|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
31.3.2009 16:19:34   
AKP
Cveka sem šla po 16. uri domov. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 826
31.3.2009 16:29:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ponavadi morje pomaga, oz. klima na morju. Tale vreme je najhujši za take zadeve, neka vlaga, pa dež... Upam da se bo porihtal. 

ne glih vlaga, je vredu, če pa je suh zrak pa ima napade, tako da bo zdaj bolje k je bolj vlažnouser posted image sej polet ni mel nikol napada sam sej veš kako je če je z otrokom kaj narobe, pa ne veš kako pristopituser posted image sam letos bo super k že ful dolg ni mel napadauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
31.3.2009 16:29:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Cveka sem šla po 16. uri domov. 

a šele k men je rekla da po drugi uri, no ja bom mela vsaj polpenzionuser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
31.3.2009 16:38:41   
pokica_
Leela imaš pa super dober spomin! user posted image  Ja res je, jaz sem na soncek.si kupila napravo narjeno po istem principu kot AngelCare; zaznavanje dihanja, glasa in gibanja; je pa znamke Reer (nemški proizvajalec), sem pa dala 100 €. Je bla kake 3 tedne nazaj znižana iz 130 na 100€, pa se kr pozna.
Leela, jaz imam občutek bankrota že ves čas nakupov. K sreči imam vse, sam še previjalna blazina mi manjka, bom šla v BC 1x, itak ima še en bon za 10€, ko sem zadnjič dobla ta bon za nakup opreme nad 50€. user posted image  Drugač pa mi manjka še banjica z stojalom,...to čakam prijateljico, da bo njen user posted image prerasel in ga bojo upam da kmalu začeli kopat v običajni bani. Če ne, pa v nakup! user posted image  Ampak k sreči sma že dobla kar zajeten kupček € od mojih staršev 450€, pa od lubija babi je že dala 400,...ostali pa še menda polej. Pa tud mi2 sma imela prišparan en lep kupčkek. Tako da je šlo sproti za opremo. No, sj ta glavno pa menda še prideuser posted image , pol po porodu.
Moja dva sta tudi čisto paf od misli, da bota dobla 1. vnučka, pa kar naprej nekaj kupujeta in sanjata že vnaprej, kaj vse bota kupla, traktor na akumulator, pa bazen, pa senčnik za ta malga...user posted image  Saj nimam nič proti.
Copate za v P,...pa morm it pogledat kaj imam od poletnih natikačev,...če imam, nem kupovala, če ne pa tud grem v Mass po tiste z rožcami, ko pravte! Bomo po vsej Slo same rožce! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 829
31.3.2009 16:54:53   
Anonimen
mah glede copat bom pa jz kr svojmu rekla nej mi prinese, če ne bom v P. dobilauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
31.3.2009 17:09:19   
Anonimen
kukucuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
31.3.2009 17:36:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kukucuser posted image user posted image

no kam ste zginle???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
31.3.2009 17:39:23   
BarbyD
Dan punce user posted image

Sem se trudla mal za nazaj prebrat pa ni vse rataluser posted image

Uglavnem js sm še vedno v porodnišnici..pa še minimalno do petka bom...v petek ga bojo pa šele obračali...tačas dobivam neke obliže na trebuh po katerih groooooozno boli glava...ležat morm večinoma na enmu boku in zelo malo ustajat...čeprov ob bolečini ki jo delajo ta zdravila večinoma prespim cel dan...grem samo na wc pa na CTG (ki ga mam zdej vsak dan ) to je pa to...mi je pa moj danes prinesl prenosnika tko da grem lahko mal na netuser posted image

Uglavnm nč fajn ni tole no...upam da jim ga na koncu vsaj uspe obrnit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
31.3.2009 17:43:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Dan punce user posted image

Sem se trudla mal za nazaj prebrat pa ni vse rataluser posted image

Uglavnem js sm še vedno v porodnišnici..pa še minimalno do petka bom...v petek ga bojo pa šele obračali...tačas dobivam neke obliže na trebuh po katerih groooooozno boli glava...ležat morm večinoma na enmu boku in zelo malo ustajat...čeprov ob bolečini ki jo delajo ta zdravila večinoma prespim cel dan...grem samo na wc pa na CTG (ki ga mam zdej vsak dan ) to je pa to...mi je pa moj danes prinesl prenosnika tko da grem lahko mal na netuser posted image

Uglavnm nč fajn ni tole no...upam da jim ga na koncu vsaj uspe obrnit

ojoj boga! upam da bo vse vredu in da se bo na koncu vse uredilo tako kot je treba! držta se in probi čim bolje počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
na mal pikapolonic da bo čimprej petek in da boš kmalu doma, držim pesti da bo vse o.k.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
31.3.2009 17:52:09   
Anonimen
pa kje ste dons vseuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
31.3.2009 17:58:18   
Tanja_
Živjo punce!
Evo, sem danes za 14 mesecev zaključla poklicno potuser posted image  Jutri mam pa pregled, se že ful veselim. No, lep pozdrav!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 836
31.3.2009 18:06:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Živjo punce!
Evo, sem danes za 14 mesecev zaključla poklicno potuser posted image  Jutri mam pa pregled, se že ful veselim. No, lep pozdrav!

uživaj v dopustuuser posted image user posted image user posted image jutr pa dober oprav na pregleduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
31.3.2009 18:08:13   
Dudica1
no kako ste niste kej dost načvekale...user posted image

barbyd...džimo pesti da ga bojo uspel obrnit...da ne boš zaman dajala to skozi...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
31.3.2009 18:11:37   
Anonimen
o dudica kje se skrivašuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
31.3.2009 18:13:58   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

LaraLight super da si se javila. Ti verjamem, da se komaj premikaš, ker že jaz komaj prenašam enojno težo naokrog kaj šele dvojno. Mi pa je rekla sestrična, ki je nosila dvojčka da je imela manjši trebuh od mene user posted image .
Ja bikeci pa znajo bit zelo trmasti. Sem se pa tudi jaz dogovorila z mojo miško, da ima najemno pogodbo do 16.5. Potem pa ji prekinem, sem pa dodala aneks da se pogodba prej prekine če ima podnajemnica kakšne XXL dimenzije.

user posted image user posted image  o, si dobra!user posted image user posted image  

Ajsi, pozdravček tebi in malemu bikcu!user posted image
Blue očke in vsem ostalim hvala enako za uspešno nosečnost!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 840
31.3.2009 18:14:42   
Dudica1
ma se mi neki ne da prav pisat...

modrooka...
kdaj boš kej na msn-ju da mi daš še ta pokvarjene smeškote....user posted image

zoja10 ...super za 3D ...upam da ga vidite...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
31.3.2009 18:16:34   
Anonimen
si lenauser posted image user posted image user posted image jz sem tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
31.3.2009 18:30:15   
Dudica1
tanja super za dopust...zdaj pa boš kej več čvekala lahko z nami a ne...user posted image

no jaz gledam vmes film prvi jok...mi je všeč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
31.3.2009 18:31:41   
pokica_
BarbyD....naj uspe zunanji obrat, da res neboš zaman v P. user posted image
Tanja_ ti si pa zdaj le privošči uživanje!
Cveki, se dolgočasiš? user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
31.3.2009 18:39:31   
Dudica1
aja bankrot je kr prisoten ...no pa ne še v tej meri da ne bi še kaj kupla za user posted image ...drugač da pa tud pri nas mal mami za kakšno stvar...user posted image ...tako da kr bo za zdržat...

pokica tud jaz še rabim stojalo za banjico...samo denarja od paketa še ni nevem a čakajo da rodim prej al kaj...user posted image
aja crocse mam pa jaz ene doma pa bom vseeno si kupila kakšne druge copatke...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 845
31.3.2009 18:40:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

BarbyD....naj uspe zunanji obrat, da res neboš zaman v P. user posted image
Tanja_ ti si pa zdaj le privošči uživanje!
Cveki, se dolgočasiš? user posted image

ja pokica rada bi čvekala pa ste vse nekam šleuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
31.3.2009 18:43:04   
Dudica1
pa sej smo tuki...pa povej kaj a ne...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
31.3.2009 18:50:13   
Anonimen
no kaj bi rade vedleuser posted image user posted image

zdejle sem mela mir pred sinkom k gleda risenke in se se šla stuširatuser posted image

zdej si pa večerjo delava regrat z jajčki, sam brez soliuser posted image
saj to lahko a neuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 848
31.3.2009 18:53:38   
Dudica1
jaz bom pa zdaj šla pod tuš...za večerjo pa bo rižev narastek...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 849
31.3.2009 19:14:39   
Anonimen
nč punce jz grem, se pišemo jutruser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?