alea01
|
dober dan Tuki Izabela. Sem si sposodila nick od moje mamice. Da bi si ga sama štelala?...uf, višja matematika zame. Moram vam povedat, da sem preživela zelo čudovit dan....enkrat....Kdaj je bilo, vam ne morem povedat. Me mamica še ni naučila ne poimenovanja dnevov, ne mesecev, nič.....bo pa že enkrat, a ne? V glavnem. Mamica je en dan prej...vsaj mislim....menda ni bil cel teden prej... sicer pa...kako pa naj vem? No, pa to zdaj sploh ni pomembno. Je miksala, pa neki v pečico dajala, pa ven dajala... pa spet jovo, na novo. Jaz sem ji seveda pomagala. Vse kar ji je iz pulta padlo na tla, sem jaz to lepo pomalcala. Njami je bilo dobro. no, pol enkrat, en dan...seveda ne vem, kateri dan, sta prišli dve teti na obisk in dva peba. Teti me nista neki zanimali, ampak peba.......ja,ja...tadva sta pa bila za pogledat. En bolj fejst, kot ta drug. A nista fejst? No, Luka nisem čist pokazala, ker on je itak moj srček in da ga ne bo katera preveč gledala. Zato, Marisa, Sara, Ema, Sofija, Sabina, Ela, Lana, Lara....lepo počasi. Sem na debelo pogledala, ko sem videla kaj moj srček počne Mulc je zlezel na mizico. Pa kaj takega. No seveda zdaj to veselo počnem tudi sama. Ful je fajn. Luka hvala ti, da si mi odprl nov svet. No, medtem ko sem opazovala Lukata, kaj bo na tisti mizici počel, je Luka Patrik odkril, da v mamini kuhinji lahko vidi sam sebe in seveda ni mogel, da si ne bi dal lubčka narcisek, ni kaj. Šli smo se igrico kdo bo zmagal v jemanju dude. Zmagovalec je znan, znano je tudi kdo je prvi odnehal in kdo se je najbolj utrudil Luka Patrika je mamica dala spat v mojo posteljico. Ni bil pretirano navdušen za spanje. Mislim ,da ga je motila pinki posteljnina. Odločil se je za novo potezo in sicer ukrast mi oslička. Ko je Luka Patrik se zabaval v moji posteljici, sva se midva z mojim srčkom igrala Vmes smo imeli še sejo za zaprtimi vrati Neki smo se poskušali igrat, a kaj ko smo imeli samo eno igračo. Luka Patriku se je to zdelo čisto mimo in se sploh ni poskušal igrat. Je takoj pogruntal. Ena igrača, trije mulci. Np, to ne gre. Luka je igračo zagrabil, jaz sem bila pa vzdržana In dan se je lepo končal. Vsi smo bili zadovoljni in nasmejani in že čakamo na ponovno srečanje lp Izabela
|