|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
7.4.2009 18:08:08   
KatMat
men tud ne zanc

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
7.4.2009 18:23:50   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

mi je skrinja crknila pa je spet pršla težit...tašča....user posted image user posted image
morm poštimat da jo spet not spravm user posted image user posted image

matr sm žleht..hihihhhihihi, aj like it user posted image

Ta je pa dobra. Pr nas mamo zmrzovalno komoro, a potem lahko kar vso žlahto sitno not vtaknem? Ni slaba ideja...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
7.4.2009 18:27:33   
petrazg
No, men jih je pa CTG zadnjič kazal, jst nisem pa nič čutila. Pa so me hoteli prepričat, da jih čutim... En teden kasneje, ko sem jih imela pa na 7, 8 minut 2 uri, pa potem  ko sem prišla do CTG ni kazalo, jih  pa tudi čutila nisem.

Pri meni pa zgledajo popadki tako, da me ornk špikne kot pri menstruaciji (veliko bolj) mod trebuhom, potem se mi pa bolečina, krč, preseli čez cel trebuh na križ, drži pol minutke,minutko in počasi poneha.

Sej, ko bodo tisti pravi, bomo vedele, ker se ornk čutijo... Mene je bolj strah počasno odtekanje plodovnice...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
7.4.2009 18:28:59   
KatMat
ah zakaj?? pac se sam usedes al pa ulezes pa gremo v porodnisnico...sej ni nc groznga se mi zdi...mal bos mokra...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
7.4.2009 18:38:34   
Anonimen
mene pa sploh ni nič strah poroda, bolj me je strah pregledov, da ne bo kej narobe z user posted image , ko pa bom pršla do porodne sem pa na konjuuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
7.4.2009 18:41:39   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

mene pa sploh ni nič strah poroda, bolj me je strah pregledov, da ne bo kej narobe z user posted image , ko pa bom pršla do porodne sem pa na konjuuser posted image user posted image

Tako je. Pa še lažje bo, ker bodo naši najdražji z nami. Vse se da preživeti (še posebej z epiduralnouser posted image user posted image user posted image )
Jaz grem nazaj delat. Lep večer punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
7.4.2009 18:45:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gala

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Tako je. Pa še lažje bo, ker bodo naši najdražji z nami. Vse se da preživeti (še posebej z epiduralnouser posted image user posted image user posted image )
Jaz grem nazaj delat. Lep večer punce!

jz če bom rodila naravno bom brez teh narkotikov, če pa bom CR mela bom pa spalauser posted image

(odgovor članu gala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
7.4.2009 19:15:10   
Anonimen
evo moj sinko spiuser posted image

zdej grem pa še jaz pod tuš in mal na kavč in pred tv uživat

se pišemo jutriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
7.4.2009 19:26:40   
Dudica1
petrazg nima te bit kaj strah odtekanja vode ker to takrat veš...meni je odtekala in ko ti začne ful čutiš kot da bi ti šlo ful nekega zraka ven tam spodi...user posted image
no potem mi je odteklo kar nekaj in na poti v P skoz kapljalo je bil moker sedež v avtu...user posted image
gala tako je nimamo se kej bati ker bodo z nami naši dragi in nas bojo pazili in z nami delili bolečine in srečo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
7.4.2009 19:54:23   
meduzica
ola punce !

jaz sem pa danes bila v ikei .. naročila postlico za malega, pa previjalno mizo pa omare za nevem kup ene robe, cunjic takih in drugačnih za bejbija, ...

čez 10 dni nam robo pripeljejo ... kar je reeees skrajni čas, se selimo drug teden in bomo rabili na čem spat :)

uhhh .. malemu pa skoz govorim nej nič ne hiti naj kar počaka na maj :) ker sicer bo mamico in očkata lih v tranziciji ujel iz enga stanovanja v drugega

jutri pa pregled .. kera ve ali bo tudi UZ (PDP 2.maj) ?

uživite še naprej user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
7.4.2009 19:59:58   
FLASK_A
Katmat, kaj te pa tako tare, da si šla kar v Mc-a user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
7.4.2009 20:00:14   
Dudica1
meduzica user posted image user posted image user posted image za nakup...veselo v novo stanovanje user posted image

jaz sem imela UZ včeraj...pdp 1. maj...user posted image ...SREČNO NA PREGLEDU

Jaz odhajam proti kavču...lepo noč

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
7.4.2009 20:02:41   
FLASK_A
Popadki... Zdaj so lažni, ko bodo pravi, boste čutile. Boli, v bistvu ti bolečina kar malo ohromi predel okrog spodnjega dela trebuha, križ.

Glede CTG-ja... Zakaj ga sploh delajo? A katera ve? Ker meni je v prejšnji nosečnosti od 37.T dalje risal očitne popadke, odprta sem bila 1,5cm- rodila pa sem čez rokuser posted image Jaz ne vidim smisla v delanju CTGjauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
7.4.2009 20:13:44   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: elyy
Jst rabm kšno tako,da mi odpre prostor nepa,da zamori(k sta rjava pa oranžna umes)neki tko k odpira..kšno močno močno barvo!

Močna barva ne odpira prostorov, kvečjemu jih utesni. Zato se jim raje izogibaj, če ne želiš takega učinkauser posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
7.4.2009 20:14:53   
FLASK_A
Meduzicauser posted image user posted image user posted image za nakup! A ni to fajnuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
7.4.2009 20:53:32   
elyy
Midva z mojmu sva bla ceu dan uzuni sva se mau šetala,uuuu kva ste napisale žeuser posted image ,ful ste pridne*
Pa lih pojedla sm neki in že spet isto...pod tuš pol pa ajčkat!

Mene tud ni strah poroda sploh nč,res pa me je strah odtekanje plodovnice počasi pa da nebi vedla,al pa da med porodom nebo kej narobe z user posted image ....
drgač mi je pa zaenkrat kulll!!

Kar se tiče barvanja stanovanja -sten(pa sploh nevem)sej nemislm dat dobesedno temne barve k to res zamori,sam že zdej mam svetle in se mi zdi preveč presvetlo!!sej bom že neki zbrala,k bova šla po barve v trgovino!!

krem/lešnik/belauser posted image ta nebi bla slaba!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
7.4.2009 20:57:13   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: elyy
krem/lešnik/belauser posted image ta nebi bla slaba!!!

Katero točno misliš? Krem, lešnik ali belouser posted image ?

Pa danes je bil res takooooo lep dan, tudi midva sva ga izkoristilauser posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
7.4.2009 20:59:59   
vanilla
Dobr večer punce...

Najprej, VSEM HVALA IZ SRCA ZA LEPE ŽELJE!! Ja, najlepše darilo še čaka "zavito" v mojem trebuhu user posted image  in lahko pride vsak cajt.... Čeprav, nekako si mislim, da bom verjetno res maj počakala (kljub zgodnjemu PDP-ju: 2.5.)... Ker zaenkrat še nimam nobenih popadkov niti ničesar kar ene opisujete...

Danes sem imela pregled, vse ok, plodovnice dovolj, posteljica zori (kar pomeni, da se počasi pripravlja), tamala je še zmer obrnjena glavično.... Aja, zdaj sem 36 tednov in je težka nekje 2600 gramov. Je rekel G, da je to čisto lepo in normalno za punčko. Tak da..... Za naslednji pregled še ne vem točno kdaj bo, ker moram po Vel. noči poklicat, da mi določi točen datum.

Nič pa ne vem, če bo že kak CTG al pa kaj... Se mi zdi, da se te stvari (UZ-ji, CTG-ji) delajo kar prosto po prešernu oz. kak kateremu ginekologu paše... Ni nekega pravila verjetno.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
7.4.2009 21:23:49   
lananai
Jst sem si pa lihkar izmere naredila... user posted image
Torej, +5kg vsega skupaj, buši 98cm. Rastem, rastem. user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
7.4.2009 21:43:23   
mayflower
Velikost novorojenčkov- no, jst sem doma z Goriške, kjer so veliki novorojenčki (4-5 kg) nekaj običajnega. na Primorskem se sploh rojevajo največji otročki v naši državi. Moj je bil 55 cm, pa 4180 g- nič posebnegauser posted image . Lahko vam povem, da je soseda (IMA GLIH ENIH 150 CM V VIŠINO!!!) v soboto rodila dvojčka- fantka- pa imata okrog 3600 g vsakuser posted image Ne vem, kje jih je nosila. Pa še upoštevajte, da UZ lahko naredi napako tudi do pol kile. Res- okrog 4 kile ni nobene panikeuser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
7.4.2009 22:22:57   
Leela
uuu mayflower to pa so kilaže, kaj imate pri vas tak zrak ali vodo user posted image .

Kar se tiče ctg-jev in UZ-jev, mislim da je preveč pregledov samo "škodljivo". Ker potem se mamice sekiramo tam kjer se ni treba, sploh zdaj ko si več izmenjujemo mnenja je še večja panika. Sploh to kar je napisala petrazg, kako ti lahko trije G, dajo tako različne termine za porod user posted image

cveka tvoj gre pa zgodaj spat, samo popoldne ne spi a ne? Moj zgodaj vstane, zato popoldne spi, zvečer pa zaspi šele ob 21h.

vzgoja je težka zadeva. Moj tamal je danes pokazal trmo na sistematskem. Ni se drl, ampak je grdo gledal, držal šobo in ni hotel sodelovati. Sestri je še jezik pokazal. Mulc majhen. Sploh nisem vedla kaj naj mu naredim. Seveda sem ga kregala in spodbujala...ampak ni nič pomagalo.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
7.4.2009 22:56:37   
Anonimen
pozdravček!

vanilla in lake - user posted image  user posted image user posted image  samo, da sta preživeli lep rojstni dan!

petra a - tudi, če je otroček malo večji, samo da je vse v redu z njim! če pa je že očka bil bolj velik ob rojstvu,...

mene pa bolj kot velikost skrbi otročkov trebušček... mojemu so velikost izmerili za dva tedna več.
sicer pa bi mi bilo kar všeč, če bi bil ob rojstvu takšen kot Oskar (3340g in 52 cm)...
če pa bo težji in večji pa samo da bo z njim vse v redu, da bo zdrav!

mayflower - vino? posebne sestavine olja? to bo zaradi sonca! user posted image

danes sem hudo utrujena... in še večerni sladkor mi je narastel...
sem ponoči že začela hoditi po stanovanju, ker ne morem spati. to bo zadnji mesec, ko se psihično in fizično pripravljam na nočno vstajanje (??)user posted image

mleziva pa še nimam... samo enkrat mi je priteklo nekaj malega iz bradavice (tiste, ki je bila že v prejšnji "službi" mlekarica).

prijetne sanje!
user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
8.4.2009 6:58:50   
zoja10
Dobro jutro, danes sem pa jaz prva user posted image  
sm šla ob 6 na wc pa nikakor ne morem nazaj zaspat...user posted image
pa še AKP vidm da je tle.... no sej ta zgodnje se bodo pa zdej lotile ropotat... user posted image

Zdej si radio pržgem pa mal še u luft gledam.... zna bit dougcajt prezgodnja ura...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
8.4.2009 7:05:03   
Čebelca10
Dobro jutro majčice!

Evo še en pregled mimo... Vse o.k., naslednji bo 20.4. user posted image .

Tudi mene je učeraj zvečer močno špikalo pod trebuhom in v križu tak da skoraj nisem vedela kako naj se obrnem... Se pravi, da se počas že začenja...
Skrbi me pa malo, kako bo to kaj zgledalo ko bo začela odtekati voda, sem kr malo zmedena, ker niti ne vem kaj bi dala na sebe, da je nebi bilo okoli mene polnouser posted image ...

Gre mogoče katera oz. če je že bila katera na akupunkturo? Če je že katera bila, kako to kaj zgleda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
8.4.2009 7:13:27   
Dudica1

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
lake 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.
lunica77 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
zmajama 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
palacinka 5.11
AKP 6.11.
zoja09 7.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?