|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
30.3.2009 12:08:14   
dito
KatMat- vse najboljše user posted image user posted image user posted image

tiste,ki imate pregled user posted image user posted image user posted image

Jaz ga imam v sredo. komaj že čakam, da vidim user posted image . upam, da bo vse OK in da se je poredil

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 551
30.3.2009 12:15:46   
Dudica1
dito bodimo optimistični in bo vse vredu...user posted image

me pa zanima če si bo katera ogledala film prvi jok user posted image ...al pa če je že na netu da si ga dol potegnem...modrooka bo to vedela...user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 552
30.3.2009 12:31:03   
FLASK_A
Eh, Dudica... En zunanji sodelavec ne opravlja svojega dela... On bi očitno najraje, da namesto njega vse jaz naredimuser posted image Nimaš kej, jih bo treba na svoje mesto postavit aneuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 553
30.3.2009 12:33:57   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Eh, Dudica... En zunanji sodelavec ne opravlja svojega dela... On bi očitno najraje, da namesto njega vse jaz naredimuser posted image Nimaš kej, jih bo treba na svoje mesto postavit aneuser posted image

tako je ti kr znori...user posted image ...sm ne preveč da ti kej vn ne pade...hec...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 554
30.3.2009 12:51:02   
FLASK_A
user posted image

Puce so pa zdajle na torticah aneuser posted image Je začelo bolj močno deževati, pa mi ni bilo jasno zakaj... No zdaj vemuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 555
30.3.2009 13:05:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

Puce so pa zdajle na torticah aneuser posted image Je začelo bolj močno deževati, pa mi ni bilo jasno zakaj... No zdaj vemuser posted image user posted image

ja samo res...user posted image ...pa tud tle gor je bolj suša kot ne...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 556
30.3.2009 13:13:35   
FLASK_A
jauser posted image ... Vse tam čvekajouser posted image

Jaz bom zdejle kosilce pojedla, potem pa mal na kavč preden grem po malega škrata v varstvouser posted image Ful smotano, ker je dež. Potem ne moreva bit nič zunaj, noter se mi pa dolgočasiuser posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 557
30.3.2009 13:21:53   
Obelix
KatMat vse najboljše za rojstni dan!!! Kljub obilnemu deževju ti želim lepo praznovanje.

Jaz sem pa danes oddala papirje na CSD. Tam so mi povedali, da lahko prenesem neizrabljen del zdajšnjega porodniškega dopusta (max 75 dni) na zaključek zdajšnje porodniške. In po hitri kalkulaciji kaže, da se bom vrnila v službo šelel oktobra 2010. Madonca!

Pa dodatek za veliko družino bomo dobili zdaj ko nas bo toliko. Za otroške doklade pa nisem prepričana, če jih bomo dobili. Zdaj pri dveh otrocih nismo bili upravičeno, pa bom vseeno še enkrat izračunala, ker sem bila le celo leto na porodniški in so bili prihodki primero nižji. Vsak evro prav pride, a ne.

Sredi meseca se bom opravila še po nakupih za kozmetiko, posteljico in voziček. Za voziček se sploh ne morem odločiti. Moram si vzeti čas in vse pogledati. To mi je muka isusova user posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
30.3.2009 13:24:49   
Dudica1
katero kozmetiko boste uporabljale za user posted image ???

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 559
30.3.2009 13:35:42   
Obelix
Jaz bom imela Bepanthen za obraz, pa Bubchen za ritko, Avene kremno kopel in Mustela za laske - to je preizkušeno pri naših otrocih user posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 560
30.3.2009 14:08:32   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Jaz bom imela Bepanthen za obraz, pa Bubchen za ritko, Avene kremno kopel in Mustela za laske - to je preizkušeno pri naših otrocih user posted image .

o...jaz bi rada mela pa vse od ene firme...mali je mel niveo pa mu ni glih pasala na kožo...zdaj pa vsi pravijo da weleda zdaj pa ne vem kaj naj zberem...

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 561
30.3.2009 14:15:49   
Obelix
Weleda je kar ok - našima ni ustrezala krema za obraz. Sta še zdaj takoj pikasta, zato dajem Bepanthen. S to kozmetiko jaz prvič nisem nič vedela. Ko sta dobila dermatitis sem malo ugotavljala, kaj jima ustreza in to je zdaj to, kar bom uporabljala in še uporabljam. Mustela šampon zato, ker sta imale oba temenca in je res super šampon in tudi krema za ostranjevanje - eni uporabljajo olje, pa je bila vsaj po mojem mnjenu krema boljša (pa ni bilo vse mastno). Avene kremna kopel, ker ne izsušuje kože in mi jo je priporočil dermatolog (kopel nima nobenega vonja, je pa fino taka mastna). Pri tej kozmetiki gre bolj za dobre/slabe izkušnje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 562
30.3.2009 14:17:24   
pokica_
user posted image

kaj po vsej Slo je tako vreme? Ni čudno, da smo vse nekam tečne in nejevoljne, ponedeljek je,.. dežuje, pa še eno uro manj smo spali zarad tega premika ure. user posted image

Jaz sem že doma iz bolnišnice, opravila UZ ledvic, kaže da je stanje še stabilno, še zmeraj zastoj 4. st., ampak k sreči ne napreduje, tako da operacija zaenkrat še ni potrebna. Je dr. rekel da bo pa ja še zdržala teh 7 tednov,...al manj al več. Sma s sestro še čvekale o nosečnosti, pa o tem, kako se otrok pol spusti par cm dol....meni se še ni spustil. A se je že kateri,...je opazna razlika? Ker komi čakam na kaj takega, ko mi tako v rebra rine. user posted image  Pa tud na glavco se še ni nič obrnil, kolkr čutim ima glavco še gor pod rebri, s tačkami me pa brca v mehur in levi kolk. user posted image

Sem si zdaj kapučino naredla, pa pojedla 2 topla sendviča,...sem že skor umirala od lakote. Za kosilo bom pa mineštro skuhala in kruheka zravn.

BarbD se še ni nič oglasila? Kaj pa Masi in njena plodovnica?

KatMat nam pa dolguje kake sladice in torte za RD! Kje se pa obira danes? user posted image

kozmetika za user posted image jaz sem kupila Bepanthen za ritko, za masažo sem v lekarni kupila olje za dojenčke, za kopat prve mes nič nebom rabla, ker otroška koža itak tako lepo diši, da mi je škoda uničevat to z nekimi mili, šamponi, ipd. Drugače za mal kasneje pa mam vse od Hipp-a, ko ima res dober öko test narjen in dermatološko testirano in z naravnimi olji,...kremico za rito mam, pa šampon za laske in kremico za telo.
Za temenca je pa menda fino, da namažeš z mičkeno materinega mlekca, sem glih včeraj brala v knjigi. user posted image  

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 30.3.2009 14:25:01 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 563
30.3.2009 14:46:15   
Dudica1
ma sploh ne vem kaj bi vzela...rada bi mela vse od enga da ne bi mešala pa vsaku v drugi trgovini kupvala...user posted image ...sej itak pol vidiš a mu paše al ne a ne...ampak se odločam med weledo in bubchen...ker te stvari so tud kr drage če je kej firmeuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 564
30.3.2009 14:47:06   
Dudica1
pokica sej KATMAT je povabila na tortico...user posted image ...a nisi zasledila...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 565
30.3.2009 14:53:47   
Anonimen
no punce, najprej en lep pozdravček, sem iz pregleda, imela sem CTGuser posted image in poslušala srček, sem bla kr v user posted image user posted image user posted image user posted image

no na pregledu po ctg mi je pa naročila za 9.4 in to za pol osmih zjutraj namreč sprejela me bo v dnevno ambulanto, a je kera že bila???

no drugače je bla pa taka gužva za cteg da sem čakala tri ureuser posted image da sem pršla na vrstouser posted image no drugače pa je z user posted image hvala bogu, ker z mamico niuser posted image

no tojk da sem se javilauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
30.3.2009 14:55:43   
Dudica1
zakaj pa v dnevno ambulanto user posted image user posted image user posted image ...kaj je tam...?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
30.3.2009 15:01:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zakaj pa v dnevno ambulanto user posted image user posted image user posted image ...kaj je tam...?

delal bojo preizkave: vzel mi bojo vodo, kri, pritisk mi bojo mirel, in UZ naredil, če bo vse vredu bom šla domov, čene pa ostanem notuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
30.3.2009 15:08:24   
Anonimen
Lepo pozdravljeneuser posted image user posted image Bedno vreme, ane? Nimaš kaj...

danes sem takoooo dolgo spala, kot da nisem že en mesec. Končno si lahko oddahnem od službe in se ukvarjam samo še z našim prihajajočim škratom. V četrtek mamo še zadnji UZ...in bodoči očka komaj čaka, da zve, kaj imamo. Midva se vedno bolj nagibava k občutku, da imamo punčko. Pa tudi šlogajo nama vsi tako.user posted image Ironija je, da imava ime za fantka, za punčko pa se nama sanja neuser posted image . Hihi.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
30.3.2009 15:17:05   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pokica sej KATMAT je povabila na tortico...user posted image ...a nisi zasledila...user posted image

user posted image ma jaz se zadovoljim z "spletno torto" tud! user posted image  LJ je zame res doooost predelč, da grem na tortico. Ve si pa le prvoščite košček, če grete danes v Zvezdo. user posted image

Majch, mi2 sma pa bla glih obratno,...sma imela 100%ime za punčko, pa za fantka ne...no zdaj pa čakamo user posted image user posted image , tk da ime imamo že tudi nekaj časa. Samo še škratka čakamo!

Jaz sem v sredo imela pregled,...vaginalnega mi dela vsake 3-4tedne, v sredo moram it spet, da pregledamo izvide od urina in krvi iz LAB in moj krvni tlak. Mislim, da bom še prej imela vsaj en pregled, in pol se začnejo šele ctg-ji pr meni. Prej ko v sredi aprila sigurno ne.
Drugače pa....ko sem imela danes UZ ledvic, sma z radiologom pogledala še našo bebico! user posted image user posted image  Sicer se s tem uz-jem mal slabše vidi vse, ampak smo ga pa vidli, pa srčiko tudi...tako da sem imela zastonj UZuser posted image user posted image user posted image . Pa sma se full menla o 4D uz-jih in tem kako so pr nas dragi, da on zdaj kupuje to napravo, pa da ni mel pojma, da tolk naši G za to računajo,...če primerjam Madžarsko, kjer sem plačala zgolj 30€. Je bla kr hecna debata. user posted image
Naša mineštra se že kuha.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 570
30.3.2009 15:21:43   
Anonimen
pokica super za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
30.3.2009 15:23:48   
pokica_
Hvala Cveki! Kaj pa delaš? Js še malo pa krenem od doma,...grem po mojga na šiht, pa v trgovino, mi je mleka zmanjkalo, pa krompirja....če pa vsak dan popijem 1/2 l mleka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
30.3.2009 15:28:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Hvala Cveki! Kaj pa delaš? Js še malo pa krenem od doma,...grem po mojga na šiht, pa v trgovino, mi je mleka zmanjkalo, pa krompirja....če pa vsak dan popijem 1/2 l mleka. user posted image

ležim na kavču k sem pred dobro uro pršla iz pregleda k sem ga mela v LJ. in me prav dol vleče, tako da počivam, moj možek pa kuha kosilo; zelje in krvavice, njami

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
30.3.2009 15:30:10   
pokica_
Pol pa le počivaj in se pusti razvajat. Sj js tud šibnem po mojga, se najema kosilčeka, pol pa kavč likat in se bemčkat! user posted image

Papa punce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
30.3.2009 15:30:14   
Masi
No evo mene na raportuser posted image
Sm bla do prejle skor v por. sam sm mogla še prej neki pojest pa tablet za glavo vzet od teh sinusov. Za znort kok to boli. No pa da poročam. Vse je okej. Bila sem res natančno pregledana. Vsi so bili izredno prijazni z mano, tko da punce če vas karkoli skrbi in se greste v lj por. pokazat vas ne bo noben grdo odslovil. Samo načakaš se kot nor k je kr skos polno user posted image . Prišla sem v sprejemno brez napotnice pa so mi rekli naj jo samo naknadno prinesem v roku dveh dni ker je konec meseca in morajo drugače poslati račun za pregled. Na ctg so mele težavo najdet utrip male ker je skos brcala in odrivala uno sondico. Sej bi me skrbelo kje je če je nebi tako intenzivno čutla. Pa še kovcalo se je revčki. Po pol ure je sestra obupala ker je uspela posneti sam celih pet minut pulza. Pregledala me je ginek. še vaginalno in ugotovila da je mehur še čisto zaprt in da je bil tisto zgleda samo močnejši izcedek ali pa urin. Nato so mi naredili še obsežen u.z. ki je trajal skoraj 20 min. Videla je da je še dovolj plodovnice in opravila še vse ostale meritve. Res se je zavzela vam rečem. Naša piška je težka 1200g in leži glavično v medenici. No mamica je pomirjena in zdej gre počivat. Hvala vam za skrbuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?