|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
20.4.2009 23:42:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ne, je nimam.user posted image Me noče.user posted image

Ma prav,ze ve zakajuser posted image ...sej se hecamuser posted image ,ziher ne ve ktera si.

Nazadnje sem dobila od mtince ZS na FB: ok jaz sem ta pa ta, kdo si pa ti, povej da vem.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa si povedala?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
20.4.2009 23:47:30   
Anonimen
Itak .user posted image Kako naj hudiča ve kdo je N.K. ,k iima Saro?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
20.4.2009 23:48:57   
Anonimen

Itak .user posted image Kako naj hudiča ve kdo je N.K. ,k iima Saro?user posted image

Ja sej...ce bi mela Lukata bi blo lazjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
20.4.2009 23:50:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
21.4.2009 0:04:51   
Anonimen
user posted image nc si drugot poste ne nabiram,samo nostalgija me dajeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2730
21.4.2009 0:06:27   
Anonimen
Aha, vi se prvi svečki približujete user posted image

Grem spat.Lahko noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
21.4.2009 0:07:46   
Anonimen
Ja,kmal bo svecka,saj ne mores verjet....pa lahko noc,grem tudi jaz pocasiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
21.4.2009 7:15:14   
aleksandra silvija
>Jutro.

Sem prišla preverit, kako je s srečanjem.

Zlom kolka je bil za staro mamo usoden. Ko starejši človek obleži, to običajno res ne pomeni nič dobrega.

Meri--za 11 mesecevuser posted image user posted image user posted image , tik pred svečko. Mami, sedaj pa le začni načrtovati rd.user posted image

Danes se mi spet mudi. Ponovno vrtec, v službo zaradi urejanja krajšega del. časa(spet), drugi opravki,...

Lepo bodite, se tipkamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
21.4.2009 7:32:49   
Samsa
Dobro jutro user posted image

AS ti si že v pogonu user posted image  in res zna bit hudo za tvojo staro mamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače, da navada dol ne pride, vam ponujam user posted image , poleg pa user posted image

Meri vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
21.4.2009 7:48:35   
Cofijana
zivjo kako ste da vam po dovgem casu napisem kej sploh nimam casa da bi kaj napisala no da vam povem mi smo bli stari 16.4. 11 mesecev veliko nagaja sej drugace je pa priden. No imam pa eno vprasanje kako naj ga odvadim da ne bo vec grizel ? se se kaj slisimo lepo se imejte .

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
21.4.2009 9:37:03   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

Marisa ima ze 11 mesecevuser posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cofijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
21.4.2009 9:42:43   
lunca14
Jutro no bolj dan,hvala za kavo in zajtrk,samsa,daj še kaj zame na mizo,ko sem na dietiuser posted image ..........hecam,hecam,saj je tud zameuser posted image ............
MERI vse naj,naj,joj,še malo pa boš mela eno leto.
cofijana...........grizenje,to je en velik problem,kako ga odvadit,ker je to zanj igra,in spoznavanje novih stvari,saj boš opazila,ko bo vesel te bo namesto poljubil,ugriznil,tako,da ni to po njegovi strani slabonamerno ampak misli,da ti iskazuje ljubezen,vsakič,ko te bo hotel ugrizniti,mu povej,da se to ne dela,da te to boli,in mu daj raje ljubčka,in tud njemu reč,naj ti da lubika,ali te naj poboža ali potiska.Grizenje pride še v eni fazi,čez kako leto,ko bo vzel to kot obrambni sistem pred starejšimi,ko se bo čutil nemočnega,tud takrat ga moraš samo opominjat in opmominjat,da se to ne dela,da boli,da tud njemu ne bi bilo všeč,če bi ga kdo grizel.Skratka grizenje je sestavni del otroškega razvoja.
Moj pišek je zaspal,jaz pa grem laufat,čauči.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
21.4.2009 9:44:09   
lunca14
user posted image he,he,he,tazga sončka,pa mamo mi doma
..........................no,mamo tri sončke...........

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
21.4.2009 10:16:26   
babysolza
Jutrčka!

Da vidim, kak dogovor je padel. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
21.4.2009 10:20:49   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Babysolza, poslano še enkrat.user posted image

Slovenka, sem skoz mislila, da si čist drugačna. user posted image user posted image Vranje črna barva las.user posted image user posted image

Kaksna?user posted image

Taka, fuul visoka, blond, našminkana, naštelana v visokih petkah, tak kostimček lep, lasje plapolajo na ramenih kot v reklami za Taft, lepa torbica od Armanija....bo dovolj?user posted image

U, to pa je komentar user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj zdaj se ti pa zdi, da nič od tega ne drži ali kako? user posted image user posted image user posted image

fuul visoka - 160 cm user posted image user posted image
blond - smo videli user posted image
našminkana - bolj malo
naštelana v visokih petkah - no, visoke pete v službi redno - sindrom tega, da nisem visoka
tak kostimček lep - nekaj jih pa menda imam, bi morala preveriti user posted image
lasje plapolajo na ramenih kot v reklami za Taft - ja, na sliki je res obup, zdaj v službi sem malo boljša user posted image
lepa torbica od Armanija - ja, take pa res nimam user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
21.4.2009 10:21:38   
Anonimen
Jutro.user posted image

Kaj je s srečanjem? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
21.4.2009 10:22:25   
babysolza
Vidim, da ni noben dogovor padel. user posted image user posted image

Kaj, a se pol zmenmo za četrtek? Čeprav mislim, da bo jutri lepše vreme. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2742
21.4.2009 10:22:31   
anaj22
dobro jutro

samsa hvala za zajtrk

Meri čestitke za zobek in 11. mes user posted image user posted image user posted image

srečanje lahko v četrtek, ker jutri imam G in lahko traja cev dop.

slovenka super fotka user posted image user posted image user posted image

didlina hvala bom šla pogledat malo princesko

cofijana mislim da ti je že lunca lepo odgovorila

beyba jaz imam odobren skrajšan delavnik, moram it sam še do direktorja da podpiševa aneks in dokončno dorečeva kdj bom delala, ker zdaj se predvideva da samo popoldanuser posted image

mi smo mel pa danes pestro noč se je JAka odloču da bo mal vstaj sred noči in je skoz ene vragolije počev, pol je on 6.30 budnico naredu pojedu flašo in zaspal do 9.15user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
21.4.2009 10:23:47   
babysolza
Dobro si se zmazala Slovenka, so te prav na tapeti mele babnce včeraj. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2744
21.4.2009 10:28:14   
babysolza
Hvala za čtivo, Didlina. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2745
21.4.2009 10:37:29   
Anonimen
Anaj,a Jaka je pa kar flasko pojedeluser posted image user posted image user posted image ....ga je moja tut srackal üponoci,pa zvecer se je parkrat zbudila,enkrat je ze kar sedela...
slovenka,h opisu bi jaz se dodala,hitro hojo,z visoko dvignjeno glavo,pogled stogo uprt naravnost...ko fjakarski konjuser posted image

...kaksno imate sploh vreme danes,mi imamo spet soncno in vroceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2746
21.4.2009 10:37:48   
Anonimen
No, si le dobila rumeno branje user posted image

Slovenka, dobro si se zmazala zdej.user posted image   Ma to sem napisala kar tako, saj veš, ko si enga predstavljaš, ko imaš sliko pred sabo (si jo ustvariš po napisanem)...ampak vseeno zgledaš prava mačka.user posted image user posted image Sofija je pa res ena posrečena pupa, ki tako rada skaklja naokoli. user posted image Se ji prav vidi, da je dobrovoljen otrok in zelo malo joka. Naš cuker je nasmejan cele dneve, kot vaš.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2747
21.4.2009 10:55:59   
lunca14

user posted image  

Moja predstava ,je bila pa čist taka ,kot dejansko si,ampak to zaradi tvojega avatarja,ko imaš isto črne dolge lase,bolj majhna,sam kiklco bi mogla še met.Dobre ste biznismenke...................a vidiš,kako hitro nam začnejo otroci po glavi skakatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
21.4.2009 11:19:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

...................a vidiš,kako hitro nam začnejo otroci po glavi skakatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
21.4.2009 11:55:34   
slovenka

No, si le dobila rumeno branje user posted image

Slovenka, dobro si se zmazala zdej.user posted image   Ma to sem napisala kar tako, saj veš, ko si enga predstavljaš, ko imaš sliko pred sabo (si jo ustvariš po napisanem)...ampak vseeno zgledaš prava mačka.user posted image user posted image

No, glavno da to user posted image

Saj bi si lahko mislila, da boste bolj mene pogledale, kaka sem, kot pa to, kje mala sedi user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.