asso
|
Evo mene, se kompljem v gužvi. Urco me ni pa že cela uzbuna in panika Še dobro, da nimam službeni telefon, ker bi non stop zvonil... Neki je bilo nujno za naredit in še na kosilu sem na koncu zamujala. No, je šlo mimo. Thaiss od Welede ima še zalogo tista na tržnici zraven podhoda ena mičkina, ne Sanolabor. Mimogrede je dosti cenejša kot Sanolabor. A tako, praviš, da je dermatologinja priporočala Hauschko. Allora bom tudi jaz to poskusla, čeprav košta kar nekaj glede na to, da se pri otrocih kar precej porabi. No, zdej imam od Avalona... Pravijo pa, da je dovolj 25 faktor oz. max. 30, ker potem med 30 in 50 ni več dosti razlike, le veliko dodatkov, ki so brez veze. Tako, da ko so otroci že dobili nekaj barve lahko uporabite tudi losijon v spraju 15 od Hauschke pa ni problemov z mazanjem. Bistvo, da je zaščita na koži. Mi pa je uspelo dobit bodyje za Tarin na špaline. Sem jih dobila v Iani, pa za Nastio sem tudi konetjerce vzela, ker kar naenkrat sta se obe stegnili in res za zdej nisem imela, ker samo kratko majčko se mi zdi še malo hladno za imet (no jaz jo imam, ampak za otroke gledam po drugih, ne po sebi)... Pa v Prenatalu sem malo zapravljala. Namreč na določenih izdelkih imajo akcijo, če vzameš 2 izdelka z oznako dobiš 20% popust, 3 = 30% in 4=40% Tako, da sem Nastii vzela pižamo, en full lep spodnji del trenerke, eno krilco in kot 4 izdelek se mi je zdelo vse predrago za vzet sem vzela ene najlonke za 3€ in na vse dobila 40% popust To pa se kar pozna in študiram, da bi šla iskat še Nastii prehodno jakenco, magari za drugo leto in zraven seveda 3 najlonk za popust Je pa večina na dolgem rokavu. Kar je kratkega rokava je brez popusta. Zdej pa sem se naklepetala...