Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 13:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne,nic ni potrebno prinest.Imamo veckrat take mal vecje piknike,vem kako gre ,sicer bo samo zmesnjava. Pridete tiste ki lahko,bi vas rada spoznala,pa tko mi je najlazje.Edino vreme bo treba narocit ...soooonce,nujno. Greva zdaj s tamalo ven.Lepo se mejte .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 14:28:32
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke hvala vsem, ki ste mi poslale slikice....zlate ste . Naslednjič namesto gibanice vzamem fotič ..da ne bom prosjačila za slikice kleopatra- ideja je fenomenalna. Hm...mi sicer imamo 13 junija v planu upihnit prvo svečko.....lahko pa prestavimo samsa- imela sem nočne more. ...in to zato, ker ti nisi jedla gibanice i nsem te kar sanjala in sanjala in v sanjah rotila, da si vzemi gibanico
< Sporočilo je popravil alea01 -- 7.5.2009 14:29:17 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 15:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan Kleo, tamla je bla potem dobro.Hvala za skrb. Spodnje 4-ke sekajo ven in se je dlesen odprla, potem pa zjutraj vse zaprto Glede srečanja 13 junija pri nas pa to ne gre, ker mi ravno na ta dan pihamo prvo svečko, pa še sobota je. Za kdaj drugič pa ni blema. Torej, jaz bi tud rada slikce na mail prosim. Tista ki jih ima, prosim če mi jih pošlje.Mail je znan, ime pika priimek, gmail.com. Svojih nisem še dala na računalnik, ker še ni vseh programov nameščenih na računalnik. Bo v kratkem, pred prvim rojstnim dnem vseh junijčkov. RMRM, ne rabiš povedat za 4 urni delavnik. Ko boš končavala podaljšano porodniško pa jim povej, da se gre za tvojega otroka in za njegovo zdravje. Mene je včeraj Lukas čist očaral s svojimi učkami. Slika je čist nekaj drugega kot videt take oči v živo. Ideja za srečanje pri Lunci je tud dobra, junijčki itak šibajo sem in tja in velika parcela je več kot dobrodošla. Pri Slovenki pa se bomo naučil igranja profi biljarda.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 16:15:51
|
|
|
|
Samsa
|
Daaaan Vidim, da tudi danes niste najbolj zgovorne - ste se zgleda včeraj dovolj načvekale alea sem naštudirala kako te odrešit nočnih mor: jaz ti na ZS dam svoj naslov, ti pa spečeš in pošlješ gibanico ( da ne bom do naslednjega srečanja čakala )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 16:18:12
|
|
|
|
Samsa
|
Kleo- ideja je krasna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 17:23:10
|
|
|
|
slovenka
|
Iiiiii, Kleo, mi načeloma tudi pridemo Samo preveriti moram, kdaj ima od sestrične mož abrahama, vem da nekje sredi junija, samo ne vem, kateri vikend pride praznovanje. Pa moramo tja. Se bom pozanimala pri mami. Drugače bi pa ful rajši prišli k vam, samo ta gospod nama je preko svoje firme ful pomagal pri gradnji hiše, pa imava neko moralno obvezo do njega A upam, da ne bo ravno tisti vikend. Ker bomo itak že 3 tedne prej v okviru iste žlahte na obhajilu, pa jih bom imela čist dovolj Aja, pupe, mi niste nič svetovale glede darila za 8-letnico. A nimate idej ali pa nočete povedat?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 17:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz NOCEM povedat Didlina,cudno res,dlesen pocena,pa zjutraj spet zaprta.Bogica tamala.Pri njej je res hudo .
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 7.5.2009 17:44:12 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 18:54:05
|
|
|
|
slovenka
|
Bom pa počakala druge mamice, ki so že imele 8 let stare hčerke RMRM, kaj svetuješ?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 18:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Bom pa počakala druge mamice, ki so že imele 8 let stare hčerke RMRM, kaj svetuješ? sem smotana.Sem ti hotla zares odgovorit pa sem pozabila. kaj kupiti.......................................................................................................... ................................................................n e v e m
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 19:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
oblekco,soncna ocala,cd z njej najljubso glasbo,mogoce nekaj od winxic,fensi torbico,kaksen otroski parfumcek,spangice,knjigo,ce rada bere-vprasaj v knjigarni,kaj zdaj osemletniki najrajs berejo,spominjsko knjigo,dnevnik....ce se se kaj spomnim,napisem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 19:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj otrok je ob sestih zaspal in se kar spi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 19:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš je zaspal pred 10 minutami - upam, da bo spal :) kleo - a pol do jutra potegne? slovenka - lani so ble nalepke fuuuuullll popularne, pa eni taki zvezki, v katerih so narisane dekliške figure, pol pa same pobarvajo, dodajo lase, nakit, torbico...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 20:09:37
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 oblekco,soncna ocala,cd z njej najljubso glasbo,mogoce nekaj od winxic,fensi torbico,kaksen otroski parfumcek,spangice,knjigo,ce rada bere-vprasaj v knjigarni,kaj zdaj osemletniki najrajs berejo,spominjsko knjigo,dnevnik....ce se se kaj spomnim,napisem Kleo, vala, vala Jo bolj slabo poznam, je hči od mojega bratranca. Bom nekaj od tega izbrala.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 20:09:43
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moj otrok je ob sestih zaspal in se kar spi Moj pa je spal do šestih.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 20:10:47
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Naš je zaspal pred 10 minutami - upam, da bo spal :) kleo - a pol do jutra potegne? slovenka - lani so ble nalepke fuuuuullll popularne, pa eni taki zvezki, v katerih so narisane dekliške figure, pol pa same pobarvajo, dodajo lase, nakit, torbico... Bo, bo. Naša spi, če je ura vsaj ob 7h. Danes je pa zaspala ob pol petih. Nya, hvala za ideje! Kakšne nalepke pa to? Se dobijo v papirnici ali kje?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 20:11:45
|
|
|
|
slovenka
|
Uh, jaz sem šele smotana - sem se zdaj spomnila, da je sosedova pupa tudi stara 8 let. Jo moram tako med vrsticami vprašati, kaj je zdaj popularno. Ona gre tudi k obhajilu, pa jo bom vprašala, kaj si želi... Mi itak nismo povabljeni.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 20:18:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Meri je budna...in se kako
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 20:31:36
|
|
|
|
lunca14
|
bravo kleo,jaz sem za............no,mi smo za nas je 5 ,res je da bi morali takrat praznovati možev roj,dan ,pa še od luna,ampak lahko prestavimo.Računaj na nas naya............seveda lahko tud pri nas nardimo,sam ,da se uselimo,ni blema,pri nas jesenski piknik ,pri slovenki pa biljardni piknik ,zame pa še eno pivo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 20:42:43
|
|
|
|
Tina 28
|
...pri nas pa zimsko pravljico Kleo...dobro si se spomnila...mi bi prišli, če boš organizirala. Drugače pa glede darila za 8-letnice....razne torbice/fensi nahrbtnički...ali pa kakšen ustvarjalen set za sestavljanje ogrlic in zapestnic. Spominske knjige se tudi takrat enkrat začnejo...ponavad pri 7-8 leta dobim prazno v roko...učitelca...a mi boš kaj narisala....in pol nekaj narišem in jih dobim naslednji dan 10 . Jaz bom pa pojamrala...že včeraj me je zgornja polovica mišice nad lopatico bolela/skelela...zdaj je šlo čez vrat na glavo in na roko...kot bi mela vneto...pa ne vem kaj je to....boli pa ful...kakšen nasvet
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 20:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz bom pa pojamrala...že včeraj me je zgornja polovica mišice nad lopatico bolela/skelela...zdaj je šlo čez vrat na glavo in na roko...kot bi mela vneto...pa ne vem kaj je to....boli pa ful...kakšen nasvet naklofen gel - meni ni pomagalo nič drugega - aja, pa segrevaj, ne hladit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 20:49:37
|
|
|
|
Tina 28
|
pol je to verjetno vneto al kaj...se kar širi..še pod očesom čutim na tej strani. Kleo...sem prej hotla dodat, da če boš vse sama zrihtala....vrž pol mal skup, da damo zraven...tko...na družino. Ker drugače bo pa huda cena
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 20:58:38
|
|
|
|
slovenka
|
Tina, hvala tudi tebi. Kam bi pa šla po kakšno torbico? Oh, spominske knjige... se še spomnim. Kleo, sem govorila z mamo, pa pravi, da ima tisti gospod abrahama 10. junija. Bo verjetno res praznoval 13. Samo še nismo bili povabljeni. Pa joooooooojjjjjjjjjjj Grem se rihtat - jutri zjutraj sem vabljena v Državni zbor na slavnostno sejo ob 5. obletnici članstva v EU. Upam, da ne bo preveč tečno...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 21:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer Slovenka, RBD, Winks....to je blo pri moji nečakinji popularno. Razne torbice in podobno kmalu pristane v omari, ker punce se že lišpajo, sploh če preveč gledajo RBD. Seveda ne pozabi na cd od teh RBD-jevcev, če greš v to smer. Drugače sem pa trenutno prkloplena na sosedov internet. Sem šla kar do soseda pa ga prosila, da ga mal odpre, pa mi je dal kar kodo. Joj, ta odvisnost od RR-ja je res huda. Tina, za bolečine se dobijo taki obliži, naravni iz čilijev.Dobiš v lekarnah. Moji sestri je ful pomagalo, ko se ji je živc vnel. No, ne čist vnel,je blo bolj na začetku.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 21:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka, pol te jutr gledamo na tv
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 7.5.2009 21:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,tole vnetje zivca mene tudi veckrat zagrabi.Se namazem kar z kitajsko mastjo in pomaga. Slovenka na katerm programu bos,RTL,PRO7... ...glede piknika.Veste kdaj bo,za ziher mi sporocite en teden prej,pa je. Pa pri nas so tudi 4fantje...to bo pestro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.