Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 8:28:50
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro, še od mene... Jst imam danes pregled . Komaj čakam, da našega fantiča vidim... Petra a itak, da bo izpit narejen. Držim pestke Mary 12 kakšen lepotec je mali, pa kolk laskov že ima... Bravo mami in oči , bo treba še kakšnega otročka imet. Bi bilo škoda, če ne... Cveki... super, da si doma Mene je tudi skrbelo, kako bosta moja dva sama, ko bom v porodnišnici. Pa jima je šlo, sta se super rihtala. Ko bo nastopil pravi trenutek, bosta zmogla, boš vidla. KatMat... dobro zrihtaj papirologijo. Dudica... ne vsega pokupit. Pusti še kaj za ostale Blueeyes... a Gaja je pridna? A ne da je fajn AS , ga poslušaš, pa si takoj bolj miren...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 8:35:16
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Evo mene že spet delavci živcirajo . So pršli trije plošče polagat, in en je zravn točn samo zato da hvata krivine, dva pa delata. Punce da ne boste dons mesa jedle.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 8:40:10
|
|
|
|
Dudica1
|
petrazg zapravla bom vse kar mam pol pa kolkr bo še ostal bo... ...upam vsaj da vse dobim pa bom čist zadovoljna... pa kupit moram nočne lučke a kej predlagate kakšne al pa če ste kje kej fajnga vidle...da ma vsaj več stopenj svetlobe al kaj za ponoči dojit pa previjat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 8:45:39
|
|
|
|
petrazg
|
Dudica... ti si kar daj duška. Mene to čaka naslednji teden. Lučko za nočno hranjenje - imam kar enega duhca iz Ikee, se mi vredu obnese. Na previjalni imam pa malo manj močno žarnico, v tistem kamnu za sprostitev al kaj že... Lake... kar porihtaj te delavce, kaj se to pravi morajo nosečko ubogat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 8:52:48
|
|
|
|
Kasija
|
Dobro jutro! dudica1 jaz imam tudi kot petra zg solno lučko (saj si to mislila petra a ne?). pa se je kar lepo obnesla. tako toplo, prijetno svetlobo daje. lake srečno z delavci
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 8:53:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dudica... ti si kar daj duška. Mene to čaka naslednji teden. Lučko za nočno hranjenje - imam kar enega duhca iz Ikee, se mi vredu obnese. Na previjalni imam pa malo manj močno žarnico, v tistem kamnu za sprostitev al kaj že... Lake... kar porihtaj te delavce, kaj se to pravi morajo nosečko ubogat... ma za v sobico za previjat sm kr rekla da bi+om tisto lučko na dotik od medvedka puja...k ma v sobici nalepke od puja... samo za v spalnico bi rabla pa dve lučki tako da bi se dal kej regulirat svetlobo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:01:54
|
|
|
|
lake
|
Midva sva kupla take lučke na Viču, če greš na brdu dol z avtoceste in greš proti slaščičarni Žabar, so eni taki mal nižji bloki. Majo tri stopnje svetlobe, in so na dotik, kjer koli se jih dotakneš, se spremeni jakost svetlobe. Pomoje majo take lučke tudi v Bauhausu ali Merkurju.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:06:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Midva sva kupla take lučke na Viču, če greš na brdu dol z avtoceste in greš proti slaščičarni Žabar, so eni taki mal nižji bloki. Majo tri stopnje svetlobe, in so na dotik, kjer koli se jih dotakneš, se spremeni jakost svetlobe. Pomoje majo take lučke tudi v Bauhausu ali Merkurju. no sej bova pogledala še na brdu v lesnini pomoje bi tud kej mel al pa pol še rutar pa merkur ja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:10:51
|
|
|
|
petra a
|
petra zg-lepo se imej na pregledu, naj UZ traja čimdlje ...men pa tiste lučke niso všeč, nama je tašča kupla tisto sol, pa sem jo ob prvi priliki nesla v klet, da nau rekla da sem jo vrgla stran po 14 dneh sem končno našla kam je ta mala vtaknila stacionarni telefon (je bla že baterija prazna in je zvonila samo centrala)...hudiča...v sedežno med sedalom in hrbtiščem pri balkonu imamo drevo, matr kok je lepo opazovat, ko je vsak dan bolj zelen
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:18:06
|
|
|
|
Dudica1
|
petraa jaz mam pa prbleme z dudam...ker jo še vedno ima za pocertat ...zdaj jo je začel pod kavč porivat pol pa joka da jo nima...da jo ne najde da naj mu jo dam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:21:06
|
|
|
|
psaša
|
Hvala vsem za čestitke. Zdaj sem nekaj za službo naredila. Pojem in odhitim po opravkih - beri občina, ZZZS, CSD,.... Matr moram enih papirjev zamenjat. Cveka super za pregled, samo, da je vse OK.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
evo zdej sem pa še od DR. naš fantič ima spet laringitizem jeb.... sem misenla da smo se rešel pa očitno še ne no zdej bo mel 4 dni počitnic, v torek pa upam da bo vse o.k in bo šev v vrtec grem ribe panirat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:43:39
|
|
|
|
pokica_
|
Jutro vsem skupaj! Danes sem pa malo bolj zgodnja, kot običajno, že od 8.30 auf,...rekord . Zdle sn pa tk kihnila, da sem si joške čist zmočila, 3x zapored . Sem dala pralni stroj prat, ko je tak lep dan se še fino posuši...za vikend sma itak odsotna in se potepama po posavju, pa morm danes. Posesat je treba, mojga pa moram prištimat da tla pomije popoldan. Zvečer se mislim pa spečt tist biskvit z luknjami in pudingom, ga bom nesla cel pekač tašči, naj se redi ! Včeraj sma še v BC nabavila banico z stojalom (vse skup 45)€, pa previjalno podlogo...vse to v rumeni barvi; pol sem se pa spomnila da rabimo še senčnike za zadnje šajbe v avtu, da mu nebo sonček šajnal v ukice, bo lahko lažje pančkal , pa un napis Baby on board, ko se da na zadnjo šajbo z priseskom. Pa je spet šlo 75€, še dobro da sem mela 10€ bona od prejšnjega nakupa. Vse, ki imate danes preglede, ctg-je, opravke....dobro opravite! Dudi, a ti se ne postiš danes? Jaz sem pa hotla danes za kosilo pomfri+ocvrte hrenovke+ solato, pa mi prej mama reče, da je danes post Še dobro da imam slivove knedle v skrinji, bom jih kr skuhala danes. Sem glih zmazala zajtrk, sem že pri kavici. Dajte še povejte kaj...
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 10.4.2009 9:48:03 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:50:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro Še en lep sončen dan..uu kako paše.. psaša čestitam za poroko zmajama častitke tudi tebio za uspešno opravljen zagovor mary Kristjan je pa tak cukerček,da je joj.. Sploh ne vem kaj naj še pokomentiram,sem vse sproti pozabila k ste tolk naklofale. Aja našo čveki sem pozabila...sem vedela da te ne bojo noter obdražali.pa veš zakaj?ker preveč čvekaš,pa bi bila mal prehuda da že zdaj tam ostaneš.. pokica biskvit z luknjami,jaz bi ga tudi.. Vse ostale pa dobro opravite preglede,zrihtajte vso papirologijo in delavce v red spravite.Tle pr nas nekaj asfaltirajo,jih je kot mravelj po cesti.Včeraj bi hmal enega povozila.Kar skačejo pa zijajo not v avto..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:51:08
|
|
|
|
OliveOyl
|
Meni pa ticker ne dela..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:51:55
|
|
|
|
Dudica1
|
pokica sm pozabla da je post...pa sej nosečnicam je oproščeno no Tudi jaz grem danes v BC upam da nisi ti vse pobrala...sem videla v reklami en pajacek za 4€ pa nekaj upam da ga še dobim... Men so pa danes ponoči joški puščali...sem se zbudila na mokrem ...tako da danes si moram itak še blazinice kupit pa en modrček baje da majo v H&M lepe...bom šla pogledat če res...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:53:14
|
|
|
|
Dudica1
|
oliva res ti nekaj ne štima...si si kaj novega pripopala... jaz mam pa še točno 3 tedne danes...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:57:13
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 oliva res ti nekaj ne štima...si si kaj novega pripopala... jaz mam pa še točno 3 tedne danes... Nič nisem prerihtavala,si moram kakšnega novega naštimat,sam moram prej kaj najt. Blagor se ti ker greš zapravljat. Grem mojemu malico pripravit pa pridem kasnje nazaj.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 9:59:10
|
|
|
|
pokica_
|
Pa dobro Dudi, sj ti bo bogec oprostil, da si jedla meske . mary12, pozabla sem ti napisat, da maš fantka lepega kot cukerček! Res pravi bombonček z laski . Tako nekako si js našega predstavljam. A ve si kdaj predstavljate, kako vaši zgledajo? Jaz sem vidla našega na 4Dju, sem si eno sliko narisala v glavi, kakšen bi bil že zdaj. Mogoče bo pa čist kontra temu.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:00:15
|
|
|
|
petra a
|
mi bomo jedli ribe, saj to pa smeš za post ne pozabte kupt ta male plenice, hehehe..., da naute mele vsega, plenic pa ne bo pa blazinice za v modrc to tud
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:02:31
|
|
|
|
pokica_
|
Dudi, sigurno ti nisem vsega odnesla, ti se kar stroši danes, jst sem se že dovolj . Zdaj ste še pa mene spomnile na modrce za dojenje...enga bi si morala še kupit, da bom mela vsaj 2 A pol v H&Mu imajo tud za dojenje? To pa nisem vedla.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:07:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 oliva res ti nekaj ne štima...si si kaj novega pripopala... jaz mam pa še točno 3 tedne danes... Nič nisem prerihtavala,si moram kakšnega novega naštimat,sam moram prej kaj najt. Blagor se ti ker greš zapravljat. Grem mojemu malico pripravit pa pridem kasnje nazaj. ja sej morm it k če ne me bo kej prehitel...nimam še torbe za v P naštimane...za še manjka neki stvari...tako da kr morm it... pokica mi bo ne oprostil...sej druzga mu itak ne preostane... za mojga si pa čist nč ne predstavlam kako naj bi zgledau...samo kukr gledam druge otroke so vsi drugačni od prvih tako da si mislim da ne bo prvemu čist nč podoben... ...no ja lahko pa da se motim petraa ribe lahko ješ ker je belo meso...tako da kar bo ribah... Za nabavo mam pa seznamček tako da mam tud plenice napisane in jih ne bom zgrešla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:08:17
|
|
|
|
Dudica1
|
pokica zadnjič je ena rekla da jih majo v H&M baje ful luštne...tako da ne vem...sporočim zvečer če sm kej najdla...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:20:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ja olive to maš pa prov, men se zdi da so me domov poslal k so se me v tistih 6 urah čist preveč naveličal k sem tojk čvekala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 10.4.2009 10:23:21
|
|
|
|
pokica_
|
Važi Dudi, pol javi če kaj najdeš! V ker H&M pa greš, kam to? K če pr vas nimajo, pol pr nas v MS še manj imajo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?