|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
10.4.2009 10:25:57   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Važi Dudi, pol javi če kaj najdeš! V ker H&M pa greš, kam to? K če pr vas nimajo, pol pr nas v MS še manj imajo.

bom sporočila grem pa na rudnik ker tam v btc-ju nimajo nosečniškega oddelka veš...tako da če majo majo na rudniku...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
10.4.2009 10:26:17   
Anonimen
jutro

a ni fajn toplo?user posted image user posted image user posted image SEm čisto srečnaa, da je konec zime. Danes me čaka pospravljanje in barvanje škatel za shranjevanje. Popoldne pa še zadnja runda MŠ.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
10.4.2009 10:26:40   
OliveOyl
Jaz sem si vzela enega v H&M-u,črnega pa mislim daima mal čipke.Tak fleten..Imajo posamezne al pa v kompletu.
Na rudniku..

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 10.4.2009 10:27:19 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
10.4.2009 10:28:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jaz sem si vzela enega v H&M-u,črnega pa mislim daima mal čipke.Tak fleten..Imajo posamezne al pa v kompletu.
Na rudniku..

a v kompletu misliš s hlačkam zraven...user posted image ...kok pa so,se kej spomnešuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
10.4.2009 10:32:59   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Na rudniku..

a v kompletu misliš s hlačkam zraven...user posted image ...kok pa so,se kej spomnešuser posted image

Ne,po dva modrčka sta skupaj,al dva bela al dva črna-mislim da je tako..cene ne vem.Tist posamezni je pa okrog 12€.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
10.4.2009 10:39:03   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Na rudniku..

Ne,po dva modrčka sta skupaj,al dva bela al dva črna-mislim da je tako..cene ne vem.Tist posamezni je pa okrog 12€.

aja...user posted image user posted image user posted image ...sm mislna da so še kakšne vroče hlačke zraven...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
10.4.2009 10:39:10   
OliveOyl
Sem si nov ticker naštimala-komaj..user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
10.4.2009 10:41:38   
OliveOyl
Dudi imajo tudi tiste vroče hlačke,ki jih imaš do podpazduhe.user posted image

Jaz bom šla enkrat drug teden v nabavo,za tamala dva kupit kakšne tanjše hlače,majčke pa Laura rabi sandalčke.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
10.4.2009 10:42:27   
FLASK_A
Helov, punce!

Meni se pa tako spiiiiuser posted image Sej ne vem, kaj je to. Tako mi paše počivanjeuser posted image Stanovanje pa v razsulu... Bo treba it kej delat.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
10.4.2009 10:43:45   
Dudica1

Dudi imajo tudi tiste vroče hlačke,ki jih imaš do podpazduhe.user posted image

Jaz bom šla enkrat drug teden v nabavo,za tamala dva kupit kakšne tanjše hlače,majčke pa Laura rabi sandalčke.

user posted image ...ne hvala ne rabim takih...user posted image

Sej jaz morm tud za tamalga kupit kakšne hlače pa majce pa ene čevljčke mu morm samo za to pa mora bit zraven...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
10.4.2009 10:45:34   
zoja10
ooj...
se trudim brat za nazaj...pa nikakor pridem do konca..user posted image

Psaša....kako pa kaj poročna noč? user posted image user posted image  
Cveka super da si fajn..user posted image končno lohk se mal sprostiš pa uživaš...(da o pucanju ne govorim)user posted image

Blue sm dobila tvoj sms....
Oliva...me je kr stisnlo k sm vidla da maš sam še 36 dni...kok mam pol jaz.... omg...user posted image

Zdej grem za sosedo kavo kuhat,...polno glavo mam že vsega...
spet mi je začelo bit slabo ponoč,...wc non-stop,...pa še kopalnico rihtamo..vse je tko drago.... ah ...hudič ja user posted image

naša pikica je tud zlo mirna zadnje dni...se dobro da mam AS...

Pridne bit...pa nč jamrat user posted image  ...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
10.4.2009 10:46:12   
OliveOyl
FLASK_A ma kaj boš spala,poglej kako sonček šajna.user posted image

dudi kam boš šla kupovat za malega?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
10.4.2009 10:49:32   
Dudica1

FLASK_A ma kaj boš spala,poglej kako sonček šajna.user posted image

dudi kam boš šla kupovat za malega?

za TAVELKIGA kupujem največ v C&A pa H&M neki pa tud s oliver kaj tako za res lepo...
čeveljčke sem pa zadnjič vidla v massu so mel 20% znižano res lepe tako da bom šla pogledat če še majo...sej pomoje mu kr lohk vzamem eno številko pa če ne bi blo vredu zamenjam

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
10.4.2009 10:49:44   
OliveOyl
zoja boljše,da ne veš koliko imaš še do konca..user posted image user posted image   prec zamenjam s tabo,jaz bi že kar šla,ma po eni strani je pa tako lepo biti noseč.vse te brcike in debelost..bom prav pogrešala tole,pa sploh ko vem,da sem zadnjič noseča.user posted image

Sem že mojemu to fantazirala pa je rekel,da kdo pravi da sem zadnjič noseča.user posted image  Spet me nekaj daje.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
10.4.2009 10:53:45   
OliveOyl
Jaz tudi največ v H&M pa C&A,pa še kje.Včasih res  natrofiš kakšen poceni kos.
Za obut-Sebi večinoma od Nike-a,nekaj ponosi Laura za njim..sandalčke je tud imela od Nike-a pa so bili fajn.user posted image

Tistih stopnic za na WC pa videt ne more,zdaj kahlica laufa.Včerj se mi  je v gatke podelala pa še po vsem tepihu v Wc-ju razmazala.user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 10.4.2009 10:54:45 >

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
10.4.2009 10:59:46   
Dudica1

Jaz tudi največ v H&M pa C&A,pa še kje.Včasih res  natrofiš kakšen poceni kos.
Za obut-Sebi večinoma od Nike-a,nekaj ponosi Laura za njim..sandalčke je tud imela od Nike-a pa so bili fajn.user posted image

Tistih stopnic za na WC pa videt ne more,zdaj kahlica laufa.Včerj se mi  je v gatke podelala pa še po vsem tepihu v Wc-ju razmazala.user posted image

OMG...ja kaj češ...meni se podelal še ni v hlačke...polulal pa že nevem kolkrat...zdej je tud v vrtcu brez bomo videli kako bo...user posted image

Ma on superge ima zdaj rabi kakšne čevlje za lepo za na lepe hlačke...take fensi user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
10.4.2009 11:04:41   
OliveOyl
Ja pol jih boš pa ziher v Masu dobila,al pa kakšne geox-ke..eni jih pohvalijo.user posted image

Pri nas je skoz pestro,kaj šele bo.Dobro,da sem flegma in ne kompliciram preveč,se mi zdi da čedalje manj.user posted image user posted image  

Zdaj pa grem še mal posesat,da skurim čokoladna jajčka,dobro da sem jih toliko kupila.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
10.4.2009 11:09:14   
Dudica1
uf še čokoladna jajčka moram kupit res...še nč nimam za k žegn nest...user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
10.4.2009 11:19:17   
Anonimen
no jz sem pa že vse kupila za k hžegen, sam kaj mi bo k letos svinine ne smemuser posted image tako da bom sam jajčka jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2719
10.4.2009 11:24:47   
Dudica1
pa še pirhe mormo pobarvat...jih bova jutri dopoldne s kolegico skupi...da bova čimbolj izkoristle barve...user posted image

Sem zjutri obesla cunje ven pa so že suhe...je kr 20 stopinj v senci kaj šele na soncu...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
10.4.2009 11:29:35   
FLASK_A
Dudica, a ti greš danes v Supernovo?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
10.4.2009 11:31:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudica, a ti greš danes v Supernovo?

ja zdej kmal...zakaj???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
10.4.2009 11:39:44   
FLASK_A
Kaj pa vem, jaz bi tut šla nekej tja nabavit, pa se lahko dobiva. A misliš it sama? Bi šla na eno kavico?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
10.4.2009 11:43:49   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kaj pa vem, jaz bi tut šla nekej tja nabavit, pa se lahko dobiva. A misliš it sama? Bi šla na eno kavico?

ma ne gre moj zraven...sm že tok na koncu da kr nej gre  tovorit stvari...user posted image
če pa kje vidiš kakšno user posted image pa jo pocukaj za rokav user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
10.4.2009 11:45:38   
FLASK_A
Joj, kako imate pridne možeke user posted image Jaz ga pa takooooo fehtam, da bi kdaj šel z mano takole. Uživajta pa na tortico se povabita, včasih so tam imeli ful dobreuser posted image user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.