|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
30.3.2009 19:46:50   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Petra a Ma obiski so fajn... moja mami in ati, brat in njegova... sej mi ni bilo treba nič počet, so kuhali, pazili Anžeta, sej sem lahko samo počivala... samo očitno že to, da hodim sem in tja in malo več sedim ni ok... Eh se vidi, da se staram...user posted image user posted image user posted image Pri Anžetu sem do konca okoli skakala, se sama vozila naokoli, doma vse poštimala, kavica tu , kavaica tam... zdaj pa ... babica...user posted image user posted image user posted image

No, samo da si ok. Sem morala na tale forum špijonirat, da vidim a si že rodila ali ne! Pa bi te vseeno na kratko prišla pogledat! Si bom kavo kar s sabo prineslauser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 626
30.3.2009 19:53:44   
copka
katMat... VSE NAJBOLJSE!!!!user posted image

No, sedaj pa lahko zacnem malo jambrat. Mene tale vreme tok daje, cist sem brez moci.

Ej, Logatcanke, a ste videle, da je Logascica poplavila cesto, ki gre od pokopalisca do prikljucka do avtoceste, pa od zelezniske proti AC tudi. user posted image  Upam, da drugje ni se huje, ceprav nic dobrega ni niti v Vipavi.user posted image

Danes sem klicala za pregled in so mi rekli naj kar pridem. Sem sla v laboratorij in oddala dozo krvi in urina, ki na zadnje naj ne bi bil najboljsi. Potem sem se pa nacakala, ampak sem vedela, da se bom, ker so ene prenarocili iz petka na ponedeljek.
Zredila sem se 1kg in sem sedaj na +10kg, trebuh lepo raste, mali je migal 100/h. Potem sem jo malo zaslisevala za plodovnico in kaj je bilo narobe z urinom, pa je rekla, da ni bilo nic posebnega, samo malo vec sladkorja, ampak itak je bil sladkor v mejah, ko sem delala test. So pa sestre ze imele danasnje rezultate in so rekle, da je voda super. 

Naslednji pregled imam 14.4., ko mi bodo delali CTG. Sabo moram vzet dragega, da mi bo delal druzbouser posted image

Zdej se mi pa ne da vec pisat in grem nekaj pojest pa malo noge v luft dat, ker so bile vceraj malo malo zatecene. Itak sem brez volje in moci.

Cav in se beremo jutri!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
30.3.2009 20:03:51   
Anonimen
nočko punce! jutri

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
30.3.2009 20:09:17   
Masi
Flaska ti kar tole mal meri na kok časa se ti ponavla tale bolečina. Če bo prepogosto in dolg trajal pa se pejt pokazat. Če se bo pa umirilo vse skupi so
pa lahko res sam lažni pop. Pa spremlji mal kok je kej pikec v muvingu.user posted image

KatMat vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 629
30.3.2009 20:10:46   
Masi
Pregled imam pa 2.4. v četrtek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
30.3.2009 20:14:48   
petrazg
Oj babike...

No, mi smo dons spet bili v porodnišnici, ker se bolečine kar niso hotle nehat, pa popadke sem lepo čutila že na 7, 8 minut... pa urco nič, pa spet na 15 minut.... zdej je spet že urco dober... Povzetek g - popadki neredni, odprta sem 2 prsta... kriza... se približuje naš dan. Naš otrok očitno ne upošteva nasvete, da naj počaka, ampak počne vse, da bi čimprej prišel ven... Lump mali, sem kar jezna malo na njega, ker še ne more malo počakat... mene bo pa kap od skrbi, da bo vse ok... Jutri ima še pregled pri svojemu g, pa da vidimo kaj bo on povedal... Vam javim...

Kaj pa Masi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
30.3.2009 20:16:16   
petrazg
Sem bila prepočasna... Kako si Masi? HB ni bila plodovnica, a ne... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 632
30.3.2009 20:24:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dudi...sem slisala da se danes ne pocutis najbolj...upam da se ti pocutje izboljsa...

ja grlo me boli upam da samo pri tem ostane...user posted image ...pa res bi vas rada spoznala in upam da se kmal zmenimo še za kakšno kavico...user posted image

dudica kako je original naslov tega filma prvi jok?? a to prhaja v kino al kaj.. kdo kej igra

modrooka pojma nimam sploh ... bil je pa že v kinu s podnapisi pol pa nevem...user posted image

ej dudica, glede na to da maš ti PDP 1.5. bi mogla bit dons noseča 35t 3/7... al se motim????

modrooka smo govorile kdaj mam CTG in ga imam v ponedeljek takrat bom pa pač v 37t...ne pa še zdaj...ste narobe razumele...zdaj sem isto kot zoja 35 t 3/7 ...user posted image

ttmmbb ...dobrodošla med nami...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 633
30.3.2009 20:26:52   
Dudica1
petrazg držita se...držim pesti da bo vse OK ...user posted image

vse ki ste še opravile preglede čestitke...user posted image
vse ki pa vas kaj muči pa držim pesti da bo vse kot mora bit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 634
30.3.2009 21:55:16   
Anonimen
pozdravček!

danes, berem, je bila pa kar panika! upam, da bo pri vseh vse v redu...
KatMat - vse najboljše.
ttmmbb - pozdravček tudi tebi.

na tortici, vem, ste uživale, upam, da se vam lahko naslednjič pridružim.
pregled smo opravili in mali Urbanček ima dokaj normalne mere, tako da ni še nobene panike glede prezgodnjega poroda. vodo sem imela v redu, če izvzamem sladkor, a ker sem na insulinu, se glede tega nihče ne obremenjuje.
mere... malo sem gledala prejšnjo materinsko in mi je čudno pri obsegu glavice - za 34 teden ima Urban obseg 6,1 kar bi bilo primerno za 36. teden, Oskar pa je imel obseg 8.7 (za 35. teden)??? .  Kako je s temi merami???
Žal mi kilažice ni mogla preverit, ker ji je UZ nagajal (ima novega in ga še ne obvlada povsem) - sem pa videla malega lulčka v 3D (??), otroček je še vedno obrnjen navzdol in bo verjetno v tej pozi kar ostal do konca (brca možek!), plodovnice dovolj... in dokončno = rojevala in rodila bom v Ljubljani.
mi je bilo luštno, ker sem v čakalnici zopet srečala 2 poznani nosečki... je lažje čakati ob klepetu.
naslednji pregled čez tri tedne, 20.4. teža ostaja nespremenjena, obseg trebuha pa za 1 cm večji, če sem se pravilno zmerila.

imejte se skrajno lepo in pazite nase in na svoje z-majčke! (sem danes opazila v Muellerju odejico, na kateri so narisani zmajčki... mogoče pa bom z njo pokrivala Urbana; še premišljujem).
lahko noč,...

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
30.3.2009 21:57:41   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Masi

Flaska ti kar tole mal meri na kok časa se ti ponavla tale bolečina. Če bo prepogosto in dolg trajal pa se pejt pokazat. Če se bo pa umirilo vse skupi so
pa lahko res sam lažni pop. Pa spremlji mal kok je kej pikec v muvingu.user posted image

Hvala, masi!
Zate sem ful vesela, da je vse OK!user posted image user posted image user posted image

No, user posted image je bil skos ful živahen, tako da to me ni bilo strah. So pa dve ure trajali tile lažni popadki, bolečina je bila potem že kar prava! Popadki in bolečina so bili čisto enaki kot pri prvemuser posted image user posted image Šit ej, sploh nisem vedla kaj bi. No vglavnem, ko sem spremljala uro je bilo jasno da so ful neredni (pravi popadki so točni bolj kot švicarska ura- to vem od 1.user posted image ). Tako da nisem nikamor šla... Upam, da se mi ne ponovi več, ker me je kar groza, vsaj tri tedne moram še zdržat...

Kaj moram zdaj- bolj počivat al kaj? Sploh nimam izkušenj s tem...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 636
30.3.2009 22:00:50   
FLASK_A

Oj babike...

No, mi smo dons spet bili v porodnišnici, ker se bolečine kar niso hotle nehat, pa popadke sem lepo čutila že na 7, 8 minut... pa urco nič, pa spet na 15 minut.... zdej je spet že urco dober... Povzetek g - popadki neredni, odprta sem 2 prsta... kriza... se približuje naš dan. Naš otrok očitno ne upošteva nasvete, da naj počaka, ampak počne vse, da bi čimprej prišel ven... Lump mali, sem kar jezna malo na njega, ker še ne more malo počakat... mene bo pa kap od skrbi, da bo vse ok... Jutri ima še pregled pri svojemu g, pa da vidimo kaj bo on povedal... Vam javim...

Glede nerednih popadkov ne bi vedela, prvič jih nisem imela... Sem bila pa pri prvem odprta več kot centimeter, in sicer že en mesec pred porodom- tako da ni nujno, da bo zaradi tega prej (pri meni je bil potem čez rok). Toliko, da te malo pomirim v zvezi s tem. Držim pesti za vaju, da se popadki končajo in mirno preživita skupaj še par tednovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 637
30.3.2009 22:01:50   
FLASK_A
k.tja- čestitam za pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 638
30.3.2009 22:03:31   
zoja10
''modrooka smo govorile kdaj mam CTG in ga imam v ponedeljek takrat bom pa pač v 37t...ne pa še zdaj...ste narobe razumele...zdaj sem isto kot zoja 35 t 3/7 ...''

dudica a je to slabo da si 35 3/7? k si unga jokeca prpopala...

zgleda, da prihaja počas tak cajt k nas bo vse tiščalo in ščipalo...mene tud skoz neki zadnje čase... si pa predstavljam da ko bodo tapravi popadki bom vedla zakaj se gre..ne? user posted image

Zdej pa pod tuš, jutri je pomemben dan (zadnji uz),...se mal bojim da ne bo tud pr meni kaj narobe k nam gre tko-tko zadnje čase...

lahko noč

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 639
30.3.2009 22:16:51   
petra a

Oj babike...

Kaj pa Masi?

petra,petra...kaj jaz zdej berem, zdej bo pa še mene ornk skrbelo...pa je bla putka tok vesela ko je prebrala da si o.k.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 640
30.3.2009 22:17:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
si pa predstavljam da ko bodo tapravi popadki bom vedla zakaj se gre..ne? user posted image

Oooo, to pa jauser posted image Defenitivno. Kot sem rekla- točni so bolj ko švicarska urauser posted image Pri meni so trajali en cel dan, točno na pet minut preden je bila bolečina taka, da sem se odpravila v P. Je bilo pa čisto točno na 5min, trajalo je pa kako minutko. Ne moreš falit.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 641
31.3.2009 0:14:01   
Leela
katmat vse na jboljše za rojstni dan in čestitke za nečakinjo user posted image user posted image . Fino, da sta se lepo imele na torticah.

petrazg, držim pesti, da bi dečko čimdlje zdržal notri. Kaj te bodo obdržali v porodnišnici? V takih primerih najbolj počitek oz. strogo ležanje pomaga.

Za mano je naporen dan. S tamalim sva že od prehlada čudno časovno naštelana, zdaj pa še ta sprememba ure in je zaspal ob 23.30. Seveda ga je popoldne zmanjkalo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 642
31.3.2009 7:14:43   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
dudica a je to slabo da si 35 3/7? k si unga jokeca prpopala...

ne sem ga zato,ker so se pač zmotile...ne  ne zarad tega da sem tok pa tok user posted image ...user posted image

dobro jutro

spali odlično mislim da men tale sprememba ure dela dobro...user posted image ...tud malemu ki še kr spi in ga morm it zbudit...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 643
31.3.2009 7:41:38   
Leela
dobro jutro

No mi smo mogli že ob 6h vstat za vrtec. Je kar šlo. Danes opravim še par nakupov za bebico: kozmetiko, zase pa modrc za dojenje.
kozmetika bo samo iz lekarne: ribodermin, hladilna, bepanten, za kopat pa najbrž avene. Firme bodo za kasneje. Fina mi je od DM-a ima tak lep vonj.
Za porodnišnico bi si pa ene fejk krokse kupila, v massu imajo lepe. Kaj boste ve imele? Za kopalnico rabiš nekaj nepremočljivega.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 644
31.3.2009 8:09:24   
Dudica1
za v P bom imela navadne copatke...tud prvič sem imela navadne pa ni bilo nobene panike v kopalnici da bi imela mokre al pa kej druzga...
se mi je drugi dan zjutraj ko sem vstala iz postelje tako ulila kri,da je šlo vse po copatih in mi je pol moj prinesel druge...user posted image ...samo to je nepredvidljivo in tud če bi imela kakršnekoli druge copate bi mogla takrat dobit druge...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 645
31.3.2009 8:10:29   
Anonimen
jutro punce
saj zdej majo v LJ.P. take fajn natikače sem glih včeraj vidla niso navadni so uni iz plastike kot flaj flot sam odprtiuser posted image user posted image tako da jz za v P. nič ne bom kupovala sam osebno higieno

no tojk da se vam javim zdej grem pa na vas k moram, bolnišk list nest na pošto pa na bankouser posted image no pol pa domovuser posted image se pišemo kasnejeuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
31.3.2009 8:12:33   
Dudica1
ma jaz bom kr svoje nesla al pa kaj novega kupila...bo sigurno bolj udobno kot tista plastika...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
31.3.2009 8:13:26   
AKP
Dobro jutro!
Spala sem zelo dobro. Počutje je še kar dobro. Pritisk se mi je tudi znižal in je v meji normale. Zdaj bom imela zajtrk in pridem kasneje nazaj.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 648
31.3.2009 8:16:40   
OliveOyl
Morning user posted image

Zjutraj se komaj dvignem,budilka tuli in tuli prej ko mi jo rata sklopit.user posted image

masi samo,da je vse o.k,so te pa fejst pregledali...

FLASK_A kaj je s tabo,so se tisti krčki pomirili?javi se čimprej user posted image  

Mene tudi vsak dan nekaj cuka in vleče,dobro da imam jutri pregled.Prejšnje 2 nos.niso bile tako "raztezajoče"..user posted image user posted image  
Za v porodnišnico si bom kar crocse prštimala,takoj se posušijo in fajn so za hodit.Ta prvič mi je mogu tudi druge prinest,ista nezgoda kot pri tebi dudi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 649
31.3.2009 8:17:24   
AKP
Dudica tudi jaz premišljujem, kaj naj obujem za porodnišnico. Bom si mogoče kupila ene copate z gumijastim podplatom. Pri natikačih nisem sigurna, da jih bom dobila na levo nogo, copate pa dobim brez problema. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?