dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: nena26 saj boste rekle, da se spet izogibam ampak sem zvedela, da v torek pa jaz nemorem , moj gre v nočno ob 18 uri..... A varstva drugačnega si ne moreš zrihtat A tvoj ne more menjat ...Ne moj ne bo dobil menjave, to je pa P*****ja, kjer ne moreš v naprej planirat...pa še dopusti so in jih je manj v službi Če ne jo pa vzemi s sebo Spisek za torek 07.07.2009 - 20.30 - DOPIŠITE SE!!!!!!!!!! 1. Austen - Ja 2. Asso - Ja 3. Zrak - Ja 4. Mela - Ja 5. Thaiss - ja 6. NAVT - ja 7. Nena26 ???? NE 8. Dskubin - itak, sem že rekla, da kadarkoli. Lahko Doro, smo se že lani menle, da gremo tja, pa nam ni ratalo. 9. majrim ???? ... ... alo dajmo me pod vprašaj...tremutno ne morem nikogar vprašat za varstvo, ker sma sami doma...bilo bi idealno, da bi tašča delala v ponedeljek zjutraj, ker pol bi bila v torek popoldne.....to bom pa vedela zveččer po deveti uri, ko prideta iz službe B in tašča....držite pesti, da bo tako kot sem si zamislila... držite pesti zame.... Ta teden je bil v službi graaaaaaave, pa ni še konc. Pa še en tak grozen teden me čaka, pol bom pa malo zadihala. Se moram malo skašljat, mi je takoj lažje. Jutri pa gremo 3 familije nekam na izlet, kao za konec šolskega leta, ker je v vrtcu propadlo, samo še ne vemo kam. Pa na koncu itak niti ni važno, uživali bomo tko al tko, pa nasmejali se tudi. Pa v Porto Apollo imajo tudi kao domače reči, zadnjič so meli fuže s špargami pa tako. A ni, da zunaj na uni terasi lahko kadiš, sem skoraj prepričana, da sem zadnjič vidla tam en par, ki je kadil
< Sporočilo je popravil dskubin -- 3.7.2009 16:16:54 >