|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
8.4.2009 7:13:34   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                               123 cm
2.     krempelček                                                                   118 cm
3.     KatMat                                                                          115 cm

4.     mani2                                                                            114 cm
5.     leela, Cveka30                                                              113 cm
6.     petra a, Blueeyes                                                          111 cm
7.     Lalica1,  pokica_                                                            110 cm

8.     Biba Maja, petraz, k.tja, maja1488                               108 cm
9.     zmajama, meduzica, ttmmbb                                        107 cm
10.   mayflower, Oliveoyl                                                       106 cm
11.   elyy,                                                                              105 cm
12.   Chiara82, andrejka                                                       104 cm
13.   peneja                                                                          103 cm
14.   christiana21                                                                  102 cm
15.   dito, dudica1, copka                                                      100 cm
16.   ledenka, vanilla, U_SURDI                                             99 cm
17.   lunica77, HM84, lake, lananai                                        98 cm
18.   mary12                                                                          97 cm
19.   palacinka,BarbyD                                                           96 cm

20.   Hanaja, zoja09                                                              94 cm  
21.   Masi                                                                               88 cm
22.   Tanja_                                                                           82 cm

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
8.4.2009 7:13:36   
Dudica1

user posted image

NICK            PDP     RODILA  SPOL  IME    VEL.    TEŽA            
1. Šmarnogorka  15.05.   20.03.      user posted image      Bor                1700g
                                                         user posted image      Vid                 1340g

2. mary12           12.05.   31.03.      user posted image   Kristjan  50cm  2960g

3. mucka25         08.05.   02.04.      user posted image      Tina              1530g
                                                         user posted image      Nina              1970g

4. dobrovoljčica  07.05.   04.04.      user posted image      Eva    44cm   1740g
                                                         user posted image      Maj     46cm   2100g

user posted image                       user posted image

fantki    user posted image ---> 4
punčke user posted image ---> 3

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
8.4.2009 7:15:30   
Dudica1
bucka vse najboljše za rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
8.4.2009 7:19:59   
zoja10
user posted image  aprilčice so nas pa zlo prehitele....

dobro jutro dudi...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
8.4.2009 7:23:57   
Anonimen
leela: ja ta teden hodi spat ob 19h ker ka možek gre iskat takoj po kosilu in popoldne ne spi v vrtcu doma pa tud že cel let ne spiuser posted image ko pa mož dela dopoldne pa v vrtcu spi in gre tud spat šele ob 21h,

mi smo drugače spali super zdaj moram pa mal pospravt pa obrit za jutriuser posted image

(odgovor članu Čebelca10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
8.4.2009 7:27:22   
Anonimen
bucka vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
8.4.2009 7:39:53   
zoja10
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

leela: ja ta teden hodi spat ob 19h ker ka možek gre iskat takoj po kosilu in popoldne ne spi v vrtcu doma pa tud že cel let ne spiuser posted image ko pa mož dela dopoldne pa v vrtcu spi in gre tud spat šele ob 21h,

mi smo drugače spali super zdaj moram pa mal pospravt pa obrit za jutriuser posted image

cveka....počivatttt!!!!!!user posted image  prepoved pospravljanja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
8.4.2009 7:51:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

cveka....počivatttt!!!!!!user posted image  prepoved pospravljanja!

ma sej ne bom dost pospravljala sam posesala bom in to je vse, no noge do kolen so obriteuser posted image zdej pa si grem glavo umit da bo se sušila, ker če ne bom jutri kot čarovnicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
8.4.2009 8:05:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

user posted image  aprilčice so nas pa zlo prehitele....

dobro jutro dudi...

DOBRO JUTRO

kako si kej...si imela ti kakšen UZ zdaj v 36 tednu mogoče...k mava skupi pdp pa sm mislila da bi dala par podatkov z uz.ja za primerjavo kok so mere...user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
8.4.2009 8:15:50   
Anonimen
jutro dudica

no jz sem si pa umila glavo in obrilauser posted image mi je ratalouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
8.4.2009 8:16:37   
Obelix
Dobro jutro,

spet se nam obeta en lep sončen dan, kar mi tolk paše po teh turobnih mesecih. Čakamo, da se malo segreje, potem pa gremo z otroki ven. Oba ful uživata zunaj.

No, pregled smo imeli v ponedeljek. Bilo je zelo na hitro. Vse je ok. Dete raste in se ima sploh super. Nič ne kaže, da bi se ji kam mudilo, tako da je pred mano še slabih osem tednov. Ja, se pozna, da sem zadnja v vrsti majčic. Naslednji pregled imam 6. maja, ko boste nekatere že cartale svoje otročičke. Kilogrami so seveda podivjali in jih imam že +11. Nisem ponosna, ampak kaj čmo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
8.4.2009 8:16:44   
Dudica1

jutro dudica

no jz sem si pa umila glavo in obrilauser posted image mi je ratalouser posted image

ja samo do kolen...to ni nč...user posted image ...moraš vse pol boš pa videla če ti bo ratalo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
8.4.2009 8:18:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jutro dudica

ja samo do kolen...to ni nč...user posted image ...moraš vse pol boš pa videla če ti bo ratalo...user posted image

ne mi je ratalo vse, do kolen sem se kr v dnevni kar je pa više sem pa pod tušemuser posted image
k mam betarijski brivnik, user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2288
8.4.2009 8:19:32   
Anonimen
sam zdej me pa vse neki boliuser posted image user posted image

nč grem posesat da bom mela pol miruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
8.4.2009 8:20:38   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jutro dudica

ne mi je ratalo vse, do kolen sem se kr v dnevni kar je pa više sem pa pod tušemuser posted image
k mam betarijski brivnik, user posted image

jaz vse naredim z navadnim user posted image ...bog ne daj mi dat baterijskega zdaj v roke ...gre takoj kej stran preveč tam dol...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
8.4.2009 8:28:31   
petrazg
Dobro jutro...
No, jst sem se tudi včeraj obrila brez problemovuser posted image , glava mi je pa ostala za danes...

Jst pa že komaj čakam pregled v petek, mi je moj g obljubil uz. Po moje bo zadnji, če bo vse ok... Pa da vidim malega, da ga bom lažje pričakala...user posted image

Čebelca - jst sem v prvi nosečnosti hodila na akupunkturo na Dobrno. Zdravnica ginekologinja ti v točke zabode cca. 6,7 igel, zraven ti pove zakaj gre katera igla kam. Potem ležiš 30 minut, pa ti jih ven poberejo. Boli skoraj nič... Koliko pa pomaga, ti pa ne znam povedat... Jst sem se odprla brez problemov, moji popadki me niso boleli, sicer se je končalo s cr, ampak po cr nisem niti enkrat čutila kakršnekoli bolečine...  Mogoče je to ali pa tudi ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
8.4.2009 8:51:42   
mayflower
Jst mam pa naslednji pregled šele 28.4., ko bom že v 39. tednu.user posted image Moja G dela samo 1x na mesec in očitno gre kaj na dopust, ker so termin prestavili en teden kasneje. Ni fajn, sploh k sem že v ponedeljek bila pr drugi  G.
Dobro, da je vsaj sonček zunej, da me spravi v dobro voljo.
Punce- ma kje zauser posted image dobite voljo za pospravljanje?????

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
8.4.2009 8:57:48   
Dudica1
mayflower sej jaz nimam volje za pospravljanje...user posted image ...mam spomladansko utrujenost

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
8.4.2009 8:59:05   
Anonimen
jz je nimam, k pa pogledam po tleh pa možgani svoje naredijo, proti moji volji vsatnem primem sesavc in posesam, ko pa je posesano se pa prc polš počutimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
8.4.2009 9:13:11   
petrazg
Jst tudi v miru tv gledam, pa vidim čist omazano okno, pa ni druga , kot da se vstanem in grem... Neke volje nimam, samo mi gredo blazno na živce razmetane in umazane stvari.... user posted image to je zadnje čase, da ne bi mislile, da sem obsedena...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
8.4.2009 9:19:10   
petrazg
Mayflower - zadnjič sem brala, da si pisala da ti je druga g rekla, da poskusi z naravnim porodom, čeprav je tvoja g rekla, da bo carski... (sorry, če sem pomešala) Meni je moj g rekel, da imamo pravico v drugo same izbrati kar želimo (po prvem carskem), je pa res da večina forsira naravne porode tudi v drugo. Jst sem sedaj malo kolebala, kaj narediti, če bi se prej rodil pri 2 kg in pol, bi po vsej verjetnosti poskusila. Sedaj sem pa odločena, da ne želim in sem mojemu povedala, da če jaz ne bom mogla uveljavljati svoje volje, ma da se on zmeni. 
Kaj si se odločila - spinalni ali splošna?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
8.4.2009 9:23:51   
AKP
Se na hitro javim. Odkar je mož doma pridem zelo težko do računalnika. Kje so moje jutranje debate user posted image . Tudi jaz se že pripravljam na nočno bujenje in pomanjkanje spanja. Sem bila že ob 5 pokonci potem pa sem ob 7.30 zaspala kot top, kar na sedežni. Me kar precej noge mučijo in še res samo odštevam. Me prav zanima kaj mi bo rekel v petek g, zaradi mojega vnetja. Se mi zdi, da še ni vredu. Kaj pa je z Blueeyes, mislim da se še ni javila. Grem nekaj malega zlikat pa pridem nazaj. 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
8.4.2009 9:30:48   
OliveOyl
Helo bejbe...

Jaz sem že v polnem zagonu,polna energije,če verjamete..user posted image
Sem pa spucala okna,tako da me zdaj kar malo opominja v trebuhu.user posted image
Jaz ne vem kaj je to,lih tako me vse moti,sam pobiram smeti skoz nekaj..user posted image  Komaj čakam maj...
Kuhat sem dala kar govejo juhico pa kakšen krompirček bo zraven.Zdaj bova šla malo ven-ga imam še kar doma.Jutri gre pa v vrtec.Joj,kako mi paše tale sonček..ni za povedat,
Kje je pa modrooka pa kati?So še v enem kosu?

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
8.4.2009 9:35:47   
elyy
dobro jutro!
evo jst sm prej kavico skuhala in zdej mau na rač. pršla,pol mam itak cunje za obest....pa spet pospravljat,kr moti me če mam kje prahuser posted image !
res ful ste napisale,sam dons se mi pa neda res vse preberat dobeseno,tko da sam poste sam preletela!
se pol slišmo k pospravm. 

FLASK_A a veš kako sm si zamisla:
(lešnik barva pa tko,bele obrobe pa par pravokotnikov belih) oziroma vzorci,da bojo beli!
IZVIRNO SPOROČILO: elyy
krem/lešnik/belauser posted image ta nebi bla slaba!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
8.4.2009 9:35:52   
OliveOyl
bucka vse naj naj,pa javi se nam kaj!A kakšna rima..user posted image user posted image
user posted image  Pa dober tek..(saj lahko bolj počasi ješ,ti ne bo nobena vzela user posted image )

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 8.4.2009 9:36:45 >

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?