pokica_
|
kaj po vsej Slo je tako vreme? Ni čudno, da smo vse nekam tečne in nejevoljne, ponedeljek je,.. dežuje, pa še eno uro manj smo spali zarad tega premika ure. Jaz sem že doma iz bolnišnice, opravila UZ ledvic, kaže da je stanje še stabilno, še zmeraj zastoj 4. st., ampak k sreči ne napreduje, tako da operacija zaenkrat še ni potrebna. Je dr. rekel da bo pa ja še zdržala teh 7 tednov,...al manj al več. Sma s sestro še čvekale o nosečnosti, pa o tem, kako se otrok pol spusti par cm dol....meni se še ni spustil. A se je že kateri,...je opazna razlika? Ker komi čakam na kaj takega, ko mi tako v rebra rine. Pa tud na glavco se še ni nič obrnil, kolkr čutim ima glavco še gor pod rebri, s tačkami me pa brca v mehur in levi kolk. Sem si zdaj kapučino naredla, pa pojedla 2 topla sendviča,...sem že skor umirala od lakote. Za kosilo bom pa mineštro skuhala in kruheka zravn. BarbD se še ni nič oglasila? Kaj pa Masi in njena plodovnica? KatMat nam pa dolguje kake sladice in torte za RD! Kje se pa obira danes? kozmetika za jaz sem kupila Bepanthen za ritko, za masažo sem v lekarni kupila olje za dojenčke, za kopat prve mes nič nebom rabla, ker otroška koža itak tako lepo diši, da mi je škoda uničevat to z nekimi mili, šamponi, ipd. Drugače za mal kasneje pa mam vse od Hipp-a, ko ima res dober öko test narjen in dermatološko testirano in z naravnimi olji,...kremico za rito mam, pa šampon za laske in kremico za telo. Za temenca je pa menda fino, da namažeš z mičkeno materinega mlekca, sem glih včeraj brala v knjigi.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 30.3.2009 14:25:01 >