|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
2.7.2009 22:05:03   
dskubin
asso - ja, gremo nekam, kjer je za jest. Une, ki nočejo, jim ni treba, jaz pa ne mislim zaradi njih sendviča s sabo vlačit user posted image .

Matičko je cel car na bičikleti, ful hitro tej naši mulčki zgruntajo nove stvari, pa tapravo bičikleto se navadijo veliko prej, kot tricikel, ne. Naša tamala si je zdej umislila, da bo rolala, sem jo celo en dan trogala po Kopru. Ji ne gre ma ona ne in ne molat user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
2.7.2009 22:07:34   
dskubin
aja thaiss, si spraševala za nepremočljive rjuhe. Jaz sem jih že 2 leti zapored kupla v Hoferju, vem, da so ble ful poceni, pa lepe barvne. Prav une jogi rjuhe, samo za taveliko posteljo. Zdej jih imata oba in so res fajn, lahko jih vržeš v sušilca user posted image . Mislim, da jih letos še ni blo, mogoče na jesen.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 22:08:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
2.7.2009 22:11:04   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

aja thaiss, si spraševala za nepremočljive rjuhe. Jaz sem jih že 2 leti zapored kupla v Hoferju, vem, da so ble ful poceni, pa lepe barvne. Prav une jogi rjuhe, samo za taveliko posteljo. Zdej jih imata oba in so res fajn, lahko jih vržeš v sušilca user posted image . Mislim, da jih letos še ni blo, mogoče na jesen.

o hvala!!! sem sicer kupla podloge, ma kake take rjuhe se ne bi branila!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
2.7.2009 22:12:42   
thaiss

asso - ja, gremo nekam, kjer je za jest. Une, ki nočejo, jim ni treba, jaz pa ne mislim zaradi njih sendviča s sabo vlačit user posted image .
jaz tudi ne bom panina u boršeti noslauser posted image

Matičko je cel car na bičikleti, ful hitro tej naši mulčki zgruntajo nove stvari, pa tapravo bičikleto se navadijo veliko prej, kot tricikel, ne. Naša tamala si je zdej umislila, da bo rolala, sem jo celo en dan trogala po Kopru. Ji ne gre ma ona ne in ne molat user posted image

u Diti, njo si pa kr predstavljam ......pri 9m je že na omaro splezala, da rola me ne presenečauser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
2.7.2009 22:13:17   
thaiss
Morrak ti si tudi Izolanka????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 22:15:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.7.2009 22:17:11   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Morrak ti si tudi Izolanka????

ne po duši in srcu prlečka, vendar živim na obali že 7 leto. Drugače zadnji 2 leti v Ankaranu. Navt pa poznam, ko sem živela nad njeno glavo v Dekanih user posted image

a tako, sem mislila da si tudi ti tle kje kot midve z navt

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
2.7.2009 22:18:41   
dskubin
Sej ne zna še rolat, čeprav če bo tko vztrajala - je res cel hudiček - ji bo sigurno hitro ratalo. Ni še pogruntala, kako mora stat in jo vleče nazaj. Drgač pa bičiklira že doooolgo, po moje bo ona za vse ful bolj hitra od Draža, ker je res trmasta. Tudi skiro na 2 kolesi že poganja, sicer bolj počasi, ma gre. No shodila pa ni glih pri prvih - je bla res bolj med zaaaaaaaaaadnjimi, čeprav je drugače v celem razvoju ful prehitevala vrstnike. Smo milsili, da bo pri 10ih hodila sama, na koncu ji je rablo skor 14 mesecev, da je šla user posted image Res so čudna ta pota. Aja, plavat je tudi že probala brez rokavčkov, na nizki vodi se kar spusti in potunka user posted image , drugače pa ji gre v bazenih veliko boljše, morja se kar nekako boji, če jo odvlečemo v malo višjo vodo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 22:19:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
2.7.2009 22:20:52   
thaiss

Aja, plavat je tudi že probala brez rokavčkov, na nizki vodi se kar spusti in potunka [sm=smiley36.gif

to je Matia tudi poskusil, ma mu ni bilo nič hudega ko je 2dc vode spil, on je še kar vztrajal, da PLAVA KO TATAuser posted image
po drugi strani pa se nekih banalnih otročarij bojiuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
2.7.2009 22:27:59   
dskubin
thaiss - bom prinesla Samota, da boste dobili tistih par fraj minut, paaaaaaaaaaaaše.

Se bom tudi jaz poslovila za danes, ob 4ih mam auf.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.7.2009 7:58:03   
NAVT
Morrak, drugič kriči malo bolj!!! Škoda , da se nisva videli! Ste dobro?

Včeraj smo bili na slovesni položotvi temeljnega kamna za "nadstandardni" (kot je koprski župan nenehno trobil) vrtec v Ankaranu. Pa ne zato, ker se udeležujemo takih procesij po svoji volji, ampak zato, ker so bili učitelji obvezani, da pridejo statirat. Pol smo šli pa kar vsi, saj se je nadaljevala še neka interna zadeva na šoli. Najlepše je bilo pa to, da na šoli trenutno gostijo judoiste in imajo jedilnico celo v blazinah. Sem naše črve sezula in so se tako nalaufali in z užitkom padali po tleh. Problem je bil le v tem, da je teklo z njih, pa tudi z mene.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.7.2009 7:58:05   
asso
Jutro,

Bravo Neža user posted image . Diti je tudi že suha tudi čez noč, Draž pa še ne user posted image , on tako trdo spi, da sploh ne ve, da ga lulat, niti da se je polulal. Jaz mu rajši kar dajem še plenico, ker vsak dan rjuhe preoblačit pa prat se mi pa tudi ne da - ne vidim smisla v tem.

Pri Dražu ni to, da tako trdno spi, ampak to, da nima še razvitega hormona, ki ponoči ne polni mehurja... To naj se bi do 5 leta starosti uredilo, če se pa ne, pa dodajajo ta hormon s tabletami... in ne pomaga nobena volja. Pri nas je enako z Nastio in ona je ful odločna, da bi "nehala", ampak žal volja ni dovolj. Ko bo vsaj dva dni plenica suha bo mogoče brez, dokler pa je zjutraj "krcata" in včasih gre še kaj čez, pa... bo pač v plenici.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se popolnoma strinjamuser posted image

o hvala!!! sem sicer kupla podloge, ma kake take rjuhe se ne bi branila!

Sej take rjuhe imajo v BC od racmana in so super. Samo tudi cena (okrog 25€)... Ko katera zasledi to v Hoferju naj kar javno objavi, ker ena več ni nikoli odveč (kvečjemu premalouser posted image )

drugače pa ji gre v bazenih veliko boljše, morja se kar nekako boji, če jo odvlečemo v malo višjo vodo.

Marsi kdo se v morju boji. Po mojem, ker je tako vse ogromno, pa tudi hladnejša voda po mojem pri tem prispeva...
Ja, drugi otroci so ponavadi bolj "hitri". Imajo vzgled in bi vse kot ta večji. Na žalost pa hočejo tudi tavečji vse kar manjšiuser posted image user posted image user posted image

Se bom tudi jaz poslovila za danes, ob 4ih mam auf.

Uf, ta je pa huda... Jaz, da bi mogla ob taki uri vstat bi mogla ob 20.30 bit že v pojstliuser posted image user posted image user posted image  Čeprav sem razmišljala, da bi zdej poleti vstajala ob 4-ih in šla eno urco na kolouser posted image ... ampak kaj ko sem preveč lena. Mogoče enkrat dvakrat bi šlo... potem pa bi kar pozabla...

Evo, zdej pa me čaka počasi sestanek... joj tej petki so ponavadi norišnica...

Se pišemo ksneje

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.7.2009 7:59:56   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Včeraj smo bili na slovesni položotvi temeljnega kamna za "nadstandardni" (kot je koprski župan nenehno trobil) vrtec v Ankaranu. Pa ne zato, ker se udeležujemo takih procesij po svoji volji, ampak zato, ker so bili učitelji obvezani, da pridejo statirat.

user posted image user posted image user posted image  Sej zdej bom slišala poročilo mojih kako je bilouser posted image  Ja, pač vrtci se delajo nadstandardno, ker seveda tudi zakonodaja tako zahteva. Sej tudi v Pobegih je nadstandardni.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
3.7.2009 8:20:16   
NAVT
To pa nisem vedela, da je že po zakonodaji vrtec nadstandardni. Povem lahko le, da je bilo iz ust župana slišat v stilu "ful sem dober župan, ker vam bom privoščil nadstandardni vrtec". Mogoče sem ga samo jaz tako slišala, ker ga ne maram, odkrito priznam.

A so tvoji otroci nastopali? Sej meni ni ratalo bit blizu, ker je igrišče takooooo vleklo!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
3.7.2009 8:22:54   
austen
jutrouser posted image
zdej grem pa prebrat kar ste naklofale zvečeruser posted image ....meni ne rata prižgat računalnika domauser posted image ......HB za tako službouser posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
3.7.2009 8:27:20   
nektarina

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Sej zdej bom slišala poročilo mojih kako je bilouser posted image  Ja, pač vrtci se delajo nadstandardno, ker seveda tudi zakonodaja tako zahteva. Sej tudi v Pobegih je nadstandardni.

Kaj je pa za njih nadstandardno?

Jutro.... jaz in Alex sva še doma. Vročina katera je v torek zvečer presegala 40 ni več... ostal je le še slabši apetit. P pravi,da je bila blaga angina. Vrednosti krvnih preiskav so na meji tako, da nimamo antibiotikov. Njegovo počutje pa je boljše. Hočen reč, ponovno kažin v hiši in kreganje med brati ter skakanje in lovljenje po foteljih in posledično še kakšen padec.

NAVT: nisem ti še odgovorila, ampak glede na našo zdravstveno stanje mene ne bo..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.7.2009 8:41:04   
austen
gremo po vrstiuser posted image

Nena26...hvala za dvd.....smo nekaj poslušali zvečer in ji je blo všečuser posted image
Majrim....user posted image user posted image za pleničko in za fraj vikend
Dskubin...user posted image user posted image ....ma tvoja Diti je itak klasa zaseuser posted image ..... že ki boš na veliko pekla cd-je, lahko še meni prosim??????

Mi smo še vedno v plenički, sicer popoldan jo imam brez ma sama ne kaže nekega interesa za vprašat.....če jo spomnem gre na kahlico, če ne pa neuser posted image Sva bile pa včeraj po dolgem času zunaj z vozičkom in valda jaz njo nonstop sprašujem  greš lulat na travco. Ona pa meni nazaj ne, grem na kahlico, tuki se ne lula user posted image ...ma kje naj sredi Izole najdem kahlouser posted image user posted image ....potem se je valda polulala v hlačke in vstane iz vozička in pokaže, glej mama sem lulalauser posted image

srečanje.......sem za, lahko tudi torek....zame bi blo boljše de gremo samo na drink, ma bom solidarna z vami tudi  picerijiuser posted image .....težko meniuser posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
3.7.2009 8:42:06   
nektarina
NAVT.... imaš ZS

ALex mi še vedno spi... je takšen mir

Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.7.2009 9:04:15   
zrak
ooo ma ste se razpisale.. sam na hitrco se vam javim. ne boste verjele sem zakopana v delo...

Sem za pizzoo... ker zvečer sem lačna... lahko pa tudi pri Dorotu na čevapih in pečeni zelenjavi...

seveda moramo bit na odprtem, zaradi ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.7.2009 9:20:50   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

lahko pa tudi pri Dorotu na čevapih in pečeni zelenjavi...

U, Doro je pa fajn varianta!
Zrak, a si vidla da maž ZS?

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.7.2009 9:33:11   
zrak

lahko pa tudi pri Dorotu na čevapih in pečeni zelenjavi...

U, Doro je pa fajn varianta!
Zrak, a si vidla da maž ZS?

o Navt zdaj sem prbrala... hvala ti za link

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.7.2009 10:12:00   
asso

To pa nisem vedela, da je že po zakonodaji vrtec nadstandardni. Povem lahko le, da je bilo iz ust župana slišat v stilu "ful sem dober župan, ker vam bom privoščil nadstandardni vrtec". Mogoče sem ga samo jaz tako slišala, ker ga ne maram, odkrito priznam.

A so tvoji otroci nastopali? Sej meni ni ratalo bit blizu, ker je igrišče takooooo vleklo!

Itak vsako stvar se predstavi oh in sploh. Ampak zdej so vrtci itak že z vidika standardov zelo nadstandardi, ker morajo biti takšne ogromne površine, ločen vhod manjših in starejših, vsaka igralnica svoj WC in še in še...

Ne ne, v službenem krogu je bilouser posted image

Sem za pizzoo... ker zvečer sem lačna... lahko pa tudi pri Dorotu na čevapih in pečeni zelenjavi...

Se strinjam tudi s to varianto. Če ne lahko PortaApolo in tisti, ki paše pizza bo pizza tistim pa ki čevapi pa čevape, ker tudi tu jih imajo super.

Allora velja za torek ob 8.30.

Mela dej javi se, če ti ta termin ugaja in Austin ti ne vem, če si se javla ali ti ugaja ali neuser posted image

imam družinsko praznovanje rojstnega dne
..in kako to da jaz o tem nič ne vem.....user posted image user posted image user posted image zezam....

Dobro, da si dodala, ker če ne bi spet kaj letelo...user posted image user posted image user posted image

...naprimer????...šajeteuser posted image

Kakšen komentar po njeno bi sigurno padeluser posted image user posted image user posted image

melaverde čakam tvoj komentar user posted image user posted image

Ne vem, če bo uspela videt, ker toliko klofamo in ko bo vidla ju3 +2 strani jo bo minilo za bratuser posted image user posted image

evo sem šla nazaj pobarvat in boldat, tako da ne sme spregledat!!!!user posted image

Ma po mojem, zdej se ji kolca in jutri se bo delala, kot da ni nič...

Sem rekla, da ne bo nič komentiralauser posted image user posted image user posted image

Zdej pa moram resno na delo, ker moram pripravit enih par pogodb... ampak vam vseeno sledim...

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.7.2009 10:29:45   
austen
Se strinjam tudi s to varianto. Če ne lahko PortaApolo in tisti, ki paše pizza bo pizza tistim pa ki čevapi pa čevape, ker tudi tu jih imajo super.

Allora velja za torek ob 8.30.

Mela dej javi se, če ti ta termin ugaja in Austin ti ne vem, če si se javla ali ti ugaja ali neuser posted image

meni ustreza.......user posted image user posted image zdej pa naj povejo še ostale. Ma kaj Porto Apollo ima tudi kaj drugega? Nima samo pic?

Spisek za torek 07.07.2009 - 20.30 - DOPIŠITE SE!!!!!!!!!!

1.Austen - Ja

2.
3.
4.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.