![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:25:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Važi Dudi, pol javi če kaj najdeš! V ker H&M pa greš, kam to? K če pr vas nimajo, pol pr nas v MS še manj imajo. bom sporočila grem pa na rudnik ker tam v btc-ju nimajo nosečniškega oddelka veš...tako da če majo majo na rudniku...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:26:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro a ni fajn toplo? SEm čisto srečnaa, da je konec zime. Danes me čaka pospravljanje in barvanje škatel za shranjevanje. Popoldne pa še zadnja runda MŠ.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:26:40
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jaz sem si vzela enega v H&M-u,črnega pa mislim daima mal čipke.Tak fleten..Imajo posamezne al pa v kompletu. Na rudniku..
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 10.4.2009 10:27:19 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:28:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jaz sem si vzela enega v H&M-u,črnega pa mislim daima mal čipke.Tak fleten..Imajo posamezne al pa v kompletu. Na rudniku.. a v kompletu misliš s hlačkam zraven... ...kok pa so,se kej spomneš
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:32:59
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jaz sem si vzela enega v H&M-u,črnega pa mislim daima mal čipke.Tak fleten..Imajo posamezne al pa v kompletu. Na rudniku.. a v kompletu misliš s hlačkam zraven... ...kok pa so,se kej spomneš Ne,po dva modrčka sta skupaj,al dva bela al dva črna-mislim da je tako..cene ne vem.Tist posamezni je pa okrog 12€.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:39:03
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jaz sem si vzela enega v H&M-u,črnega pa mislim daima mal čipke.Tak fleten..Imajo posamezne al pa v kompletu. Na rudniku.. a v kompletu misliš s hlačkam zraven... ...kok pa so,se kej spomneš Ne,po dva modrčka sta skupaj,al dva bela al dva črna-mislim da je tako..cene ne vem.Tist posamezni je pa okrog 12€. aja... ...sm mislna da so še kakšne vroče hlačke zraven...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:39:10
|
|
|
|
OliveOyl
|
Sem si nov ticker naštimala-komaj..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:41:38
|
|
|
|
OliveOyl
|
Dudi imajo tudi tiste vroče hlačke,ki jih imaš do podpazduhe. Jaz bom šla enkrat drug teden v nabavo,za tamala dva kupit kakšne tanjše hlače,majčke pa Laura rabi sandalčke.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:42:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
Helov, punce! Meni se pa tako spiiii Sej ne vem, kaj je to. Tako mi paše počivanje Stanovanje pa v razsulu... Bo treba it kej delat.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:43:45
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Dudi imajo tudi tiste vroče hlačke,ki jih imaš do podpazduhe. Jaz bom šla enkrat drug teden v nabavo,za tamala dva kupit kakšne tanjše hlače,majčke pa Laura rabi sandalčke. ...ne hvala ne rabim takih... Sej jaz morm tud za tamalga kupit kakšne hlače pa majce pa ene čevljčke mu morm samo za to pa mora bit zraven...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:45:34
|
|
|
|
zoja10
|
ooj... se trudim brat za nazaj...pa nikakor pridem do konca.. Psaša....kako pa kaj poročna noč? Cveka super da si fajn.. končno lohk se mal sprostiš pa uživaš...(da o pucanju ne govorim) Blue sm dobila tvoj sms.... Oliva...me je kr stisnlo k sm vidla da maš sam še 36 dni...kok mam pol jaz.... omg... Zdej grem za sosedo kavo kuhat,...polno glavo mam že vsega... spet mi je začelo bit slabo ponoč,...wc non-stop,...pa še kopalnico rihtamo..vse je tko drago.... ah ...hudič ja naša pikica je tud zlo mirna zadnje dni...se dobro da mam AS... Pridne bit...pa nč jamrat ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:46:12
|
|
|
|
OliveOyl
|
FLASK_A ma kaj boš spala,poglej kako sonček šajna. dudi kam boš šla kupovat za malega?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:49:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl FLASK_A ma kaj boš spala,poglej kako sonček šajna. dudi kam boš šla kupovat za malega? za TAVELKIGA kupujem največ v C&A pa H&M neki pa tud s oliver kaj tako za res lepo... čeveljčke sem pa zadnjič vidla v massu so mel 20% znižano res lepe tako da bom šla pogledat če še majo...sej pomoje mu kr lohk vzamem eno številko pa če ne bi blo vredu zamenjam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:49:44
|
|
|
|
OliveOyl
|
zoja boljše,da ne veš koliko imaš še do konca.. prec zamenjam s tabo,jaz bi že kar šla,ma po eni strani je pa tako lepo biti noseč.vse te brcike in debelost..bom prav pogrešala tole,pa sploh ko vem,da sem zadnjič noseča. Sem že mojemu to fantazirala pa je rekel,da kdo pravi da sem zadnjič noseča. Spet me nekaj daje.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:53:45
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jaz tudi največ v H&M pa C&A,pa še kje.Včasih res natrofiš kakšen poceni kos. Za obut-Sebi večinoma od Nike-a,nekaj ponosi Laura za njim..sandalčke je tud imela od Nike-a pa so bili fajn. Tistih stopnic za na WC pa videt ne more,zdaj kahlica laufa.Včerj se mi je v gatke podelala pa še po vsem tepihu v Wc-ju razmazala.
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 10.4.2009 10:54:45 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:59:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jaz tudi največ v H&M pa C&A,pa še kje.Včasih res natrofiš kakšen poceni kos. Za obut-Sebi večinoma od Nike-a,nekaj ponosi Laura za njim..sandalčke je tud imela od Nike-a pa so bili fajn. Tistih stopnic za na WC pa videt ne more,zdaj kahlica laufa.Včerj se mi je v gatke podelala pa še po vsem tepihu v Wc-ju razmazala. OMG...ja kaj češ...meni se podelal še ni v hlačke...polulal pa že nevem kolkrat...zdej je tud v vrtcu brez bomo videli kako bo... Ma on superge ima zdaj rabi kakšne čevlje za lepo za na lepe hlačke...take fensi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 11:04:41
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ja pol jih boš pa ziher v Masu dobila,al pa kakšne geox-ke..eni jih pohvalijo. Pri nas je skoz pestro,kaj šele bo.Dobro,da sem flegma in ne kompliciram preveč,se mi zdi da čedalje manj. Zdaj pa grem še mal posesat,da skurim čokoladna jajčka,dobro da sem jih toliko kupila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 11:09:14
|
|
|
|
Dudica1
|
uf še čokoladna jajčka moram kupit res...še nč nimam za k žegn nest...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 11:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz sem pa že vse kupila za k hžegen, sam kaj mi bo k letos svinine ne smem tako da bom sam jajčka jedla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 11:24:47
|
|
|
|
Dudica1
|
pa še pirhe mormo pobarvat...jih bova jutri dopoldne s kolegico skupi...da bova čimbolj izkoristle barve... Sem zjutri obesla cunje ven pa so že suhe...je kr 20 stopinj v senci kaj šele na soncu...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 11:31:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudica, a ti greš danes v Supernovo? ja zdej kmal...zakaj???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 11:39:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kaj pa vem, jaz bi tut šla nekej tja nabavit, pa se lahko dobiva. A misliš it sama? Bi šla na eno kavico?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 11:43:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj pa vem, jaz bi tut šla nekej tja nabavit, pa se lahko dobiva. A misliš it sama? Bi šla na eno kavico? ma ne gre moj zraven...sm že tok na koncu da kr nej gre tovorit stvari... če pa kje vidiš kakšno pa jo pocukaj za rokav
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 11:45:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Joj, kako imate pridne možeke Jaz ga pa takooooo fehtam, da bi kdaj šel z mano takole. Uživajta pa na tortico se povabita, včasih so tam imeli ful dobre
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.