|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
21.4.2009 14:26:48   
*Mojca*
Didlina to sm tud jaz razmišljala, da bi jih šla tja nahrult ko gremo do tašče, ampak je tko bolj elegantno user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
21.4.2009 14:27:24   
*Mojca*
oujeeaaaaaa tole mi pa že ful časa ni uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
21.4.2009 14:45:14   
Anonimen
Z Meri kosmiceve piskote peceva,da jih bo lahko tudi ona poskuslauser posted image .
Tole srecanje vam ne greuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
21.4.2009 14:50:36   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Bi se pa z veseljem peljala z vašo mašino user posted image

Pol pa pusti Saro na cestninski al pa na Lomu al pa kjerkoli že, pa gremo same. user posted image user posted image user posted image  Zabave pa ja ne boš zamudila zaradi enga stolčka! user posted image user posted image  Joj, mi kr ne gre z glave una kura...

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
21.4.2009 14:52:12   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tole srecanje vam ne greuser posted image

nak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
21.4.2009 14:53:24   
babysolza
Luka Patrik user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa, a ti prideš že zdele za prvi maj ne al kako? Nujno javi!!! user posted image

Mojca - jaz sem jih tudi ogledovala, zdej sem pa prav vesela, da jih nisem kupila. user posted image user posted image

Kleo - ne, ne gre. Boš mogla zagnat tvojga reaktivca pa nas pobrat, drgač ne bo nič. user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
21.4.2009 14:54:43   
babysolza
Jaz pa pečem jabolčni zavitek, bolje da grem mal v kuhinjo, če ne bo ..... user posted image user posted image

Anaj - user posted image user posted image user posted image  za jutrišnji pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 2782
21.4.2009 14:55:59   
anaj22
hej hoj

jaz mam ob 8,30 G in nevem kako dolgo bo trajalo če bom konec pred deseto se vam še lahko pridruživa drugače pa nažalost ne, je pa vreme v čet. spet čist zanič

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
21.4.2009 14:57:24   
anaj22
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Luka Patrik

Mojca dobr si tole spelala z zvezdicami user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
21.4.2009 14:58:03   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jaz pa pečem jabolčni zavitek, bolje da grem mal v kuhinjo, če ne bo ..... user posted image user posted image

Anaj - user posted image user posted image user posted image  za jutrišnji pregled.

mmmmmmmmmmmm zdej bom pa še lačna ratala

pa hvala

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 2785
21.4.2009 15:02:39   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

hej hoj

jaz mam ob 8,30 G in nevem kako dolgo bo trajalo če bom konec pred deseto se vam še lahko pridruživa drugače pa nažalost ne, je pa vreme v čet. spet čist zanič

Fajn opravi jutri  user posted image user posted image user posted image user posted image

Luka Patrik tudi zate pošiljam user posted image user posted image user posted image

BS: ti pa delaš lušte - se mi kar sline cedijo user posted image user posted image user posted image
Za 1. maj pa ne vem kako bo - odvisno od vremena - upam, da bo kaj boljša napoved user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
21.4.2009 15:09:56   
alea01
dober dan

Tuki Izabela. Sem si sposodila nick od moje mamice. Da bi si ga sama štelala?...uf, višja matematika zame.

Moram vam povedat, da sem preživela zelo čudovit dan....enkrat....Kdaj je bilo, vam ne morem povedat. Me mamica še ni naučila ne poimenovanja dnevov, ne mesecev, nič.....bo pa že enkrat, a ne?

V glavnem. Mamica je en dan prej...vsaj mislim....menda ni bil cel teden prej... sicer pa...kako pa naj vem? No, pa to zdaj sploh ni pomembno. Je miksala, pa neki v pečico dajala, pa ven dajala... pa spet jovo, na novo. Jaz sem ji seveda pomagala. Vse kar ji je iz pulta padlo na tla, sem jaz to lepo pomalcala. Njami je bilo dobro.

no, pol enkrat, en dan...seveda ne vem, kateri dan, sta prišli dve teti na obisk in dva peba. Teti me nista neki zanimali, ampak peba.......ja,ja...tadva sta pa bila za pogledat. En bolj fejst, kot ta drug. A nista fejst? No, Luka nisem čist pokazala, ker on je itak moj srček in da ga ne bo katera preveč gledala. Zato, Marisa, Sara, Ema, Sofija, Sabina, Ela, Lana, Lara....lepo počasi.

user posted image

Sem na debelo pogledala,

user posted image

ko sem videla kaj moj srček počne

user posted image

Mulc je zlezel na mizico. Pa kaj takega. No seveda zdaj to veselo počnem tudi sama. Ful je fajn. Luka hvala ti, da si mi odprl nov svet.

No, medtem ko sem opazovala Lukata, kaj bo na tisti mizici počel, je Luka Patrik odkril, da v mamini kuhinji lahko vidi sam sebe

user posted image

in seveda ni mogel, da si ne bi dal lubčka

user posted image

narcisek, ni kaj.

Šli smo se igrico kdo bo zmagal v jemanju dude. Zmagovalec je znan, znano je tudi kdo je prvi odnehal in kdo se je najbolj utrudil

user posted image

Luka Patrika je mamica dala spat v mojo posteljico. Ni bil pretirano navdušen za spanje. Mislim ,da ga je motila pinki posteljnina. Odločil se je za novo potezo in sicer ukrast mi oslička.

user posted image

Ko je Luka Patrik se zabaval v moji posteljici, sva se midva z mojim srčkom igrala

user posted image

Vmes smo imeli še sejo za zaprtimi vrati

user posted image

Neki smo se poskušali igrat, a kaj ko smo imeli samo eno igračo. Luka Patriku se je to zdelo čisto mimo in se sploh ni poskušal igrat. Je takoj pogruntal. Ena igrača, trije mulci. Np, to ne gre. Luka je igračo zagrabil, jaz sem bila pa vzdržana

user posted image

In dan se je lepo končal. Vsi smo bili zadovoljni in nasmejani

user posted image

in že čakamo na ponovno srečanje

lp

Izabela

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
21.4.2009 15:11:08   
Anonimen
A moji bodoci zdravi piskoti pa nobeni luste ne delajouser posted image .

Luka Patrik,hitro se pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image
Anaj,dobro opraviuser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
21.4.2009 15:15:47   
Samsa

štrudl, štrudl ............. njami user posted image user posted image user posted image user posted image

Izabela - lepo in slikovito  si ti to povedala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepi ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
21.4.2009 15:17:35   
anaj22
Izabela & Luka & Luka Patrik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super dan stepreživeli, super fino fajn zgledate

Izabela super si tole napisala pa čist verjamem kok je tvoja super dobra slaščičarska mami dobre stvari spekla

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
21.4.2009 15:18:04   
Anonimen
Izabela nc se ne boj zaradi Lukata,oci prav,da sem se premlada za fante.Sem ti pa kr mal fovs,ker ste se res fino imeli,pa tistole igrico,skakanje po mizi bi jaz tut rada probala,samo nasa miza je skoraj pod stropomuser posted image .Ko oci pride,mu bom koj rekla,da gre eno tako kupit,saj je rekel,da sem njegova lubica in da dobim kar si zazelimuser posted image .Pa pa,lepo se mej.Marisa-Meri me lahko klicesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
21.4.2009 15:18:30   
anaj22

kleo predeleč so user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
21.4.2009 15:24:51   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

jaz grem pa zdaj s prijatlco na kosilo. Danes moram biti dlje v službi, ker je šef v Rusiji in imamo izpite. Je dragi doma s pupo... Pa bom odpeketala zdaj v mesto, v kostimčku in visokih petah user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam zdej študiram ktera si na FB-u.user posted image user posted image user posted image user posted image

In? Si naštudirala? user posted image user posted image user posted image

Aha, Kleo, švinglata user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
21.4.2009 15:27:10   
slovenka
Alea, važička s takimi lepimi slikicami. Čeprav mizico imate pa neverjetno - bo Izabela v šoli takšne mizice risala. Brez nog. Ni čudno, da je Luka šel gor sedet user posted image

Jaz sem prišla s kosila s prijatlco, sva se načvekale... pa za sosedovo pupo sem kupila darilo, ker ima za vikend RD - prvega. Uh, potem smo pa mi kmalu na vrsti.

Zdaj pa grem čuvat izpite - sem dobila poln inbox mailov z vprašanji, a bo težko user posted image user posted image user posted image sem kar odgovarjala kot Gargamel, ja, težko bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
21.4.2009 15:39:22   
aleksandra silvija
Izabela---kako čudovit povzetek dneva in kakšni cukri ste vsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anaj--dobro opravi

Srečanje--jaz sem za maj. Ta četrtek imamo pogreb.

Sicer se mi zdi, da je najbolje določit datum ali dva, nato bi se pa vpisovale.

Grizenje--znanouser posted image . Mine. Potem mi bo pa spet žal, ker čas tako hitro bežiuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
21.4.2009 15:48:37   
Anonimen
Izabela - ja res je blo super - sam tole o narciskih pa, boš ti že vidla, ko boš mal večja, te bom spravljal v jokuser posted image  - sam vseen je pa smešno, mami tud prav, da sm narcisek user posted image user posted image user posted image  - a ni to ena rožauser posted image

Ja, pa itak bejbe, jaz sem še prost - lupčkam vse po vrsti, tko da nobena ne bo ljubosumnauser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
21.4.2009 15:48:53   
Anonimen

HM, kaj pa vem - NE - a je to pravilen odgovoruser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
21.4.2009 15:48:54   
Anonimen

Izabela nc se ne boj zaradi Lukata,oci prav,da sem se premlada za fante.Sem ti pa kr mal fovs,ker ste se res fino imeli,pa tistole igrico,skakanje po mizi bi jaz tut rada probala,samo nasa miza je skoraj pod stropomuser posted image .Ko oci pride,mu bom koj rekla,da gre eno tako kupit,saj je rekel,da sem njegova lubica in da dobim kar si zazelimuser posted image .Pa pa,lepo se mej.Marisa-Meri me lahko klicesuser posted image

a mene bi mela?

Luka Patrik - sej veš, kličeš me pa lahko sam Luka, da ti ne bo pretežkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
21.4.2009 15:49:13   
slovenka
AS - pogreb od koga? user posted image

Za Didli sem pa zdaj na FB videla, da je ona blondinka - zato pa njena predstava, da so vse uspešne ženske blond, ta črne smo pa za v koš user posted image user posted image user posted image Didli, hecam te zdaj malo nazaj user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
21.4.2009 15:50:25   
Anonimen
a_s - sožalje za staro mamo - sej sm prav zasledila ne - nism bla sicr čist prepričana, ker si tko usput napisala, pa nism pol hotla, da ne bi kakega kozla ustrelila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.