|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
27.3.2009 13:38:43   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

dudica a to je zdej po novem da velja potrdilo za dobo 5 let... a ni blo prej samo za 3 leta??

ja tako so rekle še ene punce k se srečujemo na pregledih...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 226
27.3.2009 13:48:59   
Anonimen
zdejle me je pa kr stisenlu, pa me do zdaj ni sem se kr zmrazila, ko sem se spolnila da bom kmal mela user posted image v naročju a se vam to tud dogajauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
27.3.2009 13:53:44   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

zdejle me je pa kr stisenlu, pa me do zdaj ni sem se kr zmrazila, ko sem se spolnila da bom kmal mela user posted image v naročju a se vam to tud dogajauser posted image

ne...pač pa komaj čakam samo še to da bom rešena in da bom imela še enega user posted image pri sebi za cartkat...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
27.3.2009 13:56:48   
majuška10
babe!!!
komaj sem vas našla! ma ni šanse da najdem ta 4. del!! Zdej mi je šele uspelo!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 229
27.3.2009 14:04:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

babe!!!
komaj sem vas našla! ma ni šanse da najdem ta 4. del!! Zdej mi je šele uspelo!

user posted image user posted image user posted image

no sam da si našlauser posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
27.3.2009 14:09:33   
majuška10
Ja v glavnem vidim da na forumu ful dogaja. Ma upam da smo še vse v enem kosu.
Punce vi ste pridne, že vse pripravljate! Jst nisem še nič. Se moram spravit cunjce prat, pa kr neki odlašam, in čakam na sonček, pa druge stvari rihtam (likanje, čiščenje hladilnika, pečice.... nevem zakaj mi se zdi to tako pomembnouser posted image  a zato ki sem doma???user posted image user posted image

Glede praška in mehčalca (sem videla debato par strani nazaj). Jaz sem za otroške cunjce kupila od persila sensitive -prašek, mehčalec pa sem pred pribl. 1 mesecem pričela nadomeščat z alkoholnim kisom in mi je ful všeč - na svojih cunjah.

Do petka 20.3. sem bila v službi, sedaj sem končno na težko pričakovanem dopustu, porodniško pa nastopim 12.4. Tko da sedaj počasi prihajam k sebi.
Me pa tudi mene počasi že stiska mal, kako bom,...

Neposredna povezava do sporočila: 231
27.3.2009 14:16:15   
Anonimen
grem mal ven s tamalim, v knjižnico

Neposredna povezava do sporočila: 232
27.3.2009 14:23:12   
elyy
Važn da si nas najdlauser posted image user posted image user posted image !
Js sm pa čist obsedena stem kako dišijo cunje??Zmeri uporabljam ariel pa mehčalec lenor(lenorja tok nabašem noter d res skos diši)že mau prevečuser posted image !
Otroške cunje jst še nebom dala prat,bom pol mam še časa**
Nism dober razumela(da nadomeščaš alkoholni kis namesto mehčalaca)kako pa to zgleda,dej povej da še jst probam,mogoče mi bo pa všel!
Sam negovor o čiščenju pečice takoj mi postane slabo....jst tud morm pa se mi sploh neda začet k to mi je pa res najhuj!!
In kdaj maš ti že rok?

Neposredna povezava do sporočila: 233
27.3.2009 14:38:38   
Dudica1
men je pa mož spucal pečico v nulo in to kr dvakrat da bo za zihr...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 234
27.3.2009 14:49:38   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

men je pa mož spucal pečico v nulo in to kr dvakrat da bo za zihr...user posted image user posted image user posted image

A ni škoda energije, k bi lahko enkrat k men pršel pa bi imeli obe spucanouser posted image user posted image user posted image
No, šalo na stran, ste ble spet pridne dopoldan. Mi smo pri prvi dojenčici prali samo s praškom, pa še to je dobila izpuščaje, tako da sem potem presedlala na tekoči detergent. Očitno se je dobro dol spral, tako da izpuščajev ni bilo več. Mehčalca nismo uporabljali, pa ga tudi sedaj ne, res pa je, da imamo že nekaj časa tavelik filter za mehčanje vode, pa je čisto ok. Ampak pogrešam tisti vonj, ki ga imajo cunje od mehčalca, kot praviš Elvy, da DIŠI!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 235
27.3.2009 14:59:09   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10
Do petka 20.3. sem bila v službi, sedaj sem končno na težko pričakovanem dopustu, porodniško pa nastopim 12.4. Tko da sedaj počasi prihajam k sebi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem razkurjena k ris... te obiski k smo jih zdej dobil... ta možakar meri vrata in jz vmes lepo naredim narezek s sirom, salamami, jajčki, feferoni,... ni da ni... pol pa on sam reče dijo in gre... k bi šla kr za njem in mu ta narezek vrgla v glavo user posted image  user posted image  user posted image  kr kadi se mi iz ušes...

Neposredna povezava do sporočila: 236
27.3.2009 15:00:16   
Blueeyes
anči je spet pri nas... pozdravljena user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 237
27.3.2009 15:07:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

men je tud možek spucu pečicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
27.3.2009 15:08:37   
Dudica1
gala ti sm povej naslov pa prie...ni problema...user posted image
blueeyes a pridem jaz na narezek  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 239
27.3.2009 15:12:05   
Tanja_
S čim pa spucate pečico, da gre una mast stran? Jst sm že vse sorte probala, pa ni blo uspešno.
Jst sm še v službi, še pol urce, pa dva dni. JUHU!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 240
27.3.2009 15:14:35   
ana**

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej sem razkurjena k ris... te obiski k smo jih zdej dobil... ta možakar meri vrata in jz vmes lepo naredim narezek s sirom, salamami, jajčki, feferoni,... ni da ni... pol pa on sam reče dijo in gre... k bi šla kr za njem in mu ta narezek vrgla v glavo user posted image  user posted image  user posted image  kr kadi se mi iz ušes...

Ej bejbi posluši user posted image
Se jst najavim k tebi za obisk pa v trenutku ne bo več nobenega narezkauser posted image user posted image
Zdaj kr ti ga ta dec ni pojedu maš vsaj izgovor,da se vsedeš za mizo in začneš jestuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 241
27.3.2009 15:14:44   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

S čim pa spucate pečico, da gre una mast stran? Jst sm že vse sorte probala, pa ni blo uspešno.
Jst sm še v službi, še pol urce, pa dva dni. JUHU!

jaz mam zdaj mr muscolo...al kukr kol se že reče...pa ni boljšga naredi se ful močna pena ki je že takoj črna...user posted image ...in jaz vklopim še samočistilno pol in samo obrišem in je čista...samo je treba dostkrat spucat da se ne naredijo trajni madeži

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 242
27.3.2009 15:16:18   
Anonimen
jz mam prov eno stvar za maščobo sam zdejle ne vem kako se že imenuje, pa mi jo je mož vse un dan potabu, se pa v trgovini da dobituser posted image se bom spolnila pa ti povem

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
27.3.2009 15:18:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Ej bejbi posluši user posted image
Se jst najavim k tebi za obisk pa v trenutku ne bo več nobenega narezkauser posted image user posted image
Zdaj kr ti ga ta dec ni pojedu maš vsaj izgovor,da se vsedeš za mizo in začneš jestuser posted image

sej zdej čakam mojga da pride, da bova skupi pojedla... da nau tko zgledal da sem sama vse požrla... sej narezka je pa zihr za 5 oseb user posted image  user posted image  on bo pojedu za 1, jz pa za ostale 4 user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 244
27.3.2009 15:20:21   
Anonimen
modrookica dober tekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
27.3.2009 15:23:47   
Anonimen
mater me meče vn, tale RR, bojo mogel pa mal bolj uštimat da ne bo tojk nagajaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
27.3.2009 15:25:03   
Blueeyes

modrookica dober tekuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam to je zdej problem... je v hladilniku že vse pripravljeno, mojga pa še nikjer... želodček pa dela svoje.. ne vem kok bom še zdržala, ker še nismo kosila jedl... sem sam zjutri jedla user posted image  da ne bo pol pršu dam pa bojo samo prazni krožniki user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
27.3.2009 15:25:42   
Blueeyes

mater me meče vn, tale RR, bojo mogel pa mal bolj uštimat da ne bo tojk nagajaluser posted image

aha, sem mislila da sem edina... me kr živčnga dela... upam d ase čim prej poštima vse

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
27.3.2009 15:26:54   
Blueeyes
prej sme glih po telefonu govorila z eno kolegico aprilčico... mi je nekaj svetovala oz povedala svoje mnenje... tko da jz bom premislila o tem... bom zdej na pregledu mal povprašala G kaj pravi na to...

http://www.gynophilus.si/

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 249
27.3.2009 15:29:40   
Anonimen

ja sam to je zdej problem... je v hladilniku že vse pripravljeno, mojga pa še nikjer... želodček pa dela svoje.. ne vem kok bom še zdržala, ker še nismo kosila jedl... sem sam zjutri jedla user posted image  da ne bo pol pršu dam pa bojo samo prazni krožniki user posted image  user posted image

ma jz bi na tvojem mestu kr planla na krožnik in vse pojedlauser posted image si bo možek že kaj druzga naštimuuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?