|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
17.4.2009 10:33:09   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Thaiss ma kaj pa za lišaje je Matia dobil kakšno kremo=??? Elidel ali  kaj drugega?? al tiste lišaje nič ne mažeš?

Asso tebi pa lahko Elidel posodim za mazat tisto od Tarin...

septembra bomo ponovili teste, moram opazovat če se kej širi itd....
sem pa napisala da nam je dala Eucerinuser posted image

Jaz mu zaenkrat, dokler ga ne srbi in se ne širi, nič ne mažem

Aja sem mislila, da je Eucerin za vzdrževanje kože, kot pri nas krema od Aderme..

Sej naj bi bilauser posted image  

Ja ma mi smo takrat dobili recept za tri kreme...ENA VZDRŽEVANJE ADERMA. PO LIŠAJIH ELIDEL in če elidel ne pomaga (ker ne vsebuje koritzon ali neki takega) pa Eolcom (ta je pa strup ki tanjša kožo) ampak na žalost le tazadnja mu je takrat pomagala....zato sem spraševala..
Ampak od kar sem ukinila sirčka ni imel več... Asso Enei je imel tako tudi na prepogibu rok.. prednji del komolca.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 776
17.4.2009 10:47:17   
thaiss

[Aja sem mislila, da je Eucerin za vzdrževanje kože, kot pri nas krema od Aderme..

ja ma si prebrala kaj vse ima ta eucerin not user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 777
17.4.2009 10:48:12   
zrak

[Aja sem mislila, da je Eucerin za vzdrževanje kože, kot pri nas krema od Aderme..

ja ma si prebrala kaj vse ima ta eucerin not user posted image

vem.. ni tisto kar je bill.... samo parfum nima.. vse drugo pa ja

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 778
17.4.2009 10:52:52   
asso

Thaiss ma kaj pa za lišaje je Matia dobil kakšno kremo=??? Elidel ali  kaj drugega?? al tiste lišaje nič ne mažeš?

Aja sem mislila, da je Eucerin za vzdrževanje kože, kot pri nas krema od Aderme..

Ja ma mi smo takrat dobili recept za tri kreme...ENA VZDRŽEVANJE ADERMA. PO LIŠAJIH ELIDEL in če elidel ne pomaga (ker ne vsebuje koritzon ali neki takega) pa Eolcom (ta je pa strup ki tanjša kožo) ampak na žalost le tazadnja mu je takrat pomagala....zato sem spraševala..
Ampak od kar sem ukinila sirčka ni imel več... Asso Enei je imel tako tudi na prepogibu rok.. prednji del komolca.

Sej tudi Tarin ima na komolcu, amapak le občasno in se mi ne da ugotavljat kaj ji škodi, ker...
Elocom je tudi Nastia imela, ampak ji ni pomagal, zato pa smo takrat šli do dermatologa in ji je dal Elidel. Ta ji je pomagal, ampak šele po ene 5-ih dneh. No, tudi Elidel ni nedovžen, ampak vseeno boljši od Elocoma.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 779
17.4.2009 10:55:53   
zrak

Sej tudi Tarin ima na komolcu, amapak le občasno in se mi ne da ugotavljat kaj ji škodi, ker...
Elocom je tudi Nastia imela, ampak ji ni pomagal, zato pa smo takrat šli do dermatologa in ji je dal Elidel. Ta ji je pomagal, ampak šele po ene 5-ih dneh. No, tudi Elidel ni nedovžen, ampak vseeno boljši od Elocoma.

Ne to so kreme, ki dobesedno tanjšajo povrhnjo kožo..ful strup..

ala jaz grem ..
imejte se lepo. uživajte sonček.. lep vikend.. ciaoo

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 780
17.4.2009 10:59:40   
asso

ala jaz grem ..
imejte se lepo. uživajte sonček.. lep vikend.. ciaoo

Uživaj...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 781
17.4.2009 11:04:57   
thaiss
uživaj zrakuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 782
17.4.2009 12:47:04   
austen
danes pa niste  ravno zgovorneuser posted image
thaiss....ZS

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 783
17.4.2009 12:54:51   
thaiss
odgovorilauser posted image

melaverde kje si ti danes?

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 784
20.4.2009 7:31:16   
zrak
dobro jutro... Kaj pa je to user posted image  nič niste govorile čez vikenduser posted image

vreme ni bilo glih najbolj naklonjeno, ampak vseeno se nismo dali in bli na "zraku"..

včeraj smo šli malo v Ankaran in je prav užival... smo srečali njegovo prijateljico iz viki kiki in sta se ful lepo igrala, pogovarjala, metala kamenčke v morje... in na koncu smo se še srečali na drinku kjer sta si izmenjavala prigrizke.. Prav velik fant je ratal., kar ne morem verjet..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 785
20.4.2009 7:45:57   
n€na
jutro...

mi smo tudi full uživali....smo bili doma vendar cele dneve zunaj...razen takrat ko je spala smo bili notriuser posted image

...sem jo imela brez pleničke in ko je lulala je jokala in govorila tece teceuser posted image ....je sprejela kahlico in zelo rada sedi na njej.(je ostala praznauser posted image )...ji je tako fino brez pleničke, da je sploh noče imeti več gor.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 786
20.4.2009 7:52:51   
asso
Jutro,

ma res kaj je to... jaz sem za vikend parkrat pokukala in ko sem vidla, da nobena ni od volje se mi ni dalo niti meni pisat...
No, mo smo vikend preživeli kar doma, Tarin z vročino jaz včeraj ponovno z driskala in sem bila grave. Sicer včeraj smo bili vseeno pri mami na kosilu.
Nastio sem peljala v vrtec, Tarin še spi in za 11. gremo do doktorce. Sem klicala za odpret bolniško in ko sem rekla, da je danes tretji dan vročine je rekla, a če je tretji dan pa se bo prišla pokazat...
Evo, vedno je kaj. Za sproti. Sicer ne vem s kje njej vročina, ker drugače ji ni nič (ne šmrca, ne kašlja... in je dokaj dobre volje - še posebno ko prime Calpol).

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 787
20.4.2009 8:00:48   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

jutro...

mi smo tudi full uživali....smo bili doma vendar cele dneve zunaj...razen takrat ko je spala smo bili notriuser posted image

...sem jo imela brez pleničke in ko je lulala je jokala in govorila tece teceuser posted image ....je sprejela kahlico in zelo rada sedi na njej.(je ostala praznauser posted image )...ji je tako fino brez pleničke, da je sploh noče imeti več gor.

Bravo Zalauser posted image user posted image user posted image user posted image  Allora kar vstrajaj brez pleničke in ji razloži, da če jo tišči lulat naj gre lepo na kahlico. Ne bo takoj skapirala ampak pomoje kar kmaluuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 788
20.4.2009 8:35:16   
thaiss
Dobro jutro

mi smo se tudi iemli lepo za vikend, čeprav smo bili več ali manj na Bonifiki, jaz službeno mojadva pa za zabavo. Matia je včeraj celo tekmo presedel pri meni v naročju in ploskal, kričal od veselja, ko smo se odpravljali domov pa v jok,ker on bi še gledal punce kako plešejouser posted image

nena bravo za odvajanje od pleničkuser posted image  user posted image  a v vrtcu je tudi brez??? Mi ga imamo ko smo doma brez, ma kaj ki smo bolj malo domauser posted image Ma se neki odločam da probamo malo bolj resno za 1. maj ko bomo doma

Tarinuser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 789
20.4.2009 9:02:13   
asso
Evo, da vam pripnem še odgovor vrtca

Zahvaljujemo se vam za opzorilo. Vaše pismo sem posredoval članom odbora za prehrano in tudi Mlekarni Celeia. Odbor bo vaše pripombe obravnaval. Našim otrokom poskušamo dati zdravo hrano. Na strani mlekarne zelo hvalijo ta jogurt (http://www.mlekarna-celeia.si/news/news_item.asp?NewsID=112). V bodoče bomo še bolj pozorni na sestavo izdelkov, vendar je danes skoraj nemogoče dobiti izdelke brez aditivov. user posted image user posted image user posted image user posted image  Glih sem pa gledala na TG kakšna je usoda. En fant se je ubil z motorjem, štos je v tem, da se je par mesecev nazaj na isti cesti tudi z motorjem ubil njegov brat dvojček... in potem bodo rekli, da ni usoda.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 790
20.4.2009 9:07:35   
thaiss
so ti hitro odgovorili iz vrtca. Me prav zanima če jih bojo še dobavljali??

Glih sem pa gledala na TG kakšna je usoda. En fant se je ubil z motorjem, štos je v tem, da se je par mesecev nazaj na isti cesti tudi z motorjem ubil njegov brat dvojček... in potem bodo rekli, da ni usoda.[/font]

ajejuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 791
20.4.2009 9:11:52   
zrak

Zahvaljujemo se vam za opzorilo. Vaše pismo sem posredoval članom odbora za prehrano in tudi Mlekarni Celeia. Odbor bo vaše pripombe obravnaval. Našim otrokom poskušamo dati zdravo hrano. Na strani mlekarne zelo hvalijo ta jogurt (http://www.mlekarna-celeia.si/news/news_item.asp?NewsID=112). V bodoče bomo še bolj pozorni na sestavo izdelkov, vendar je danes skoraj nemogoče dobiti izdelke brez aditivov. user posted image user posted image user posted image user posted image  Glih sem pa gledala na TG kakšna je usoda. En fant se je ubil z motorjem, štos je v tem, da se je par mesecev nazaj na isti cesti tudi z motorjem ubil njegov brat dvojček... in potem bodo rekli, da ni usoda.

Bravo za vrtec.. lepo od njih, da so ti odgovorili in da te niso dali na stranski tir...

to na TG pa sem vidla že prejšnji teden...groza..niti pomislit ne smem ta stvari..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 792
20.4.2009 9:15:03   
zrak

Bravo za vrtec.. lepo od njih, da so ti odgovorili in da te niso dali na stranski tir...

to na TG pa sem vidla že prejšnji teden...groza..niti pomislit ne smem ta stvari..

to s temi probiotiki se pa jaz popolnoma ne strinjam.. telo mora samo uravnavat prebavo in znati ohranjati dobre bakterije... s takimi stvarmi samo ulenimo telo in črevo, namesto da bi ga okrepili, ker nekdo drugi opravlja funcijo črevesja..

če pa ima kdo težave se mu da temu primerno dopolnilo k prehrani...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 793
20.4.2009 9:15:26   
asso
so ti hitro odgovorili iz vrtca. Me prav zanima če jih bojo še dobavljali??

Po moje si ne bodo več dovolili jih dobaviti, če ne drugo, da ne vidim jaz ponovnouser posted image

Danes bo res dež... Tarin še vedno spiuser posted image  ali pa je res tako utrujena. Sej ponoči si je neki zmišljevala, da hoče mleko, ko je spila mleko 2 flaši je potem hotela še sok... pa komaj se vležem pa spet mama, mama... in spet sok... pa spet ko se vležem mama... pa nisem vstala in je nazaj zaspala. Je pa ponoči toliko pila, da če bo suha bo dobro...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 794
20.4.2009 9:17:36   
asso

to s temi probiotiki se pa jaz popolnoma ne strinjam.. telo mora samo uravnavat prebavo in znati ohranjati dobre bakterije... s takimi stvarmi samo ulenimo telo in črevo, namesto da bi ga okrepili, ker nekdo drugi opravlja funcijo črevesja..

Tej probiotiki v jogurtih in vsakodnevni prehrani so koristni tudi za zdrave ljudi, ker to je v majhnih količinah in vsakodnevno tudi priporočajo. Drugo je pa probiotiki, ki so "koncentrirani"... te pa se poslužujemo, ko je telo švoh, ko je porušena črevesna mikroflora (driske, antibiotiki...).

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 795
20.4.2009 9:34:21   
zrak

Tej probiotiki v jogurtih in vsakodnevni prehrani so koristni tudi za zdrave ljudi, ker to je v majhnih količinah in vsakodnevno tudi priporočajo. Drugo je pa probiotiki, ki so "koncentrirani"... te pa se poslužujemo, ko je telo švoh, ko je porušena črevesna mikroflora (driske, antibiotiki...).

ma jaz govorim iz lastnih izkušenj.. ker če jaz popijem en tak jogurt sem lahko cel dan na školjki..user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 796
20.4.2009 10:05:48   
thaiss
pa sem si privoščla kafe.....

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 797
20.4.2009 10:20:32   
asso
Joj, jaz pa kljub vsemu brez kafeja nisem zdržala... glih koristil mi ni...

Zdej se odpravljamo za it do doktorce. Tarin je spala do 9,30user posted image  in se zbudila dobre volje. Temperaturo je imela 37,2...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 798
20.4.2009 10:21:33   
zrak

Joj, jaz pa kljub vsemu brez kafeja nisem zdržala... glih koristil mi ni...

Zdej se odpravljamo za it do doktorce. Tarin je spala do 9,30user posted image  in se zbudila dobre volje. Temperaturo je imela 37,2...

rešite dobro...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 799
20.4.2009 10:25:21   
n€na
evo mene tudi s kaveuser posted image user posted image user posted image ...je prav pasala

thaiss- ne zala v vrtcu še ni brez pleničke, gre pa na kahlico in tudi v vrtcu še ni bilo nobenega rezultata...sedaj je samo važno, da je kahlico sprejelauser posted image user posted image ...jaz bom pa res vztrajala in upam , da nam bo do zime ratalo, ker plenice niso poceniuser posted image user posted image user posted image

asso- user posted image user posted image user posted image  za vrtec...si pa nisem mislila da ti bodo odgovorili...ponavadi dajo take stvari kar nekam....tvojo bodo pa obravnavaliuser posted image user posted image user posted image ...to je pravo sodelovanje vrtec in starši in obratno

probiotiki - jaz lahko popijem tono takih jogurtov pa nič ne pomaga.....mene ko zagrabi grem in če me ne ne gremuser posted image user posted image

grem malo delat....ko me ni bilo je nastala gora papirjevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?