|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
21.4.2009 11:58:17   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Moja predstava ,je bila pa čist taka ,kot dejansko si,ampak to zaradi tvojega avatarja,ko imaš isto črne dolge lase,bolj majhna,sam kiklco bi mogla še met.Dobre ste biznismenke...................a vidiš,kako hitro nam začnejo otroci po glavi skakatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Samo kiklice pa imam jaz res rada. DAnes sem prvič po porodu v službi v hlačnem kostimu, pa še oni dan sem si v BTCju enega hlačnega kupila. Imam debele noge, pa sem se šele zdaj opogumila za hlače. Tako da avatar je čist pravi. Samo stil kiklce mogoče ne glih...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
21.4.2009 12:00:43   
Anonimen
Otroke že tako opravljamo 10 mesecev, veš da moramo mal temo spremenit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2752
21.4.2009 12:22:48   
Anonimen
Ampak ste pa zgovorne. user posted image

Kleo itak bluzi po RR-ju, jo je povsod polno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2753
21.4.2009 12:24:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
Moja bejba je zaspala,zdaj grem pa pasulj kuhat.Kaj boste ve danes dobrega imele in ste tamalim ze kdaj dale pasulj?Jaz imam sicer se govejo juho od vceraj bo mogoce to jedla in nekja moram notri zakuhati.
Lunca,ti se kar furas dietouser posted image user posted image user posted image pridna...meni pa nikakor ne ratauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2754
21.4.2009 12:25:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

No no,saj ni res...sem sesala in tla pomivam...edino k tamladim sem mal skocilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2755
21.4.2009 12:30:02   
slovenka
jaz grem pa zdaj s prijatlco na kosilo. Danes moram biti dlje v službi, ker je šef v Rusiji in imamo izpite. Je dragi doma s pupo... Pa bom odpeketala zdaj v mesto, v kostimčku in visokih petah user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
21.4.2009 12:31:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

jaz grem pa zdaj s prijatlco na kosilo. Danes moram biti dlje v službi, ker je šef v Rusiji in imamo izpite. Je dragi doma s pupo... Pa bom odpeketala zdaj v mesto, v kostimčku in visokih petah user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam zdej študiram ktera si na FB-u.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2757
21.4.2009 12:31:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

No no,saj ni res...sem sesala in tla pomivam...edino k tamladim sem mal skocilauser posted image

Vidim ja, da daješ nasvete.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
21.4.2009 12:41:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam zdej študiram ktera si na FB-u.user posted image user posted image user posted image user posted image

pejt pod moje prjatle...ena J..jauser posted image (ime)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2759
21.4.2009 12:44:31   
Anonimen
sem ti poslala predlog za prijateljstvo...upam,ker me spet nekaj zeza

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2760
21.4.2009 12:47:07   
mtinca1

Itak .user posted image Kako naj hudiča ve kdo je N.K. ,k iima Saro?user posted image

če bi vedela, da k N.K. spada Sara, bi mogoče ugotovila ..... iz slikce nisem prepoznala Sare ?!? .... kakorkoli identificirali smo osebo NK.

marisa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev!!!

cofijana - grizenje --- doživeto, občuteno.... Lana pride do mene, ko sedim in npr. tipkam na rr-ju, se prime za nogo, se vstane in me ugrizne (auuuuu!). nimam pojma, kako naj je odvadim; saj sem ji prijazno in neprijazno rekla, naj tega ne počne, ampak nimam občutka, da je dojela user posted image .

Slovenka - Sofija: komentar na slikco - adrenalinsko user posted image .

kosilo: kislo zelje in pečenice

odvajanje od dojenja .... novalac ne mara; milumil upam, da bo (je včeraj splila 100ml in danes 100 ml).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
21.4.2009 13:21:25   
Anonimen
Mtinca dobro kosilo boste imeliuser posted image user posted image .
glede grizenja,tamala ugrizne le ce ji svoje prste v ustk tiscimo,drugace se ne....ojoj,se ze prebujauser posted image user posted image sibam.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2762
21.4.2009 13:31:13   
Samsa
Dan user posted image

Glede srečanja in VREMENA : KLIKNI

Kaj pa zdaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
21.4.2009 14:05:13   
Anonimen
Kleo, hvala. user posted image

Grizenje: auaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, že lep čas vse kar ji pride pod zobe.user posted image Glih včeraj je bila ponovno panika, ker se ji je zaletel košček kruha, ki ga je za šaloodgriznila, čeprav je bla skorja.user posted image Naš otrok pač ne bo dobil nič v bližino kar je nevarno za zadušitev, čeprav je to tudi hrana, ki se lahko raztopi.

Se pa moram pohvalit, da mamo res eno inteligentno gospodično doma, ker ne rabi slišat 3x stvar, da jo ponovi.user posted image
Zdaj se nam ponoči prehaja čebelica po sobi BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Samsa, jutri bi bilo fajn za srečanje, sam se bojim, da je prehitro plan narejen. Jaz npr. nimam avta (mam svojega, sam ne grem tak daleč- ni fensi šmensiuser posted image , že zarad klime), pa se mormo doma potem dogovorit za zamenjavo, pa moj se mi zdi, da gre jutr nekam proti Lj službeno.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
21.4.2009 14:05:46   
babysolza
Jst predlagam da tiste ki lahko, se dobimo jutri, sicer pa ponovimo v maju. Pa lahko gremo jutri npr. kar v Tivoli - odvisno, koliko nas bi bilo. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
21.4.2009 14:06:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jst predlagam da tiste ki lahko, se dobimo jutri, sicer pa ponovimo v maju. Pa lahko gremo jutri npr. kar v Tivoli - odvisno, koliko nas bi bilo. user posted image

Dobra ideja.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2766
21.4.2009 14:07:02   
babysolza
Didli, lahko prideš do mene pa gremo naprej z mojo tanartabolšoinlepšo mašino. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2767
21.4.2009 14:08:03   
babysolza
Samsa, ti si rekla da si vedno za a ne? Evo, smo že 3. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2768
21.4.2009 14:15:42   
Samsa

Samsa, ti si rekla da si vedno za a ne? Evo, smo že 3. user posted image user posted image

ahaaa...zdaj pa da vidimo koliko nas bo - ker, če bomo samo me tri, pol lahko to počaka na takrat, ko pridem na vaš konec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2769
21.4.2009 14:16:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Dan user posted image

Glede srečanja in VREMENA : KLIKNI

Kaj pa zdaj?

maja

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
21.4.2009 14:17:25   
Anonimen
Luka ful smrka - tko da ne vem, kako bo jutri, tko da mene ne bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2771
21.4.2009 14:20:18   
Anonimen

Didli, lahko prideš do mene pa gremo naprej z mojo tanartabolšoinlepšo mašino. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image U, zdej si mi dala enga dela.user posted image Pol moram sedež zamenjat, iso fix mi ni niti malo znan, ker ga je naštimal moj user posted image , navaden avtosedež s pasovi, pojma nimam kak se veže, ker ga je tud moj naštimal v moj avto user posted image user posted image user posted image   se pa vidi, da sem blond. user posted image

Bi se pa z veseljem peljala z vašo mašino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2772
21.4.2009 14:20:29   
*Mojca*
Jaz sem jutri okrog 12h zmenjena, prej ali kasnej pa lahko. Samo dejte mi sporočit da ne bom sama bluzila po Tivoliju user posted image user posted image

Pa še nekaj se mi je danes zgodilo kar vam moram povedat. V soboto sem v Sparu kupila svetleče zvezdice Unicatoy. Ko sem jih nalimala na strop so obstale gor, ponoči pa Lukcu padale na glavo. In sem se čudila zakaj hudiča se zbuja user posted image user posted image No, danes sem poslala mail na Unicatoy in jim povedala situacijo, na malo krut način user posted image V roku 2 ur me je tip klical nazaj, se mi opravičeval kako mu je žal, povedal da nisem edina s takimi problemi in da bodo te zvezdice umaknili iz prodaje. Rekel je, da mi bo posala nove plus darilo za Lukca. Res sem bila pozitivno presenečena. Bravo za Unicatoy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2773
21.4.2009 14:22:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Jaz sem jutri okrog 12h zmenjena, prej ali kasnej pa lahko. Samo dejte mi sporočit da ne bom sama bluzila po Tivoliju user posted image user posted image

Pa še nekaj se mi je danes zgodilo kar vam moram povedat. V soboto sem v Sparu kupila svetleče zvezdice Unicatoy. Ko sem jih nalimala na strop so obstale gor, ponoči pa Lukcu padale na glavo. In sem se čudila zakaj hudiča se zbuja user posted image user posted image No, danes sem poslala mail na Unicatoy in jim povedala situacijo, na malo krut način user posted image V roku 2 ur me je tip klical nazaj, se mi opravičeval kako mu je žal, povedal da nisem edina s takimi problemi in da bodo te zvezdice umaknili iz prodaje. Rekel je, da mi bo posala nove plus darilo za Lukca. Res sem bila pozitivno presenečena. Bravo za Unicatoy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa super za uspešen dogovor. Jaz bi šla kar v Postojno direkt do njih pa jih najurilauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
21.4.2009 14:22:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Luka ful smrka - tko da ne vem, kako bo jutri, tko da mene ne bo user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.