|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
24.4.2009 21:54:05   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Sem bla pri mojem mišku,joj,kak glasek ma zdej,prej je mel takega lepega moatega in čisto lepo je govoril,sedaj,pa komaj da ga razumem,pa,ko pupika govori...........no saj bo čez kak mesec bo normalno govoril,samo bojimse,da ga v vrtcu ne bodo zafrkavali zaradi tega.Drugače pa je vse ok.

Oh, pikec mali...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
24.4.2009 21:55:37   
RMRM
Slovenka, tud vrtiček si lahko močno prilagodiš, tako da ni veliko dela. Posadiš sadike in ne semena, potem pa daš okrog zastirko, pa ti tud plet ni treba ne vem kolk. Tako jaz naredim, dam kar pokošeno travo (mal jo vzamem iz košare), jo posušim na soncu)in dam okrog.

Okrog grmovinic pa imamo lubje in tud ni nobenga dela. Spomlad mal okopljem okrog, pognojim in to je to.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
24.4.2009 22:01:58   
RMRM
a ste vse ušle user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
24.4.2009 22:02:27   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

a ste vse ušle user posted image

ne, samo berem za nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
24.4.2009 22:03:02   
polma
Pa seveda, ouuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
24.4.2009 22:04:53   
polma
Aja, RMRM, sem vidla tvoj odgovor. A si še tu?V bistvu men teoretično ne spremeni dosti če ne pokurim dopusta. Ker imamo v službi "manevrski prostor pogajanj za dopuste" zelo širok user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
24.4.2009 22:06:47   
polma
Lejte vse, ki mate hiške...... to sem jaz, ki sem vam FOUŠ, da imate prostor zase user posted image ......

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
24.4.2009 22:06:55   
RMRM
Nya in Samsa, luštkane čevelce sta nabavili.user posted image user posted image

Samsa, kje pa si kupila superfitke, ker ta njihova stran je men čist mim. Sploh ne znam pogledat kolekcije, mi sploh cele strani ne pokaže, kr neki.user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
24.4.2009 22:08:20   
polma
Prav, no....pol pa grem, če ni nobene....user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
24.4.2009 22:08:54   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Aja, RMRM, sem vidla tvoj odgovor. A si še tu?V bistvu men teoretično ne spremeni dosti če ne pokurim dopusta. Ker imamo v službi "manevrski prostor pogajanj za dopuste" zelo širok user posted image

super, pol sploh ni panike. Jaz pa moram stari dopust koristiti do 30.6. in bi mi vseh 29 dni propadlo če bi kar nadaljevala s podaljšanjem. Sem pa tud ravno zadnjič dobila izvid iz RA in je zdravnica gor z velikimi črkami napisala nujno podaljšanje, tko da me nič ne skrbi da ne bi šlo skoz.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
24.4.2009 22:09:47   
RMRM

jaz sem še, sam sem bolj počasna, ker tuki na kavču ležim ko kladauser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
24.4.2009 22:10:44   
RMRM

Lejte vse, ki mate hiške...... to sem jaz, ki sem vam FOUŠ, da imate prostor zase user posted image ......

ni treba bit, je ful delauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
24.4.2009 22:10:51   
polma

super, pol sploh ni panike. Jaz pa moram stari dopust koristiti do 30.6. in bi mi vseh 29 dni propadlo če bi kar nadaljevala s podaljšanjem. Sem pa tud ravno zadnjič dobila izvid iz RA in je zdravnica gor z velikimi črkami napisala nujno podaljšanje, tko da me nič ne skrbi da ne bi šlo skoz.

BRAVOuser posted image user posted image user posted image !!!!

Kaj pa je pri vas narobe, da maš podaljšano?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
24.4.2009 22:11:03   
slovenka

user posted image user posted image user posted image Meni se zdi, da nam nisi fauš - če bi bila res, tega ne bi povedala. Tako se to dela user posted image user posted image user posted image

RMRM, hvala za nasvete. user posted image Bom videla, kako bo. Počasi, počasi. Tole knjigo imam jaz:
http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/izdelek.asp%3Fid%3D1163%26izdelek%3D537154-0000%26MySes%3DTR7FO55DQG3CUDYAO5YE

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
24.4.2009 22:11:32   
Anonimen
RMRM

http://www.malamasa.si/   jaz se kar oblizujem ob teh čevelčkih user posted image

Polma, sva že 2, ki nimave hiše user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3265
24.4.2009 22:12:37   
polma

Ja..sam ful dela je tudi če 4članska družina živi na 54m2. Je treba skoz neki umikat, prekladat...bljakuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
24.4.2009 22:13:16   
RMRM
Slovenka, zgleda super, sicer je ne poznam, ker imam te literature ful doma, pa se mi zdi da se več ali manj ponavlja, tko da je dost enauser posted image user posted image , me pa ful mika ta nova od Ruth Podgornik Reš. Ona ima v svojih knjigah ful dobr prikazane kombinacije zasaditev, da točno veš kaj paše skup.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
24.4.2009 22:13:28   
Anonimen
Glede korit, ki imajo dvojno dno: SE JIH SPLAČA KUPIT. user posted image pa ne da zagovarjam zdej svoja korita, sam so res fenomenalna.  Greš komot za par dni kam daleč, brez da te skrbi, kako te bodo sosedje opravljali, da imaš posušene rože.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3268
24.4.2009 22:13:28   
slovenka

jaz sem še, sam sem bolj počasna, ker tuki na kavču ležim ko kladauser posted image

JAz tudi, imam bolj nezanimive zadeve za dokončevati v članku - običajno si ta tečno pustim za konec, potem sem pa več na RR kot v wordu user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
24.4.2009 22:15:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

o hvala.
jaz pa sedaj lepim z lepilom user posted image ; mi tudi niso fajn tisti žepki.
saj Lanin prvi album bo kmalu poln... tam do 1. rojstnega dne, pa bom potem probala to varianto.

meni so pa ravn z zepki najboljsi,a jih tu ne dobim,le take za ene 150 slik,rabim pa najmanj za 300.Mi je 2 sestra v Slo.kupila,a sta premalo,bi rabila najmanj se 2user posted image .
Kaksne ti to mislis Slovenka,ker jaz si ne predstavljam.Bi lepo prosila za linkuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3270
24.4.2009 22:15:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Samsa, jaz imam zdej novo likalno mizo, precej širšo, večjo in tako rada likam.user posted image Še raje kot prej.user posted image
Prpel do mene, bo v 1 uri vse zlikano.user posted image

oooo... mamljiva ponudba user posted image user posted image user posted image user posted image . Če se zdaj odpravim, sem tam nekje ob 22.30 - 23.00 pri vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se moram pa kar kak teden psihično pripravljat, da bom morala iz luknje ( najbolj skrite ) privlečti likalnik.

Vidvr sta prdne,kaj pa jaz,ki likam vsakih par mesecevuser posted image .No,saj polti bo treba mal veckratuser posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
24.4.2009 22:15:33   
RMRM

Ja..sam ful dela je tudi če 4članska družina živi na 54m2. Je treba skoz neki umikat, prekladat...bljakuser posted image

ja, to maš pa prav. Smo približno tolk imel v stanovanju. In danes ne smem videt ene stvari na omari, ker mi gre na user posted image , pa čeprav bi ble samo okrasne škatle.user posted image

Polma, pri nas je še vedno zelo izrazita hipotonija, poleg par drugih stvari, ki pa zaenkrat ne zgledajo preveč hudo.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
24.4.2009 22:15:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam poročni album z lepilom zalepljen - pa tam ko je fotograf naredil, fajn izgleda, potem je pa zadaj pustil nekaj strani praznih, da si sama kaj dodatno zalepiva, pa je že takoj slabše videt. Potem pa imam še en debel album tako zalepljen in ni preveč lep, nekaj vleče slike... user posted image Pa več dela je z lepljenjem kot s tem, ko je že premazan z lepilom, pa še kaj se lažje prestavi itd. user posted image

O,a res.Jaz tudiuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
24.4.2009 22:15:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

samo, kako pa to, da ostale pišete tukaj, pa zgoraj niste napisane? Sem zmeraj samo jaz, pa sedaj saša user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa si faca.Moras v nastavitve,moj profil in si nastimaj da tvoj nick ni viden,oz.da nisi prisotna...tako imamo skoraj vse,ker potem nihce ne more kontrolirat na katerih forumih se sodelujemo...pri tebi se vidi,jaz vsak dan cekiram..kaouser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3274
24.4.2009 22:15:57   
Anonimen
user posted image   a niso cart user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.