Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:18:36
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai KatMat, a ti je bil všeč BOLT? Jst ga imam tudi na disku, ma še ni prišel na vrsto... Zgleda pa lep - un bel kuži pa črn muci... ce ga imas v originalu-da ni sinhroniziran-pol ti lahko recem da ti ga ne bo zal gledat...hrcek mi je se posebi usec...res je fajn risanka...moj ne gleda risank pa mu je bil zelo usec
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:18:56
|
|
|
|
Masi
|
Ha ha.... Takrat pa jest nism sposobna gledat Tv. Rajš mal spim k mam že tko prekratko noč. Bom že pol mogla bedet če bo Mia ponočvala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:19:50
|
|
|
|
KatMat
|
tudi jaz grem zdele mal stran...je treba mal delat...ze dva dni zabusavam...se prej grem pa pogledat ce je v hladilniku se zmer lucka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:21:31
|
|
|
|
KatMat
|
masi jaz ti glede tega ne morm se nic povedat ker nimam se nic
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:22:26
|
|
|
|
Masi
|
čveka mogoče bom pa jest takrat k ti not v po. Glede nato da datum za cr dobim po dopolnjenem 38t, to pomen da sva tm tm. Razn če te ne prehitim, glede na moja prejšnja dva poroda
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:23:08
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
sem dobila kaplice za uho, na njih pa piše da so kapljice za oči pa sem klicala v lekarno pa pravjo da je za oboje, ker sem noseča mi druzga ne smejo dat a ni to čudno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:23:40
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lananai KatMat, a ti je bil všeč BOLT? Jst ga imam tudi na disku, ma še ni prišel na vrsto... Zgleda pa lep - un bel kuži pa črn muci... ce ga imas v originalu-da ni sinhroniziran-pol ti lahko recem da ti ga ne bo zal gledat...hrcek mi je se posebi usec...res je fajn risanka...moj ne gleda risank pa mu je bil zelo usec Jst sem pa nora na risanke. Pa ta mi je bila že po reklamah všeč. Me je un črn suhec muc prav na mojga spomnu...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:24:42
|
|
|
|
KatMat
|
sej sta smesna....se posebi tam ko muca uci bolta prosit za hrano tam sem pa pocla od smeha
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:25:29
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lananai KatMat, a ti je bil všeč BOLT? Jst ga imam tudi na disku, ma še ni prišel na vrsto... Zgleda pa lep - un bel kuži pa črn muci... ce ga imas v originalu-da ni sinhroniziran-pol ti lahko recem da ti ga ne bo zal gledat...hrcek mi je se posebi usec...res je fajn risanka...moj ne gleda risank pa mu je bil zelo usec Jst sem pa nora na risanke. Pa ta mi je bila že po reklamah všeč. Me je un črn suhec muc prav na mojga spomnu... Na mojga , da si ne bo kater kaj druzga predstavljal...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masi čveka mogoče bom pa jest takrat k ti not v po. Glede nato da datum za cr dobim po dopolnjenem 38t, to pomen da sva tm tm. Razn če te ne prehitim, glede na moja prejšnja dva poroda ja bog ve, k jz sem tud prvega rodila prej pa tud z CR, zdej mi pa tud neki prav da bo verjetno CR tak da verjetno ne, k pol bom mela prej
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:26:20
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:30:04
|
|
|
|
pokica_
|
Pranje cunjic,.....a perete/boste prale z praškom in mehčalcem? Jaz sem kupila Frosch z aloe vero prašek-tekoči in Silan sensitive mehčalec. Upam da je res sensitive, in nebo dobla kakih izpuščajev. Kakšen preverjen recept za to?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:30:06
|
|
|
|
mayflower
|
Cveka- kar se kapljic tiče, verjetno so antibiotične in je pri vnetju oči/ušes samo to pomembno. Ker tko al tko so vsi ti kanalčki med sabo povezani in nemalokrat se zgodi, da fašeš infekcijo ušes iz infekcije nosu. Izcedki- jst mam že celo nosečnost izcedek. Včasih bolj voden, no zadnje cajte pa je bil bolj gost, sluz. In sem fasala glivice. Tako,da mi je dala G Canesten. Kolki- jst sem čist boga in ne morem hodit/spat/sedet. Ma za znoret. Komaj čakam drugi teden, da bom plavala. Edino to pomaga. Sploh pa k mam blagoslov G, da lahko plavam tudi v toplicah. Samo namakat se ne smem.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:30:44
|
|
|
|
Dudica1
|
1. AKP 122 cm 2. krempelček 118 cm 3. mani2 114 cm 4. leela, KatMat, Cveka30 113 cm 5. petra a 111 cm 6. Lalica1 110 cm 7. Biba Maja, petraz 108 cm 8. zmajama, meduzica, k.tja, Blueeyes 107 cm 9. mayflower, maja1488 106 cm 10. elyy, 105 cm 11. Chiara82, andrejka 104 cm 12. peneja 103 cm 13. christiana21, pokica_ 102 cm 14. OliveOyl 101 cm 15. dito, dudica1, copka 100 cm 16. ledenka, vanilla 99 cm 17. lunica77, HM84 98 cm 18. mary12 97 cm 19. U_SURDI, palacinka,BarbyD 96 cm 20. lake, lananai 95 cm 21. Hanaja, miška 82 94 cm 22. Masi 88 cm 23. Tanja_ 82 cm
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:35:58
|
|
|
|
pokica_
|
Nočem strašit mayflower,....ampak jaz ko sem se dober mes nazaj šla kopat v terme, sem fasala bakterije v urinu in sem morala jest Hiconcil. Še zdaj ne vem, čeje vse ok...sem lih danes dala urin, pa bomo drug teden vidli. Verjetno je odvisno od posameznice in pa od čistosti bazena. Mogoče, ker sem tolko vsega prebrala o pozit. in negat. učinkih tistih plavalnih tamponov in sem se odločila da bom kar brez,...sem pa dobla vnetje. Sam verjetno bi ga drugače tudi . Jaz v glavnem več ne grem v bazen, dokler nebom v 2 kosih .
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:40:57
|
|
|
|
zmajama
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: gala IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 vam neki smešnega napišem.... učeri pravi moj da sm kao ful majhna .... pa pravm jaz 'mam skor 170' ... pa pravi on ....'koga a kg? ... jst pa v jok... no sej mogoč pa ni smešno zdej grem pa na kavo... Ta je pa dobra. Sam smo nosečnce res bolj občutljive, ane? Men gre tud včasih kej na jok zarad čist brezzvezne stvari. Da ne govorim, kolk jokam ob kakšnih romantičnih filmih... bi mogla mene vidt k sva zadnjic gledala risanko "Bolt" sem jokala k dež ne moreš verjet jaz tudi, je bil cel pojšter moker, ker sma v pojstli gledala.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:43:14
|
|
|
|
mayflower
|
Pokica- sej moram reč, da me je G presenetila, ko mi je rekla, da naj kar plavam. Ker nisem mislila, v bistvu gremo v toplice zaradi našega triletnika, da ga malo razvajava pred prihodom novega člana. Sej bom vidla. kar pa se tiče tistih tamponov, je bolje, da jih ne uporabljaš. Mi je pa G rekla, da smo zdej bolj dovzetne za vnetja, ker se pač pH nožnice spreminja (od tod tudi moje glivice). V nožnici maš nostop prisotne bakterije, ki načeloma ne delajo sitnosti. Če pa se spremeni pH, pol pa se lahko nekatere zelo namnožijo in povzročajo težave.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:52:38
|
|
|
|
pokica_
|
Ja saj jaz tudi nisem vedla ali naj uporabljam te tampone ali ne, pa jih raj nisem, ker pol se bakterije in tista voda veže na tampon in je za nožnico po mojem še huje, ko se tam notri nekaj "kvasi". Ampak, jaz sem full uživala drugače na bazenu, lepo paše zaplavat s trebuhom. Medtem ko moja prijateljica hodi na plavanje zdaj že 6 mes v pa ji ni nič,...tk da odvisno od organizma res. Js v glavnem res ne grem več,...ker sem nazadnje pristala v P zaradi popadkov, pa ne upam riskirat, čeprav bi se taaaaako rada malo namočila in zaplavala. Bomo pa pol na morju poleti plavali!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 11:54:19
|
|
|
|
Dudica1
|
ma če bomo na vse stvari gledale da nam bo kaj narobe...potem smo lahko kr skoz doma se mi zdi...no ja najbrž pa kukr na koga kakšna stvar upliva...jaz se tud kopam v bazenih pa še nikoli nisem nič dobila...hodimo pa tud zarad tega razloga kot MAYFLOWER...otrok...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 12:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jz pa sem hotela tud it, pa bi ful šla k pa mam druge probleme pa ne smem it no bom pa pol polet šla se kopat na morje, pol v jeseni pa še v toplice
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 12:01:25
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo že po kosilu njami je blo dober, zdej pa že premišljujem kaj bom jutri kuhala oz bo kr moj možiček
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 12:05:09
|
|
|
|
pokica_
|
Nič niste povedle, s čim ste prale cunjice za . Jaz sem mislila vse vn oprat z tekočim Frosch praškom + Silan Sensitive mehčalcem....al ste vse prale brez mehčalca?
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 12:09:45
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Nič niste povedle, s čim ste prale cunjice za . Jaz sem mislila vse vn oprat z tekočim Frosch praškom + Silan Sensitive mehčalcem....al ste vse prale brez mehčalca? Jst bom prala z navadnim gelom za cunje, brez mehčalca. Jst niti ne rabim mehčalca, moj pravi, da morajo cunje dišat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 27.3.2009 12:11:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Nič niste povedle, s čim ste prale cunjice za . Jaz sem mislila vse vn oprat z tekočim Frosch praškom + Silan Sensitive mehčalcem....al ste vse prale brez mehčalca? jaz nisem nč posebno drugače...tekoči pralni prašek ariel sensitive in dam tud čist malo mehčalca...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?