![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 7:20:08
|
|
|
|
n€na
|
jutro, sem nas iskala na prvi strani in nas nisem našla bo treba malo več sodelovanja tukaj
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 7:30:03
|
|
|
|
zrak
|
ciao - dobro jutro Moram vam povedat, da včeraj smo bili prvič pri frizerju in je bil fuuull priden... medtem, ko ga je strigla, se je gledal v ogledalo, ko pa je primla mašinco je samo čelo stisnu, kot kaj je zdaj to.....V glavnem je ful na kratko in mi je čuden.... Na žalost danes tudi mene ne bo.... prišlo neki vmes...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 7:37:07
|
|
|
|
nektarina
|
Jutro. Nik je v vrtcu,Alex spi in mislim,da danes bo že zdrav. Včeraj zvečer je malo jel in je bil normalno živahen. SEm pa imela včeraj res smešen in naporen dan. Sama sem se zaprla ven iz stanovanja ( otroka sta bila notri). Za prit noter sem morala eno okno odšraufat in drugo razbit Samo, da je bilo na koncu vse Ok. Nik in Alex sta pa se režala, ko sta videla mamo kako teče okoli oken in se sekira. Na koncu pa še najdem ključe na strehi avta
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 7:45:43
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Jutro. Nik je v vrtcu,Alex spi in mislim,da danes bo že zdrav. Včeraj zvečer je malo jel in je bil normalno živahen. SEm pa imela včeraj res smešen in naporen dan. Sama sem se zaprla ven iz stanovanja ( otroka sta bila notri). Za prit noter sem morala eno okno odšraufat in drugo razbit Samo, da je bilo na koncu vse Ok. Nik in Alex sta pa se režala, ko sta videla mamo kako teče okoli oken in se sekira. Na koncu pa še najdem ključe na strehi avta tole pa je izkušnja..jaz sem imela podobno, ki pa je nisem upala deliti z vami mene je pa zala letos marca ven zaklenala...sem stala zraven vhodnih vrat in govorila po telefonu...Zala je zaprla vrata in kar na lepem naredi škljoc hočem odpreti vrata in vrata zaklenjena...f.ak kaj zdaj ....ne vem kaka okna so, ker nisem mogtlan obenga razbit, da bi kar koli šraufala ni bilo mogoče...Zala en čas je notri uživala, jaz pa zuinaj jokala ...Kličem mojga v službo je prišel domov in je zlezu na streho, čez mansardo notri, in je odpru vrata...še dobro, da so stropne stopnice malo pokvarjene, da jih je lahko z notranje strani odpru...drugače ne vem kaj bi bilo....od taktar dalje mi nimamo več ključev v ključavnici....ja takle se pri nas dogaja
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 7:59:58
|
|
|
|
austen
|
ma kaj je zdej to..... kar neke odpovedi...... kdo potem še ostane? Spisek za torek 07.07.2009 - 20.30 - DOPIŠITE SE!!!!!!!!!! 1. Austen - Ja 2. Asso - Ja 3. Mela - Ja 1112. NAVT - ja 5. Dskubin - itak, sem že rekla, da kadarkoli. Lahko Doro, smo se že lani menle, da gremo tja, pa nam ni ratalo. majrim ???? helenav ???? Zrak - ne Thaiss - ne Nena26 ???? NE ... ...
< Sporočilo je popravil austen -- 7.7.2009 8:02:32 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 8:00:26
|
|
|
|
asso
|
Jutro, evo mene na hitrco. Dokler sem vso pošto pregledala, vse debate prečekirala, kaj odgovorila... je šlo pol urce že mimo in zdej bo ura od kafeja. V glavnem šoping kar razočaran, ker sem glede na situacijo (kao recesija) pričakovala malo večje škonte... in glede na to, da ima še pri nas vsaka trgovina znižanja tudi do 40% No, vseeno sem zapravila (itak)... V Iani sem nakupila za punci za drugo leto (edino tu je bilo vse -50%)... meni eno oblekico in eno športno majco (trenirko) in spodnji del 3/4 (ker je bilo 50% znižano, če bi bilo manj bi ostalo tam ). Sem pa za punci res dosti. Predvsem oblekic za od 3€ do max. 8€..., ker za poleti so mi te najbolj praktične. Punci pa sta včeraj po šopingu šle kar z mano domov ob 22. uri Nastia si je dala v glavo, da bo šla z mano domov in jo ni prepričalo niti to, da se bo danes zjutraj igrala z novimi igračkami in barvala z novimi barvami in se danes šla kopat Je trmasta, ko Tarin bi ostala, ampak... tako, da danes sta doma. IZVIRNO SPOROČILO: zrak Na žalost danes tudi mene ne bo.... prišlo neki vmes... Ma itak niste resne Potem nima smisla, da nas je glih peščica. Tiste, ki tokrat ne morete prosim predlagajte nov termin... ali pač izpustimo, če niste za to.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 8:07:36
|
|
|
|
Sibil_
|
Jutro! Asso pojdi na FB, prosim. Srečanje - jaz sem za, ampak ne med tednom, predvsem pa ne na odprtem ob takšnem čudnem (nepredvidljivem) vremenu. Zaklepanje - jaz sem enkrat ostala v spalni srajci na balkon - v centru Kopra. Sem pol kričala da so me slišali iz bližnje gostilne in so klicali moža, da je prišel odpret vrata iz službe. Od takrat naprej ne obešam perila več zunaj, hehe :) Šibam, sem na hitro iz službe.. LP, Sibil RR
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 8:25:24
|
|
|
|
zrak
|
Asso se strinjam ...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 8:31:05
|
|
|
|
nektarina
|
Nena, Sibil... sem mislila, da se samo meni lahko kaj takega zgodi.... moj je tudi pritekel iz službe, ko je bilo že vse rešeno. Jaz sem imala GSM na terasi,ker me je malo prej klical. En kos okna sem na silo vrgla dol in pol drugi del okna razbila. Edino okno na razpolago je bilo tisto v spalnici, drugih ne moreš razbit, ker sta termopan... zdaj bom sigurno pazila,da verande ne zapiram , ko so vhodna vrata zaklenjena. pa koliko pucanje sem pol imela. koščki so padali po spalnici in po postelji .. tako,da sem pol naredila še generalno moj pa je popravil okno Asso.. mene tudi škonti v Italiji razočarajo .. večina jih zniža tudi samo za 20 %
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 8:33:07
|
|
|
|
austen
|
kaj potem...danes ne bo nič?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 9:11:47
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen kaj potem...danes ne bo nič? Očitno ne... IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Asso.. mene tudi škonti v Italiji razočarajo .. večina jih zniža tudi samo za 20 % Ma ja, brezveze. Nisem pričakovala, da bodo tako nizki... Že zdej pred škonti dobim pri nas večji popust Ma vsaj za punci sem dobila dober popust, zame itak ne rabim nič tako nujnega. Bom pač šla nazaj čez en teden, ko bodo imeli 50 ali 70% popuste Aja, kdaj pa začenjo pri nas uradni popusti?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 9:19:53
|
|
|
|
austen
|
škoda.....sicer bi nas lahko šlo tudi manj.....ma če nočete pa nič.......
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 10:40:02
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen škoda.....sicer bi nas lahko šlo tudi manj.....ma če nočete pa nič....... Ja, ampak, da gremo samo jaz, ti, dskubin in navt nima smisla... ostali pa ne morejo.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 10:44:50
|
|
|
|
austen
|
ma kaj mela je tudi odpovedala sej se ne pritožujem ....samo ugotavljam klavrno dejstvo ..... pa drugič.....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 10:50:26
|
|
|
|
n€na
|
ojla, js sem bila pa z mojim na kavici Mi je prišel družbo delat, sedaj je šel pa domov spat, da se naspi do takrat, da prideva z zalo domov, ker gre zvečer v nočno... meni je zelo žal, ampak kakorkoli sem študirala, kam bi lahko dala zalo je vedno problem...škoda ker so moji starši, brat in njegova punca tako daleč..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 10:56:09
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen ma kaj mela je tudi odpovedala sej se ne pritožujem ....samo ugotavljam klavrno dejstvo ..... pa drugič..... ja vidiš včasih se plani polomijo.... pa ne se jezit, saj tudi tebe ni bilo že ene 3x
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 11:16:27
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: austen ma kaj mela je tudi odpovedala sej se ne pritožujem ....samo ugotavljam klavrno dejstvo ..... pa drugič..... ja vidiš včasih se plani polomijo.... pa ne se jezit, saj tudi tebe ni bilo že ene 3x Ma sej se ne jezim......mogoče sem se ravno zaradi tega ker me parkrat ni bilo malo bolj veselila večernega izhoda......
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 11:17:56
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Ma itak niste resne Potem nima smisla, da nas je glih peščica. Tiste, ki tokrat ne morete prosim predlagajte nov termin... ali pač izpustimo, če niste za to. ja sem resna ste pač izbrale edini dan, ko jaz nisem mogla ......jaz lahko jutri in v četrtek, naslednji teden pa spet ne morem nič rečt, ker še ne vem kako moj dela...v naši službi je pač tako, da ne veš kako boš delal...spremembe se dogajajo tudi zadnje dneve...v nedeljo zvečer ob 23.10 so mojega klicali, da ima spremembo urnika za ponedeljek....in kaj naj tako službo smo si zbrali pa tudi če vas je samo peščica se lahko imaste lepo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 11:44:29
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 pa tudi če vas je samo peščica se lahko imaste lepo Itak, ampak smo se menli, da se dobimo vse oz. večina... če me zanima peščica se itak posebej zmenimo tista standardna peščica, ki se tudi drugače videvamo... Dokler odpade ena, dve max. tri ok, ampak ko nas ostane samo tri ni to to...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 20:19:45
|
|
|
|
dskubin
|
Vidim, da ste se že dopoldne vse zmenle. Samo da vam povem, da ste pokvarle načrte mojmu možu
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.7.2009 20:34:31
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Vidim, da ste se že dopoldne vse zmenle. Samo da vam povem, da ste pokvarle načrte mojmu možu ... še vedno maš cajt da kam pobegneš
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.7.2009 7:10:41
|
|
|
|
n€na
|
jutro, jaz že veselo delam...totalni kaos moram povedati, da je tudi naša piška že tudi v vrtcu čez dan brez pleničke, včeraj je trikrat rekla T, da jo lulat...in je šla na stranišče Ko sva šli iz vrtca je bila tudi v avtu brez pleničke in je lepo počakala do doma....Če bomo tako nadaljevale in bo imela pleničko samo ponoči bo pa otroški dodatek dovolj za plenice
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.7.2009 7:48:16
|
|
|
|
asso
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: nena26 moram povedati, da je tudi naša piška že tudi v vrtcu čez dan brez pleničke, včeraj je trikrat rekla T, da jo lulat...in je šla na stranišče Ko sva šli iz vrtca je bila tudi v avtu brez pleničke in je lepo počakala do doma....Če bomo tako nadaljevale in bo imela pleničko samo ponoči bo pa otroški dodatek dovolj za plenice Na koncu pa bo tudi ponoči brez pleničke in bo otroški dodatek za kaj drugega... Potem pa se zgodi čez eno leto, ko so že brez pleničk, da lulajo vse povsot To se nam dogaja s Tarin. Sredi dnevne da noge narazen in lula To se njej očitno zdi zabavno, mama pa
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.7.2009 8:11:36
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro IZVIRNO SPOROČILO: nena26 moram povedati, da je tudi naša piška že tudi v vrtcu čez dan brez pleničke, včeraj je trikrat rekla T, da jo lulat...in je šla na stranišče Ko sva šli iz vrtca je bila tudi v avtu brez pleničke in je lepo počakala do doma....Če bomo tako nadaljevale in bo imela pleničko samo ponoči bo pa otroški dodatek dovolj za plenice Na koncu pa bo tudi ponoči brez pleničke in bo otroški dodatek za kaj drugega... Potem pa se zgodi čez eno leto, ko so že brez pleničk, da lulajo vse povsot To se nam dogaja s Tarin. Sredi dnevne da noge narazen in lula To se njej očitno zdi zabavno, mama pa jaz mam zaenkrat to srečo, da ko pozabi, da jo lulat smo vedno zunaj in pol se ju full fajn zdi, ker moram brisat...se smeje in pravi bisat, bisat opažam pa pri njenem govoru, da je začela namesto črke R uporabljati črko L....jo je lažje razumet.... mi je včeraj rekla:"mami ki je ula" joj danes me je pa sama hvala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.7.2009 8:20:28
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 joj danes me je pa sama hvala tudi to mora bit...je že prav tako mi pri plenički ne napredujemo....včasih noče bit brez ko je brez in se polula je pa tak jok da je katastrofa.......mah bo že........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.