|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
31.3.2009 14:22:00   
petra a
mi smo obsedeni s čokolado, razen z omejitvami kot so: čokoladni puding, pa čokoladni sladoled, povečini tud čokoladna torta (čeprav meni je z banano in smetano njami)...pol se pa že počasi nehajo omejitveuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 801
31.3.2009 14:23:40   
petra a
tašča ma en dober recept-temen biskvit, pa zdrob čez pa polit s čokolado in potresen z kokosom, kok je to dobr, naša ta mala čist ven pade če to viduser posted image

< Sporočilo je popravil petra a -- 31.3.2009 14:24:15 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
31.3.2009 14:23:46   
Dudica1
ma važno da je sladko kot tejle naši zajčki  

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 803
31.3.2009 14:25:26   
petra a
mene pa že mal skrbi velka noč, spet bo tok vsega preveč, da mi je že zdej slabo...razen če misliš tista ta druzga zajčkauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 804
31.3.2009 14:30:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

mene pa že mal skrbi velka noč, spet bo tok vsega preveč, da mi je že zdej slabo...razen če misliš tista ta druzga zajčkauser posted image

hmmm...o tem bi se dal pogovarjat ja...user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 805
31.3.2009 14:34:38   
majuška10
hello majčice!
Danes sem imela pregled, z bebico vse ok, je že pripravljen na štart z glavco navzdol. Ima že 2600g in G. mi je rekla naj še 14 dni zdržim (naj ga le notri tiščim), pol pa tudi če se že rodi. Jst sicer upam da bo vsaj še mesec dni noter ostal. Rekla mi je da po njenih ocenah bi znal že konc aprila ven pokukati. Bomo videli. Aja pa maternični vrat se mi je že skrajšal. Vzela mi je še bris za preiskavo streptokoka in to je to.
Drgač pa imam nasl. pregled čez 3 tedne, to je 21.aprila,  (ali 6 tednov po poroduuser posted image - če me kej prej preseneti) gor sem šla še +2kg (skupaj 8kg)
to je to.
Punce, počasi se mormo začet pripravljat na akcijo.
lepo se mejte, ne utegnem vas  sproti brat, take čvekulje ste!!!user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 806
31.3.2009 14:41:19   
Anonimen
majuška bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
31.3.2009 14:42:17   
petra a
majuška-to ti je tko rekla, če bi slučajno rodila prej in se ne bosta več videli...vsaka porodnica ima obvezen G pregled 6 tednov po porodu, tko da naj te ne skrbi, običaen postopek, rutina

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 808
31.3.2009 14:52:53   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

tašča ma en dober recept-temen biskvit, pa zdrob čez pa polit s čokolado in potresen z kokosom, kok je to dobr, naša ta mala čist ven pade če to viduser posted image

Dj zrihtaj recept, jaz bi to tud poskusla! user posted image  Zdaj, dokler smo še user posted image lahko izkoristimo te napade po sladkorju, pol po porodu bo treba pa mal hujšat user posted image .
Jaz sem si včeraj zvečer ob 21h šla mazat sveže pečen kruh(sem spekla ogromnega PZ) z margarino in marmelado, pa zravn sadni jogurt, pa me je že moj čukasto gledal in rekel, da upa da mi zdaj proti koncu nebo to prišlo v navado! user posted image user posted image  Pa sem mu rekla, naj on proba bit user posted image , je pa kr utihniluser posted image .

Js pa delam slivove cmoke! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 809
31.3.2009 14:54:52   
Leela
recepti, če imate kakšne fine recepte za velko noč jih kar napišite prosim, petra a tudi od tvoje tašče prosim.

katmat to kar ti je tvoj ljubi naredil je pa že skoraj preveč user posted image , nas znajo včasih ti deci presenetit. Res lepo.
oliva- rota virus grrr, upam da ne dobite. Bom pa dala dojenčka cepit proti tej nadlogi, ko bo seveda čas.
buterffly najboljše za spati so take dolge blazine, ki si jih daš med noge in malo še trebuh spodkajlaš. Zdaj imajo akcijo v BC teraline blazine za dojenje, ki so tudi za spanje super (znižane iz 40 na 30€).
lake meni se zdijo ti porodni načrti taka ameriška pogruntavščina. Je pa dve strani absolutno preveč, katera babica bo pa to brala. Jaz bom napisala po točkah (bom imela CR: 1.tramal, 2. še kaj močnejšga, 3. lekadol ...user posted image
cveka jaz na tem oddelku še nisem bila, saj če bo treba te bodo tam oblekli. vzemi s sabo copate, kaj za brat, pa kakšno spodnje perilo. To bi jaz vzela.
lananai angelcare sem jaz kupila, ko je bila akcija na BC in je bil znižan za 30€. Mislim, da je pokica na sončku kupila neko drugo firmo. Pokica a je vredu?

Jaz sem se zdajle vrnila iz nakupovalnega izleta. Kupila sem samo osnovne stvari: modrc, za nego, blazince za dojenje, aspirator... A ima še kdo občutek, da bo bankrotiral?user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 810
31.3.2009 15:12:00   
KatMat
bravo majuska za pregled!!!

pa modrookica hvala za zajcka!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 811
31.3.2009 15:16:41   
lake
Jst bi tud tele zajčke pojedla, mmmmmm. Obadva. Pol pa še tistmu tavelkmu prste oblizlna user posted image . Jst bom pa čez vikend pekla, ker morm neki za r.d. narest, in sicer čokoladne in bananine maffine, pa čez polila čez ene belo čokolado, čez ene pa črno čokolado, tko da bojo mel kapice. Pa najbrž tiramisu zraven, za glavno jed bo pa mami poskrbela, tko da si bova mal razdelile. Zdej me ful razvaja

Bankrotirala zaenkrat še ne bom, ker sva bolj mal zapravla, ker kr nosjo. Morm pa še mal taščo izkoristit, ker še ni nč kupla user posted image . Jo bom zvlekla v  Baby center po kozmetiko, pa flaške, pa to k mi še manjka, pol mam pa pomoje vse. Kar pa manjka, bomo pa itak šele pol vedl.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 812
31.3.2009 15:22:24   
Anonimen
leela: sej verjeten druzga ne rabim kot kakšne spodnjice pa dnevne vložke ker mam ful močen bel tok, pa copate, sam pomoje jih tam tud dobišuser posted image za brat pa si bom že tam zrihtala al bom pa sam spala k ta ura k bom mogla že ob pol šestih vstat da bova sinka v vrtec peljala pol pa direkt v LJ. ker mi je rekla da moram bit točno ob pol osmih tam skoraj raje mal prejuser posted image

no kar se tiče bankrota, jz sem žeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
31.3.2009 15:24:29   
Anonimen
lake: tale tvoja tašča je pa fajn, moja mi ne bi častla za user posted image pa tud pustila ji ne bi k ma slabš penzion k jz bolniškouser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
31.3.2009 15:26:32   
KatMat
heheh bankrot...jap...sem tud tam nekje...

lake....fajn se boste razvajal...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
31.3.2009 15:34:44   
zoja10
njami je blo fino kosilo....

sam tok da vam povem sem se naročila na 3d...user posted image je reku da če ne bo nč videt da bo zastonj če ne pa kao da plačaš... bomo vidli kako bo...sej tko al tko jaz ne plačam.

angelcare sm jaz kupla na bolhi z druge roke za 50 eur osnovni model...zdej bom pa angelsound prodala (sm ga tud s druge roke kupla) pa se mal skompenzira :D

men je tudi tašča zadnjič zgatila 200 eur u smislu 'morm tud jaz neki dat' pa sm si svoje mislila in lepo pospravla v žep...ker ni blo lih iz srca.. drgač pa mam jaz srečo, voziček in drago šaro je vse brat častu zdej bo še 3d zgleda user posted image za moje svinjsko drage zobe(plombe) je mami častila...sej to je najbrž sam pri prvemu otročku, no pa še študentka sm revca user posted image

en sladoledek mi najbrž ne bo škodu a? user posted image
hi hi

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 816
31.3.2009 15:38:17   
lake
Tašča se je ponudla da kup lupinico, ampak ker sva jo dobila, jo lahko izkoristm za kej druzga user posted image . Sej čez mojo taščo se nimam kej prtožt. Njej prvi vnuk, in je tok navdušena, da samo o tem govori kako ga bo sabo na morje vzela, in kako ga bo pazla. Upam da si pol ne bo premislna. 

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 817
31.3.2009 15:40:51   
AKP
Cveka, jaz sem imela dnevni sprejem pri AC. Sem kar v svojih oblačilih ležala na postelji. Copate nisem potrebovala. Tako so prakticirali v MB, kako pa je v Lj pa ne bi vedela.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 818
31.3.2009 15:40:54   
zoja10
aja vanilla ....tudi mene  taki občutki zadnje čase.... zgleda da smo bolj redke ...user posted image strah pred neznanim jaz temu pravim user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 819
31.3.2009 15:52:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tašča se je ponudla da kup lupinico, ampak ker sva jo dobila, jo lahko izkoristm za kej druzga user posted image . Sej čez mojo taščo se nimam kej prtožt. Njej prvi vnuk, in je tok navdušena, da samo o tem govori kako ga bo sabo na morje vzela, in kako ga bo pazla. Upam da si pol ne bo premislna. 

sej moja tašča je tud zlata vredna, mi vedno pomirka sinka, in tud na morje je rekla da ga bo vzela sam če ne bo imel napadal k pol ne ve kaj narestuser posted image jz ji pa ne pustim kupovat stvari ker ma ona še hčer za pedenat in naj njej da čeprav je una stara 22 letuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
31.3.2009 15:56:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Cveka, jaz sem imela dnevni sprejem pri AC. Sem kar v svojih oblačilih ležala na postelji. Copate nisem potrebovala. Tako so prakticirali v MB, kako pa je v Lj pa ne bi vedela.

pa si bla sam dopoldne notuser posted image ja sej verjeten bo tud tle takouser posted image bom vidla 9.4user posted image za vsak slučaj pa bom vzela s sabo ene spodnice pa copateuser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
31.3.2009 16:01:48   
lake
Cveka: Kakšnega napada? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
31.3.2009 16:07:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Cveka: Kakšnega napada? 

laringitične napade sam zdej je že od decembra mir tako da držimo da bo še tri mesece pol smo pa na konju, ker naj bi to bilo konec ker je bolj vlažno user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
31.3.2009 16:11:02   
lake
Ponavadi morje pomaga, oz. klima na morju. Tale vreme je najhujši za take zadeve, neka vlaga, pa dež... Upam da se bo porihtal. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 824
31.3.2009 16:17:28   
KatMat
http://www.mojnet-si.net/Igre/iqtest-dk.html

tlele mate da se sprobate...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?