Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 16:59:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne do 1 maja džim noge skupi pol pa ja ti si pa dobra... jz jih bom probala tja nekje do 20.4. držat skup... pol jih bom pa počas razširila jz ne bom pa nč noge stiskala, kr nej pride, k mam že dost, k mam same probleme
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:00:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes čveki, mi boš krajšala dolgčas... glede na to da nobene ni.. kaj pa ti naj povem, k mam jz dons polhn dela s sama sabo kaj pa je da maš ok polhn dela sama s sabo... je kaj narobe?? ma ne bom nč več govorila k me je zoja nakurla da sm jambram
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:01:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne do 1 maja džim noge skupi pol pa ja ti si pa dobra... jz jih bom probala tja nekje do 20.4. držat skup... pol jih bom pa počas razširila jz ne bom pa nč noge stiskala, kr nej pride, k mam že dost, k mam same probleme čveka, ti pa kr noge skup... k maš šele konc maja rok.... nas ne še kr nekaj pred tabo... drgač tud jz upam da bo maja, ampak prej k bo, lažje mi bo.. bom vsj lahko v miru na trebuhu ležala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:02:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes čveki, mi boš krajšala dolgčas... glede na to da nobene ni.. kaj pa ti naj povem, k mam jz dons polhn dela s sama sabo kaj pa je da maš ok polhn dela sama s sabo... je kaj narobe?? ma ne bom nč več govorila k me je zoja nakurla da sm jambram ena te nakuri pa si pol vsa .. kaj pa ostalih 100 k nas je kle gor??? smo zato kle da te poslušamo, pa da ti kej "pametnega" svetujemo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:04:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne do 1 maja džim noge skupi pol pa ja ti si pa dobra... jz jih bom probala tja nekje do 20.4. držat skup... pol jih bom pa počas razširila jz ne bom pa nč noge stiskala, kr nej pride, k mam že dost, k mam same probleme čveka, ti pa kr noge skup... k maš šele konc maja rok.... nas ne še kr nekaj pred tabo... drgač tud jz upam da bo maja, ampak prej k bo, lažje mi bo.. bom vsj lahko v miru na trebuhu ležala ma sej bom dokler bom lahko držala noge skup sej bomo videl kaj bo G. v ponedeljk rekla, me kr mal skrbi, ker me zdej tud glava že tri dni boli pa moja dr. ni vedela zakaj bi me tak da bomo videl
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes čveki, mi boš krajšala dolgčas... glede na to da nobene ni.. kaj pa ti naj povem, k mam jz dons polhn dela s sama sabo kaj pa je da maš ok polhn dela sama s sabo... je kaj narobe?? ma ne bom nč več govorila k me je zoja nakurla da sm jambram ena te nakuri pa si pol vsa .. kaj pa ostalih 100 k nas je kle gor??? smo zato kle da te poslušamo, pa da ti kej "pametnega" svetujemo mah sej je nisem resen vzela, sam je res da zadnje čase sam jambram, sploh ne vem kaj mi je pa vse me boli od kosti naprej, pa še ta k.... glava! k me boli, tak da prov čakam ponedeljek
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:08:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz mam tud zadnje dneve glavobole, pa ne vem od česa... ponavadi je od dehidriranosti - ampak to pri meni ni ker spijem več kot dovolj tekočine... pol me glavobol daje takrat k nimam preluftne bajte, k ni svežga zraka - to tud ni mogoče k na vsake 2 ure mal preluftam... tko da upam da bojo izvidi krvi ok zdej v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz mam tud zadnje dneve glavobole, pa ne vem od česa... ponavadi je od dehidriranosti - ampak to pri meni ni ker spijem več kot dovolj tekočine... pol me glavobol daje takrat k nimam preluftne bajte, k ni svežga zraka - to tud ni mogoče k na vsake 2 ure mal preluftam... tko da upam da bojo izvidi krvi ok zdej v ponedeljek ma sej jz tud bajto skojz luftam, spijem tud ful, tako da upam da ni kaj druzga, pa še sluhovod imam unet, in to na levem ušesu, tako da komaj čakam ta maj
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:21:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz mam tud zadnje dneve glavobole, pa ne vem od česa... ponavadi je od dehidriranosti - ampak to pri meni ni ker spijem več kot dovolj tekočine... pol me glavobol daje takrat k nimam preluftne bajte, k ni svežga zraka - to tud ni mogoče k na vsake 2 ure mal preluftam... tko da upam da bojo izvidi krvi ok zdej v ponedeljek ma sej jz tud bajto skojz luftam, spijem tud ful, tako da upam da ni kaj druzga, pa še sluhovod imam unet, in to na levem ušesu, tako da komaj čakam ta maj ja smotan je sam to da ne smemo nekih zdarvil jemat... po te strani tud jz komi čakam na maj.. za en usran prehlad ne smem ničesar jemat... to k pa lahko pa ne pomaga
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
eh sej bo že, če sem do zdej zdržala bom pa še te dva meseca
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:32:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 eh sej bo že, če sem do zdej zdržala bom pa še te dva meseca ja ti maš še slaba dva, jz pa dober mesec
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:33:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem zdej počas še drugo rundo žehte naštimat za prat... mogoče se še kaj proti večeru oglasim, drugač pa jutri zjutraj spet... lep preostanek večera
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 eh sej bo že, če sem do zdej zdržala bom pa še te dva meseca ja ti maš še slaba dva, jz pa dober mesec ja veš jz upam da bo tud prej, k je neki umenla da bo CR
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes grem zdej počas še drugo rundo žehte naštimat za prat... mogoče se še kaj proti večeru oglasim, drugač pa jutri zjutraj spet... lep preostanek večera ja uživej, se beremo k se zaberemo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:35:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 eh sej bo že, če sem do zdej zdržala bom pa še te dva meseca ja ti maš še slaba dva, jz pa dober mesec ja veš jz upam da bo tud prej, k je neki umenla da bo CR upam da ti uspe po naravni poti...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:37:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 eh sej bo že, če sem do zdej zdržala bom pa še te dva meseca ja ti maš še slaba dva, jz pa dober mesec ja veš jz upam da bo tud prej, k je neki umenla da bo CR upam da ti uspe po naravni poti... mah veš prvi je bil CR., tak da se zdej sploh ne sekiram, kar bo pač bo, sam da bo zdrav
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:38:50
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 eh sej bo že, če sem do zdej zdržala bom pa še te dva meseca ja ti maš še slaba dva, jz pa dober mesec tud jaz še samo en mesec...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
nč jz grem, uživajte
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 17:54:58
|
|
|
|
lake
|
A zdej boste pa vse ušle? Jst pa glih zdej pizzo pečem. Mamo pozno kosilo A še kero boli pod prsmi, men se bo kr zmešal, in to iz dneva dan me bolj boli, pa če mam modrc al pa ne.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 18:31:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake A zdej boste pa vse ušle? Jst pa glih zdej pizzo pečem. Mamo pozno kosilo A še kero boli pod prsmi, men se bo kr zmešal, in to iz dneva dan me bolj boli, pa če mam modrc al pa ne. ne vem mene pod prsmi ful srbi boli pa ne...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 18:33:17
|
|
|
|
zoja10
|
.... ma nism mislila slabo....čveki.... sam tko ....pol k enkrat človk začne preveč jamrat rata skoz slabe volje... sm hotla sam da pomisliš tud na kaj lepega... sej ni tko hudo a? ne bit jezna
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 18:34:14
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja imava samo še mesec in tri dni...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 18:37:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
mene pod prsmi nič ne srbi, me pa med njimi... tko da se skoz praskam.. in če mam kakšno bolj odprto majico al pa pulover full grdo zgleda k je kr rdeč flek IZVIRNO SPOROČILO: lake A zdej boste pa vse ušle? Jst pa glih zdej pizzo pečem. Mamo pozno kosilo jz bi tuuuuuuuud
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 18:42:37
|
|
|
|
Dudica1
|
blueeyes a nisi mogla da nas ne bi pršla pogledat a ne... ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 28.3.2009 18:46:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blueeyes a nisi mogla da nas ne bi pršla pogledat a ne... ... sej me zlo kratek čas ni blo... ma mi je dolgčas... druga žehta se že pere... moj že cel dan spi... jz se pa dolgočasim... pa vsake tok kakšno igrco zaigram, al pa sae mal dopisujem na skypu al pa msn-ju
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?