|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
24.4.2009 20:29:05   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Samsa, jaz imam zdej novo likalno mizo, precej širšo, večjo in tako rada likam.user posted image Še raje kot prej.user posted image
Prpel do mene, bo v 1 uri vse zlikano.user posted image

oooo... mamljiva ponudba user posted image user posted image user posted image user posted image . Če se zdaj odpravim, sem tam nekje ob 22.30 - 23.00 pri vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se moram pa kar kak teden psihično pripravljat, da bom morala iz luknje ( najbolj skrite ) privlečti likalnik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
24.4.2009 20:30:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
24.4.2009 20:32:39   
Anonimen

nya, obrni se na odvetnika.

veš kaj je problem - ker ma ta zakon več lukenj kot ementaler

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3203
24.4.2009 20:34:10   
Anonimen
likam pa tud jaz ful rada

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3204
24.4.2009 20:35:22   
Samsa
Ostajam brez besed ..... glede tega kako rade likate... Bom organizirala likalno olimpiado user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
24.4.2009 20:35:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa faca. Dej Slovenko konetkej pa jo mal vpraš, ima sigurno kej prakse.
Zdej pa res grem nooooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
24.4.2009 20:42:48   
Samsa
Grem jaz user posted image user posted image user posted image  oz. pod tuš in gledat Ivy user posted image user posted image  - se že zdaj smejim, ko se nanjo spomnem. user posted image user posted image

Lepo čvekajte oz. fejst čvekajte, da bom imela jutri kaj za brat user posted image

A gre mogoče katera v nedeljo v Mozirski gaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
24.4.2009 20:43:04   
slovenka
hej mtinca, a si si zapomnila, da sem grozila v vrtcu? user posted image user posted image user posted image Potem si bodo oni ziher tudi... user posted image Ne, saj nisem, samo spomnila sem, da imajo po zakonu obveznost nuditi prešolsko vzgojo, da nimamo vsi mam v penziji in da ni sprejemljivo, da zaradi njih par let kariero opustim... user posted image Zdaj pa se ne bomo oglasili... user posted image Ja, saj, nimajo kaj biti jezni, naslednje leto jo bom spet vpisala za septembra. Če bo kaj, bom rekla, da nam je pediatrinja tako svetovala. Pa še res je...

Jaz tudi s Sofijo ne hodim, moj občasno to dela - so namreč knjige, kjer to priporočajo - ko sicer user posted image sam tudi stoji... Jaz ne vem, raje ne. Jo samo gledam in nadziram.

Koliko denarja pa se zdaj daje za poroko? Da malo vem... za krst sem bila namreč prilično šokirana, kako veliko so nam dajali user posted image Za poroko verjetno še več... mislim, da bom v kratkem priča - sestri. Svak si je namreč zadnjič nekam natančno ogledoval moj poročni prstan. user posted image

Samsa, kako lepi čeveljčki. Kakšno številko si pa kupla? Mi smo naši tudi ravno danes kupili nove, tako slučajno smo šli mimo Cicibana. Ima pa št. 18, čeprav ji je izmerila za 19, samo potem po modelu je bila 19 preveč. Se je tako ogledovala, ko je sedela v avtu, so pa šli takoj v usta

No, grem nekaj delat. Dragi je na nogometu, pupa pa spi...

En članek rihtam za super duper revijo, mi bo ful bonusa prinesel za napredovanje in imam tako fajn urednika, da me spodbuja in celo rahlo privilegira... Ne vem, če vam je to kaj znano - pri nas je za napredovanje v višji naziv potrebno izpolniti določene pogoje glede znanstvenega dela in v zadnjih letih so v Sloveniji prešli na to, da je treba imeti določene objave v vrhunskih svetovnih revijah, gledajo se določene baze revij, zlasti ameriške... in pravniki smo tukaj imeli težave, ker je za nas zelo malo revij in je težko priti noter. Eh, ne bom več gnjavila, skratka jaz zdaj delam na eni taki objavi user posted image

Sicer smo pa prej kupili foto album, ker imam toliko fotografij. Moram še tega porihtati. Prej sva z dragim imela en album 6 let, lani smo pa enega napolnili in zdaj imam novega za 2009. Imam take, kjer se kar listi dodajajo, da bo ravno po letih... Se mi zdi, da bomo sedaj vsako leto napolnili en album user posted image

Nya, prav imaš! Do sodelavke še nisem uspela priti, a ne bom pozabila, bom v kratkem.

Kleopatra, ja user posted image za rastline. JAz pa grem jutri s sestrico po korita, moram še okna izmeriti - taka samozalivalna ali kako se reče user posted image Ima katera, a res delujejo, da samo 1x tedensko zaliješ? Potem pa še rože - sem si na spletu nagledala - take viseče svetlo zelene, brez cvetja, potem pa malo kombiniranja za oranžnimi in rumenimi cvetočimi na določenih oknih, to bo nekak najbolj pasalo k hiši, ne rdeče in roza. Joj, še sama seme več ne poznam. Nisem jaz do nedavnega bila za take reči user posted image Sem bila na spletu bolj za to, da sem videla, kje je kaka ugodna letalska karta, pa cene hotelov po Evropi sem ful poznala, zdaj pa nič več... pa vem, da so korita 80 cm za 3,60 eur to v eni trgovini user posted image user posted image user posted image

Kaj sem že rekla, da moram iti delat?user posted image Itak se še oglasim ta večer, sploh če bodo oni spet na pivu po nogometu, kar nekak ne dvomim user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
24.4.2009 20:44:42   
slovenka

Jaz v bistvu samo še odločbo čakamuser posted image . Aja, pa to ravnateljico niso potrdili za nov mandat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image niti svet staršev, niti zaposleni..nihče, kar je prav. Kar je **** delala z zaposlenimi in njenimi goljufivimi pogodbami o zaposlitvi...7 let za določen čas zaposlene nekatere user posted image nazadnje so se ene patronke našle skupaj in ko so morale podpisat novo pogodbo, so prišle na upravo z odvetnikom. user posted image V 10 minutah so bile nove pogodbe na mizi, seveda za nedoločen čas.user posted image  

No, pravilno. Didli, si pa ti opasna, bi mi rekli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
24.4.2009 20:48:12   
slovenka

Zdej grem pa pod tuš, pa pridem nazaj, če bo kakšna za čvek.user posted image Dete spi že od 7:15, omaga kar na flaši zadnje dni. Kaj ne, če čez dan nič ne spi, ne sme nič zamuditi.user posted image user posted image

Naša pa spi 2,5 ure enkrat - pa se mi zdi, da bi lahko malo manj, pa zjutraj malo bolj potegnila, ne da je ob 7h cela vesela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
24.4.2009 20:48:18   
slovenka

Res je, ful stvari ne piše za takšno situacijo, kot je od nye. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
24.4.2009 20:48:23   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Ostajam brez besed ..... glede tega kako rade likate... Bom organizirala likalno olimpiado user posted image user posted image user posted image

Moja mama je super za likanje, jaz sem pa zadnjič hotela pri novih hlačah zalikat rob doli, da bi si jih skrajšala, pa ravno Sofija zajoka - si mislim, preden se bo likalnik segrel, da se bo rob na hlačah videl - grem ji jaz dudo popravit - ko sem prišla nazaj, je že bila luknja na hlačah - pa to od kostima - tako da imam zdaj ene 2 cm krajše hlače kot bi bilo idealno. Sem pa pametna user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
24.4.2009 20:51:18   
mtinca1
samsa - prijazno odpovedujem likanje.. user posted image ; pa imam tud jaz eno prijateljico, ki zelo rada lika - sicer sem mislila, da to sploh ni možno.

slovenka - če misliš korita z dvojnim dnom, jih imam jaz - 2 komada. to je vse kar imam od rož. sicer so mi rožce spile vso vodo tudi v dnevu in pol - poleti, ko je bila res zelo, zelo vroče; sicer pa lahko tudi enkrat na teden, odvisno od vremena. Meni so ta korita fajn.
- v album lahko dodajaš liste.... mi tako dobro zveni, imaš kak link....?
+ imaš zs

anaj - škoda, da nismo na isti poroki user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
24.4.2009 20:51:33   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa faca. Dej Slovenko konetkej pa jo mal vpraš, ima sigurno kej prakse.
Zdej pa res grem nooooo

Didli, veš na kaj se jaz najbolj spoznam? Na uvoz/izvoz blaga v EU, pa recimo tudi opravljanje storitev v drugih državah EU, gibanje delavcev v druge države - skratka EU. Ostalo pa nisem tako na tekočem, sem naredila izpit za sodnico, samo je že 4 leta tega. Vem, kateri zakon je za kaj potrebno pogledati, samo kar pa ne piše v zakonu - tako kot pri nyi - pa potem ne vem, kako sodišče kaj razlaga... to pa potem kakšno sodelavko vprašam, edino da sedaj nisem redno v službi... No, to v opravičilo - ker vam v glavnem na zs-je s pravnimi vprašanji bolj malo pomagam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
24.4.2009 20:56:41   
slovenka
Mtinca, mislim, da je album od Hoffmana - dobila sem ga za RD od tasta. Pa je bilo 10 listov notri. Je v bistvu čist navadna mapa, kot so folderji za v pisarno, tako na 4 zaponke ima notri, listi so pa A4, pa s folijo preko, da se slike notri zalepijo - samo je temno zelene barve, pa piše album. No, 10 listov mi je bilo hitro premalo, pa mapa je kar bolj široka in sem v MK dobila dodatne liste. Danes sem pa zelo ugodne liste našla v Intersparu - 20 listov za 4 eur in sem kupila eno prazno mapico in nekaj kompletov teh listov. V glavnem tako... Jaz nimam preveč rada albumov, kjer je treba slike z lepilom notri zalepiti, pa tudi tistih ne, ki že imajo žepke, ker imam raje, da so položne slike položno, navpične pa navpično, da ni treba glave sukat user posted image in to mi je potem najbolj fajn. Prej sem morala sama lepiti slike z lepilom in se vse nekaj skup lepi, ko listaš, tako da zdaj bom ostala na tem sistemu s samolepilnimi listi, ki se dodajajo...

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
24.4.2009 20:58:44   
slovenka
Ja, bom kupila ta korita, pa bomo videli, kako bo. Saj bomo prosili tasta, da gre poleti, ko nas ne bo doma, malo pogledat, ampak če bi zdržalo en teden, bi bilo super. No, boljše menda bo kot navadna - pa ko ravno na novo vse kupujem - sestrica živi pri naših dveh in zdaj postopoma stara korita menjuje... Rabim pa enih 10 korit user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
24.4.2009 20:59:17   
slovenka
Nocoj se bo pa sasa vracko po dolgem času oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
24.4.2009 21:00:29   
mtinca1
o hvala.
jaz pa sedaj lepim z lepilom user posted image ; mi tudi niso fajn tisti žepki.
saj Lanin prvi album bo kmalu poln... tam do 1. rojstnega dne, pa bom potem probala to varianto.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
24.4.2009 21:02:37   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Nocoj se bo pa sasa vracko po dolgem času oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jasnovidka?

..... a zgoraj si jo videla (mislim na vrhu te strani) user posted image .

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 24.4.2009 21:04:13 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
24.4.2009 21:04:57   
slovenka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam poročni album z lepilom zalepljen - pa tam ko je fotograf naredil, fajn izgleda, potem je pa zadaj pustil nekaj strani praznih, da si sama kaj dodatno zalepiva, pa je že takoj slabše videt. Potem pa imam še en debel album tako zalepljen in ni preveč lep, nekaj vleče slike... user posted image Pa več dela je z lepljenjem kot s tem, ko je že premazan z lepilom, pa še kaj se lažje prestavi itd. user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
24.4.2009 21:05:16   
Anonimen
slovenka - jaz to čist razumem - vsak je strokovnjak na svojem področju - to je tko nekako, kot čr bi učitlco biologije spraševala o zakonih perspektive - no vseen je to lažje, je pa primer user posted image  - pa hvala za trud  res

Sem se pogovarjala z eno sodelavko dans, je rekla, da ji je odvetnik rekel, da zakoni so pisani za tožilce in odvetnike - torej so za vse - zdej sam odvisno kdo je močnejši.

likanje - mtinca - če boš kdaj rabla, sam povej - sem tud za uniforme specializirana- srajce, hlače ( sej veš, brat v taki službi)

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
24.4.2009 21:05:30   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

jasnovidka?

..... a zgoraj si jo videla (mislim na vrhu te strani) user posted image .

Aha, ti dela tika taka, ne? Sem vidla, da si popravila post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
24.4.2009 21:09:13   
slovenka
Nya, kaj pa je zakon perspektive? user posted image user posted image user posted image Samo res ne vem... Kaj iz fizike mogoče? user posted image user posted image user posted image

Ja, glede zakonov pa - naš bivši dekan je zmeraj govoril, da je pravo igra, da se igra, kdo bo močnejši, bolj prepričljiv... Sicer je lahko zakone kritizirati, veliko si jih tudi zasluži kritiko, samo ko si na mojem mestu, ko moram kdaj napisati kako besedilo zakona, se pa vidi, da je to kar težko, ker pišeš abstraktne določbe, ki se bodo potem uporabljale na 1001 različnem dejanskem primeru... Zato se pa morajo večkrat popraviti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
24.4.2009 21:09:57   
mtinca1
pa še to: čist naključno sem opazla sasa.vracko na vrhu strani... user posted image

sasa - kje pa si????

nya- imaš (oz. boš dobila) zs.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
24.4.2009 21:11:21   
slovenka
samo, kako pa to, da ostale pišete tukaj, pa zgoraj niste napisane? Sem zmeraj samo jaz, pa sedaj saša user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.