|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
27.3.2009 15:30:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

prej sme glih po telefonu govorila z eno kolegico aprilčico... mi je nekaj svetovala oz povedala svoje mnenje... tko da jz bom premislila o tem... bom zdej na pregledu mal povprašala G kaj pravi na to...

http://www.gynophilus.si/

to je pa res za vprašatuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
27.3.2009 15:32:37   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

modrookica dober tekuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam to je zdej problem... je v hladilniku že vse pripravljeno, mojga pa še nikjer... želodček pa dela svoje.. ne vem kok bom še zdržala, ker še nismo kosila jedl... sem sam zjutri jedla user posted image  da ne bo pol pršu dam pa bojo samo prazni krožniki user posted image  user posted image

ma jz bi na tvojem mestu kr planla na krožnik in vse pojedlauser posted image si bo možek že kaj druzga naštimuuser posted image user posted image

hmmmmmmm.. na kerga možeka pa misliš?? he he... jz nisem oženjena... a si mi kakšnega podturila?? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
27.3.2009 15:34:03   
Anonimen

modrookica dober tekuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam to je zdej problem... je v hladilniku že vse pripravljeno, mojga pa še nikjer... želodček pa dela svoje.. ne vem kok bom še zdržala, ker še nismo kosila jedl... sem sam zjutri jedla user posted image  da ne bo pol pršu dam pa bojo samo prazni krožniki user posted image  user posted image

ma jz bi na tvojem mestu kr planla na krožnik in vse pojedlauser posted image si bo možek že kaj druzga naštimuuser posted image user posted image

hmmmmmmm.. na kerga možeka pa misliš?? he he... jz nisem oženjena... a si mi kakšnega podturila?? user posted image  user posted image  user posted image

no ja sej veš kaj mislim, pa tvojga partnerja, sej sta tako rekoč že oženjena če skup živitauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
27.3.2009 15:37:23   
Blueeyes

no ja sej veš kaj mislim, pa tvojga partnerja, sej sta tako rekoč že oženjena če skup živitauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja, sej zastopim, samo malo heca pa more bit user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
27.3.2009 15:43:13   
Blueeyes
katmat si nismo zbrale pravega dneva.. baje bo vikend in začetek tedna deževen.... smola... sem pa mislila da bomo lepo sedele zunaj, čajčkale ali kofetkale in se mastile s torticami user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 255
27.3.2009 15:43:37   
Dudica1
blueeyes pojej najprej kej druzga pa ga počakaj...pa ga ful razveseli da si mu prpravla narezek...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 256
27.3.2009 15:45:02   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

blueeyes pojej najprej kej druzga pa ga počakaj...pa ga ful razveseli da si mu prpravla narezek...user posted image

sej on ve da je narezek narjen, k je bil s tem stricom kle,.. ga je mogu prpelat do sem, drgač bi se zgubu ... tko da zdej ga je mogu pa do ljubljane nazaj pospremt... da ne bi nazaj grde kam zalutal  user posted image

sej hodm mal špikat v hladilnik - goljufam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 257
27.3.2009 15:45:55   
Dudica1
ma sej ena salamca se ne bo poznala...sam k ne bo ostal sm pr eni a ne...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 258
27.3.2009 15:50:13   
Blueeyes

ma sej ena salamca se ne bo poznala...sam k ne bo ostal sm pr eni a ne...user posted image

itak da ne... jih že vsaj enih 10 manjka, pa mal sirčka, pa kumarc, in jajčk tud user posted image  user posted image  lakota je huda reč user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 259
27.3.2009 15:51:32   
Anonimen

sej on ve da je narezek narjen, k je bil s tem stricom kle,.. ga je mogu prpelat do sem, drgač bi se zgubu ... tko da zdej ga je mogu pa do ljubljane nazaj pospremt... da ne bi nazaj grde kam zalutal  user posted image

sej hodm mal špikat v hladilnik - goljufam user posted image  user posted image  user posted image

ti kr dejuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
27.3.2009 15:51:38   
Dudica1

itak da ne... jih že vsaj enih 10 manjka, pa mal sirčka, pa kumarc, in jajčk tud user posted image  user posted image  lakota je huda reč user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image
joj jaz grem pa zdaj puding kuhat pa bom vmes še jaz kakšno salamco pojedla...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 261
27.3.2009 15:52:33   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image
joj jaz grem pa zdaj puding kuhat pa bom vmes še jaz kakšno salamco pojedla...user posted image

u jz bom tud puding šla skuhat

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
27.3.2009 16:00:24   
Dudica1
pridem nazaj ne mi uidit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
27.3.2009 16:06:06   
Anonimen

pridem nazaj ne mi uidit...user posted image user posted image user posted image

kam pa user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
27.3.2009 16:07:38   
Anonimen
zunaj ful piha sploh ni za zun bituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
27.3.2009 16:18:52   
Anonimen
a tle ni nobene?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
27.3.2009 16:22:29   
Dudica1
evo puding kuhan...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
27.3.2009 16:25:47   
Dudica1
blueeyes pa sigurn zdele malca k je odsotna...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 268
27.3.2009 16:38:59   
Anonimen

evo puding kuhan...user posted image user posted image user posted image

jz ga pa nisem skuhala k je mali hotu jest neki druzga, bom pa jutri skuhala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
27.3.2009 16:40:05   
Anonimen

blueeyes pa sigurn zdele malca k je odsotna...user posted image

pustmo jo mal pri miru da se boga punca na jeuser posted image user posted image user posted image user posted image da ne bo več lačnauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
27.3.2009 16:47:22   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
27.3.2009 16:54:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
27.3.2009 17:09:36   
Anonimen
kukuc kje ste?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
27.3.2009 17:14:12   
Dudica1
aj smo...sm nobena nč pametnega ne napiše...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
27.3.2009 17:22:25   
Anonimen
jz mam eno vprašanje: a je mogoče kej narobe k me ob vstajanju vsakič zaboli v predelu trebuha oz pod popkom???????????

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?