|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
28.3.2009 18:51:02   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blueeyes a nisi mogla da nas ne bi pršla pogledat a ne...user posted image ...

sej me zlo kratek čas ni blo... ma mi je dolgčas... druga žehta se že pere... moj že cel dan spi... jz se pa dolgočasim... pa vsake tok kakšno igrco zaigram, al pa sae mal dopisujem na skypu al pa msn-ju user posted image

jaz mam tud skayp in msn...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.3.2009 18:52:46   
Blueeyes

sej me zlo kratek čas ni blo... ma mi je dolgčas... druga žehta se že pere... moj že cel dan spi... jz se pa dolgočasim... pa vsake tok kakšno igrco zaigram, al pa sae mal dopisujem na skypu al pa msn-ju user posted image

kok si pa kej gor??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.3.2009 18:54:52   
Dudica1

kok si pa kej gor??

jah na skaypu sm  itak skoz dosegljiva k sm na računalniku...na msn-ju pa tko občasno...za msn nimam kakšnga pametnega za dopisovat...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 428
28.3.2009 18:56:50   
Blueeyes
dudica... maš ZS

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 429
28.3.2009 19:16:55   
Dudica1
user posted image zdej pa tle ni nč...k sva se midve tam okupirale...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.3.2009 19:29:44   
Blueeyes
ponavad so skoz po 2 al pa 3 gor... zdej sva pa očitno same user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.3.2009 19:37:22   
zoja10
jst pridem tud kaj čekirat...

ojoj a sam še en mesec? uf ja... mam že ene dva dni filing ko da ma glavo že čist vn..vsak korak čutim ko da bi me z nožem 'not' rezala... u tork mam pregled...mam tak filing da bo kr prej...
drgač je pa 25 apr. mlaj...tko da...:D

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 432
28.3.2009 19:42:04   
Blueeyes
tale rr dons sameva... mayflower je prijavljena pa se nič ne oglasi... zdej je online tudi cveka user posted image  

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 433
28.3.2009 19:43:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

user posted image user posted image user posted image .... ma nism mislila slabo....čveki.... sam tko ....pol k enkrat človk začne preveč jamrat rata skoz slabe volje...user posted image  sm hotla sam da pomisliš tud na kaj lepega...
sej ni tko hudo a?user posted image

ne bit jeznauser posted image

ma sej nisem nč zamerla, sam včasih me pa kr zagrab pa moram mal jambratuser posted image user posted image

nisem nč jezna nateuser posted image

a 25 aprila je luna, jz takrat začnem s porodniškouser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
28.3.2009 19:44:07   
Anonimen

tale rr dons sameva... mayflower je prijavljena pa se nič ne oglasi... zdej je online tudi cveka user posted image  

ja k pa ne morem brez vasuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
28.3.2009 19:45:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

vidš, sej jz tud ne... pa bi mogla mal tm še pospravt v kuhinji ... posodo pomit pa se mi ne da... rajš kle mal počvekam user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
28.3.2009 19:47:10   
Dudica1
evo mene spet tle sm tamalga sm šla z vose potegnt...user posted image
blueeyes jutri al pa potem v ponedeljek se še kaj pomeniva tam na drugi strani...prav super da sva se takole ujeli...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 437
28.3.2009 19:49:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

vidš, sej jz tud ne... pa bi mogla mal tm še pospravt v kuhinji ... posodo pomit pa se mi ne da... rajš kle mal počvekam user posted image  user posted image

jz mam pa vse pospravljeno razen dnevno, k jo je sinko razkopuuser posted image pospravt se mi pa ne dauser posted image mogoče bo možek, k sva se spet skregala pa je zdej prov priden kot kuža je usluženuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
28.3.2009 19:50:37   
Blueeyes

blueeyes jutri al pa potem v ponedeljek se še kaj pomeniva tam na drugi strani...prav super da sva se takole ujeli...user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  je prijetno čvekat da vse ne berejo user posted image   user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 439
28.3.2009 19:51:53   
Dudica1

user posted image  user posted image  user posted image  je prijetno čvekat da vse ne berejo user posted image   user posted image

je tako no sej bo kmal jutri če boš kej gor pa se še kej pomenva a ne user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 440
28.3.2009 19:54:32   
Blueeyes

je tako no sej bo kmal jutri če boš kej gor pa se še kej pomenva a ne user posted image

jp... zdej pa mislim da bom šla v vodorqavno stanje.. sicer še ne spat, samo počivat,, k mi tko buši otrdeva... morm še stroj počakat da opere, pol grem šele lahko spat

cveka pa nej sinko še pospravi, da ne bo mamice matral... al pa oči... ti pa noge u luft pa uživaj

se beremo jutri

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 441
28.3.2009 19:56:47   
Dudica1
blueeyes ti kr pejt počivat tud jaz grem...samo še kosmiče povečerjam...

se beremo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 442
28.3.2009 19:59:06   
Anonimen
cveka pa nej sinko še pospravi, da ne bo mamice matral... al pa oči... ti pa noge u luft pa uživaj

sej jz že ležim in držim noge v luft in skupaj mali pa že spi k je zjutraj že ob pol šestih rogovilu, no ja še ne bo pa kmaluser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
28.3.2009 19:59:52   
Anonimen
no jz grem pol tud

lahko noč punce

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
28.3.2009 20:08:34   
AKP
Dober večer!
Odkar je mož doma sploh nimam več časa za RR. Zdaj na srečo gleda Tv. Sploh nimam časa brat za nazaj. Tiste, ki imate visok pritisk, koliko ga imate. Meni skače gor in dol, spodnji in zgornji. Zdaj si še obvezno merim tudi levo nogo, ker mi zelo zateka in moram spremljati vsak dan njen obseg. Za evidenco pregled imam 10.04. Do takrat bom porabila antibiotik in bomo potem videli kako dalje. Upam, da ste ostale dobro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
28.3.2009 20:09:43   
Dudica1
akp kako,zakaj si meriš obseg noge...user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 446
28.3.2009 20:15:00   
AKP
Dudica leva noga mi ful zateka proti desni, zato si moram vsak dan merit obseg noge nad gležnjem, da lahko spremljam obseg. Če se pokaže bistvena razlika v širini moram takoj nazaj k g.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 447
28.3.2009 20:17:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Dober večer!
Odkar je mož doma sploh nimam več časa za RR. Zdaj na srečo gleda Tv. Sploh nimam časa brat za nazaj. Tiste, ki imate visok pritisk, koliko ga imate. Meni skače gor in dol, spodnji in zgornji. Zdaj si še obvezno merim tudi levo nogo, ker mi zelo zateka in moram spremljati vsak dan njen obseg. Za evidenco pregled imam 10.04. Do takrat bom porabila antibiotik in bomo potem videli kako dalje. Upam, da ste ostale dobro.

ojej akp mirkaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
28.3.2009 20:21:29   
AKP
Punce odhajam. Je prišel moj dragi, ker me pogreša in noče sam gledat TV user posted image . Lahko noč.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 449
28.3.2009 20:29:28   
Dudica1
tud jaz grem

nočko

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?