Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 15:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh...kosilo...jaz nič več ne kuham...Je moj zamenjal službo inaima take nemogoče ure, potem pa lepo gre na bolj konkretno malico, jaz pa tudi jem v službi. No, kako bom zdaj, ko sem doma, nimam pojma...ta ritem se nam obrača v ta glupi ameriški sistem, ko so vsi doma šele zvečer in potem fino papcajo poooozno kosilo ob 6 ali sedmih. Točno to, kar sem rekla, da nikol nočem delat. In da zahtevam skupna družinska kosila. Jaoooo...reality check!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 15:40:34
|
|
|
|
Dudica1
|
vsem čestitke za preglede...da je vse ok... sm se pa tok najedla...da komaj diham...smo mel čufte v omaki in pire krompir...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:10:12
|
|
|
|
Dudica1
|
tortkarice...a se še niste načvekale...nam je tud mal dolgčas... ...
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 30.3.2009 16:11:03 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
sej zdej bi pa mogle pridit že domov, te naše tortarce
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:20:23
|
|
|
|
KatMat
|
hello!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:25:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat hello!!! oooo...kako je bilo...hitr kakšne slikce gor... a si vredu praznovala?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:26:09
|
|
|
|
zoja10
|
ojla baburce KatMat vse naj naj naj....upam da je bla dobra tortica jaz sem po vremenu, no sej zdej je pr nas že sonček... sam vseen kr neki počivam... jaz mam pa jutri zjutri pregled in UZ sem pa danes čist prestrašena...me skrbi če je vse kul... najbolj se bojim da bi me poslala not ...no sej to se bojimo vse.. upam na najboljš, pa tud na to da vaga ne bi delala čestitke vsem za dobro opravljene preglede.... opažam da nam gre fajn...noge skup tiščat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:40:49
|
|
|
|
KatMat
|
zivjo punce!!!mal je trajal sem mogla velik prebrat skoda da vas ni bilo na tortici v btc-ju za vse tiste k niste bile evo eno tortico.HVALA ZA LEPE ZELJE VSEM SKUPAJ ni nas bilo velik ampak smo se posteno nasmejale...smo pa smotane,ker sem imela seboj fotkic pa sem pozabla kaksno slikco narest... vidim da ene uzivajo v toplicah za ene drzimo pesti da lulajo ponoc ene pa gledajo lepi planinski svet pa upajo da kaksen taksen smucar mem prsmuca!!!
< Sporočilo je popravil KatMat -- 30.3.2009 16:41:53 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:44:11
|
|
|
|
ttmmbb
|
Živjo vsem majčicam, se prvič oglašam in upam, da me boste sprejele v vašem čveku. Tolk ste čvekale, da so vas morali kar na 4 dele dat. Uspešno in zelo zanimivo. Mi je zelo žal, da se vam nisem že prej pridružila. Prebrala sem le 3 strani in obljubim, da bom šla še dlje, da vas spoznam. No, naš malček naj bi na svet prišel 13. maja, taki so vsaj izračuni. Proti večeru pa vas bom šla prebrat. lp
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb Živjo vsem majčicam, se prvič oglašam in upam, da me boste sprejele v vašem čveku. Tolk ste čvekale, da so vas morali kar na 4 dele dat. Uspešno in zelo zanimivo. Mi je zelo žal, da se vam nisem že prej pridružila. Prebrala sem le 3 strani in obljubim, da bom šla še dlje, da vas spoznam. No, naš malček naj bi na svet prišel 13. maja, taki so vsaj izračuni. Proti večeru pa vas bom šla prebrat. lp ja super dobrodošla, več kot nas je bolje bo, boš povedala vse o sebi pa seznamčke mal poglej pa daj mal podatkov, če pa kaj ne veš pa upraš
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:49:55
|
|
|
|
KatMat
|
dobrodosla med nami ttmmbb!!! !povej nam se kaksen podatek vec kot so kaksna mera trebuscka,roj. dan,datum naslednjega pregleda,spol(ce ze vesta zanj) ,kje nameravas rodit...itd...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:50:53
|
|
|
|
KatMat
|
ja cveki...si manjkala danes...smo ga cvekale 300/h
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:52:18
|
|
|
|
KatMat
|
dudi...sem slisala da se danes ne pocutis najbolj...upam da se ti pocutje izboljsa...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:53:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja cveki...si manjkala danes...smo ga cvekale 300/h sem čakala v P. na pregled od 10:20 - frej sem bla pa ob 13:30 sem čakala ful dolg na CTG, pol sem mela pa še pregled no naslednji je 9.4. in bom cel dan dol k moram it v dnevno ambulanto
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 16:59:58
|
|
|
|
KatMat
|
ja skoda
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 17:05:40
|
|
|
|
KatMat
|
mi je pa danes bratec najlepse darilo dal saj sem postala danes prvic prava tetica!!!dobil je hcerkico Aleso 2800 g...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 17:07:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mi je pa danes bratec najlepse darilo dal saj sem postala danes prvic prava tetica!!!dobil je hcerkico Aleso 2800 g... a ti si bla v dnevni ambulanti?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 17:08:04
|
|
|
|
KatMat
|
modrookica!!!spet se nismo nic slikale!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 17:08:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mi je pa danes bratec najlepse darilo dal saj sem postala danes prvic prava tetica!!!dobil je hcerkico Aleso 2800 g... a ti si bla v dnevni ambulanti? a na pregledu??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 17:09:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz pa imam v ponedeljek ctg...bom pa ...ja skor 37t kako to da si ti že tok daleč??? jz sem dons noseča točno 35t 1/7... sem bla pa na pregledu... nič obetavnega... sem se zelo razveselela ker mi prvič ni blo treba nič čakati, sem bla takoj na vrsti... sploh nikjer nobenga ni blo... očitno to vreme... pol pa pravi da buši mi lepo raste... da je baje vse ok, tud plodovnice je dovolj... pol mi pa v kartoteko napiše, da je premalo plodovnice pa rekla je da nej full pijem - več k pijem že ne morm, ker že tko stankam vsaj cca 4 l tekočine na dan... pol reče da če bo kdaj kej manj aktivna da naj.... in pol utihne... prav nč, kr prid v četrtek 2.4. ponovno na UZ???? ne kapiram kaj je narobe... v četrtek se bom bolj pripavla, pa jo bom kr mal napadla da mi pove kaj se dogaja... dudica kako je original naslov tega filma prvi jok?? a to prhaja v kino al kaj.. kdo kej igra kozmetika zaenkrat sem začela kupovati od welede... pa bepanthen ttmmbb juhej, dobrodošla... še kr nismo končale seznama... očitno bolj k gremo h koncu, več se jih javlja drgač mi je blo pa dons cool.. prišle smo vse s seznama razen dudice k ma virozico... navalile na tortice... fotkiča pa res nobena ni mela sabo... katmat še enkrat vse najboljše... lepo praznuj... pa čestitke bratu in tebi tetica seveda
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 17:12:53
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz pa imam v ponedeljek ctg...bom pa ...ja skor 37t kako to da si ti že tok daleč??? jz sem dons noseča točno 35t 1/7... sem bla pa na pregledu... nič obetavnega... sem se zelo razveselela ker mi prvič ni blo treba nič čakati, sem bla takoj na vrsti... sploh nikjer nobenga ni blo... očitno to vreme... pol pa pravi da buši mi lepo raste... da je baje vse ok, tud plodovnice je dovolj... pol mi pa v kartoteko napiše, da je premalo plodovnice pa rekla je da nej full pijem - več k pijem že ne morm, ker že tko stankam vsaj cca 4 l tekočine na dan... pol reče da če bo kdaj kej manj aktivna da naj.... in pol utihne... prav nč, kr prid v četrtek 2.4. ponovno na UZ???? ne kapiram kaj je narobe... v četrtek se bom bolj pripavla, pa jo bom kr mal napadla da mi pove kaj se dogaja... to pa res niso vspodbudne besede!!!drzim pesti...ti jo pa le cim vec upras...jest sem skoz neki umes skakala u besedo pa mi je se vec povedala kolikor bi hotla zvedt...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 17:14:03
|
|
|
|
KatMat
|
ja ni mi jasn!!!kolk tednov ma maj?? jest sem 32 1/7 dudi pa skor 37!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 17:16:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sem bla pa na pregledu... nič obetavnega... sem se zelo razveselela ker mi prvič ni blo treba nič čakati, sem bla takoj na vrsti... sploh nikjer nobenga ni blo... očitno to vreme... pol pa pravi da buši mi lepo raste... da je baje vse ok, tud plodovnice je dovolj... pol mi pa v kartoteko napiše, da je premalo plodovnice pa rekla je da nej full pijem - več k pijem že ne morm, ker že tko stankam vsaj cca 4 l tekočine na dan... pol reče da če bo kdaj kej manj aktivna da naj.... in pol utihne... prav nč, kr prid v četrtek 2.4. ponovno na UZ???? ne kapiram kaj je narobe... v četrtek se bom bolj pripavla, pa jo bom kr mal napadla da mi pove kaj se dogaja... to pa res niso vspodbudne besede!!!drzim pesti...ti jo pa le cim vec upras...jest sem skoz neki umes skakala u besedo pa mi je se vec povedala kolikor bi hotla zvedt... jz sem bla najprej vsa happy, sem se prpravla da jo bom zasliševala če je vse ok, pol me je pa spet tok šokirala, da mi je kr zaprlo usta... in nisem nič izustila... samo bukovo sem gledala v ekran kako se gaja kobaca
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 17:17:48
|
|
|
|
KatMat
|
vsaj svojega soncka si videla...!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 30.3.2009 17:18:38
|
|
|
|
KatMat
|
a se je masi ze kej javla??
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?