veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jutro, punce! Za spremembo bom anonimna, ker drugače me moj takoj najde po slikici, pa tega ne želim... Sploh ne vem, kaj naj si mislim, v bistvu sem ful razočarana... Je dobil povabilo na eno dirko osmega maja v Italiji, pa si ful želi it. Zdej me pa fehta, kliče, mejle pošilja... Men se pa kar srce trga, ker je to ravno okrog mojega roka... Saj ne vem, itak mogoče ne bom še takrat rodila, ampak kaj pa veš Sej mu ne morem rečt ne, ampak sem res prav na tleh Že tako me skrbi kako bo z vsem skupaj... Ima katera kakšno mnenje? Pretiravam? Anonimna - pogovori se z njim in mu povej, kako čutiš. Ker verjamem, da mu pomeniš veliko, se verjetno ne bo odločil za odhod v tujino in tebe pustil doma, samo v pričakovanju. Tudi moj je imel okoli PDP opravke, pa jih je poskusil prestaviti - že sam je rekl, da mu je že 2 tedna prej bilo grozno, ker se je spraševal, kaj pa če bo danes akcija, mene pa ne bo. Mislim, da iskren pogovor ne more škoditi. Sporoči, kako sta se zmenila. lp, veronikab
|