|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
7.4.2009 12:01:25   
pokica_
Sj si boga Zoja, full se mi smiliš s tem psomuser posted image . Sam a veš, postavi se zase in user posted image  že vnaprej, kot ti vse pravimo, lahko je še samo slabše s tem psom, nič boljše.
Flask_a je napisala super načrt,...malo po malo pa bo. Če pa praviš, da bi edino z ultimatom odhoda k svojim staršem dosegla kaj,...pol je pa mogoče res to edin način, da ti tvoj začne prisluhnit. user posted image  

Jst pa grem  zdaj SPET likat! user posted image  Pa še na balkonu mam 2 poooolna sušilca, ko bo še ogromno za likat in še sigurno 2 pisana za prat (ta čistka zimsko-letnih cunj me bo ubilauser posted image ). Si bom kar stolec dala zravn likalne deske in poskusila sede likat, če bo šlo user posted image . Vse je 1x prvičuser posted image .

Pište še...da vas pridem polej brat spet!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
7.4.2009 12:05:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09

Punce hvala vam.Nimam komu drugemu to povedat,kot tukaj na forumu.Če povem moji mami in očetu,bosta zagnala vik in krik.Čist zaščitniško,zato ne upam govorit o tem,če povem prijateljici,mi pove isto kot ve.Saj vem,da je treba marsikaj spremenit,če pa moje prošnje pri mojem dragem nič ne zaležejo,pol se pa samo skregama in požiram,sam nevem več kak dolgo bom lahko.Tašča je pa sam hudič,dvolična oseba,tak da tud tam ne pridem nikamor.
Kljub temu,da mi moj pomeni ogromno,mi pa beby pomeni vse in če ne bo šlo,se bom pač umaknila k staršem nazaj,pa bom videla kaj bo pol nardil al mu bo še vedno pes na prvem mestu,al bo kaj spremenil,ker resnično ne morem več.Ne morem več pucat 2x na dan,ker me pol vse tok boli pa zateguje.

hvala vam za podporo še enkrat.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Daj uvedi pravila, no... Saj bo šlo. Če se bo pa tvoj toliko upiral, pa še vedno lahko greš. Ne obupaj, sama nekaj ukreni. Pusti druge, kaj mislijo, saj to delaš za vaše skupno dobro- to ni nič slabega. Pusti dragega ob strani, TI daj omejitve psu. Če se tvoj ne strinja, pač ne bo sexal (recimo če bo pes v sobi) Ali pa ju pošlji ponoči na kavč spat, ti pa se zapri v spalnico (ker te pes moti in ne želiš, da je ponoči tam). Daj vedet, da si resna. Saj bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image Med kuhinjska vrata pa vratca za odpiranje in pes tja ne bo več šel.

Žal ljudi okrog sebe ne boš mogla spremenit, zato brez veze, da jih prosiš. Naredi po svoje in ne bo vam žaluser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
7.4.2009 12:05:13   
Tanja_

šola je zakon, k ti res povejo, kaj vse si prej narobe počel. Jst sm tud drgač bolj stroga in psička točno ve, da me mora ubogat. No, moj je pa druga zgodba. Sam se oba trudiva, tko da že kar uboga.
Je pa sigurno tudi šok za žival, ko kar naenkrat pride nov član, ki je v središču pozornosti, ampak se vse da uredit z nekim normalnim pristopom in s postavljanjem pravil. Sam zoja tvoja tašča in tast pa tud nista normlna, da ju bolj skrbi za psa kot pa za vnuka. Jst bi tud svojemu ultimat postavla, al pes al midva z otrokom, k ene meje morjo bit. Sej ma človek rad živali pa vse, ampak kar je preveč je pa preveč.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
7.4.2009 12:11:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama

Zoja, mogoče bi bilo pametno, če se bo seveda tvoj strinjal s tem, da gre če je možno s psom v šolo. Moj je šolan in je kar priden, uboga pa samo mene, ki sem hodila z njim v šolo. Sicer še je mlad, komaj leto in pol star in je še ful igriv, pa še vedno skače gor če kdo pride in ga ne morem umirit. Je pa skos v stanovanju, ven gre samo na potrebo pa kak sprehod zdaj poleti, tak da svinjarije ni. Mene pa ena druga stvar muči, čeprav je že nekak navajen na otroke, pa je problem ko kje sliši, al zunaj al na televiziji, kako otrok joka, takoj začne lajat in se bojim da bo isto ko bo bebi ponoči začel jokat, bo on tak lajal da bo malega čisto zbudil. Upam da mi bo počasi uspelo ga malo umirit glede lajanja.
Drugače pa je res treba psu postavit meje, najboljše že ko še je mlad, ampak tak kot so nam v šoli povedali, noben pes ni prestar, da bi ga lahko naučil kje so meje. Psu moraš pokazat, da si ti gospodar, da si ti nad njim, ker kak bo pri eni stvari on zmagal, tak je fertig, je že nad tabo in to veselo izkorišča.

Ful si dobro napisala!

Čeprav dvomim, da bi hotel njen mož v šolo s psom- ker taki ljudje ponavadi mislijo, da delajo vse prav (čeprav ne), pa jim šola ne koristi. Ne sprejemajo nasvetov drugih (če še žene ne poslušauser posted image ).

Lajanje je pa ful šit, ja. Nimaš kaj narestuser posted image Za malčka je najboljš, da podnevi spi v čimvečjem hrupu (v sobi, kjer je radio, ljudje,...) Potem dojenčka take stvari manj motijo tudi ponoči, ko spi umirjen v svoji sobici. To boš imela dvojno budnico- jok otrokain še laježuser posted image Ajejejej...

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
7.4.2009 12:14:21   
FLASK_A
Grem mal likat, sem vam čist zamorila dan s kužeki, ane...

Ne bit hude nameuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
7.4.2009 12:14:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

šola je zakon, k ti res povejo, kaj vse si prej narobe počel. Jst sm tud drgač bolj stroga in psička točno ve, da me mora ubogat. No, moj je pa druga zgodba. Sam se oba trudiva, tko da že kar uboga.
Je pa sigurno tudi šok za žival, ko kar naenkrat pride nov član, ki je v središču pozornosti, ampak se vse da uredit z nekim normalnim pristopom in s postavljanjem pravil. Sam zoja tvoja tašča in tast pa tud nista normlna, da ju bolj skrbi za psa kot pa za vnuka. Jst bi tud svojemu ultimat postavla, al pes al midva z otrokom, k ene meje morjo bit. Sej ma človek rad živali pa vse, ampak kar je preveč je pa preveč.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
7.4.2009 12:17:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ne bit hude nameuser posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem pa že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mam mir za en teden s tem likanjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
7.4.2009 12:21:28   
elyy
oooo kok je uzuni toplo,sm komi cunje obesla k je tok žgal!

Zoja sej te nism misnla napadt al pa kej....sam vse kar so punce napisale res....!!!!!
res tega psa v šolo al pa k tašči v posteljo,js vem,da se z mojmu večkrat skregava zard tašče pa tasta sam pol se zmer postav na mojo stran,k ve da mam prv!!
tvoj je pa res trmast,kokr vidm je ta pes čist dobesedno bolan!!
sam glej sploh se ne sekeratzard beby, ti se probi najprej pogovort s svojmu in čist je trebauser posted image !!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
7.4.2009 12:27:08   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
jz sem pa že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mam mir za en teden s tem likanjemuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Sej imam luštake cotke- zauser posted image user posted image To mi ni problemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
7.4.2009 12:30:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: elyy
oooo kok je uzuni toplo,sm komi cunje obesla k je tok žgal!
Zoja sej te nism misnla napadt al pa kej....sam vse kar so punce napisale res....!!!!!
res tega psa v šolo al pa k tašči v posteljo,js vem,da se z mojmu večkrat skregava zard tašče pa tasta sam pol se zmer postav na mojo stran,k ve da mam prv!!
tvoj je pa res trmast,kokr vidm je ta pes čist dobesedno bolan!!
sam glej sploh se ne sekeratzard beby, ti se probi najprej pogovort s svojmu in čist je trebauser posted image !!!

To pa bi jaz kar težko izjavilauser posted image Namreč pes je takega obnašanja, kakor je bil od nekoga naučen. Pes ni sam kriv, da je tak, temveč (v tem primeru) njen user posted image in njegovi starši. Te bi blo treba za ušesa, ker so glavni krivciuser posted image Pes samo dela kakor zna- saj je logično...
Jaz bi jih res dala ponoči kar na kavč spat, pa nej se ližeta pa objematauser posted image Ne bi trajalo dolgo, ko bi dragi prišel nazaj v posteljo k meni in otroku, pes bi pa na hodniku spal user posted image user posted image user posted image user posted image Taktika, punce!

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
7.4.2009 12:40:15   
elyy
Bolanuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!verjeten,da je res navajen....kva mamo že ceu dopoudne težave z zojinim psomuser posted image ,itak,da je navajen**pol pa to počne.....

dej gremo temo mau spremenit,če ne bomo še zojo čist spravle ob živce!
kva boste dons za kosiu kuhale???jst sploh nevem......

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
7.4.2009 12:41:50   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

Bolanuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!verjeten,da je res navajen....kva mamo že ceu dopoudne težave z zojinim psomuser posted image ,itak,da je navajen**pol pa to počne.....

dej gremo temo mau spremenit,če ne bomo še zojo čist spravle ob živce!
kva boste dons za kosiu kuhale???jst sploh nevem......

user posted image

Jaz grem ,ker je moj prišel domoooooovvvvvuser posted image user posted image user posted image user posted image Evo, pa sem le dočakala ta danuser posted image Nič ne bom likala, grem se sončkatuser posted image

Ne se bat, ne bom več morilauser posted image Že gremuser posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
7.4.2009 12:58:22   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ko bi js to lahk reklauser posted image
jst mam pa mal pavze vmesuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
7.4.2009 13:12:56   
lananai
zmajama, držim pesti za jutri! Sej bo, je res samo formalnost. Ma trema vseeno obstaja, vem. Pa en velik kamen se ti odvali od srca, ko je mimo.
blueeyes, srečno za pregled! user posted image Konkreten trebušček imaš. Moj zgleda za ene 2 meseca manjši, hihi. Moram spet kako sliko gor dat. user posted image
petra a, bomo držali pesti tudi za tvoj izpit!
živali v hiši - midva imava 2 mačka, ki se posto sprehajata, kjer se hočeta. Dlake so, itak, ampak prevlada ljubezen do njiju. Se je tko fajn pocartat pred spanjem ali pa zjutraj... user posted image Si pa res ne predstavljam vsega, kar ob vajinem rotvajlerju preživljaš ti, zoja09. To je pa malo hudo. Ampak... kot so psa navadili kot mladiča, takega imajo, na žalost.

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
7.4.2009 13:17:28   
lananai
Punce, preveč likate! Cunje lepo strest, ko jih date sušit, potem pa lepo zložit v omaro. In je! Lika se samo kake srajce, tega naj bo pa čim manj v omari... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
7.4.2009 13:18:02   
lananai
Jst moram it zdej pa rjuhe obesit na sončka, ker je sigurno že oprano...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
7.4.2009 13:18:22   
lake
Ojla!

Hvala za čestitke. Pride kera na tortico? Jo mam ful preveč. Pa smo spet eno leto starejši. Zdej bom začela nazaj štet, da ne bom tok stara.user posted image  
Sm bla že na eni doooolgi kavi na sončku. Je res prov vroče.

Katmat: Ne jokat, sej to te sam mal hormoni dajejo. Mal pejt ven na sonček pa bo bolš.

Kar se pa psov tiče. Starega psa je zelo težko navadit na življenje zuni. če je navajen bit not, čeprov podpiram  vse ostale. Naj ga kr tašča k seb vzame, ti pa vrata zapri, pa ne bo mogu not. Al pa naj tvoj pospravlja vsak dan dvakrat dlake pa slino. Mi mamo tud psa, samo dalj kot do predsobe ne sme. Res ne razumem kako je lahko tašči pa tastu pes bolj pomemben od otroka. Mogoče bosta pa pol ko bo zuni drgačnega mnenja.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
7.4.2009 13:18:54   
mani2
Pozdravljene.

Evo še mene iz pregleda. Zvedela nisem nič novega ker me itak samo ginekološko pregleda in to je to. Naslednji pregled imam čez 2 tedna torej 21. 4. Kilogrami pa +15. Zdaj pa malo počivam pol pa grem kuhat kosilo. Lepo se imejte in uživajte v sončku.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
7.4.2009 13:25:31   
Anonimen
mani2: super za pregleduser posted image user posted image user posted image   no jz ga mam pa v četrtekuser posted image me že mal trema daje kaj bo, sam nimam kej kar bo pač bouser posted image

kaj pa modrooka, je še ni, a je kej javla žeuser posted image

no midva s sinkom bova spet šla mal vn, k jz ne morem bit tuki v hiši zaprta cel dan, tako da bova šla na sprehod in pol še mal pred hišo, tako da bo zvečer sinko sam v pojslo paduuser posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
7.4.2009 13:26:32   
Dudica1

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
lake 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.
lunica77 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
zmajama 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
palacinka 5.11
AKP 6.11.
zoja09 7.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
7.4.2009 13:26:35   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                               123 cm
2.     krempelček                                                                   118 cm
3.     KatMat                                                                          115 cm

4.     mani2                                                                            114 cm
5.     leela, Cveka30                                                              113 cm
6.     petra a, Blueeyes                                                          111 cm
7.     Lalica1,  pokica_                                                            110 cm

8.     Biba Maja, petraz, k.tja, maja1488                               108 cm
9.     zmajama, meduzica, ttmmbb                                        107 cm
10.   mayflower, Oliveoyl                                                       106 cm
11.   elyy,                                                                              105 cm
12.   Chiara82, andrejka                                                       104 cm
13.   peneja                                                                          103 cm
14.   christiana21                                                                  102 cm
15.   dito, dudica1, copka                                                      100 cm
16.   ledenka, vanilla, U_SURDI                                             99 cm
17.   lunica77, HM84, lake                                                     98 cm
18.   mary12                                                                          97 cm
19.   palacinka,BarbyD                                                          96 cm
20.   lananai                                                                          95 cm

21.   Hanaja, zoja09                                                              94 cm  
22.   Masi                                                                               88 cm
23.   Tanja_                                                                           82 cm

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
7.4.2009 13:26:40   
Dudica1

user posted image

NICK            PDP     RODILA  SPOL  IME    VEL.    TEŽA            
1. Šmarnogorka  15.05.   20.03.      user posted image      Bor                1700g
                                                         user posted image      Vid                 1340g

2. mary12           12.05.   31.03.      user posted image   Kristjan  50cm  2960g

3. mucka25         08.05.   02.04.      user posted image      Tina              1530g
                                                         user posted image      Nina              1970g

4. dobrovoljčica  07.05.   04.04.      user posted image      Eva    44cm   1740g
                                                         user posted image      Maj     46cm   2100g

user posted image                       user posted image

fantki    user posted image ---> 4
punčke user posted image ---> 3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
7.4.2009 13:30:41   
Dudica1
ooo tok je lep dan da kr ne vem kaj bom delala popoldne...zuni vem da bom samo je kar naporno ko mali skače vsepovsod in ga moram samo lovit...ma bo žeuser posted image
so pa zunaj gnojnico polival in še cunj ne morem ven obest...user posted image ...in moram sušilca laufat...namest da bi šparal elektriko...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
7.4.2009 13:32:33   
elyy
Evo jst sm pa jedla mau,pol morm še kosito kuhat umes pa še 100 jemuser posted image !

Jst cunj sploh nelikam to tud najbolj sovražm itak mam sušilca,pa cunje tud zmer razstresem preden dam prati,tko da stem sploh nimam težav(sušilc tok pomen)če ga maš!!
Mi bomo itak belil stanovanje zdej čez kšn dan,tko da sploh nemislm pucat tok,,,res edin tm k se vidi,drgač bom pa itak vse generalno čistila..in se nebom brezveze tok matrala,rajš energijo pršparam!!user posted image

A mi kjera lohka pomaga???(za v dnevno sobo nimava še zbrane barve-pohištvo pa mam rjavo sedežno,rjavo-bež komodo,temnejši parket..)vse bl rjave barve stvari,edin eno steno mam že tko fulll oranžno in nevem kero barvo nej dam,da mi bo prostor res odprl???
midva sva misnla dat tako močno rumeno???'

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
7.4.2009 13:36:10   
Anonimen
močna rumena bljek, raje kaj bolj bledega, da bo bolj svetlo, k imata vse bolj temnouser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?