Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 14:22:00
|
|
|
|
petra a
|
mi smo obsedeni s čokolado, razen z omejitvami kot so: čokoladni puding, pa čokoladni sladoled, povečini tud čokoladna torta (čeprav meni je z banano in smetano njami)...pol se pa že počasi nehajo omejitve
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 14:23:40
|
|
|
|
petra a
|
tašča ma en dober recept-temen biskvit, pa zdrob čez pa polit s čokolado in potresen z kokosom, kok je to dobr, naša ta mala čist ven pade če to vid
< Sporočilo je popravil petra a -- 31.3.2009 14:24:15 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 14:23:46
|
|
|
|
Dudica1
|
ma važno da je sladko kot tejle naši zajčki
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 14:25:26
|
|
|
|
petra a
|
mene pa že mal skrbi velka noč, spet bo tok vsega preveč, da mi je že zdej slabo...razen če misliš tista ta druzga zajčka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 14:30:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a mene pa že mal skrbi velka noč, spet bo tok vsega preveč, da mi je že zdej slabo...razen če misliš tista ta druzga zajčka hmmm...o tem bi se dal pogovarjat ja...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 14:34:38
|
|
|
|
majuška10
|
hello majčice! Danes sem imela pregled, z bebico vse ok, je že pripravljen na štart z glavco navzdol. Ima že 2600g in G. mi je rekla naj še 14 dni zdržim (naj ga le notri tiščim), pol pa tudi če se že rodi. Jst sicer upam da bo vsaj še mesec dni noter ostal. Rekla mi je da po njenih ocenah bi znal že konc aprila ven pokukati. Bomo videli. Aja pa maternični vrat se mi je že skrajšal. Vzela mi je še bris za preiskavo streptokoka in to je to. Drgač pa imam nasl. pregled čez 3 tedne, to je 21.aprila, (ali 6 tednov po porodu - če me kej prej preseneti) gor sem šla še +2kg (skupaj 8kg) to je to. Punce, počasi se mormo začet pripravljat na akcijo. lepo se mejte, ne utegnem vas sproti brat, take čvekulje ste!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 14:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
majuška bravo za pregled
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 14:42:17
|
|
|
|
petra a
|
majuška-to ti je tko rekla, če bi slučajno rodila prej in se ne bosta več videli...vsaka porodnica ima obvezen G pregled 6 tednov po porodu, tko da naj te ne skrbi, običaen postopek, rutina
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 14:52:53
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a tašča ma en dober recept-temen biskvit, pa zdrob čez pa polit s čokolado in potresen z kokosom, kok je to dobr, naša ta mala čist ven pade če to vid Dj zrihtaj recept, jaz bi to tud poskusla! Zdaj, dokler smo še lahko izkoristimo te napade po sladkorju, pol po porodu bo treba pa mal hujšat . Jaz sem si včeraj zvečer ob 21h šla mazat sveže pečen kruh(sem spekla ogromnega PZ) z margarino in marmelado, pa zravn sadni jogurt, pa me je že moj čukasto gledal in rekel, da upa da mi zdaj proti koncu nebo to prišlo v navado! Pa sem mu rekla, naj on proba bit , je pa kr utihnil . Js pa delam slivove cmoke!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 14:54:52
|
|
|
|
Leela
|
recepti, če imate kakšne fine recepte za velko noč jih kar napišite prosim, petra a tudi od tvoje tašče prosim. katmat to kar ti je tvoj ljubi naredil je pa že skoraj preveč , nas znajo včasih ti deci presenetit. Res lepo. oliva- rota virus grrr, upam da ne dobite. Bom pa dala dojenčka cepit proti tej nadlogi, ko bo seveda čas. buterffly najboljše za spati so take dolge blazine, ki si jih daš med noge in malo še trebuh spodkajlaš. Zdaj imajo akcijo v BC teraline blazine za dojenje, ki so tudi za spanje super (znižane iz 40 na 30€). lake meni se zdijo ti porodni načrti taka ameriška pogruntavščina. Je pa dve strani absolutno preveč, katera babica bo pa to brala. Jaz bom napisala po točkah (bom imela CR: 1.tramal, 2. še kaj močnejšga, 3. lekadol ... ) cveka jaz na tem oddelku še nisem bila, saj če bo treba te bodo tam oblekli. vzemi s sabo copate, kaj za brat, pa kakšno spodnje perilo. To bi jaz vzela. lananai angelcare sem jaz kupila, ko je bila akcija na BC in je bil znižan za 30€. Mislim, da je pokica na sončku kupila neko drugo firmo. Pokica a je vredu? Jaz sem se zdajle vrnila iz nakupovalnega izleta. Kupila sem samo osnovne stvari: modrc, za nego, blazince za dojenje, aspirator... A ima še kdo občutek, da bo bankrotiral?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 15:12:00
|
|
|
|
KatMat
|
bravo majuska za pregled!!! pa modrookica hvala za zajcka!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 15:16:41
|
|
|
|
lake
|
Jst bi tud tele zajčke pojedla, mmmmmm. Obadva. Pol pa še tistmu tavelkmu prste oblizlna . Jst bom pa čez vikend pekla, ker morm neki za r.d. narest, in sicer čokoladne in bananine maffine, pa čez polila čez ene belo čokolado, čez ene pa črno čokolado, tko da bojo mel kapice. Pa najbrž tiramisu zraven, za glavno jed bo pa mami poskrbela, tko da si bova mal razdelile. Zdej me ful razvaja Bankrotirala zaenkrat še ne bom, ker sva bolj mal zapravla, ker kr nosjo. Morm pa še mal taščo izkoristit, ker še ni nč kupla . Jo bom zvlekla v Baby center po kozmetiko, pa flaške, pa to k mi še manjka, pol mam pa pomoje vse. Kar pa manjka, bomo pa itak šele pol vedl.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 15:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
leela: sej verjeten druzga ne rabim kot kakšne spodnjice pa dnevne vložke ker mam ful močen bel tok, pa copate, sam pomoje jih tam tud dobiš za brat pa si bom že tam zrihtala al bom pa sam spala k ta ura k bom mogla že ob pol šestih vstat da bova sinka v vrtec peljala pol pa direkt v LJ. ker mi je rekla da moram bit točno ob pol osmih tam skoraj raje mal prej no kar se tiče bankrota, jz sem že
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 15:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
lake: tale tvoja tašča je pa fajn, moja mi ne bi častla za pa tud pustila ji ne bi k ma slabš penzion k jz bolniško
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 15:26:32
|
|
|
|
KatMat
|
heheh bankrot...jap...sem tud tam nekje... lake....fajn se boste razvajal...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 15:34:44
|
|
|
|
zoja10
|
njami je blo fino kosilo.... sam tok da vam povem sem se naročila na 3d... je reku da če ne bo nč videt da bo zastonj če ne pa kao da plačaš... bomo vidli kako bo...sej tko al tko jaz ne plačam. angelcare sm jaz kupla na bolhi z druge roke za 50 eur osnovni model...zdej bom pa angelsound prodala (sm ga tud s druge roke kupla) pa se mal skompenzira :D men je tudi tašča zadnjič zgatila 200 eur u smislu 'morm tud jaz neki dat' pa sm si svoje mislila in lepo pospravla v žep...ker ni blo lih iz srca.. drgač pa mam jaz srečo, voziček in drago šaro je vse brat častu zdej bo še 3d zgleda za moje svinjsko drage zobe(plombe) je mami častila...sej to je najbrž sam pri prvemu otročku, no pa še študentka sm revca en sladoledek mi najbrž ne bo škodu a? hi hi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 15:38:17
|
|
|
|
lake
|
Tašča se je ponudla da kup lupinico, ampak ker sva jo dobila, jo lahko izkoristm za kej druzga . Sej čez mojo taščo se nimam kej prtožt. Njej prvi vnuk, in je tok navdušena, da samo o tem govori kako ga bo sabo na morje vzela, in kako ga bo pazla. Upam da si pol ne bo premislna.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 15:40:51
|
|
|
|
AKP
|
Cveka, jaz sem imela dnevni sprejem pri AC. Sem kar v svojih oblačilih ležala na postelji. Copate nisem potrebovala. Tako so prakticirali v MB, kako pa je v Lj pa ne bi vedela.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 15:40:54
|
|
|
|
zoja10
|
aja vanilla ....tudi mene taki občutki zadnje čase.... zgleda da smo bolj redke ... strah pred neznanim jaz temu pravim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 15:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tašča se je ponudla da kup lupinico, ampak ker sva jo dobila, jo lahko izkoristm za kej druzga . Sej čez mojo taščo se nimam kej prtožt. Njej prvi vnuk, in je tok navdušena, da samo o tem govori kako ga bo sabo na morje vzela, in kako ga bo pazla. Upam da si pol ne bo premislna. sej moja tašča je tud zlata vredna, mi vedno pomirka sinka, in tud na morje je rekla da ga bo vzela sam če ne bo imel napadal k pol ne ve kaj narest jz ji pa ne pustim kupovat stvari ker ma ona še hčer za pedenat in naj njej da čeprav je una stara 22 let
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 15:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Cveka, jaz sem imela dnevni sprejem pri AC. Sem kar v svojih oblačilih ležala na postelji. Copate nisem potrebovala. Tako so prakticirali v MB, kako pa je v Lj pa ne bi vedela. pa si bla sam dopoldne not ja sej verjeten bo tud tle tako bom vidla 9.4 za vsak slučaj pa bom vzela s sabo ene spodnice pa copate
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 16:01:48
|
|
|
|
lake
|
Cveka: Kakšnega napada?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 16:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Cveka: Kakšnega napada? laringitične napade sam zdej je že od decembra mir tako da držimo da bo še tri mesece pol smo pa na konju, ker naj bi to bilo konec ker je bolj vlažno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 16:11:02
|
|
|
|
lake
|
Ponavadi morje pomaga, oz. klima na morju. Tale vreme je najhujši za take zadeve, neka vlaga, pa dež... Upam da se bo porihtal.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?