![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 17:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
o Ninny Mamo nove roze,so sli tulipani po gobe,pa paradiznik in maline sem hotla banane,pa traja od 3-4leta,da kaj rata. Zdaj rabim se en balkon,al pa ce mi Tina mal vrta odstopi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 17:18:26
|
|
|
|
Anonimen
|
oooouuuuuuuujjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 17:47:21
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Obljubim, da bom poskusila biti malo bolj pridna ahaaaa... bomo videli
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 17:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Ste vse ušle?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 17:59:01
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Dan. Ste vse ušle? Daaan čvekaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 18:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooooooooooooo, kako ste kaj. Kaj mate neke hude debate na FB?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 18:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsaq, dej sliko prlimej, ker men odpre link, sam pokaže natikače za mal večje punce:)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 18:06:42
|
|
|
|
Samsa
|
Bom, bom... me nekaj IE zeza... bo treba narediti RESET compa Pridem nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 18:12:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 18:17:42
|
|
|
|
Samsa
|
Evo mene poleg tebe Upam, da bo zdaj šlo Copatki - drugič: Edino namesto rožice ima metuljčka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 18:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
UUUUUUUUUUa, kaj so lepi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 18:37:16
|
|
|
|
Samsa
|
je fensi zdaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 19:02:07
|
|
|
|
mtinca1
|
oj, mam občutek, da sem par strani izpustila . maj.... da se čimprej vrne "moški" glas :)))) luka patrik in lara - ful kjut čeveljčki slovenka - glede vrtca; mene je tud zanimalo, kako je to, če dobiš odobreno, pa potem zavrneš... ker verjetno bi mi dobili za september, pa verjetno ne bomo sprejeli...........no, in sem svetovalki v vrtec kr na e-mail napisala mojo dilemo (me je skrbelo, da če enkrat rečemo ne, da ne bi vplivalo na naslednje leto ...). napisala mi je, da se vsako leto obravnava individualno, tako da "ne smejo biti v tvojem vrtcu jezni" ---- itak se te pa pomoje bojijo, ker se mi zdi, da si jim mal grozila . pa da dam še svoje poročilo: - Lana se kr rada spušča tako da samostojno stoji.... dokler se ne prime, ali vsede, včasih tudi pade na rit :) ; aja, križ me nič ne boli, ker nič ne vadiva hoje (se mi zdi, da sploh ni priporočljivo; da je najboljše, da hodijo ob opori -kavč, ipd. in potem sami shodijo, ko so za to pripravljeni). - jutri gremo na poroko. dali bomo kr denar, smo pa kupili še en tak steklen pladenj-krožnik in jaz se včeraj zvečer spomnim, da mogoče ne bi bilo slabo, da bi kaj dali gravirat.... tako, da sva danes z Lano 2x šli v mesto po opravkih in zrihtali zadevo. - zdaj pa moram it likat....
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 24.4.2009 19:16:31 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 19:34:48
|
|
|
|
anaj22
|
hej hoj škratek spi, se z ukvarja, mami pa hit mal na RR Luka Patrik in Lara super obutev sta vama mamici kupili Maj čim hitrejše okrevanje slovenka, tvojemu dragemu pa želim da čim hitreje dobi novo zaposlitev, je pa težko biti brez službe se človek hitro počuti nekoristnega mtinca mi gremo tud jutri na poroko lep podalšan vikend vam želim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 20:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo tudi dobili vrtec, zagotovo s septembrom. Takrat naredijo nove skupine. Je bilo danes v občinskem časopisu, da bodo vsi otroci sprejeti. Sem kar vesela, edin do septembra bomo mal z varstvom pregurali z babicami, pa dedki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 20:20:20
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mi bomo tudi dobili vrtec, zagotovo s septembrom. Takrat naredijo nove skupine. Je bilo danes v občinskem časopisu, da bodo vsi otroci sprejeti. Sem kar vesela, edin do septembra bomo mal z varstvom pregurali z babicami, pa dedki za vrtec... pri nas se še ne ve kako in kaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 20:21:02
|
|
|
|
Samsa
|
ooo mtinca in anaj jutri pa velika žlica?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 20:23:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Lana se kr rada spušča tako da samostojno stoji.... dokler se ne prime, ali vsede, včasih tudi pade na rit :) ; aja, križ me nič ne boli, ker nič ne vadiva hoje (se mi zdi, da sploh ni priporočljivo; da je najboljše, da hodijo ob opori -kavč, ipd. in potem sami shodijo, ko so za to pripravljeni). Lana p.s. mtinca, ko zakljčiš, bi se priporočala, da prideš še k meni zlikat - saj veš: če boš imela predolgo pavzo, se zna zgodit, da iz forme padeš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 20:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz v bistvu samo še odločbo čakam . Aja, pa to ravnateljico niso potrdili za nov mandat niti svet staršev, niti zaposleni..nihče, kar je prav. Kar je **** delala z zaposlenimi in njenimi goljufivimi pogodbami o zaposlitvi...7 let za določen čas zaposlene nekatere nazadnje so se ene patronke našle skupaj in ko so morale podpisat novo pogodbo, so prišle na upravo z odvetnikom. V 10 minutah so bile nove pogodbe na mizi, seveda za nedoločen čas.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 20:25:04
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz v bistvu samo še odločbo čakam . Aja, pa to ravnateljico niso potrdili za nov mandat niti svet staršev, niti zaposleni..nihče, kar je prav. Kar je **** delala z zaposlenimi in njenimi goljufivimi pogodbami o zaposlitvi...7 let za določen čas zaposlene nekatere nazadnje so se ene patronke našle skupaj in ko so morale podpisat novo pogodbo, so prišle na upravo z odvetnikom. V 10 minutah so bile nove pogodbe na mizi, seveda za nedoločen čas. Tako je prav
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 20:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa, jaz imam zdej novo likalno mizo, precej širšo, večjo in tako rada likam. Še raje kot prej. Prpel do mene, bo v 1 uri vse zlikano.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 20:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej grem pa pod tuš, pa pridem nazaj, če bo kakšna za čvek. Dete spi že od 7:15, omaga kar na flaši zadnje dni. Kaj ne, če čez dan nič ne spi, ne sme nič zamuditi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 20:27:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz v bistvu samo še odločbo čakam . Aja, pa to ravnateljico niso potrdili za nov mandat niti svet staršev, niti zaposleni..nihče, kar je prav. Kar je **** delala z zaposlenimi in njenimi goljufivimi pogodbami o zaposlitvi...7 let za določen čas zaposlene nekatere nazadnje so se ene patronke našle skupaj in ko so morale podpisat novo pogodbo, so prišle na upravo z odvetnikom. V 10 minutah so bile nove pogodbe na mizi, seveda za nedoločen čas. jaz sem že 3
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 20:28:51
|
|
|
|
Anonimen
|
nya, obrni se na odvetnika.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.