|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
10.4.2009 11:55:45   
Dudica1
no dej če me kje zagledaš pa pocukej...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
10.4.2009 12:01:14   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no dej če me kje zagledaš pa pocukej...user posted image

Sej bom doma ostala, bom šla mal pospravit. Imamo kot bi bomba padla...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
10.4.2009 12:13:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Blueeyes... a Gaja je pridna? A ne da je fajn AS , ga poslušaš, pa si takoj bolj miren...

včer sem 1x poslušala zjutri, pa je srček fajn utripal, ona je pa drnjohala user posted image  user posted image   dons še nisem nič.. bom pol zvečer... drgač je pa kr aktivna.. ne tko k je bla, ampak mi je čist dovolj...

jz še kr čekiram une albance k kopljejo po parceli... tok se naglas pogovarjajo, da bom še jz kmal znala govort albansk.. user posted image  user posted image

lučka jz mam tud solno lučko
user posted image

petra a jz tud uživam k gledam okoli drevesa k zelenijo.. pa zdej počas bojo še jabolka, hruške, slive, višnje in češnja cveteli... za videt bo sicer fuuuuuull lepo, samo za moj nos ne bo glih prijetno (mam namreč alergijo na cvetni prah user posted image )

psaša dobr oprav s papirji... se bom nalaufala naokoli pa načakala user posted image  

pokica_ kako pa to kihaš da si joške zmočiš... to bi pa rada vidla user posted image  user posted image  user posted image  a si si jih zmočila vsaj s slino in  ne s smrklji user posted image  user posted image

kosilo še sanja se mi ne kaj nej dons naredim.. bom vidla pol k pridem nazaj domov kaj mi bo zapasalo... najbrž samo kakšni makaroni na hitro, al pa rižota...

pirhi se bam zadevala čez vikend, k jih bom v teranu kuhala... sej baje bo lepo vreme čez vikend, tko da ni panike, da bom sprot lahko mela okna odprta in luftala... sam da naujo sosedi skup padl user posted image  user posted image

možje mojga tud ne spravim v šoping z mano,... skup greva edin po hrano,.... bog ne dej da bi zavil v BC al pa H&M na otroški oddelek.,.. v sekundi se obrne in kidne user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
10.4.2009 12:21:22   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pokica_ kako pa to kihaš da si joške zmočiš... to bi pa rada vidla user posted image  user posted image  user posted image  a si si jih zmočila vsaj s slino in  ne s smrklji user posted image  user posted image

kosilo še sanja se mi ne kaj nej dons naredim.. bom vidla pol k pridem nazaj domov kaj mi bo zapasalo... najbrž samo kakšni makaroni na hitro, al pa rižota...

pirhi se bam zadevala čez vikend, k jih bom v teranu kuhala... sej baje bo lepo vreme čez vikend, tko da ni panike, da bom sprot lahko mela okna odprta in luftala... sam da naujo sosedi skup padl user posted image  user posted image

možje mojga tud ne spravim v šoping z mano,... skup greva edin po hrano,.... bog ne dej da bi zavil v BC al pa H&M na otroški oddelek.,.. v sekundi se obrne in kidne user posted image

user posted image user posted image user posted image  je bla samo slina, nič smrčkov! user posted image  Ma nevem, nekak sem se dol nagnila, pa je bil na joških tuš! user posted image

pirhe nebom barvala, nič naju nebo doma, zjutri  zgodaj krenema od doma, le kdo bo pa jedel, sam za okras jih pa nem delalauser posted image . Mogoče bo tašča jutri delala, pa bom njej pomagala. Mormo jo poklicat in vprašat.
Tile v teranu pa morjo lepo izpadet. A so temno ali svetlo rdeče obarvani na koncu?

Kosilo, ker hrenovke odpadejo, si je moj zaželel ribje palčke, bo šel kupit, pa pol nardim. user posted image  Pa pomfri in solato zravn.

Šoping, moj gre skoraj zmeraj zraven, tudi če grem zase cote kupovat. Res pa da mora trajat max 2h, ko če ne rata tečenuser posted image . Drugače sma pa dober šoping teamuser posted image  Imama lahko rečem isti okus in v 2 je lažje, kot pravjo.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
10.4.2009 12:23:23   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Tile v teranu pa morjo lepo izpadet. A so temno ali svetlo rdeče obarvani na koncu?

temno vijolični z bleščicami... žal nimam oz ne najdem nobene slike od lanskega leta, jo bom dala pa letos kakšno gar ko jih naredim

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
10.4.2009 12:25:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Šoping, moj gre skoraj zmeraj zraven, tudi če grem zase cote kupovat. Res pa da mora trajat max 2h, ko če ne rata tečenuser posted image . Drugače sma pa dober šoping teamuser posted image  Imama lahko rečem isti okus in v 2 je lažje, kot pravjo.

moj je navdušen samo takrat k grem kakšne modrce kupovat, al pa kakšno fejst majco z dekoltejom... user posted image  user posted image  user posted image  edin kle je navdušen, pri ostalih stvareh pa zdolgočasen (itak, značilno za moške) user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
10.4.2009 12:26:10   
Blueeyes
grem zdej na sprehod s psom, pa se kasnej spet oglasim... dobre tek tistim ki ste glih pri kosilu ali pa se k njemu odpravljate

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
10.4.2009 12:28:06   
Masi
Da se mal oglasim.
Pri meni se kar skos neki dogaja. Včeraj so me mal šokirali popadki. Začeli so se okrog dvanajstih in tja do štirih redno na 6-7 minut. Potem se mi je vse skupi mal umirilo in me je stisnlo samo na vsake tolko. Ponoči sm jih tudi mal čutila, samo danes pa zaenkrat kar mirovanje. Upam da je blo vse skupi samo lažno in da me moja pikica ne misli že zdej pridet pozdravit. Mora počakat vsaj še par tednov. Zdej sm začela 33t in je sigurno še prezgodaj. Punce, sao sm se pa kar ustrašla vsega skupaj. kar jokala sem od strahu. Res ne želim da pristane v kakšni topli postelci. Nič ni fino bit še tolk dlje v porodnišnici, sploh če imaš že doma otročke. Držte pestke zame da ostanem v enem kosu vsaj še tri tedne. Sej vem da lahko prezgodaj rodim, mi to skos govori moja g, samo ne pa tolk prekmal. Mam hvala bogu zdej do torka mojga doma in se bom res lahko malo bolj čuvala. Bo bolj on skrbel za našga divjaka. Je star 20 mesecev pa se mu je čist začel dogajat. Podivjal je kot bi sršene jedeluser posted image . Povsod je treba plezat pa povsod mora mami sodelovat. Ni šans da sedim ko ga mam sama. Prov zato mi bo tole da ma lubi dopust fajn prišlo. Bosta onadva skupaj divjala po igriščih . No to je zaenkrat pri meni novga. Pa vam seveda javim za spremembe. Če bo karkoli pa bom poskrbela da dobite informacije. No pa itak da še ne bouser posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
10.4.2009 12:28:45   
Anonimen
ah moj pa kr gre z mano v nabavo ker nima izbireuser posted image

jz bom tud pirhe barvala oz. jih bova z sinkom k komaj čakauser posted image user posted image user posted image

dans je doma in je kr razočaran, k mora bit domauser posted image tako da bova jutr jajca barvala pol pa nesla k žegenuser posted image
sam jz bom letos sam jajca jedla k šunke ne smem, zarad pritiskauser posted image se mi je ful popravu od kar se mirkam in ne jem hrane in ne pijem, tiste stvari k dvigujejo pritisk, tako da bom še 6 tednov zdržala pa bo!!!

aja a orehi tud pritisk dvigujejo, k nikjer isem zabrala da bi, slišala pa sem da ti lahko dvignejo pritisk, a kera kej več ve????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
10.4.2009 12:30:11   
pokica_
A prav vijolični pridejo. To mora biti pa super lepo, pa še bleščiceuser posted image .

Moj pa gre kamorkoli, najsi gre za cote ali za fasungo, tud rad kaj pogleda, ...včasih še jst njega morm čakatuser posted image .
Uživaj z psom, pa lej da mu vodo po šetnji daš, da nebo dehidriral od te vročineuser posted image .

Jst grem pa sesat stanovanje, pa kopalnico pucat!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
10.4.2009 12:36:48   
Anonimen
joj masi čuvaj se pa noge skup tišatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa si šla kej h G. ta ni kaj res narobeuser posted image no ja jz držim pesti da ni nič narobe in da greš rodit za manouser posted image sinka pa kr naj možek pomirka ti pa lepo počivatuser posted image

no mi smo mel danes za kosilo, pomfi, pohane fileje od ribic in solato, njamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
10.4.2009 12:37:56   
Anonimen
pokica: a prideš še kmet sesat k se men ne dauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2737
10.4.2009 13:07:11   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

petraa jaz mam pa prbleme z dudam...ker jo še vedno ima za pocertat user posted image ...zdaj jo je začel pod kavč porivat pol pa joka da jo nima...da jo ne najde da naj mu jo dam user posted image

Zdravo punce! Se tolk načvekate, da mi tisto enkrat na dan ali dva dni komaj uspe za nazaj prebrat. Dudica, pri nas smo Manco odvadili dude tako, da smo jo par dni pripravljali, da bo kmalu prišla vila, ki bo njeno dudo, ker je že tako velika, nesla drugemu dojenčku, ki jo bolj potrebuje. In tako sva ji eno jutro tam kjer je bila duda, pustila pismo in nahrbtnik ter v njem barvice - v zameno za dudo. Ker se je rada potepala naokoli in tudi barvala, je čisto ok sprejela, kakšna dva ali tri večere se je še malo spomnila na dudo, potem pa je bilo ok.
Solno lučko imam tudi jaz in jo ne zamenjam, za ponoči je ravno prav svetla, da vidiš, a tako temna, da te ne zadane šok, ko jo prižgeš.
Danes sem dobila pribor za odvzem popkovnične krvi, so zelo hitri, v enem tednu od klica do pribora. Bravo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
10.4.2009 13:22:50   
Leela
Jaz sem pa tolk matasta, da sploh ne vem ali bom zbolela ali kaj. V trgovini sem samo pol stvari nakupla, se obrnla in šla ven.

Te solne lučke pa res lepo svetlobo oddajajo. jaz imam eno iz ikee, tako rozasto otroško in je kar fina, Luka pa ima eno iz lesnine od medvedka puja-tudi zelo nežno sveti.

Včeraj smo bili v lekarni in je Luka lekarnarci vse povedal (k zdravnici 2 dni nazaj ni nič hotel). Ji je povedal, da je on dal svoje dude ribicam in račkam. Potem mu je pa lekarnarca dala eno žabo za napihnt za domov. Potem je še rekel, da ko bomo dobili še enega Lukata, da mu bomo dali dudo in njemu tudi user posted image . Še po enem letu se mu stoži po dudi.

Jaz bi mogla it pa v city park, ker imam ene bone pa moram tudi deca naterat da me pelje, ker sama ne maram vozit tolk daleč. Upam, da bo ta vikend.

Sem pa v šparu kupila bela jajca, tako da se bodo barve lepše videle.

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
10.4.2009 13:29:29   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pokica: a prideš še kmet sesat k se men ne dauser posted image

NEuser posted image , sem zdaj glih posesala, pa diham kot pesuser posted image . Sem čist poletno oblečena, tričetrtinske hlače+top pa mi je vroče. Prah sem pobrisala po celem stanovanju, te pa še kopalnica čaka....pa se mi full ne ljubiuser posted image .

Solne lučke so fajn, jaz sem imela eno full lepo pa sem jo pustila prejšnji taščiuser posted image , se mi je zdelo glupo svoje stvari ki sem jih tam kupila odnest domov.
Jst bi tud morala nekje eno najdet, pa neko malo nočno omarco bi rabla, čimbolj enostavno, al pa kak bel pleten predalnik tud nebii blo slabo, pa bi tam gor lučko postavla, pa še za odlagat stvari bi bil fajn predalnik, kake kremice, ipd. user posted image  Imajo kje bele, al samo v rjavi barvi?
Mene so pa dude odvadli na krut način, so jo pred mano vrgli v pečuser posted image , tega nem nikoli pozabila. Tale način z vilo je super lep način! user posted image  Zdaj vem, če bomo kdaj imeli take probleme, kako urgirat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
10.4.2009 13:44:49   
Anonimen
mi smo tima odvadel tako da smo se zmenil on dobi igrače od mojster mihata, če nam da dudo in od takrat je nima večuser posted image ene tri mesece se je še spolnil nanjo zdej pa nič več, bomo videli kaj bo, k jo bom kupila za novega prišlekauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
10.4.2009 13:48:10   
Leela
Luka pa si je sam izbral od bruderja kamion.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
10.4.2009 14:01:49   
zoja09
Živjo punce.Zbudila sem se dobre volje,sedaj pa sem take volje,da bi se najraje razjokala.
V sredo sem imela G. in ctg,vzel mi je še bris na streptokok,ker sem gnjavila za njega.In seveda taka kot sem,mi ni dalo mira in sem poklicala v laboratorij,če že imajo kakšne izvide????
In kaj mi rečejo? Da imam streptokoka skupine B!!!!!!!!!!!!
Pop.........bom.Zdaj pa moram do srede čakat da pridem do G.da vidim kaj mi bo reku.Baje se da antibiotik komaj pri porodu,ampak me je tak strah,da imam kar solzne očke.Pa toliko slabega in grdega piše na forumih zarad teh streptokokov.Punce,dajte se testirat,jaz nisem imela nobenih znakov,pa sem gnjavila in evo ga.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
10.4.2009 14:11:02   
pokica_
zoja09, ne bit žalostna, sigurno bo vse ok. Sreda bo pa tudi kmalu prišla in ti bo G povedal kako in kaj s temi inj. za streptokok po porodu. Berem, da ima to veliko št. nosečnic, pa so rodile zdrave otroke. Nič se sekirat, res ne. user posted image
Mene so že v bolnici 2x testirali na bakterije, pol sklepam da tudi na ta streptokok....1x sem imela neke druge bakt., katerih je blo vzgajano večje št. različnih, tk da pol ga verjetno nimam, predvidevam. user posted image

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
10.4.2009 14:30:36   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Masi

Da se mal oglasim.
Pri meni se kar skos neki dogaja. Včeraj so me mal šokirali popadki. Začeli so se okrog dvanajstih in tja do štirih redno na 6-7 minut. Potem se mi je vse skupi mal umirilo in me je stisnlo samo na vsake tolko. Ponoči sm jih tudi mal čutila, samo danes pa zaenkrat kar mirovanje. Upam da je blo vse skupi samo lažno in da me moja pikica ne misli že zdej pridet pozdravit. Mora počakat vsaj še par tednov. Zdej sm začela 33t in je sigurno še prezgodaj. Punce, sao sm se pa kar ustrašla vsega skupaj. kar jokala sem od strahu. Res ne želim da pristane v kakšni topli postelci. Nič ni fino bit še tolk dlje v porodnišnici, sploh če imaš že doma otročke. Držte pestke zame da ostanem v enem kosu vsaj še tri tedne. Sej vem da lahko prezgodaj rodim, mi to skos govori moja g, samo ne pa tolk prekmal. Mam hvala bogu zdej do torka mojga doma in se bom res lahko malo bolj čuvala. Bo bolj on skrbel za našga divjaka. Je star 20 mesecev pa se mu je čist začel dogajat. Podivjal je kot bi sršene jedeluser posted image . Povsod je treba plezat pa povsod mora mami sodelovat. Ni šans da sedim ko ga mam sama. Prov zato mi bo tole da ma lubi dopust fajn prišlo. Bosta onadva skupaj divjala po igriščih . No to je zaenkrat pri meni novga. Pa vam seveda javim za spremembe. Če bo karkoli pa bom poskrbela da dobite informacije. No pa itak da še ne bouser posted image .

masi, držim pesti da so lažni popadki.. ja no, sej tud 33 teden bi bil čist cool če bi tvoj user posted image  prišel na svet... ampak naj rej počaka še kakšne 4 tedne

pokica_ vodo itak da sem mu dala... sej jo mam še sabo v nahrbtniku, pa posodico za njega, tko da če je kriza mu dam že vmes pit - pa čeprov grem na sprehod sam za dobro urco... k sva pa pršla nazaj sem mu pa vodo v cevi odprla, pa se je tko veselil k se je skopal... pol se je pa na topel beton na sončka ulegel in zaspal user posted image  user posted image

gala ja hitri so z paketom za odvzem krvi... men so ga tud v enem tednu poslal.. mislim da še mal prej.. ja vsaj nekdo k nekaj dela...

tale sonce pa tok nažiga, da mam že kr barvo v obraz... se bom mogla začet s faktorjem mazat user posted image  nosim pa še kr dolge rokave in dolge hlače, ker nočem bit vsa zažgana... pa še grlo me neki daje, tko da se nočem prepihat zdej

zoja09 jz mam že zabeleženo v MK en listek (da slučajno ne pozabim vprašat, ker me zapušča spomin) da nujno rečem svoji G za testiranje.. boš vidla da bo vse ok... probaj ne misliti zdej na to... ker drugače ti bo še slabše 

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
10.4.2009 14:33:57   
Blueeyes
grem pojest kosilo.. pol pa spet v kontrolo delavcem user posted image  me morjo met že polhn ku... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
10.4.2009 14:44:06   
lake
Zoja09: Ne se sekirat. Baje ma streptokok B skor vsaka peta, in dokler je otrok v maternici ni panike, ker se okuži šele ko pride čez porodni kanal. Men je ginekologinja razložila, da zato ona dela ta bris šele v 38. tednu, in če je pozitiven, dobiš med porodom infuzijo z antobiotikom, ker prej itak nima smisla.

Mi bomo pa dons zapečeno cvetačo jedel, samo sploh nisem lačna ker je prevroče.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
10.4.2009 15:29:41   
copka
zoja- streptokok B. Jaz niti pojma nimam kaj naj bi to pomenilouser posted image  Upam, da ti uredijo in da ni nevarno!!

masi- se malo zdrzi!! jaz bi bila sedaj kar vesela popadkov, ti pa se malo pocakaj!! Moda si videla malega od mary12- je pravi korenjak kljub 34. tednom.

paket za odvzem popkovicne krvi- jaz sem zgleda ze pozno poslala in so mi napisali, da naj na dan poroda partner skoci iskat paket (ker bom v LJ rodila). Kar mi je pa tudi cisto fajn, ker je itak sosednja stavba od porodnisnice.

uzivajte!!user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
10.4.2009 15:42:50   
Anonimen
no midva sva se pa mal odpočila pa mal svinjak pospravla, pa pomfri sem za sinka spekla k si ga je zaželeluser posted image je vsaj nekaj jedeluser posted image user posted image

zdej bom pa počivala in pol greva še mal vn, pol bo pa tako in tako večer za večerjo kopanje in spanjeuser posted image user posted image komaj čakam ker sem že ful utrujenauser posted image

zoja09 upam da bo vse vredu in da ne bo kaj narobe, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
10.4.2009 16:40:13   
zmajama
pozdravljene,

vidim da vse tak hitite pospravljat, torej bom še jaz mogla it user posted image . Sem komaj domov prišla, sva bla z mojim v MB do zdaj, sem še nesla diplomsko na faks, pa vse ostale papire, tak da je zaj to rešeno, pol pa seveda še malo po trgovinah pa šoping in sem že zmatrana.

Jaz sem tudi danes dobila paket za odvzem krvi. Pa so res hitri, ker sem v torek komaj na pošto dala izpolnjen vprašalnik, tak da je že paket pospravljen v potovalki za P.

Midva bova pa danes jedla široke rezance, pa neko omakco in solato. Sicer si moj ni mogel kaj, da ne bi v mcdonaldcu dva cheesa pojedo. Je tak da se sploh ne ozira će je post al ne.

Jajčke bom pa jaz tudi jutri dopoldan barvala, pa še rozinov kruh moram naret za k žegnu nest.

ok, grem zdaj...nekaj delat...pa mi tak ni, k je vroče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.