|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
24.4.2009 21:11:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Nya, kaj pa je zakon perspektive? user posted image user posted image user posted image Samo res ne vem... Kaj iz fizike mogoče? user posted image user posted image user posted image

če ti povem, da sem likovni pedagog, ti je kej bolj jasno?user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
24.4.2009 21:12:10   
slovenka
Aha, ja, zdaj pa vem - ko se riše tako, da je učinek ulice viden, ne? Ali pa horizont... A imam prav?

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
24.4.2009 21:12:59   
Anonimen

samo, kako pa to, da ostale pišete tukaj, pa zgoraj niste napisane? Sem zmeraj samo jaz, pa sedaj saša user posted image

ker mam v profilu nastavljeno - ne prikaži me na seznamu prisotnih uporabnikovuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
24.4.2009 21:13:15   
Anonimen
ker mam
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nya- imaš (oz. boš dobila) zs.

jasnovidkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
24.4.2009 21:14:13   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

samo, kako pa to, da ostale pišete tukaj, pa zgoraj niste napisane? Sem zmeraj samo jaz, pa sedaj saša user posted image

ker mam v profilu nastavljeno - ne prikaži me na seznamu prisotnih uporabnikovuser posted image

Aha, samo to ne bi smelo biti dovoljeno - je tako kot kakšno prisluškovanje - rabijo od policije in tožilstva dovoljenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
24.4.2009 21:14:24   
Anonimen

Aha, ja, zdaj pa vem - ko se riše tako, da je učinek ulice viden, ne? Ali pa horizont... A imam prav?

jp - zgleda tko enostavno, pa v bistvu ni - majo mulci v 9.r ful probleme - sam zato pa je enih par zakonitosti, ki jim olajšajo delo

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3231
24.4.2009 21:15:07   
mtinca1

ker mam

vem, da si ful hitra, pa ga v tistem trenutku še ni bilo.
tako kot zdaj - sem mislila slovenki odgovorit, zakaj je vidna, me pa ne.... pa si rečem: brezveze, itak bo nya hitrejša... in res (spet jasnovidka user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
24.4.2009 21:15:18   
Anonimen

Aha, samo to ne bi smelo biti dovoljeno - je tako kot kakšno prisluškovanje - rabijo od policije in tožilstva dovoljenje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  špiclji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
24.4.2009 21:16:16   
Anonimen

ker mam

vem, da si ful hitra, pa ga v tistem trenutku še ni bilo.
tako kot zdaj - sem mislila slovenki odgovorit, zakaj je vidna, me pa ne.... pa si rečem: brezveze, itak bo nya hitrejša... in res (spet jasnovidka user posted image )

maš zs nazajuser posted image

sam zsjev pa res ne vidm, razen, če vem, da bi moral bituser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
24.4.2009 21:16:58   
slovenka

jp - zgleda tko enostavno, pa v bistvu ni - majo mulci v 9.r ful probleme - sam zato pa je enih par zakonitosti, ki jim olajšajo delo

Mi smo imeli ful fajno učiteljico likovnega, pa nas je tudi to učila. Smo vlekli črte skup in narazen, potem je pa eno oko zaprla, gledala, kaj je kateri narisal in študirala, a bo dobil MU, U ali ZU user posted image user posted image user posted image Samo je pa bil šok, ker v nižjih razredih smo med likovnim ful galamili in hodili po razredu in ven na hodnik, ko smo pa njo dobili v 5.r pa smo morali biti tiho in se učiti barve in to in ono... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
24.4.2009 21:18:16   
Anonimen
ja, verjamem

čeprav jaz mam še zmer željo delat na srednji šoli - sam žal ni nobenga mesta trenutno - in najbrž tud ne bo kmal - so same bolj mlade

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
24.4.2009 21:20:31   
slovenka
Pupe, nekaj drugega - a ste že gledale film La vie en rose - o Edith Piaf? JAz sem bolj od zadaj in sem ga komaj danes - pa sem še nekaj na spletu brala o njej in o filmu... Sem kar dosti danes o tem razmišljala. user posted image Pa Non, rien de rien mi ne gre iz glave.

Ah, zdaj pa res grem kaj naredit.

Pa pa

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
24.4.2009 21:21:51   
Anonimen
Jaz nism gledala tega filma. Sem očitno še bolj za cajtom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
24.4.2009 21:21:58   
mtinca1

ja, verjamem

čeprav jaz mam še zmer željo delat na srednji šoli - sam žal ni nobenga mesta trenutno - in najbrž tud ne bo kmal - so same bolj mlade

upam, da se ti želja čim prej uresniči user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz mam danes en kup opravkov......, se mogoče oglasim kasneje, če ne bom kr v postlo padla. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
24.4.2009 21:22:36   
slovenka

ja, verjamem

Uh, samo naša za umetnost v gimnaziji si je bila pa ful uboga z nami. V 1. in 2. letniku smo jo imeli, iber v puperteti vsi, včasih smo šli po pijači na umetnost in bili res zoprni. Pa imam sedaj veliko knjig o umetnosti, vse ta večje muzeje in galerije po Evropi sem videla, pa mi je kar žal, da smo bili taki smotkoti v srednji šoli, ko bi se lahko kaj več naučili. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
24.4.2009 21:23:50   
Anonimen
jaz tud grem - neki pomalcat, čeprav ne bi smela, ker mam spet nekaj kg več - ampak če sm pa laaaaaaaaaaaaaaaaaačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lahko noč vsem- in dober večer vsem, ki pridete takrat, ko se jaz že drugič obrnemuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
24.4.2009 21:24:28   
slovenka

Jaz nism gledala tega filma. Sem očitno še bolj za cajtom user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že videla vse o tem, da je Marion Cotillard dobila ful nagrad za to vlogo, samo nisem vedela, kako je izgledala v filmu... Pa res presenetljivo, nikoli ne bi uganila, da je to ona. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
24.4.2009 21:24:55   
slovenka

jaz tud grem - neki pomalcat, čeprav ne bi smela, ker mam spet nekaj kg več - ampak če sm pa laaaaaaaaaaaaaaaaaačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lahko noč vsem- in dober večer vsem, ki pridete takrat, ko se jaz že drugič obrnemuser posted image

Jaz sem tudi laaaaaaaaaaaaaaaaaačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
24.4.2009 21:29:36   
Anonimen
sej jem take stvari, ki glih ne redijo - včer sm kajmak in grisine, dan pa sir, prepečenc in kumare - no, vsaj upam, da ne redijouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
24.4.2009 21:31:56   
Anonimen
Slovenka, ja zakon ZUP je zakon user posted image user posted image user posted image user posted image odvetnik trese dokler ne pade zadnje jabolko iz drevesa. Sprobala na lastni koži.Ne dobesedno, ampak tako nekak gre ja, kdor je bolj prepričljiv. Najbolj zanimivo mi je brat vse te sodne spise, ki jih mamo doma, kako en zakon izpodbija drugega.user posted image Ne moreš da ne verjameš, dokler ne občutiš. No, pri nas se je HB rešilo v nam prid, sej drugače itak ne more it.

Nya, boš že dobila tapravo službo.user posted image Tud zate bo. Pa veš da si ti tud mlada, ne se imet za staro. Zame je stara prfoksa tista, ki je učitelca še po stari jugi user posted image obnašanje, oblačenje, vzgoja, da ne govorim o strokovnosti. Se je treba celo življenje učit, ne sam predavat tisto, kar se je 50 let nazaj.user posted image

mtinca, uživajte na poroki.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3245
24.4.2009 21:42:50   
polma

IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ne, Lovro prevalov ne prevrača. Na postelji ne obstane niti za četrt minutke. Je takoj na tleh, kaj takega niti ne poskuša.

Sicer pa se tako spušča iz stoječega položaja že kar nekaj časa, spusti za kakšen korak se pa niti pod razno noče. Opažam, da mu je dovolj, da se nečesa samo rahlo dotika.

Me pa nekaj zanima. Zakaj vas bolijo hrbti pri teh otročkih, ki se učijo hoje? Saj sami pogruntajo.
Lovra kar pustim in se sam sprehaja ob oporah (mize, zid, avto, ograja, steber, karkoli,..). Potem se sam spusti na kolena in odkobaca po štirih drugam.

Je pa res, da je bilo trenutno najnevarnejše obdobje, ko se je učil padat na ritko.

Jaz tut nisem hčerki pomagala, tut tamalmu ne bom. Če sem iskrena-men bi blo super, če bi shodil jeseni...da mi ga ne bo treba lovit po plaži user posted image ... res se mi ne da...sori...

Polma, samo kako da zdaj ne bi naši pomagala? Če sama vstane ob opori in se potem spusti - ne morem gledati na razdaljo, kaj bo, ali? Ker še nima takega ravnotežja...

ah, mal bedno sem tole napisala-hotla sem rečt, da je nisem za rokce držala, pa da bi ona hodila. ker mi je bilo škoda hrbtenice. Shodila je pri 13m. no, če lahko mal oopravljam user posted image -moja svakinja je tamalega od 10m dobre 2 meseca za kapuco držala, da je šetal okoli-ker baje ni hotel nič druzga kot to user posted image . WTF? Saj nisem nora, da bi ga šetkala. To sem mislila.
in, kar se tiče vrta-kar pogumno! Jaz ti ful zavidam, da maš hišo....

in seveda....

DOBER  VEČER VSEM!!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
24.4.2009 21:47:11   
slovenka
polma user posted image

glede mojega vrta pa - mi ne manjka poguma, samo malo preveč lena sem... morda pa, recimo v drugi nosečnosti. Nekak me službene zadeve v nosečnosti ne zanimajo, v 1. nosečnosti sem delala na hiši, prej načrtovala, nato čistila, v 2. bom pa mogoče zelenjavo sadila user posted image Saj, imela bi paradižnike - teh pojem po 1 kg na dan poleti - samo kaj, ko jih imajo pri nas doma ful, in tašča tudi, pa vsi so v istem času zreli, tako da jih stran mečejo - pa se lahko potem tu uštulim user posted image

No, zdaj sem sita, pa lahko grem delat user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
24.4.2009 21:48:59   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Nekaj mi pomagajte - sem čisto zmedena - kakšne copatke kupit? mehke ali kako... ker eni priporočajo mehke, drugi pa glih obratno

Pa idejo za darilo za tasta rabim, prosim user posted image

Mi mamo mehke copate- "kao" robeez ali pa shooshoes. In tut za ven jih ima, pol jih pa v stroj vržem. Naša fizioterapevtka pravi, da so najboljši dokler ne shodi. Linka ne bom popala, ke rvse vemo za kake copate gre.

Za  prve čevlje pa mislim, da bomo kupili tele:

http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=285&detailID=715&ime=Gucio

Ker mu moram popravljat stopalo, mora bit čimmanj gume okoli obuvala.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
24.4.2009 21:51:44   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Dan,user posted image

Lunca, sej bo vse ok, sam da je operacija uspela user posted image

Za vse ki se sekirate zaradi kil, brez veze. Kakršne ste ste. V življenju je kaj bolj pomembnega kot pa sekerancija zarad kil. Važno, da ste zdrave, nasmejane, imate družino...za boljše počutje pa naredite kar mislite, da je prav. Ene telovadijo,druge diete jedo, spet tretje na naredijo nič, četrte se nažirajo ....sej bo.user posted image

Hvala, srce si user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
24.4.2009 21:52:25   
RMRM
user posted image Slovenka, samo zate user posted image . Korita z vodno rezervo user posted image . Res so mal dražja, sam so super, vendar moraš vedno zalivati po zemlji in nikoli v tist predalček. Je pa močno odvisno od rož, ene rabijo ful vode, druge manj.

Jaz bom imela letos vse v kombinaciji močno vijola, skor modre in rumene. Bo lepo pasal k rumeni fasadi user posted image

Lunca user posted image user posted image  za Maja. In super da je dobro.

Polma, a si zadnjič vidla moj post zakaj bom najprej koristila LD, potem pa šele dala vlogo za podaljšanje?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.