slovenka
|
hej mtinca, a si si zapomnila, da sem grozila v vrtcu? Potem si bodo oni ziher tudi... Ne, saj nisem, samo spomnila sem, da imajo po zakonu obveznost nuditi prešolsko vzgojo, da nimamo vsi mam v penziji in da ni sprejemljivo, da zaradi njih par let kariero opustim... Zdaj pa se ne bomo oglasili... Ja, saj, nimajo kaj biti jezni, naslednje leto jo bom spet vpisala za septembra. Če bo kaj, bom rekla, da nam je pediatrinja tako svetovala. Pa še res je... Jaz tudi s Sofijo ne hodim, moj občasno to dela - so namreč knjige, kjer to priporočajo - ko sicer sam tudi stoji... Jaz ne vem, raje ne. Jo samo gledam in nadziram. Koliko denarja pa se zdaj daje za poroko? Da malo vem... za krst sem bila namreč prilično šokirana, kako veliko so nam dajali Za poroko verjetno še več... mislim, da bom v kratkem priča - sestri. Svak si je namreč zadnjič nekam natančno ogledoval moj poročni prstan. Samsa, kako lepi čeveljčki. Kakšno številko si pa kupla? Mi smo naši tudi ravno danes kupili nove, tako slučajno smo šli mimo Cicibana. Ima pa št. 18, čeprav ji je izmerila za 19, samo potem po modelu je bila 19 preveč. Se je tako ogledovala, ko je sedela v avtu, so pa šli takoj v usta No, grem nekaj delat. Dragi je na nogometu, pupa pa spi... En članek rihtam za super duper revijo, mi bo ful bonusa prinesel za napredovanje in imam tako fajn urednika, da me spodbuja in celo rahlo privilegira... Ne vem, če vam je to kaj znano - pri nas je za napredovanje v višji naziv potrebno izpolniti določene pogoje glede znanstvenega dela in v zadnjih letih so v Sloveniji prešli na to, da je treba imeti določene objave v vrhunskih svetovnih revijah, gledajo se določene baze revij, zlasti ameriške... in pravniki smo tukaj imeli težave, ker je za nas zelo malo revij in je težko priti noter. Eh, ne bom več gnjavila, skratka jaz zdaj delam na eni taki objavi Sicer smo pa prej kupili foto album, ker imam toliko fotografij. Moram še tega porihtati. Prej sva z dragim imela en album 6 let, lani smo pa enega napolnili in zdaj imam novega za 2009. Imam take, kjer se kar listi dodajajo, da bo ravno po letih... Se mi zdi, da bomo sedaj vsako leto napolnili en album Nya, prav imaš! Do sodelavke še nisem uspela priti, a ne bom pozabila, bom v kratkem. Kleopatra, ja za rastline. JAz pa grem jutri s sestrico po korita, moram še okna izmeriti - taka samozalivalna ali kako se reče Ima katera, a res delujejo, da samo 1x tedensko zaliješ? Potem pa še rože - sem si na spletu nagledala - take viseče svetlo zelene, brez cvetja, potem pa malo kombiniranja za oranžnimi in rumenimi cvetočimi na določenih oknih, to bo nekak najbolj pasalo k hiši, ne rdeče in roza. Joj, še sama seme več ne poznam. Nisem jaz do nedavnega bila za take reči Sem bila na spletu bolj za to, da sem videla, kje je kaka ugodna letalska karta, pa cene hotelov po Evropi sem ful poznala, zdaj pa nič več... pa vem, da so korita 80 cm za 3,60 eur to v eni trgovini Kaj sem že rekla, da moram iti delat? Itak se še oglasim ta večer, sploh če bodo oni spet na pivu po nogometu, kar nekak ne dvomim