|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
21.4.2009 19:23:02   
Dudica1
flaska kje pa je bil vajin sinček...ta čas ko si se masirala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
21.4.2009 19:24:39   
Dudica1
tanja super da je vse ok...user posted image
pokica super za stol,upam da ga boš z veseljem uporabljala...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
21.4.2009 19:38:35   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

flaska kje pa je bil vajin sinček...ta čas ko si se masirala...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
21.4.2009 19:40:49   
pokica_
Lepo tebi FLASK_A,...moj pa tle v dnevni drjoha, je zmučen pršel z šihta. user posted image  Pa ga zbujam, da naj mi stol sestavi...pa kr drjohauser posted image .

Tanja_ samo da je vse ok, bolje da si šla, kot če ne...boš vsaj mirno danes spančkala. Kerga imaš PDP?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
21.4.2009 19:44:53   
Dudica1
grem

nočko

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 21.4.2009 19:45:34 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
21.4.2009 19:47:16   
Dudica1
user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 21.4.2009 19:49:16 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
21.4.2009 19:51:09   
Leela
čauči dudica,

Jaz pa sem šele zdajle k sebi prišla. Zgleda da res vreme name nenormalno vpliva. Ker je bilo cel dan oblačno, zdajle pa se je zjasnilo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
21.4.2009 19:53:24   
FLASK_A
Naš lumpi je omagal, tako da sva imela čas skupaj kosilo skuhat in mal zmasirat moj hrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako paše včasih, da otroci tudi čez dan dol padejo in spijouser posted image user posted image user posted image

Tanja, super za pregled. CTG lahko riše koliko hoče, ampak če še nisi za rodit, nisiuser posted image

Pokica, tale tvoj je pa res hecenuser posted image Kaj bo drnjohal, ti bi morala, on bi te moral pa razvajatuser posted image

Dudica, lahko noč!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
21.4.2009 20:08:46   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Naš lumpi je omagal, tako da sva imela čas skupaj kosilo skuhat in mal zmasirat moj hrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako paše včasih, da otroci tudi čez dan dol padejo in spijouser posted image user posted image user posted image

Tanja, super za pregled. CTG lahko riše koliko hoče, ampak če še nisi za rodit, nisiuser posted image

Pokica, tale tvoj je pa res hecenuser posted image Kaj bo drnjohal, ti bi morala, on bi te moral pa razvajatuser posted image

Dudica, lahko noč!

user posted image user posted image user posted image  Ja sj....jst bi morala! Ampak js ne mormuser posted image ,...pol me pa on nadomesti! user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
21.4.2009 20:10:21   
pokica_
Nočko Dudi!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
21.4.2009 20:10:37   
FLASK_A
Pokica, kar rukni gauser posted image Reč, da ti je voda odtekla, se bo hitro zbudiluser posted image

Se hecam... Upam, da mu vsaj stol uspe sestavit danesuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
21.4.2009 20:12:51   
OliveOyl
Hello

Po dolgem času...user posted image
sem bila od sobote brez monitorja,kaj hujšega..user posted image user posted image
sta bila verjetno mala dva na delu-v popravilu.
danes se me je moj dragi usmilil in mi je šel po novega,je videl da bom drugač v depresijo zapadla.hecam se..ne sam je bilo res hudo brez računalnika,kam smo prišli...
vidim da imamo dva nova user posted image ,čestitke mamicam in očkom.
dudi in modra kaj je z vama zdaj?sem že mislila,da bom kaj prebrala pa nč.user posted image
aja modra sosed dela v Lj.na nekem ministrstvu mislim da.
danes sem bila na frizuri,imam spet krajše-skor že paž.user posted image zdaj moram pa še "kolegico" porihtat,ker imam pregled jutri.pa lih se je mal obrastla...user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
21.4.2009 20:16:10   
copka
Jaz sem tudi s pregleda (nas je bilo pa danes veliko pri G-jih)user posted image

Mali je tako skakal po trebuhu med CTG-jem, da je sestra skoz hodila gledat kaj se dogaja. Tokrat crta popadkov ni bila ravna, sestra je ekla, da neki popadki so- jaz vsa veselauser posted image  Pol pa G rece- nic ne kaze se za ta teden. Ti popadki so med premikanjem in so pac posledica premikanjauser posted image  Jaz sem se pa ze veselila unih krivuljuser posted image

Pogledala je, ce mi kaj plodovnica odteka, ker sem ji povedala, da sem ze dvakrat morala zamenjat spodnje, ker sem bila cisto mokra, pa je rekla, da je bila ocitno bolj vodena sluz. Spet nic s predcasnim porodomuser posted image
Tesnim pa se vedno. Od zadnjic se je mat. vrat malce skrajsal, pa zadnjic sem bila za prstno konico odprta, danes pa komaj za en prst.

Tako da- SE NE GREM RODIT TA TEDENuser posted image  Moj se veseli, jaz imam pa ze poln kufr vsega.

Nasl. pregled imam 28.4. CTG, ampak bo druga zdravnica pogledala kako kaze, ker je nasa na dopustu. Grem pa vmes itak se k babici, ki upam, da bo z mano na porodu. Sem si pa res fajn PDP izbrala- ravno med dopustiuser posted image

CESTITKE ebetki in daisyuser posted image  Daisy vse bo v redu!!

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
21.4.2009 20:16:49   
OliveOyl
FLASK_A vidva imata pa res nore slike.user posted image  user posted image user posted image

Nč grem zdaj še mal maile prebrat,da vidim če je kaj novega pol pa na Donje Brijanje.user posted image
Lepo spančkajte pa se jutri oglasim z novimi merami.Na vago pa kar ne bi šla..
pa pa

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
21.4.2009 20:21:51   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pokica, kar rukni gauser posted image Reč, da ti je voda odtekla, se bo hitro zbudiluser posted image

Se hecam... Upam, da mu vsaj stol uspe sestavit danesuser posted image

Je že ustal,...zle vsak cajt bo...Akcija Stoluser posted image
Posodo pospravlja od kosila, ko jaz moram počivat za rač. user posted image

copka boš pa še malo počakala, kaj....ko pa tako fino tesnišuser posted image

Jst mam pa jutri zgodaj zjutraj CTG+pregled. Jo bom vprašala če bo še kak UZuser posted image ...močno upam da!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
21.4.2009 20:38:12   
mani2
Evo, pa še moje poročilo s prgleda. Tam spodaj je vse zaprto user posted image  se je spet malenkost spustila v porodni kanal vendar še nič ne kaže da bi kmalu šla v P.

Naslednji pregled imam 4.5.  Teža pa +15,5 kg.

Mi pa je G. reku da morem pazljivo spremljati gibe in da jih more res biti najmanj 10 na dan drugače pa morem takoj v P. Očitne nekaj sumi.

Pa da vam povem še žalostno novičko. Porod naše psičke se ni končal srečno. Danes smo jo morali peljati zjutraj na veterino kjer so z UZ ugotovila da more skotiti še 2 mladička. so ji dali umetne popadke vendar ni šlo tako da so ji ob 13h naredili carskega. Oba mladička sta bila mrtva user posted image . Zato so potem psička tudai kar stilarizirali. To je bilo naše prvo leglo in na žalost tudi zadnje user posted image .

< Sporočilo je popravil mani2 -- 21.4.2009 20:41:51 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
21.4.2009 20:58:09   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

FLASK_A vidva imata pa res nore slike.user posted image  user posted image user posted image

Nč grem zdaj še mal maile prebrat,da vidim če je kaj novega pol pa na Donje Brijanje.user posted image
Lepo spančkajte pa se jutri oglasim z novimi merami.Na vago pa kar ne bi šla..
pa pa

Hvalauser posted image user posted image

Vaga? A se je vam tudi pokvarila? Naša čist preveč kaže. Moj je isto ugotoviluser posted image Tako da je trenutno uradno pokvarjenauser posted image

Copka, saj ni rečeno... Mogoče te pa že danes ponoči kaj zagrabi in boš morala v Puser posted image

Mani, kako smotanouser posted image Boga psička... Grozno, res. Drugače pa čestitam za dobro opravljen pregled!

Grem mal kavč povaljat, se tipkamo jutri! Lahko noč nosečkice!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
21.4.2009 22:25:06   
Leela
super, da so šli danes pregledi vsem super.

mani škoda za psičko.

Mali je imel danes zobozdravnika in je bil strašno priden. Za nagrado pa si je zbral prstanček in ne figurce. Sedaj ima že dva user posted image .

Jutri me pa ne bo nič na komjuteru. Lahko noč.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
22.4.2009 0:01:35   
Anonimen
pozdravček!

čestitam novima mamicama, dojenčkoma in seveda očkoma,... user posted image user posted image

mani2 - glavno, da bo s psičko v redu, da bo poskrbela za tiste psičke, ki jih ima.

vidim, da ste tudi moje nove podatke spregledali, jih bom zapisala malo bolj opazno: naslednji pregled imam 4.5. (upam, da mi ga ne bo potrebno imeti, ker bom že pestovala), trebušček se je povečal na 110 cm.

počasi me zapušča energija. upam, da se vrne do porodauser posted image .
drugače pa smo dan preživeli lepo (če odštejem 1 uro truda, da bi Oskar imel dnevni spanec... mi je uspelouser posted image , se nisem dala pregovoriti in prekaniti, potem pa je spal 3 ure... toliko, da sem lahko v miru pojedla kosilo in še sama zaspala). prav luštno, da naju je potem zbudilo sonce!user posted image

Urban brca kot nor... kolikor le ima prostora. rita, se premika,... kolca se mu tako, da mi skače cela medenica. imam občutek, da nisem več glavna glede svojega telesa.

so šli ovnčki že mimo? zdaj so na vrsti bikci!user posted image  

želim vam lepe sanje! in jutri prijetno klepetajte!

kdaj pa se bo odprla čvekalnica s temo z-majčki 2009?

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4469
22.4.2009 7:12:40   
mani2
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
22.4.2009 7:13:54   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                            127 cm
2.     krempelček                                                               118 cm
3.     KatMat, Leela                                                            115 cm
4.     mani2, Blueeyes                                                       114 cm
5.     Cveka30, gala                                                          113 cm

6.     peneja                                                                       112 cm
7.     petra a, zmajama                                                      111 cm
8.     Lalica1,  pokica_, nati45, k.tja                                110 cm

9.     Biba Maja, petrazg , maja1488, ttmmbb                 108 cm
10.   meduzica                                                                   107 cm
11.   mayflower, Oliveoyl                                                  106 cm
12.   elyy,                                                                           105 cm
13.   Chiara82, andrejka                                                   104 cm

14.   mama11                                                                     103 cm
15.   christiana21, copka, vanilla                                      102 cm
16.   HM84                                                                          101 cm
17.   dito, dudica1                                                              100 cm
18.   ledenka, U_SURDI                                                     99 cm
19.   lunica77, lake, lananai, zoja09                                 98 cm
20.   mary12                                                                       97 cm
21.   palacinka, BarbyD, Hanaja                                        96 cm

22.   Tanja_                                                                        89 cm
23.   Masi                                                                            88 cm

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
22.4.2009 7:21:06   
Dudica1
dobro jutro user posted image

Spala sm odlično razen parih obiskov wc-ja...user posted image
Drugač pa zdej peljem sinka v vrtec pol grem pa v trgovino morm mal sadja it nabavit ker se bašem še samo z čokoladam...user posted image ...mali pa tud same bombone hoče...user posted image

flaska ja res je še sreča da mali še čez dan spijo da imamo malo miru in se vsaj tisti čas malo odpočijemo...user posted image ...pri nas še spi do 3 urce čez dan,tako da super...user posted image
mani mi je žal za psičke...pa čestitke za pregled...user posted image
olive lepo da si se javila jaz sem že mislila kaj je s tabo...user posted image
pokica upam da je stol sestavljen...user posted image
copka...hja boš mogla ti še kr lepo malo počakat...lepo po vrsti gremo...user posted image ...najprej sem še jaz potem se pa zmenite kako naprej...user posted image ...ne prehitevaj...user posted image user posted image

pa še vsem ostalim čestitke za preglede...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
22.4.2009 7:22:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Biba Maja

Tudi mi smo danes s pregleda. user posted image  raste in se redi - od prejšnjega pregleda pa do danes se je zdredil za 900 g. Zdaj jih ima cca 2700 g. Mi je naredila test za streptokok B - je hvalabogu negativen user posted image . Tudi maternični vrat mi je zmerila - vse je še zaprto in dolgo 33 mm. Tako da verjetno ne bomo šli v Rim nič prej - sicer pa bomo videli user posted image . Naslednji pregled imam 05.05. - kri, voda, itd. CTG pa še ne user posted image  Mi je sestra potem razložila, da tako naredi UZ.... pa že, če tako pravijo....

dobro jutro drage majčice... danes sem pa med zgodnjimi.... user posted image  user posted image  

BibaMaja supet da tkole napreduje in se redi user posted image user posted image ... super za engativne izvide streptokoka B

pokica_ kako kej stol?? sta ga sprobala?? uporabno?

Tanja_ samo da si se prepričala in je vse ok.... user posted image

oliveoyl ja očitno sam lari fari... neke akcije k se niso končale tko k bi mogle.. zdje pa noge skup tiščimo user posted image  user posted image ... aha, a on dela prov na MORS-u?? sem mislila da je v vojašnici kej več

copka ja teb pa tale porod ni usojen pred rokom, tko k men user posted image  kdaj pa si naročena pri Dimnikovi 28.4.? jz mam mislim da ob 12h

mani2 ooo le kaj sumi dr? nas boš prehitevala po levi strani v P? joooooj, škoda za psičke.... boga dva pikeca... sorči, najbrž more bit full hudo... vsaj men bi blo..

z-majčki 2009 ja kaj pa vem,... a jih ni še mal premal zaenkrat da bi se odpirala??  

(odgovor članu Biba Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
22.4.2009 7:27:03   
Blueeyes
dobro jutro.. malo mešanega na žaru za lep sončen dan in za različne okuse user posted image  user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
22.4.2009 7:29:27   
Dudica1
blueeyes super zajtrk...user posted image

aja pomoje je tud še prehitr za z-majčke ja...edino če bi imela kakšna ki je že rodila tako željo pa nam naj tukaj pove pa zrihtamo a ne...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?