asso
|
Jutro, IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Bravo Neža . Diti je tudi že suha tudi čez noč, Draž pa še ne , on tako trdo spi, da sploh ne ve, da ga lulat, niti da se je polulal. Jaz mu rajši kar dajem še plenico, ker vsak dan rjuhe preoblačit pa prat se mi pa tudi ne da - ne vidim smisla v tem. Pri Dražu ni to, da tako trdno spi, ampak to, da nima še razvitega hormona, ki ponoči ne polni mehurja... To naj se bi do 5 leta starosti uredilo, če se pa ne, pa dodajajo ta hormon s tabletami... in ne pomaga nobena volja. Pri nas je enako z Nastio in ona je ful odločna, da bi "nehala", ampak žal volja ni dovolj. Ko bo vsaj dva dni plenica suha bo mogoče brez, dokler pa je zjutraj "krcata" in včasih gre še kaj čez, pa... bo pač v plenici. IZVIRNO SPOROČILO: dskubin asso - ja, gremo nekam, kjer je za jest. Une, ki nočejo, jim ni treba, jaz pa ne mislim zaradi njih sendviča s sabo vlačit . Se popolnoma strinjam IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: dskubin aja thaiss, si spraševala za nepremočljive rjuhe. Jaz sem jih že 2 leti zapored kupla v Hoferju, vem, da so ble ful poceni, pa lepe barvne. Prav une jogi rjuhe, samo za taveliko posteljo. Zdej jih imata oba in so res fajn, lahko jih vržeš v sušilca . Mislim, da jih letos še ni blo, mogoče na jesen. o hvala!!! sem sicer kupla podloge, ma kake take rjuhe se ne bi branila! Sej take rjuhe imajo v BC od racmana in so super. Samo tudi cena (okrog 25€)... Ko katera zasledi to v Hoferju naj kar javno objavi, ker ena več ni nikoli odveč (kvečjemu premalo ) IZVIRNO SPOROČILO: dskubin drugače pa ji gre v bazenih veliko boljše, morja se kar nekako boji, če jo odvlečemo v malo višjo vodo. Marsi kdo se v morju boji. Po mojem, ker je tako vse ogromno, pa tudi hladnejša voda po mojem pri tem prispeva... Ja, drugi otroci so ponavadi bolj "hitri". Imajo vzgled in bi vse kot ta večji. Na žalost pa hočejo tudi tavečji vse kar manjši IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Se bom tudi jaz poslovila za danes, ob 4ih mam auf. Uf, ta je pa huda... Jaz, da bi mogla ob taki uri vstat bi mogla ob 20.30 bit že v pojstli Čeprav sem razmišljala, da bi zdej poleti vstajala ob 4-ih in šla eno urco na kolo ... ampak kaj ko sem preveč lena. Mogoče enkrat dvakrat bi šlo... potem pa bi kar pozabla... Evo, zdej pa me čaka počasi sestanek... joj tej petki so ponavadi norišnica... Se pišemo ksneje