Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 11:58:17
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Moja predstava ,je bila pa čist taka ,kot dejansko si,ampak to zaradi tvojega avatarja,ko imaš isto črne dolge lase,bolj majhna,sam kiklco bi mogla še met.Dobre ste biznismenke...................a vidiš,kako hitro nam začnejo otroci po glavi skakat Samo kiklice pa imam jaz res rada. DAnes sem prvič po porodu v službi v hlačnem kostimu, pa še oni dan sem si v BTCju enega hlačnega kupila. Imam debele noge, pa sem se šele zdaj opogumila za hlače. Tako da avatar je čist pravi. Samo stil kiklce mogoče ne glih...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 12:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Otroke že tako opravljamo 10 mesecev, veš da moramo mal temo spremenit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 12:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak ste pa zgovorne. Kleo itak bluzi po RR-ju, jo je povsod polno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 12:24:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja bejba je zaspala,zdaj grem pa pasulj kuhat.Kaj boste ve danes dobrega imele in ste tamalim ze kdaj dale pasulj?Jaz imam sicer se govejo juho od vceraj bo mogoce to jedla in nekja moram notri zakuhati. Lunca,ti se kar furas dieto pridna...meni pa nikakor ne rata
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 12:25:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ampak ste pa zgovorne. Kleo itak bluzi po RR-ju, jo je povsod polno. No no,saj ni res...sem sesala in tla pomivam...edino k tamladim sem mal skocila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 12:30:02
|
|
|
|
slovenka
|
jaz grem pa zdaj s prijatlco na kosilo. Danes moram biti dlje v službi, ker je šef v Rusiji in imamo izpite. Je dragi doma s pupo... Pa bom odpeketala zdaj v mesto, v kostimčku in visokih petah
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 12:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka jaz grem pa zdaj s prijatlco na kosilo. Danes moram biti dlje v službi, ker je šef v Rusiji in imamo izpite. Je dragi doma s pupo... Pa bom odpeketala zdaj v mesto, v kostimčku in visokih petah Sam zdej študiram ktera si na FB-u.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 12:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ampak ste pa zgovorne. Kleo itak bluzi po RR-ju, jo je povsod polno. No no,saj ni res...sem sesala in tla pomivam...edino k tamladim sem mal skocila Vidim ja, da daješ nasvete.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 12:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka jaz grem pa zdaj s prijatlco na kosilo. Danes moram biti dlje v službi, ker je šef v Rusiji in imamo izpite. Je dragi doma s pupo... Pa bom odpeketala zdaj v mesto, v kostimčku in visokih petah Sam zdej študiram ktera si na FB-u. pejt pod moje prjatle...ena J..ja (ime)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 12:44:31
|
|
|
|
Anonimen
|
sem ti poslala predlog za prijateljstvo...upam,ker me spet nekaj zeza
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 12:47:07
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Itak . Kako naj hudiča ve kdo je N.K. ,k iima Saro? če bi vedela, da k N.K. spada Sara, bi mogoče ugotovila ..... iz slikce nisem prepoznala Sare ?!? .... kakorkoli identificirali smo osebo NK. marisa - mesecev!!! cofijana - grizenje --- doživeto, občuteno.... Lana pride do mene, ko sedim in npr. tipkam na rr-ju, se prime za nogo, se vstane in me ugrizne (auuuuu!). nimam pojma, kako naj je odvadim; saj sem ji prijazno in neprijazno rekla, naj tega ne počne, ampak nimam občutka, da je dojela . Slovenka - Sofija: komentar na slikco - adrenalinsko . kosilo: kislo zelje in pečenice odvajanje od dojenja .... novalac ne mara; milumil upam, da bo (je včeraj splila 100ml in danes 100 ml).
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 13:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mtinca dobro kosilo boste imeli . glede grizenja,tamala ugrizne le ce ji svoje prste v ustk tiscimo,drugace se ne....ojoj,se ze prebuja sibam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 13:31:13
|
|
|
|
Samsa
|
Dan Glede srečanja in VREMENA : KLIKNI Kaj pa zdaj?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:05:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, hvala. Grizenje: auaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, že lep čas vse kar ji pride pod zobe. Glih včeraj je bila ponovno panika, ker se ji je zaletel košček kruha, ki ga je za šaloodgriznila, čeprav je bla skorja. Naš otrok pač ne bo dobil nič v bližino kar je nevarno za zadušitev, čeprav je to tudi hrana, ki se lahko raztopi. Se pa moram pohvalit, da mamo res eno inteligentno gospodično doma, ker ne rabi slišat 3x stvar, da jo ponovi. Zdaj se nam ponoči prehaja čebelica po sobi BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Samsa, jutri bi bilo fajn za srečanje, sam se bojim, da je prehitro plan narejen. Jaz npr. nimam avta (mam svojega, sam ne grem tak daleč- ni fensi šmensi , že zarad klime), pa se mormo doma potem dogovorit za zamenjavo, pa moj se mi zdi, da gre jutr nekam proti Lj službeno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:05:46
|
|
|
|
babysolza
|
Jst predlagam da tiste ki lahko, se dobimo jutri, sicer pa ponovimo v maju. Pa lahko gremo jutri npr. kar v Tivoli - odvisno, koliko nas bi bilo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jst predlagam da tiste ki lahko, se dobimo jutri, sicer pa ponovimo v maju. Pa lahko gremo jutri npr. kar v Tivoli - odvisno, koliko nas bi bilo. Dobra ideja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:07:02
|
|
|
|
babysolza
|
Didli, lahko prideš do mene pa gremo naprej z mojo tanartabolšoinlepšo mašino.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:08:03
|
|
|
|
babysolza
|
Samsa, ti si rekla da si vedno za a ne? Evo, smo že 3.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:15:42
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Samsa, ti si rekla da si vedno za a ne? Evo, smo že 3. ahaaa...zdaj pa da vidimo koliko nas bo - ker, če bomo samo me tri, pol lahko to počaka na takrat, ko pridem na vaš konec
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Dan Glede srečanja in VREMENA : KLIKNI Kaj pa zdaj? maja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:17:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Luka ful smrka - tko da ne vem, kako bo jutri, tko da mene ne bo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:20:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Didli, lahko prideš do mene pa gremo naprej z mojo tanartabolšoinlepšo mašino. U, zdej si mi dala enga dela. Pol moram sedež zamenjat, iso fix mi ni niti malo znan, ker ga je naštimal moj , navaden avtosedež s pasovi, pojma nimam kak se veže, ker ga je tud moj naštimal v moj avto se pa vidi, da sem blond. Bi se pa z veseljem peljala z vašo mašino
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:20:29
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jaz sem jutri okrog 12h zmenjena, prej ali kasnej pa lahko. Samo dejte mi sporočit da ne bom sama bluzila po Tivoliju Pa še nekaj se mi je danes zgodilo kar vam moram povedat. V soboto sem v Sparu kupila svetleče zvezdice Unicatoy. Ko sem jih nalimala na strop so obstale gor, ponoči pa Lukcu padale na glavo. In sem se čudila zakaj hudiča se zbuja No, danes sem poslala mail na Unicatoy in jim povedala situacijo, na malo krut način V roku 2 ur me je tip klical nazaj, se mi opravičeval kako mu je žal, povedal da nisem edina s takimi problemi in da bodo te zvezdice umaknili iz prodaje. Rekel je, da mi bo posala nove plus darilo za Lukca. Res sem bila pozitivno presenečena. Bravo za Unicatoy
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Jaz sem jutri okrog 12h zmenjena, prej ali kasnej pa lahko. Samo dejte mi sporočit da ne bom sama bluzila po Tivoliju Pa še nekaj se mi je danes zgodilo kar vam moram povedat. V soboto sem v Sparu kupila svetleče zvezdice Unicatoy. Ko sem jih nalimala na strop so obstale gor, ponoči pa Lukcu padale na glavo. In sem se čudila zakaj hudiča se zbuja No, danes sem poslala mail na Unicatoy in jim povedala situacijo, na malo krut način V roku 2 ur me je tip klical nazaj, se mi opravičeval kako mu je žal, povedal da nisem edina s takimi problemi in da bodo te zvezdice umaknili iz prodaje. Rekel je, da mi bo posala nove plus darilo za Lukca. Res sem bila pozitivno presenečena. Bravo za Unicatoy pa super za uspešen dogovor. Jaz bi šla kar v Postojno direkt do njih pa jih najurila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 21.4.2009 14:22:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Luka ful smrka - tko da ne vem, kako bo jutri, tko da mene ne bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.