Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:51:40
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Samo še to v moj monolog, pa izginem za en čas: AS - KJE SI, KAJ SE DOGAJA?????? ...........to,tud mene zanima,se je dopoldne javla,dane gre na kafe in nič zakaj,sam ni je blo več ...............upam,da je vse ok
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:51:56
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:53:06
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 hvala ninny...si ravno tisto poslala,ko je Anja hotal kar Čez Lukasa peš...lumpa nč okol ne gleda...on pa se sploh ni sekiral, da se bliža 11 kg, ki zna čez njega Tina, si napisala, kot da bi se šlo za 11 ton Saj vem, jaz se smejim, ko ima naša 8,5 kg .............ko,semnahitro prebrala,sem mela občutek,da govoriš o krompirju
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:53:39
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka imaš zs in par slikc na mailu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:54:29
|
|
|
|
lunca14
|
..............no zdej pa res grem spat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:54:47
|
|
|
|
Tina 28
|
saj sem res smešno napisala...ampak nima veze, ane
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:55:40
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:56:09
|
|
|
|
Tina 28
|
lunca...škoda k e ni blo...saj veš..tvoj prešeren (bom tko napisala) nasmeh bi tud v živo vidla. Pa AS tudi...pa Kleo tudi...a sem še kero pozabla...no vas bi mela danes tudi zraven
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:56:23
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny slovenka imaš zs in par slikc na mailu hvala, hvala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:57:02
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 lunca...škoda k e ni blo...saj veš..tvoj prešeren (bom tko napisala) nasmeh bi tud v živo vidla. Pa AS tudi...pa Kleo tudi...a sem še kero pozabla...no vas bi mela danes tudi zraven Ja, mene, ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:57:28
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 lunca...škoda k e ni blo...saj veš..tvoj prešeren (bom tko napisala) nasmeh bi tud v živo vidla. Pa AS tudi...pa Kleo tudi...a sem še kero pozabla...no vas bi mela danes tudi zraven jaz tudi, res upam da ponovimo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:57:35
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 saj sem res smešno napisala...ampak nima veze, ane Jaz sem spet dobre volje, pa te hecam
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:57:39
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 saj sem res smešno napisala...ampak nima veze, ane .........nisem mislila,nate,na tvoj komentar,ampak na slovenkin,11ton krompirja maš za posadit,jaz pa sam 8,5 kg krompirčka......................no,saj sem prej rekla,da sem mal pira spila.............se pozna,a,ne da
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:57:54
|
|
|
|
RMRM
|
pa slovenko tud
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:58:04
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 lunca...škoda k e ni blo...saj veš..tvoj prešeren (bom tko napisala) nasmeh bi tud v živo vidla. Pa AS tudi...pa Kleo tudi...a sem še kero pozabla...no vas bi mela danes tudi zraven Ja, mene, ne? joj...točno...tebe....sam si že koj povedala, da ne boš vozila...pa sem nehala upat, da te spoznam. Sicer pa pridemo na biljard.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:59:22
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 lunca...škoda k e ni blo...saj veš..tvoj prešeren (bom tko napisala) nasmeh bi tud v živo vidla. Pa AS tudi...pa Kleo tudi...a sem še kero pozabla...no vas bi mela danes tudi zraven Ja, mene, ne? joj...točno...tebe....sam si že koj povedala, da ne boš vozila...pa sem nehala upat, da te spoznam. Sicer pa pridemo na biljard. a misliš da vabilo še velja, zdej ko je vidla kakšno delo jo čaka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 22:59:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 lunca...škoda k e ni blo...saj veš..tvoj prešeren,misliš moj zobati nasmeh se že smejem (bom tko napisala) nasmeh bi tud v živo vidla. Pa AS tudi...pa Kleo tudi...a sem še kero pozabla...no vas bi mela danes tudi zraven
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:00:34
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 lunca...škoda k e ni blo...saj veš..tvoj prešeren (bom tko napisala) nasmeh bi tud v živo vidla. Pa AS tudi...pa Kleo tudi...a sem še kero pozabla...no vas bi mela danes tudi zraven Ja, mene, ne? joj...točno...tebe....sam si že koj povedala, da ne boš vozila...pa sem nehala upat, da te spoznam. Sicer pa pridemo na biljard.+++pivo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:02:05
|
|
|
|
Tina 28
|
ja lunca...sam ne upam tko napisat . Drgač je blopa men danes zlo mal dela...kar se tiče Anja. Otroci so tko samostojno raziskovali. slovenka...ti sam igrala naštimaj....(moja ideja s hiško na grbo tvojemu dragemu )...pa ne bo veliko dela. Se mi zdi, daga imam doma več, ko jo pprestavljam od nevarnih predmetov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ........no zdej vem,koga ne poznam didline,samse in žigatove mami ..........a,ma samsa očala,didlina,je blond mal daljše lase,katera je pa beyba in b.s........ beyba je imela dva čopka, babysolza je pa tak sonček, ful simpatična, pa njen prijeten naglas . No, sej ste vse, ampak BS sem si jaz čist drugače predstavljala. No, po naglasu je zdaj ne spoznamo na slikcah. Sigurno bi tudi moj naglas komentirale, če bi prišla Čeprav ko sem predavala pred enim letom v Lj je bil moj sošolec iz srednje šole tam in je rekel, da sem čist zbubila naglas. Potem pa sem predavala farmacevtom, pa me nek gospod s Krke vpraša, da ga samo to zanima, od kod sem Ptujčanka, ne? Jaz že ne rečem 'kuga???' kot Kleo ja ja,ti kar po ljubjansk,Ptujcanka,NEEEEE Slike od Meri sem ze vceraj kao zbrisala...saj je vseeno,samo cudno se mi zdi. Do zdaj sem gledala od Ninny slike na fb...sem cist aut
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka maš zs Jaz sem danes zaključila s pošiljanjem, ostalo nadaljujem jutri tekom dneva.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo, si jih potem najdla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim vidim, ker imam 30 obvestil skoraj vse od tebe, da si komenitirala slikce
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:05:01
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM pa slovenko tud RMRM, sem zdaj prvič vidla tvojo sliko. Nisem imela nobene predstave. Si pa res simpatična, da tako bolj nevtralno napišem, ker drugi izrazi bi bolj mojemu pasali. Res škoda, da me ni bilo. Pa tam na tleh, ko sta Izabela in Lana, sem si mislila, kakšna škoda, da ni bilo naše Sofije zraven. Ninny, ful ti hvala za poslano in tako fajno razlago.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 6.5.2009 23:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovenka ti bom še jutri kakšno poslala, ostale pa so na FB tudi z razlagami
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?