slovenka, pol te jutr gledamo na tvuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
7.5.2009 21:10:22   
Anonimen
Tina,tole vnetje zivca mene tudi veckrat zagrabi.Se namazem kar z kitajsko mastjo in pomaga.

Slovenka na katerm programu bos,RTL,PRO7...user posted image
...glede piknika.Veste kdaj bo,za ziher mi sporocite en teden prej,pa je.user posted image
Pa pri nas so tudi 4fantje...to bo pestrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.