|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
30.3.2009 15:33:24   
Anonimen
Uh...kosilo...jaz nič več ne kuham...Je moj zamenjal službo inaima take nemogoče ure, potem pa lepo gre na bolj konkretno malico, jaz pa tudi jem v službi. No, kako bom zdaj, ko sem doma, nimam pojma...ta ritem se nam obrača v ta glupi ameriški sistem, ko so vsi doma šele zvečer in potem fino papcajo poooozno kosilo ob 6 ali sedmih. Točno to, kar sem rekla, da nikol nočem delat. In da zahtevam skupna družinska kosila. Jaoooo...reality check!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
30.3.2009 15:40:34   
Dudica1
vsem čestitke za preglede...da je vse ok...user posted image

sm se pa tok najedla...da komaj diham...smo mel čufte v omaki in pire krompir...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
30.3.2009 16:10:12   
Dudica1
user posted image    tortkarice...a se še niste načvekale...nam je tud mal dolgčas...user posted image ...

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 30.3.2009 16:11:03 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 578
30.3.2009 16:19:21   
Anonimen
sej zdej bi pa mogle pridit že domov, te naše tortarce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
30.3.2009 16:20:23   
KatMat
hello!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
30.3.2009 16:25:21   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hello!!!

oooo...kako je bilo...hitr kakšne slikce gor...user posted image user posted image user posted image

a si vredu praznovala?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 581
30.3.2009 16:26:09   
zoja10
ojla baburce

KatMat vse naj naj naj....upam da je bla dobra tortica user posted image

jaz sem po vremenu, no sej zdej je pr  nas že sonček... sam vseen kr neki počivam...
jaz mam pa jutri zjutri pregled in UZuser posted image user posted image sem pa danes čist prestrašena...me skrbi če je vse kul...
najbolj se bojim da bi me poslala not ...no sej to se bojimo vse..user posted image upam na najboljš, pa tud na to da vaga ne bi delala user posted image

čestitke vsem za dobro opravljene preglede....
opažam da nam gre fajn...noge skup tiščat user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 582
30.3.2009 16:40:49   
KatMat
zivjo punce!!!mal je trajal sem mogla velik prebratuser posted image user posted image user posted image

skoda da vas ni bilo na tortici v btc-ju za vse tiste k niste bile evo eno tortico.HVALA ZA LEPE ZELJE VSEM SKUPAJ
user posted image

ni nas bilo velik ampak smo se posteno nasmejale...smo pa smotane,ker sem imela seboj fotkic pa sem pozabla kaksno slikco narest...user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim da ene uzivajo v toplicah user posted image user posted image user posted image  za ene drzimo pesti da lulajo ponocuser posted image  ene pa gledajo lepi planinski svet pa upajo da kaksen taksen smucar mem prsmuca!!!

< Sporočilo je popravil KatMat -- 30.3.2009 16:41:53 >

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.3.2009 16:44:11   
ttmmbb
Živjo vsem majčicam,

se prvič oglašam in upam, da me boste sprejele v vašem čveku. Tolk ste čvekale, da so vas morali kar na 4 dele dat. Uspešno in zelo zanimivo.
Mi je zelo žal, da se vam nisem že prej pridružila. Prebrala sem le 3 strani in obljubim, da bom šla še dlje, da vas spoznam.
No, naš malček user posted image naj bi na svet prišel 13. maja, taki so vsaj izračuni.
Proti večeru pa vas bom šla prebrat.
lp

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 584
30.3.2009 16:49:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb

Živjo vsem majčicam,

se prvič oglašam in upam, da me boste sprejele v vašem čveku. Tolk ste čvekale, da so vas morali kar na 4 dele dat. Uspešno in zelo zanimivo.
Mi je zelo žal, da se vam nisem že prej pridružila. Prebrala sem le 3 strani in obljubim, da bom šla še dlje, da vas spoznam.
No, naš malček user posted image naj bi na svet prišel 13. maja, taki so vsaj izračuni.
Proti večeru pa vas bom šla prebrat.
lp

ja superuser posted image user posted image user posted image dobrodošla,user posted image user posted image user posted image user posted image več kot nas je bolje bo, boš povedala vse o sebi pa seznamčke mal poglej pa daj mal podatkov, če pa kaj ne veš pa uprašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ttmmbb)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
30.3.2009 16:49:55   
KatMat
dobrodosla med nami ttmmbb!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !povej nam se kaksen podatek vec kot so kaksna mera trebuscka,roj. dan,datum naslednjega pregleda,spol(ce ze vesta zanj) ,kje nameravas rodit...itd...

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.3.2009 16:50:53   
KatMat
ja cveki...si manjkala danes...smo ga cvekale 300/h

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 587
30.3.2009 16:52:18   
KatMat
dudi...sem slisala da se danes ne pocutis najbolj...upam da se ti pocutje izboljsa...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 588
30.3.2009 16:53:55   
Anonimen

ja cveki...si manjkala danes...smo ga cvekale 300/h

sem čakala v P. na pregled od 10:20 - frej sem bla pa ob 13:30 sem čakala ful dolg na CTG, pol sem mela pa še pregleduser posted image no naslednji je 9.4. in bom cel dan dol k moram it v dnevno ambulantouser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
30.3.2009 16:59:58   
KatMat
ja skoda

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
30.3.2009 17:05:40   
KatMat
mi je pa danes bratec najlepse darilo dal saj sem postala danes prvic prava tetica!!!dobil je hcerkico Aleso 2800 g...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 591
30.3.2009 17:07:25   
Anonimen

mi je pa danes bratec najlepse darilo dal saj sem postala danes prvic prava tetica!!!dobil je hcerkico Aleso 2800 g...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti si bla v dnevni ambulanti?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
30.3.2009 17:08:04   
KatMat
modrookica!!!spet se nismo nic slikale!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 593
30.3.2009 17:08:35   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti si bla v dnevni ambulanti?

a na pregledu??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
30.3.2009 17:09:18   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz pa imam v ponedeljek ctg...bom pa ...ja skor 37t user posted image

kako to da si ti že tok daleč??? jz sem dons noseča točno 35t 1/7... user posted image

sem bla pa na pregledu... nič obetavnega... sem se zelo razveselela ker mi prvič ni blo treba nič čakati, sem bla takoj na vrsti... sploh nikjer nobenga ni blo... očitno to vreme... pol pa pravi da buši mi lepo raste... da je baje vse ok, tud plodovnice je dovolj... pol mi pa v kartoteko napiše, da je premalo plodovnice user posted image  user posted image  pa rekla je da nej full pijem - več k pijem že ne morm, ker že tko stankam vsaj cca 4 l tekočine na dan... pol reče da če bo user posted image  kdaj kej manj aktivna da naj.... in pol utihne... prav nč, kr prid v četrtek 2.4. ponovno na UZ???? ne kapiram kaj je narobe... v četrtek se bom bolj pripavla, pa jo bom kr mal napadla da mi pove kaj se dogaja...

dudica kako je original naslov tega filma prvi jok?? a to prhaja v kino al kaj.. kdo kej igra

kozmetika zaenkrat sem začela kupovati od welede... pa bepanthen

ttmmbb juhej, dobrodošla... še kr nismo končale seznama... očitno bolj k gremo h koncu, več se jih javlja user posted image  user posted image  user posted image

drgač mi je blo pa dons cool.. prišle smo vse s seznama razen dudice k ma virozico... navalile na tortice... fotkiča pa res nobena ni mela sabo...

katmat še enkrat vse najboljše... lepo praznuj... pa čestitke bratu in tebi tetica seveda

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 595
30.3.2009 17:12:53   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz pa imam v ponedeljek ctg...bom pa ...ja skor 37t user posted image

kako to da si ti že tok daleč??? jz sem dons noseča točno 35t 1/7... user posted image

sem bla pa na pregledu... nič obetavnega... sem se zelo razveselela ker mi prvič ni blo treba nič čakati, sem bla takoj na vrsti... sploh nikjer nobenga ni blo... očitno to vreme... pol pa pravi da buši mi lepo raste... da je baje vse ok, tud plodovnice je dovolj... pol mi pa v kartoteko napiše, da je premalo plodovnice user posted image  user posted image  pa rekla je da nej full pijem - več k pijem že ne morm, ker že tko stankam vsaj cca 4 l tekočine na dan... pol reče da če bo user posted image  kdaj kej manj aktivna da naj.... in pol utihne... prav nč, kr prid v četrtek 2.4. ponovno na UZ???? ne kapiram kaj je narobe... v četrtek se bom bolj pripavla, pa jo bom kr mal napadla da mi pove kaj se dogaja...

to pa res niso vspodbudne besede!!!drzim pesti...ti jo pa le cim vec upras...jest sem skoz neki umes skakala u besedo pa mi je se vec povedala kolikor bi hotla zvedt...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 596
30.3.2009 17:14:03   
KatMat
ja ni mi jasn!!!kolk tednov ma maj??   jest sem 32 1/7 dudi pa skor 37!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 597
30.3.2009 17:16:00   
Blueeyes

to pa res niso vspodbudne besede!!!drzim pesti...ti jo pa le cim vec upras...jest sem skoz neki umes skakala u besedo pa mi je se vec povedala kolikor bi hotla zvedt...

jz sem bla najprej vsa happy, sem se prpravla da jo bom zasliševala če je vse ok, pol me je pa spet tok šokirala, da mi je kr zaprlo usta... in nisem nič izustila... samo bukovo sem gledala v ekran kako se gaja kobaca

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 598
30.3.2009 17:17:48   
KatMat
vsaj svojega soncka si videla...!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 599
30.3.2009 17:18:38   
KatMat
a se je masi ze kej javla??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?