Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 8:48:04
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso ... Že celo jutro mi dela takoooo slabo. Upam, da je samo prebavna motnja, da ni kakšna viroza... kaj pa varjanta C--> kateri jogurt so dobili???
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 8:51:49
|
|
|
|
thaiss
|
nena lepe fotke, pa kakšno super gugalnico ima zala
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 9:01:01
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso ... Že celo jutro mi dela takoooo slabo. Upam, da je samo prebavna motnja, da ni kakšna viroza... kaj pa varjanta C--> kateri jogurt so dobili??? Ne ne ni varjanta... bi vedla... Zelene doline LCA 1,3% mlečne maščobe...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 9:06:16
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Zelene doline LCA 1,3% mlečne maščobe... in kaj jim boš napisala???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 9:14:24
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro... dobro spustim, ker ni dobro. Samo čakam, da grem bruhat in domov... Že celo jutro mi dela takoooo slabo. Upam, da je samo prebavna motnja, da ni kakšna viroza... Pa en kup dela imam in nikakor se ne morem koncentrirat... Nena lepe slikice, ste bili prav pridni. Jaz jih tudi že ene tri dni dajem dol iz aparata. Evo, bom kar zdej to naredila, ker če ne... Zdej pa se moram lotit pisat mail vrtcu, ker včeraj so dobili popoldansko malico jogurt, ki vsebuje aspartam... tako, da jih bom samo opozorila, da naj so malo pozorni pri nabavi jogurtov... asso te podpiram.. če rabiš še moj podpis se pridružim... moram pripravit teren za v vrtec.. upam
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 9:17:17
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: asso Zelene doline LCA 1,3% mlečne maščobe... in kaj jim boš napisala??? Da jih opozarjam in da naj so bolj pozorni pri nabavi otroške hrane... zdej neki sestavljam. Pa tudi jih opozorila, kaj je aspartam... Sej verjetno niso šli niti za tem tako, da opozorilo jim ne bo škodlo in upam, da ga bodo upoštevali.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 9:19:03
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro... dobro spustim, ker ni dobro. Samo čakam, da grem bruhat in domov... Že celo jutro mi dela takoooo slabo. Upam, da je samo prebavna motnja, da ni kakšna viroza... Pa en kup dela imam in nikakor se ne morem koncentrirat... Nena lepe slikice, ste bili prav pridni. Jaz jih tudi že ene tri dni dajem dol iz aparata. Evo, bom kar zdej to naredila, ker če ne... Zdej pa se moram lotit pisat mail vrtcu, ker včeraj so dobili popoldansko malico jogurt, ki vsebuje aspartam... tako, da jih bom samo opozorila, da naj so malo pozorni pri nabavi jogurtov... asso te podpiram.. če rabiš še moj podpis se pridružim... moram pripravit teren za v vrtec.. upam Samo opozorilni - dobronamerni mail bo, kjer jim bom razložila tudi kaj je aspartam. Sej tudi oni se ne morejo 100% posvetiti vsaki hrani (bi morali, ampak...) tudi nam včasih kaj zbeži. Kdo si bi sploh mislil, da jogurtu dodajajo sladila
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 9:31:08
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro... dobro spustim, ker ni dobro. Samo čakam, da grem bruhat in domov... Že celo jutro mi dela takoooo slabo. Upam, da je samo prebavna motnja, da ni kakšna viroza... Pa en kup dela imam in nikakor se ne morem koncentrirat... Nena lepe slikice, ste bili prav pridni. Jaz jih tudi že ene tri dni dajem dol iz aparata. Evo, bom kar zdej to naredila, ker če ne... Zdej pa se moram lotit pisat mail vrtcu, ker včeraj so dobili popoldansko malico jogurt, ki vsebuje aspartam... tako, da jih bom samo opozorila, da naj so malo pozorni pri nabavi jogurtov... asso te podpiram.. če rabiš še moj podpis se pridružim... moram pripravit teren za v vrtec.. upam Samo opozorilni - dobronamerni mail bo, kjer jim bom razložila tudi kaj je aspartam. Sej tudi oni se ne morejo 100% posvetiti vsaki hrani (bi morali, ampak...) tudi nam včasih kaj zbeži. Kdo si bi sploh mislil, da jogurtu dodajajo sladila bravo, pridna
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 9:36:05
|
|
|
|
zrak
|
Asso z moje strani popolna podpora.. Mela boš kaj poročala?? Mi smo ok.. včeraj smo bili na Viki Kiki in je prišla ena punca - ženska in je igrala na violino.. Enei se ni mogu niti vsest od začudenja.. čisto prevzet od inštumenta.. zelo lepo lepo.. pa itak inšturmenti so ful zanimivi za otroke.. Enkrat sem ga posedla za velik tapravi klavir, na trenutke se mije zazdelo kot bi igral zares (mogoče ker sem štonata ) Asso se vedemo??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 9:48:50
|
|
|
|
n€na
|
asso tudi z moje strani popona podpora ..jih je treba kar opozorit.... gugalnica je res super...sta se izkazala babi in dedi ni kaj .....sem bila kar malo šokirana, ko sem jo vidla, saj sem vedela da jo bo dobila sam sem mislila da bo ena majhna gugalnica
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 9:51:20
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela boš kaj poročala?? mela
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 9:54:45
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 gugalnica je res super...sta se izkazala babi in dedi ni kaj pridni
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:00:27
|
|
|
|
asso
|
Evo, kaj se vam zdi moje sporočilo? Pozdravljeni, V vašem vrtcu imam dve punci. Ker sem zasledila, da pri popoldanski malici dobivajo tudi jogurte ki vsebujejo aspartam (eden od teh je Zelene doline LCA sadni probiotični jogur 1,3% m.m.), vas želim samo obvestiti, če ste lahko malo bolj pozorni pri dobavi prehrane za otroke. V današnjem času, ko je veliko izbire različne prehrane, mislim, da ni tako težko izbrati takšnega, ki je brez aditivov (škodnjivih snovi in brez sladil). Predvsem v vrtcih bi moral biti poudarek o zdravi prehrani, zato bi bilo prav, da se izbira živila s čim manj aditivi. Ker sama vsaj delno pazim pri otroški prehrani, želim da bi tudi vi vsaj kolikor je možno poskrbeli za zdravo prehrano (v tem primeru je to možno) in je moje sporočilo le dobronamerno opozorilo, ker verjamem, da je tudi ta jogurt bil dobavljen nenamerno in nevede. Aspartam v majhnih količinah naj ne bi bil škodljiv, vendar v velikih ja zato bi bilo dobro, da se ga (vsi) izogibamo kar se da. In kaj je aspartam? tu sem opisala kaj je aspartam in vire... Ne bi rada izpadla zatežena, ampak jih dobronamerno obveščam... Zrak, ja se vedemo. Moja slabost počasi zgineva. Še malo sem tako tako, ampak dosti boljše od zjutraj Zdej sem spila še jogur (probiotični) in tisti z aspartamom, gre v tem trenutku v kanto... evo je v kanti
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:03:44
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Evo, kaj se vam zdi moje sporočilo? Pozdravljeni, V vašem vrtcu imam dve punci. Ker sem zasledila, da pri popoldanski malici dobivajo tudi jogurte ki vsebujejo aspartam (eden od teh je Zelene doline LCA sadni probiotični jogur 1,3% m.m.), vas želim samo obvestiti, če ste lahko malo bolj pozorni pri dobavi prehrane za otroke. V današnjem času, ko je veliko izbire različne prehrane, mislim, da ni tako težko izbrati takšnega, ki je brez aditivov (škodnjivih snovi in brez sladil). Predvsem v vrtcih bi moral biti poudarek o zdravi prehrani, zato bi bilo prav, da se izbira živila s čim manj aditivi. Ker sama vsaj delno pazim pri otroški prehrani, želim da bi tudi vi vsaj kolikor je možno poskrbeli za zdravo prehrano (v tem primeru je to možno) in je moje sporočilo le dobronamerno opozorilo, ker verjamem, da je tudi ta jogurt bil dobavljen nenamerno in nevede. Aspartam v majhnih količinah naj ne bi bil škodljiv, vendar v velikih ja zato bi bilo dobro, da se ga (vsi) izogibamo kar se da. In kaj je aspartam? tu sem opisala kaj je aspartam in vire... Ne bi rada izpadla zatežena, ampak jih dobronamerno obveščam... Zrak, ja se vedemo. Moja slabost počasi zgineva. Še malo sem tako tako, ampak dosti boljše od zjutraj Zdej sem spila še jogur (probiotični) in tisti z aspartamom, gre v tem trenutku v kanto... evo je v kanti super... jaz tudi pijem jogurt.. od Natur Pur Šparov
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:06:53
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: asso Evo, kaj se vam zdi moje sporočilo? Pozdravljeni, V vašem vrtcu imam dve punci. Ker sem zasledila, da pri popoldanski malici dobivajo tudi jogurte ki vsebujejo aspartam (eden od teh je Zelene doline LCA sadni probiotični jogur 1,3% m.m.), vas želim samo obvestiti, če ste lahko malo bolj pozorni pri dobavi prehrane za otroke. V današnjem času, ko je veliko izbire različne prehrane, mislim, da ni tako težko izbrati takšnega, ki je brez aditivov (škodnjivih snovi in brez sladil). Predvsem v vrtcih bi moral biti poudarek o zdravi prehrani, zato bi bilo prav, da se izbira živila s čim manj aditivi. Ker sama vsaj delno pazim pri otroški prehrani, želim da bi tudi vi vsaj kolikor je možno poskrbeli za zdravo prehrano (v tem primeru je to možno) in je moje sporočilo le dobronamerno opozorilo, ker verjamem, da je tudi ta jogurt bil dobavljen nenamerno in nevede. Aspartam v majhnih količinah naj ne bi bil škodljiv, vendar v velikih ja zato bi bilo dobro, da se ga (vsi) izogibamo kar se da. In kaj je aspartam? tu sem opisala kaj je aspartam in vire... Ne bi rada izpadla zatežena, ampak jih dobronamerno obveščam... Zrak, ja se vedemo. Moja slabost počasi zgineva. Še malo sem tako tako, ampak dosti boljše od zjutraj Zdej sem spila še jogur (probiotični) in tisti z aspartamom, gre v tem trenutku v kanto... evo je v kanti super... jaz tudi pijem jogurt.. od Natur Pur Šparov lepo napisano!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:13:41
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela boš kaj poročala?? mela ma o čem bi morala poročat ?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:14:45
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela boš kaj poročala?? mela ma o čem bi morala poročat ?! a ne vem....zrak je firbčna...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:21:23
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela boš kaj poročala?? mela ma o čem bi morala poročat ?! če je bilo kaj v poštnem nabiralniku
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:22:37
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela boš kaj poročala?? mela ma o čem bi morala poročat ?! če je bilo kaj v poštnem nabiralniku aja, krema....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:24:14
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela boš kaj poročala?? mela ma o čem bi morala poročat ?! če je bilo kaj v poštnem nabiralniku Kaj bi moralo bit ... ni samo Zrak firbčna
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:25:26
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela boš kaj poročala?? mela ma o čem bi morala poročat ?! če je bilo kaj v poštnem nabiralniku aja, krema.... tako dobro je bila skrita, da je šla kmalu za star papir ful diši in sem jo probala namazat na roko, pa se mi ni zdela ful grave....Val jo je tudi že pojedu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:27:09
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela boš kaj poročala?? mela ma o čem bi morala poročat ?! če je bilo kaj v poštnem nabiralniku aja, krema.... si že o vsem obveščena.. nič ti ne uide
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:27:51
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak Mela boš kaj poročala?? mela ma o čem bi morala poročat ?! če je bilo kaj v poštnem nabiralniku aja, krema.... tako dobro je bila skrita, da je šla kmalu za star papir ful diši in sem jo probala namazat na roko, pa se mi ni zdela ful grave....Val jo je tudi že pojedu sej ni tako slaba, celo nekaj šipka vsebuje...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:29:57
|
|
|
|
asso
|
Dober tek Sej bi rekli: je tako naravna, da jo lahko celo pojeste ... sej, če ne bi bila tako draga
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 16.4.2009 10:34:42
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Dober tek Sej bi rekli: je tako naravna, da jo lahko celo pojeste ... sej, če ne bi bila tako draga kakšna pa je cena....ste razčistle?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?