Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
mtinca, RMRM, Tina imate slikce na mailu. Tina upam, da imam še mail ta pravi drugače mi pa sporoči pa ti še enkrat pošljem. Ostale pa jutri
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Kleo,ko smo že pri fotkah...............tvoja včerajšnja je pa huda,mislim,na tamalo,kaka frizurca............sem se pošteno nasmejala,no me še vedno nasmeje,sam ko se spomnim,na tiste skuštrane laske,pa zredila,se je pa tud,prava babnca je ,ta bo ropotala po mizi,ne pa dec ... Kuga???,da se je zredila---pa saj je bila skos pravi bajsek,zdaj naj bi ze pricela izgubljat spehec Pa kako da vidite slike,RMRM tudi ti,kaj niso pobrisane? Ninny,aja,grem pogledat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:29:50
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ........no zdej vem,koga ne poznam didline,samse in žigatove mami ..........a,ma samsa očala,didlina,je blond mal daljše lase,katera je pa beyba in b.s........
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca dobiš na mail
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:32:47
|
|
|
|
lunca14
|
kleo,fotke so še,tvoje skuštranke,glede rejenja,ja men se zdi,da se je mal poredila,pa saj to je kuuuuuuuuul,mami,bo že pol hujšala,ko bo treba,zdej rabi energijo in blazinice,če pade,da ne boli
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:34:15
|
|
|
|
RMRM
|
Ninny, hvala, hvala. kleo, zdej ne vidim več slikc, ko sem komentirala, pa so še bile vidne. AS - upam da ste dobro zrihtali
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:34:36
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny lunca dobiš na mail ej,ninny ,ti si srček,še enkrat hvala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:35:51
|
|
|
|
Tina 28
|
hvala niny za slikce...k sem tko smotana, da brez fotoaparata pridem. Mi je pa žal, da se nisem mal zraven postavla...bi zdaj mela kakšno fletno skupaj z Anjo. Pa se nagonsko umaknem...alpa ne rečem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:36:43
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ........no zdej vem,koga ne poznam didline,samse in žigatove mami ..........a,ma samsa očala,didlina,je blond mal daljše lase,katera je pa beyba in b.s........ beyba je imela dva čopka, babysolza je pa tak sonček, ful simpatična, pa njen prijeten naglas . No, sej ste vse, ampak BS sem si jaz čist drugače predstavljala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:37:20
|
|
|
|
lunca14
|
moj se pravkar dere...............gooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllll
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:38:07
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Aja,jaz bi tut kaksno sliko na mail,za spomin potem bi pa še mene CC zraven pripisale To prosi ta smejček, ne ploska zdaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca poglej mail Tina ti pošljem še kakšno kjer si še ti gor
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:41:59
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Lunca poglej mail Tina ti pošljem še kakšno kjer si še ti gor ...............sprejeto,in detektivsko,ste vse razkrite
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:42:11
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka daj mi mail
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:42:14
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ........no zdej vem,koga ne poznam didline,samse in žigatove mami ..........a,ma samsa očala,didlina,je blond mal daljše lase,katera je pa beyba in b.s........ beyba je imela dva čopka, babysolza je pa tak sonček, ful simpatična, pa njen prijeten naglas . No, sej ste vse, ampak BS sem si jaz čist drugače predstavljala. No, po naglasu je zdaj ne spoznamo na slikcah. Sigurno bi tudi moj naglas komentirale, če bi prišla Čeprav ko sem predavala pred enim letom v Lj je bil moj sošolec iz srednje šole tam in je rekel, da sem čist zbubila naglas. Potem pa sem predavala farmacevtom, pa me nek gospod s Krke vpraša, da ga samo to zanima, od kod sem Ptujčanka, ne? Jaz že ne rečem 'kuga???' kot Kleo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, samo kakšno skupinsko sliko nam pa ni uspel naredit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ........no zdej vem,koga ne poznam didline,samse in žigatove mami ..........a,ma samsa očala,didlina,je blond mal daljše lase,katera je pa beyba in b.s........ beyba je imela dva čopka, babysolza je pa tak sonček, ful simpatična, pa njen prijeten naglas . No, sej ste vse, ampak BS sem si jaz čist drugače predstavljala. No, po naglasu je zdaj ne spoznamo na slikcah. Sigurno bi tudi moj naglas komentirale, če bi prišla Čeprav ko sem predavala pred enim letom v Lj je bil moj sošolec iz srednje šole tam in je rekel, da sem čist zbubila naglas. Potem pa sem predavala farmacevtom, pa me nek gospod s Krke vpraša, da ga samo to zanima, od kod sem Ptujčanka, ne? Jaz že ne rečem 'kuga???' kot Kleo Ptujčani imate pa drugač meni full dober naglas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:44:51
|
|
|
|
Tina 28
|
o...a maš...hvala ti...res si super. Jaz sem si tudi BS..in Beybo drugče predstavljala. Oziroma si ju spoloh nisem. Pa dilino tudi...pa je tko prijazna simpatična punca, da ji včasih kake pripombe tu gor ne bi prisodila. ostale slikce sem pa tko že prej vidla. v bitvu smo vsevprek klepetale. Malo mi je žal, da se pol še nakupovalkam nisem uštulila, ker nisem vajena milerja..ampak sem mela cilj samo gugalnico in burek...pa domov krompir sadit . Pa še to ne vem, če bi me vzele s seboj .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:46:22
|
|
|
|
slovenka
|
Ninny, a si hodila s katerim Ptujčanom ali zakaj? A pri vaših naglasih je tudi tako, da so drugi kao kul, domač pa kmečki? Tako imamo mi tukaj. Če se kdo lepo slovensko izraža ali pa tudi po celjsko, ljubljansko itd. je takoj večji frajer kot če po 'naše' Se pa spomnim sodelavca, ko smo šli skupaj iz ene konference in je na štajerski strani Trojan rekel "no, zdaj se pa takoj boljše počutim, razumem jezik in vse"
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:47:11
|
|
|
|
Tina 28
|
hvala ninny...si ravno tisto poslala,ko je Anja hotal kar Čez Lukasa peš...lumpa nč okol ne gleda...on pa se sploh ni sekiral, da se bliža 11 kg, ki zna čez njega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:47:15
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Ja, samo kakšno skupinsko sliko nam pa ni uspel naredit Samo to bi pa lahko še natakarja zagnjavile, da vas postroji in slika
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:48:01
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 hvala ninny...si ravno tisto poslala,ko je Anja hotal kar Čez Lukasa peš...lumpa nč okol ne gleda...on pa se sploh ni sekiral, da se bliža 11 kg, ki zna čez njega Tina, si napisala, kot da bi se šlo za 11 ton Saj vem, jaz se smejim, ko ima naša 8,5 kg
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:48:33
|
|
|
|
slovenka
|
Samo še to v moj monolog, pa izginem za en čas: AS - KJE SI, KAJ SE DOGAJA??????
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:49:33
|
|
|
|
lunca14
|
...........moje drege kofetkarce,slovenka in kleo,jaz grem tam,kjer v večino so že skor vse........................spat,mal sem piva spila,zdej me pa pobira.........nočka vsem skupi
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?