asso
|
Jutro, evo mene pripravljena za shoping... Thaiss si bila ti kaj v soboto? Kako je bilo, gužva? Kaj pa % škontov? Punci sta včeraj ostali pri mami. Najprej, da ne potem pa kar naenkrat, da ja... pa še Tarin odločno, da bo ostala jah, ko bi jaz hotela, da so gor nočejo. Ko mi je vseeno, valda, da hočejo Bomo pa vidli danes zvečer, če me bodo vidle, ali bodo hotele it z mano domov. Zrak, naročeno bom nabavla... če si slučajno spomneš, da še kej rabiš sem dosegljiva. Iz pisanega na naši debati je videt, da ste vikend uživali. Mi smo ga. V petek, ko sta punci prišli domov smo se šle kopat (po eno urnem počitku) in v soboto popoldne ponovno. Najprej je dragi težil, kam hodim v gužvo (ker seveda smo ga zvlekle sabo), nato pa je videl, da niti ni tako slabo... Ko smo zaključevali kopanje smo pa srečali še šošolko od Tarin (ki se tudi drugače poznamo) in so se malo igrali. Tarin je bila tako vesela (ker jo tri dni tudi ni videla), da jo je objela, ji dala ljubčka... Joj, da bi Nastia tako. Ko sreča kakšno njeno sošolko/sošolca se me samo mene drži kot klop in mogoče po eno urni ambientaciji gre se kaj igrat... Mah, bo že. Sej tudi jaz, ko sem bila majhna sem bila malo več sramežljiva (sej se me še drži ). Ostale kam se hodite kaj kopat Se bi lahko tudi kakšen popoldne na plaži z otroci dobile NAVT evo zate , da se čim prej pozdraviš in se nam jutri pridružiš. Dejte se zmenit še kam. In pa ostale se še "ščekirat": tejčica, sibil, nektarina, soncek78... in verjetno sem še kakšno izpustila Evo, zdej pa je ura, da dvignem rit... Uživajte
< Sporočilo je popravil asso -- 6.7.2009 7:01:07 >