|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
24.4.2009 13:15:41   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Spuščanje--Slovenka--nekaj dni i Sofija bo obvladala. Boš videla!

Joj, AS, ne bi rekla user posted image Se mi zdi še premajhna za hojo in spuščanje opore, zdaj bom pa ves čas na preži user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
24.4.2009 13:15:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Slovenka..jaz mam skoz dolge nohte...razad vrta jih ni treba rezat sam bolj pucatuser posted image user posted image . Mam pa zdaj krajše zaradi Anje...saj veste...bacili, previjanje...umivanje. Pa upam,da tvoj dobi dobro službo, če se tole slabo izcimi.

Aja...zakaj sem jaz postala tak fen vrta. Ker sem par let nazaj pri bivšem imela zeljenjavni vrt in mi je blo tkofajn, ko sem si vse posvoje rihtala in ker sem lahko z malim šla tja in sem malo plela...pobirala pridelke...on je jedu solato, zelje...vse je probal in užćival, ko se je lahko po mili volji tam jagal. Jaz pa sem mela sdosti opravil za pomagat.

Hm, se zna zgoditi, da se še jaz zainteresiram za vrt - samo ne bi rekla user posted image imam pa knjigo osnove vrtnarjenja, samo iščem rešitve za ureditev okolice, da bo lepo in malo dela. user posted image Čeprav pred kakim letom sem zelo občasno kuhala, pekla nikoli... zdaj pa vse to non stop delam. Pa plenice nisem do pred 10 mes nobene zamenjala, zdaj jo pa v luftu zamenjam, ko je treba... tako da vse je mogoče user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
24.4.2009 13:15:58   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Samsa,se eno "izdajalko"sem zasledila,da se na drugih forumih oglasa-RMRMuser posted image user posted image

RMRM-takoj nazaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ti Kleo tudi. Če se ne bi potepala, tudi RMRM ne bi odkrilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3153
24.4.2009 13:16:06   
slovenka

Kar tako, samo od sebe. Za ene 2,3 kg mi teža vedno niha. Še največ kg sem imela v srednji, njabolj pa sem shujšala po 1. porodu. Potem malo pridobila, sedaj sem še vedno nad težo, ki sem jo prinesla 1. iz porodnišnice.
Ampak rabila bi mišic in namesto da telovadim, telovadim samo tu po rtipkovnici in se zgovarjam, da NIMAM ČASAuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Smiselno enako velja za mene - pač nimam zgodovine porodov user posted image Ampak v 2. letniku SŠ sem se od sendvičev v  enem letu zredila za 12 kg. Sploh opazila nisem, ko sem bila prej presuha, potem je pa tudi to izginilo, ne vem, kako. Pred nosečnostjo sem imela manj kg kot v SŠ - 54, zdaj sem pa tudi tu +- 2kg. Me hrana kaj preveč ne veseli, občasno mogoče kaka reč... večerja za obletnico je bila recimo zelooo dobra. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3154
24.4.2009 13:16:38   
slovenka

Jutro.

AS, mislim, res si neverjetna user posted image
JAz sem šla spat ob 23.30, pa ponoči je bilo par budnic, ko me pa mala ob 7h zbudi, pa jo še dobro uro z mojo odejo pokrivam, naj še malo spima user posted image Ti pa tako veselo...

Neposredna povezava do sporočila: 3155
24.4.2009 13:17:07   
slovenka
Kleo, naša je tudi zjutraj ful polulana, ker dost čaje pije. Sigurno 3 dcl na dan, pa nekje pol litra mleka še zdaj spije. Samo ji ponoči ne zamenjam plenice, zjutraj takoj... samo vagala pa plenice še nisem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
24.4.2009 13:17:14   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Evo,sem dobila mojga,je že končana operacija,sedaj mora bit še pol urce v operacijski potem pa gre v sobo,baje je brez zapletov,zbudil se je že iz narkoze in slišal ga je,da joka,ker ga boliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...............mene pa še boljuser posted image user posted image user posted image user posted image .................se moram zdej zjokat,da se ne bom pred njim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
24.4.2009 13:17:21   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Mi gremo pa danes k mojemu bratcu na RD. Sem naredila ta najboljš varianto (potem ko tle nobenga predloga nisem dobila user posted image user posted image user posted image )

Jaz imam vedno enake probleme - nimam idej za darila, tako da od mene ne pričakuj kake ideje. Ima v kratkem tast RD - midva pa brez idej user posted image

Moj tast tudi - pa mu bova kupila pribor za slikanje - stojalo za platno in vse pač, kar je treba. Ker moj pravi, da zna, samo da ga je treba malo vzpodbuditi. Ker s taščo si nima kaj začet, ona cele dneve samo kadi, on pa hodi rib lovit. TAko da mu bova to kupila user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
24.4.2009 13:20:37   
slovenka
Evo, no. To pa je moja stran user posted image user posted image user posted image

No, glede službe od mojega - so mu že izračunali odpravnino... user posted image

Sem pa dobila iz vrtca, da je Sofija sprejeta in moramo do 30.4. priti podpisat pogodbo. Kake majo... pred 2 mesecema pa mi je rekla po telefonu, da ni šans, da pridemo na vrsto. Ampak sem zmenjena z varuško za jeseni, bo boljše tako, mislim - je ne bo treba zjutraj buditi... Čez eno leto (1.9.10) bo pa že prava za v vrtec, brez plenice upam, pa znala bo povedati, kaj bi rada (hm, mami pa noseča, upam)... Mislite, da bodo užaljeni, ko nas sedaj ne bo? user posted image

Lepo bodite, grem telovadit...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
24.4.2009 13:39:34   
Anonimen
Dan,user posted image

Lunca, sej bo vse ok, sam da je operacija uspela user posted image

Za vse ki se sekirate zaradi kil, brez veze. Kakršne ste ste. V življenju je kaj bolj pomembnega kot pa sekerancija zarad kil. Važno, da ste zdrave, nasmejane, imate družino...za boljše počutje pa naredite kar mislite, da je prav. Ene telovadijo,druge diete jedo, spet tretje na naredijo nič, četrte se nažirajo ....sej bo.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
24.4.2009 14:13:36   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Dan,user posted image

Lunca, sej bo vse ok, sam da je operacija uspela user posted image

Za vse ki se sekirate zaradi kil, brez veze. Kakršne ste ste. V življenju je kaj bolj pomembnega kot pa sekerancija zarad kil. Važno, da ste zdrave, nasmejane, imate družino...za boljše počutje pa naredite kar mislite, da je prav. Ene telovadijo,druge diete jedo, spet tretje na naredijo nič, četrte se nažirajo ....sej bo.user posted image

se strinjamuser posted image user posted image

Slovenka...upam, da tvoj kmalu dobi službo...vsaj tolk dobro kot zdaj. Če se ne motim, ma že ponudbe.
Drugače se pa tolaži, da ste v novi hiši...imate avtomobile...ste preskrbljeni pa čepram boste mogoč mogli mal stisnit zdaj.

Mene prihodnost samo zato skrbi, ker nas čaka gradnja, pa ne vem kako bomo, če že zdaj komaj kaj privarčujemo. dom je velik! Služba bo pa tud kmaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
24.4.2009 14:36:13   
slovenka
Tina, hvala user posted image Je imel nekaj razgovorov, ja. Samo nima nič konkretnega, morda tudi zato, ker je povedal, da je še zaposlen, pa so verjetno raje vzeli koga, ki ni... No, sedaj pa ne bo več. Ima še en mesec odpovednega roka, ko bo pa bolj kot ne izkoristil dopust. Finančno nam ne bo hudega, ker je moja plača dovolj za normalno življenje, nimava kreditov, v kleti olja za dve sezoni gretja. Tudi on še zdaj 4 mesece dobi polno plačo (šteto z odpravnino). Samo za lubija bi bilo fajn, da ima čimprej službo, da se ne bo slabo počutil, sama vem, da mi ne bi bilo fajn brez službe, sem bila od diplome samo 1 mesec brez službe... Ampak verjamem, da jo bo kmalu dobil, vsaj do jeseni... user posted image Dobro pa bo, da bomo sedaj veliko skupaj, tega se pa veselim. Bi najraje, če bi se lubi kje dogovoril, da pride 1.9. v službo - tako bi sedaj še najbolj uživali, poletje, okolico urejali, na morje šli... user posted image Potem jeseni pa že ni več fajn biti samo doma.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
24.4.2009 14:38:18   
slovenka
Tina, glede vaše gradnje - nekaj je že treba imeti na začetku, veliko se pa potem nekako najde, sama ne vem, kako sva midva to... samo vem, ko sva hodila po teh gradbenih trgovinah in nosila velike denarje s sabo vsakič, mi je nakupovanje že nasedalo in mi sploh ni bilo, da bi še sama hodila po kakih trgovinah z oblačili, kozmetiko in to... tako da se tudi zato prišpara user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
24.4.2009 14:39:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,moja prevalov ne dela.Tudi zato ne,ker ni tako kot tvoja,veliko na postelji(dajala sem jo samo za cas ko se je ucila vsedati)tla+puzzle so ji pretrde in tako naj kar ostane.

Ne, saj ni moja veliko na postelji. Zjutraj ko se zbudi, jo vzamem malo k sebi, ker se mi ne da vstat, potem pa jo čez dan včasih vržem na posteljo, ker je odeja tako mehka in se tako smeji ob tem, potem se pa obrne na trebuh, rit v luft in preval naredi. Ko pa gre spat, čez dan in zvečer, gre pa direkt v kinderpet. Moram povedati - da ne bo izpadlo, da sva midve kaki lenobi. Sva po celem stanovanju, pa zunaj... user posted image

Slovenka,saj sem vedla,da bos narobe razumelauser posted image ...vem da sta fejst aktivniuser posted image .

Moja res ni nic na postelji,ker je mal ozek jogi,in jo prehitro sibne,je v momentu lahko na tleh na nosu.
Gremo zdaj ven.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
24.4.2009 15:06:10   
slovenka
Ja, ja, si vedla user posted image user posted image user posted image

Naša postelja je pa preko 2m široka in se potem gor igrava. Ampak bi tudi lahko dol padla, če je ne bi pazla...

No, glavno da veš, da sva fejst aktivni. user posted image No, ja, fejst user posted image Povprečno, pa roka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
24.4.2009 15:11:39   
lunca14
Sem bla pri mojem mišku,joj,kak glasek ma zdej,prej je mel takega lepega moatega in čisto lepo je govoril,sedaj,pa komaj da ga razumem,pa,ko pupika govori...........no saj bo čez kak mesec bo normalno govoril,samo bojimse,da ga v vrtcu ne bodo zafrkavali zaradi tega.Drugače pa je vse ok.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
24.4.2009 15:29:29   
Anonimen
dan user posted image

se me še spomnite?user posted image Par dni nazaj sem hodila na hitro kaj pogledat sem gor, se ni nič dogajalo, sedaj sem pa ene 10 strani v zaostankuuser posted image

Lunca user posted image Mašo čaka na začetku junija operacija žrelniceuser posted image

grem vas mal prebrat dokler mi Ema spi

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3167
24.4.2009 15:33:00   
Anonimen
kg- o njih rajši  ne biuser posted image user posted image

no, po dolgem času...... oooouuujeeeeeeeaaaaaaaaa

Kje je ninny?????

tukaj semuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3168
24.4.2009 15:37:10   
Anonimen
Nič, priletela sem na hitro samo zadnjih par straniuser posted image .

Glede spanja ne biuser posted image .

čestitke Luka za 10. mesecev user posted image user posted image user posted image kmalu bomo eno svečko že pihal-kako gre hitrouser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
24.4.2009 15:43:44   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

kg- o njih rajši  ne biuser posted image user posted image

no, po dolgem času...... oooouuujeeeeeeeaaaaaaaaa

Kje je ninny?????

tukaj semuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ninny... čvekica juhuuuuuuuuuuuuuuuuu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
24.4.2009 15:45:57   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Sem bla pri mojem mišku,joj,kak glasek ma zdej,prej je mel takega lepega moatega in čisto lepo je govoril,sedaj,pa komaj da ga razumem,pa,ko pupika govori...........no saj bo čez kak mesec bo normalno govoril,samo bojimse,da ga v vrtcu ne bodo zafrkavali zaradi tega.Drugače pa je vse ok.

sam, da je vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image
Od mojega bratranca sin je bil isto operiran in je tudi govoril kot punčka oz. ko se je razburil  je cvilil - sam ga niso zafrkavali.

< Sporočilo je popravil Samsa -- 24.4.2009 15:47:20 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
24.4.2009 15:57:11   
Anonimen
o Samsa danuser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3172
24.4.2009 16:03:27   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

o Samsa danuser posted image user posted image

Dan dan ninny user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 24.4.2009 16:06:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
24.4.2009 16:15:00   
Anonimen
slovenka - še malo pa boš Sofijo lovila po celem stanovanju, za tvojega pa  - sej veš - vsaka stvar se postavi na pravo mesto - glej, jaz sem tud na neki čudni stopnji, pa ne vem, kako bo  -sam si pravim, da tud zame bo nekaj nekje

ninny - viš, bi morala mal čekirat

sem koga pozabila? upam, da ne - drgač pa lahko KRIČITE

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
24.4.2009 16:16:10   
Anonimen
Obljubim, da bom poskusila biti malo bolj   pridnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.