Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 14:52:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ttmmbb, superca Kaj bi jaz dala za take podatke o mojem trenutnem stanju Nič naj te ne bo strah, porod je res najlepša izkušnja v življenju Samo en zelo dober nasvet ti bom dala (ki pa ga je takrat težko upoštevat): POSLUŠAJ BABCO!!! Bo vse tristokrat lažje Lake, daj gor pač kar imaš Jaz tudi delam vse iz sestavin, ki jih premorem doma- se mi nikamor ne da Lenoritis je očitno grooozno nalezljiv
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 14:58:52
|
|
|
|
lake
|
Ne to ne bo šlo, ker mam doma samo paradajz, pa papriko, brez šunke pa moj ne bo zadovoljen . Ja pa pomoje se tale lenolitis is dneva v dan slabša.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 15:02:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
dedci Moj tudi v piceriji naroči zelenjavno pico (ima ful rad zelenjavo) z dodano šunko. Nimaš kej, brez mesa so še manj produktivni čez dan. In predvsem skos jamrajo, da so lačni- da ni bilo mesa na jedilniku. Ali pa se samo moj tako obnaša
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 15:09:02
|
|
|
|
lake
|
Ne sej moj kr zdrži brez mesa kakšen dan, samo na pizzi pa more bit, ker drgač je kao brez okusa. Pa še tuna zravn. Sej morm res rit dvignt, pa se spravt v trgovino, ker sm že fajn lačna, in bom šla glih kar drgač piškote jest
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 15:10:01
|
|
|
|
Dudica1
|
ttmmbb jaz sem šla rodit odprta 2 cm...odtekla mi je pa voda... zuni je tok lepo...kera pride na kofi k men...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 15:20:01
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz sem bla pa zdejle zunaj sam kr piha tako da bova s sinkom čez kakšno urco šla sam mal tle pred hišo moj je dons tojk dejaven da me že prav vse boli je prov fajn k ga čutim sam nimam pojma kako je obrjen k ga čutim vse povsod vsem ki ste mele preglede no jz mislim da bojo taprve kr kmal začele hodit v P ker je 25.4 mlaj sezona je pa tako in tako že odprta
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 15:37:07
|
|
|
|
KatMat
|
pokica....pa pelji svojega v kino...ni tok dober film ni pa tko svoh...jest sem tud vse dele pogledala ker obozujem zvok vsega kar gre na bencin...ce pa hoces mi pa poslj na zs naslov pa ti posljem cd po posti...ampak ni glih dobra resolucija...sej ves...pomoje je s kamero sneman... ttmmbb...ja super!!!!pravis da te vse neki boli....pišuka,zdej me pa ze vse skrbi da nisem tud jest kej odprta ker me tok matra... se nekak tolazim da me tok boli da bo imela mala cim vec prostora za vn skocit in da bom s tem imela lazji porod...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 15:51:46
|
|
|
|
KatMat
|
vidm da ni nobene tuki gor...grem pa se jest kuhat... sem bila na rudniku in za naso piško kupila par slinckov in stunfk ,rada bi pa vprasala koliko ste odstele za posteljnino??prav zato sem sla na rudnik za kaksno rjuhico pa ne vem...se mi zdijo kr drage...tko da ce mi kaksna izda koliko je odstela za rjuhico ali prevleko za koutrcek da vsaj vem ali so drage ali ne
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 15:56:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat vidm da ni nobene tuki gor...grem pa se jest kuhat... sem bila na rudniku in za naso piško kupila par slinckov in stunfk ,rada bi pa vprasala koliko ste odstele za posteljnino??prav zato sem sla na rudnik za kaksno rjuhico pa ne vem...se mi zdijo kr drage...tko da ce mi kaksna izda koliko je odstela za rjuhico ali prevleko za koutrcek da vsaj vem ali so drage ali ne kje pa si bila to? U leclercu?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:03:43
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat vidm da ni nobene tuki gor...grem pa se jest kuhat... sem bila na rudniku in za naso piško kupila par slinckov in stunfk ,rada bi pa vprasala koliko ste odstele za posteljnino??prav zato sem sla na rudnik za kaksno rjuhico pa ne vem...se mi zdijo kr drage...tko da ce mi kaksna izda koliko je odstela za rjuhico ali prevleko za koutrcek da vsaj vem ali so drage ali ne kje pa si bila to? U leclercu? jp
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:08:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
hm, tam bi pa ja morale bit zmerne cene Koliko pa je to, da se ti zdi drago? Jaz drugače imam posteljninico, sem jo dobila, tako da ti na žalost ne morem dost pomagat. Sam zanima pa me okvirna cena...
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:10:09
|
|
|
|
KatMat
|
evo nase frajle na c. jezeru
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:11:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A hm, tam bi pa ja morale bit zmerne cene Koliko pa je to, da se ti zdi drago? Jaz drugače imam posteljninico, sem jo dobila, tako da ti na žalost ne morem dost pomagat. Sam zanima pa me okvirna cena... jah ne vem tam svoh 10 eu za rjuhico...
< Sporočilo je popravil KatMat -- 22.4.2009 16:12:05 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:13:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
To se pa meni ne zdi drago... Sploh, če je cela posteljnina- rjuhica in kovterček. Aha, si popravla Koliko je pa kovtrček potem? Ja, drugač je samo za rjuho 10€ kar dosti. Pa saj je samo kos blaga...
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 22.4.2009 16:15:23 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:14:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A To se pa meni ne zdi drago... Sploh, če je cela posteljnina- rjuhica in kovterček. ne samo rjuhca
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:17:38
|
|
|
|
KatMat
|
ja sej zato!!!me cenej pride na meter pa sam zarobim!! pet delni paketi z ščitnikom so pa 50 eu...tam pa je za koutrcek tud not.... pa se mi zdi da sem nekje vidla koutrcek prevleka pa pouštrcek prevlekapa rjuhca tam 30 eu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:18:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
neki sem našla za primerjavo: 3-delni komplet: - prevleka za vzglavnik
- prevleka za odejo
- rjuha
Cena z DDV: 26,14 € (za posteljico 120 x 60 cm) Cena z DDV: 30,49 € (za posteljico 140 x 70 cm) sej pouštra itak nima dojenček, kakšne stvari to zraven prodajajo
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:19:59
|
|
|
|
KatMat
|
to je pa Mini k je bla se majhna
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:20:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
joj, kakšne lepe slikice popaš gor Ful luškano!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:22:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A neki sem našla za primerjavo: 3-delni komplet: - prevleka za vzglavnik
- prevleka za odejo
- rjuha
Cena z DDV: 26,14 € (za posteljico 120 x 60 cm) Cena z DDV: 30,49 € (za posteljico 140 x 70 cm) sej pouštra itak nima dojenček, kakšne stvari to zraven prodajajo pa sem mislila da sem trapasta ker sem to rekla mojmu...aha...jest mam jogi 65...se pravi bo tadrug prav gor pasu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:31:27
|
|
|
|
KatMat
|
Mini ko je bila se mladicek je bila tak cukercek...kr skoz bi jo clovek meckal...zdej...oh je prava nagajivka...moja mami (ki ima nad njo skrbnistvo) pravi da bi brez nje umrla in da ne more vrjet kako se lahko clovek tako na zival naveze
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:38:34
|
|
|
|
FLASK_A
|
Verjamem, ja. Mi bomo tudi težko brez našega Arija, ko bo enkrat čas... Sicer je še mlad (4leta ima), ampak je kot vrezan v našo družino, ga pogrešamo če ga ni zraven nas
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 16:42:05
|
|
|
|
lake
|
Jst sm pršla iz trgovine, sm hodila 10 minut, pa me vse boli, dejansko ne bom dočakala 1. maja. A ma še kera ful nesimetričen trebuh. Očitno leži samo na eni strani in ful čudn zgleda. čist kriv. Mi smo mel kužija 16,5 let, in ko smo ga mogl dat uspavat, ker se tud premaknu več ni, smo vsi okol njega stal in jokal k dež. Zdej mamo sicer že druzga, samo prvega vseen ne moreš pozabt. Pes je kot član družine. Tega sm pa itak razvadla, ker sm skoz doma, ne vem kako bo ko bom mogla v službo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 17:22:55
|
|
|
|
Dudica1
|
joj mene tud skoz neki boli trebuh...ko bi vsaj šla dns že nekam... dns bo treba na ful zgleda da bo kej
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 22.4.2009 17:32:32
|
|
|
|
Dudica1
|
aja od kje so te posteljni kompleti k se pogovarjate o njih... no naj povem da sem jaz za prvega dala za posteljnino v rutarju 50.000 SIT za prevleko za kovtrček pa prevleko za povštrček in obrobo...res je pa ful kvalitetno in obroba je iz tazga mehkiga pliša...res ful lepa samo ne vem kaj nama je blo da sva tok dala...zdej bom pa kupila še eno novo tud komplet pa nism še nč gledala kje je kaj za pametno ceno za dobit...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?