Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:58:51
|
|
|
|
petrazg
|
Najprej hvala vsem za pestke... so pomagale, da se stvar ni še bolj razvila. Flaska - ja, meni je tudi rekel, da sem lahko do konca odprta 2 cm, pa ne bo nič in bo na koncu še zamujal. No, zamujat mu glih ni treba, na maj pa le neaj počaka... KatMat kako si praznovala včeraj? Sem si vas g včeraj res želela videt, ampak ta moj lumpek nagaja in postavlja stvari na glavo... Upam, da še organizirate kakšen zmenek v aprilu, da vas vidim nosečkice... No, punčice pridne bodite, pobožajte svoje bušije...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 11:59:13
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat najlepsi roj dan do sedaj...pa sam je naredu cestitko... pa ful posreceno posvetilo not napisu...ga morm prepisat!! naj ti to leto v spominu ostane,z mislijo na najino tio in name. to leto bo najlepse zame, zaradi tie in mame.... Joj, kolk lepo! Nas pa res ni težko razveselit, naj fantje trdijo karkoli!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:01:12
|
|
|
|
KatMat
|
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.starboo.com/hot/funnypictureformyspaceonehundredsix.jpg&imgrefurl=http://www.myspace.com/brokenmisterman&usg=__eM8OzSW3tc2GJUq-LRRDgUnFcmY=&h=366&w=425&sz=28&hl=sl&start=45&tbnid=ZVdr4QjETOFLkM:&tbnh=109&tbnw=126&prev=/images%3Fq%3Dsexy%2Bboys%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26start%3D36][/link]
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:01:12
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: KatMat najlepsi roj dan do sedaj...pa sam je naredu cestitko... pa ful posreceno posvetilo not napisu...ga morm prepisat!! naj ti to leto v spominu ostane,z mislijo na najino tio in name. to leto bo najlepse zame, zaradi tie in mame.... Joj, kolk lepo! Nas pa res ni težko razveselit, naj fantje trdijo karkoli! iiii.... sam se je pa res potrudil... Vse pohvale očkotu!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:01:42
|
|
|
|
Masi
|
KatMat pomoje majo mal premal placa k jih krogci mal stisnejo pa si hočjo z brcami plac narest. Tko jest mislm, ker je blo pri sinu tut takrat največ kravala v trebuhu. Dons vem, da ko ležim na boku in če ma Mia slučajno na tisti strani nogice na katero se uležem, me tok zbrca da se moram obrnt na drug bok. Pol da pa mir in zaspi. A ni fino k že tko po malem komunicirajo z nami . Men je tut fino ko recimo izboči nogico in jo na tistem mestu pobožam, jo hitro umakne, pa spet čez par sekund porine ven in čaka. Kot da se mal pogovarja. Majo že kar karakterčke teli mini človečki
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:02:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: KatMat najlepsi roj dan do sedaj...pa sam je naredu cestitko... pa ful posreceno posvetilo not napisu...ga morm prepisat!! naj ti to leto v spominu ostane,z mislijo na najino tio in name. to leto bo najlepse zame, zaradi tie in mame.... Joj, kolk lepo! Nas pa res ni težko razveselit, naj fantje trdijo karkoli! se strinjam...sam spravt se morjo..pa se taka malenkost naredi cudeze
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:03:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masi KatMat pomoje majo mal premal placa k jih krogci mal stisnejo pa si hočjo z brcami plac narest. Tko jest mislm, ker je blo pri sinu tut takrat največ kravala v trebuhu. Dons vem, da ko ležim na boku in če ma Mia slučajno na tisti strani nogice na katero se uležem, me tok zbrca da se moram obrnt na drug bok. Pol da pa mir in zaspi. A ni fino k že tko po malem komunicirajo z nami . Men je tut fino ko recimo izboči nogico in jo na tistem mestu pobožam, jo hitro umakne, pa spet čez par sekund porine ven in čaka. Kot da se mal pogovarja. Majo že kar karakterčke teli mini človečki medve se tud ze tko hecave
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:04:33
|
|
|
|
KatMat
|
petra manjkala si...pa drugic
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:07:59
|
|
|
|
KatMat
|
ja kaj pa dela nasa modrookica...dej no prlep nam se kaksnga cokoladnega zajcka¨!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:08:06
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest bom pa dons kalorijsko bombo (k ze tttoooookkkk casa nisem nic kej redilnega pojedla ) danes bo vse v olju pomfri pa pohan mesek pa pesa Jaz sem pa prebrala, da bote danes mel kolonjsko bombo...pa tuhtam, kaj je to....ko preberem, da bo vse v olju, grem še 1x brat in pol šele vidim da piše KALORIJSKA bomba . Kavo pijem, pa še kr se nisem predramila . KatMat,....tvoj se je pa tako cotkano potrudo zate z tole prelepo čestitko, da so mi kr solze stopile v očke ! Masi, pol je vaša ista kot naš . Edino na levem boku smem ležat zarad ledvice,...pol pa zmeraj ko se vležem, začne z tačkami brcat, da se morm obrnit na hrbet, ...pa spet pojenja,...grem spet na levi bok...in se spet obračam...sem ko na ražnju . So pametna že tale micena bitjeca, res!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:09:28
|
|
|
|
gala
|
Grem raje nazaj za knjige, drugače mi bo spet cel dan brez učenja stekel mimo. Punce, lepo se imejte pa pazite nase in na svoje malčke!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:09:58
|
|
|
|
Masi
|
Blueeyes sej tole s plodovnico je itak višja matematika. Lahko da ti uhaja po malem ko greš lulat, pa recimo ne veš tega. Rada se izteka tudi ko se tuširaš. tko da res ne moremo vsega vedet. Bodi vesela da je g to opazla in te bo zdej malo bolj kontrolirala. To ni nič strašnega. Če si jo zadnjič mela malo to ne pomeni da boš kmal brez. Če pa pride do tega da jo bo res zmankovalo pa ti itak ne čakajo s porodom. Če boš redno na kontrolah sploh ni panike ker boš na tekočem. Pri enih sploh niso pozorni na plodovnico glede na to da ni več uz od morf dalje. Pol je pa na konc bebika čist na suhem pa se mudi rodit. Smo mel že v družbi tak primer da se je pred porodom ugotovilo da plodovnice skoraj ni več. Na srečo je blo vse okej. Sej važn je tudi da čutiš brcike. To pomeni da se še dobro počuti.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:14:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: gala Grem raje nazaj za knjige, drugače mi bo spet cel dan brez učenja stekel mimo. Punce, lepo se imejte pa pazite nase in na svoje malčke! pridno se uci!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:18:51
|
|
|
|
Masi
|
grem mal počivat. Me je zdele tok uščipnl pri desnem jajčniku da sm kar zvezde vidla. Pomoje od sedenja tuki. Sm rabla par sekund da sm sploh lohk nogo premaknla. Je bolš da se mal uležem. Lepo bodte pa se tipkamo mal kasnej
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:20:27
|
|
|
|
KatMat
|
papa masi!!! kje pa ste ostale???kaj ze kuhate??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:23:33
|
|
|
|
Dudica1
|
tud jaz grem mal počivat dikler sm še sama se slišmo kasnej...pa-pa
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:25:26
|
|
|
|
maja1488
|
KatMat - je baje kr konkreten otroček ja, je bla pava tudi velika. Sem pa v 34 tednu in me čaka samo še 1 pregled
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:27:31
|
|
|
|
KatMat
|
pa kako v 34 ce sem jaz v 33!!!pa taka razlika??!?!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:29:41
|
|
|
|
petra a
|
jaz sem lihkar skuhala zrezke v omaki, popoldne samo še kruhove cmoke naredim in solato...a se kera spomne za tist recept od včeraj??? na keri strani je,za spečt biskvit z pudingom????? men ni pa nič rekel glede brisa, vedno mi sam to ponavja da se ga dela na 3 leta že nekaj let, pa vsak pregled že nekaj let plačujem, tko da...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:30:42
|
|
|
|
petra a
|
katmat-ja tvoj je pa res romantik, pohvalno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:40:07
|
|
|
|
maja1488
|
KatMat, pojma nimam. Moj je take velke sorte očitno. Sej tudi vprašanje kolko natančno to izmerijo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:41:01
|
|
|
|
buterffly
|
Danes sem bila na pregledu in je vse ok. Tega sem najbolj vesela. Berem, da ste vse full neki pridne. Men se pa nič ne da, ne vem al me daje premik ure al pa je krivo to, da že nekaj časa ponoči ne spim kot je treba. Ima katera kak recept, nasvet. Namreč ne najdem položaja, ki bi mi ustrezal, me vedno nekje nakaj boli al pa tišči.... Zdej grem pa diplomo pisat. Uživejte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:43:47
|
|
|
|
lake
|
Nisi edina, jst tud po dve uri ponoč nenajdem položaja, na boku nori, na hrbtu me pa križ boli, tko da se premetavam, dokler ne omagam. Sm zdele glih brala revijo mama, o porodnem načrtu. A ga misl kera pisat. Jst sm mislna samo želje napisat, kaj želim in kaj ne, tuki pa piše kot da bi mogle skor dve strani tega napisat. Komu se pa da.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:47:37
|
|
|
|
KatMat
|
jaz ga bom zrecitirala ko bom v p prsla!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 31.3.2009 12:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo mene mi neki net nagaja, no ja zdejle sem mela pa očija na obisku mi je prnesu ful regrada, njami tako da bo danes regrat, pa jutr tud no mi ni še nobena odgovorila na vprašanje: A JE BLA KERA V lj.p. V DNEVNI AMBULANTI V 4 NASTROPJU, nujno rabm vedit, če moram met kaj samo, glede oblačil, čene bom mogla glih dol poklicat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?